Olen narsisti koska ex vaimo niin päätti

Anonyymi

Missä voin tutkituttaa pääni ja saada siitä kirjallisen todistuksen? Ex vaimoni päätti että olen narsisti ja tunnevammainen. Hän kiivaasti hankkii todisteita kaikilta tutuiltani puoltamaan hänen kantaansa. Kaikki mitä sanon puoltaa hänen näkemystään siitä että olen narsisti. Samaa ongelmaa ei ole kenenkään muun kanssa. Hän on mielestään oikeassa koska olimme 10 vuotta yhdessä ja tuntee minut parhaiten. Ilmeisesti myös samassa ajassa seurustelemalla kanssani saa psykiatrin pätevyyden jotta voi tehdä tuollaisen diagnoosin. Ystävät jotka olen tuntenut pidempään eivät ole valittaneet samasta ongelmasta, ei työkaverit eikä nykyinen puolisokaan. En jaksa noita syytöksiä enää ja haluaisin asialle päätöksen, vaikkakin tutkimus näyttäisi että olen narsisti, kunhan asia selviää. Kuka näitä tekee virallisen lausunnon kanssa???

7

130

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jaaha, nostaako vaimo sitten valetukiaiset?

    • No älä ole herkkänahkainen. Miksi välittää ex-vaimon tempauksista. Eiköhän sellaiset, jotka sinut tuntevat tajua, että kyse on vain exän katkeruudesta.

      Sinulla on omat kaverisi ja oma elämäsi. Keskity niihin.

      Voit tietysti mennä juttelemaan psykiatrin kanssa, mutta hän ei pysty sinulle mitään todistusta antamaan. Itse asiassa narsismia ei ole edes hyväksytty kansainväliseen tautiluokitukseen.

    • Anonyymi

      Hyvä ihminen, anna elämän jatkua. Älä ota exäsi toilailuja/sanomisia todesta. Hän on EX. Nyt on nyt.

      Narsismia on vielä todella vaikeaa ellei jopa mahdoton määritellä. "Parhaimmat" narsistit onnistuvat kusettamaan asiantuntijoitakin.

    • Anonyymi

      Narsistin on helppo tunnistaa itsensä. Jos et tunne olevasi, niin et ole. Oikeasti narsismi on vakava persoonallisuuden häiriö. Yleensä entistä kumppania kohtaan on vain välinpitämätön ja kyllästynyt. Sattuuhan se entiseen, kovastikin, jos rakasti oikeasti.

      • Anonyymi

        Narsisti ei kyllä valitettavasti tunnista omaa persoonallisuuden häiriötään ; se on yksi narsismin tunnusmerkki. Narsisimiin ei myöskään ole toimivaa hoitomuotoa saatikka lääkitystä. Myös diagnosointi on vähän niin ja näin. Onko kyse vain kieroutuneesta luonteesta vai jostain muusta.

        Miksihän eksälläsi on niin kova tarve tunnistuttaa sinun narsistiksi. Sinun tosin ei kannata korvaasi lotkauttaa moiselle ennen kuin koet, että kyse alkaa olla mustamaalauksesta tai jopa kunnianloukkauksesta. Kukaan lääkäri ei tuollaisia diagnooseja tee, ei poissulje eikä tunnista.

        JOs olisin sinä, ilmoittaisin eksälleni, etten halua olla missään yhteydessä koska hän käyttäytyy ikävästi ja jos tästä mustamaalauksesta aiheutuu sinulle ongelmia, ota virkavalta avuksesi.


      • Anonyymi

        Narsisti ei tunnista itsestään mitään sellaista minkä kokee heikentävän omaa habitustaan. Hän on täydellinen, vika aina muissa, ei koskaan hänessä.


    • Anonyymi

      On todella ala-arvoista syytellä puolisoa, asiaa vähätellään mutta todellisuudessa siitä kärsii myös läheiset.

      Parastapa on olla välittämättä kommenteista, mutta se ei poista sitä että on kerrottu epäily narsismista. Ystävien ja tukihenkilöiden ei pitäisi koskaan lähteä tukemaan tai nuoleskelemaan ihmistä joka yksipuolisesti syyllistää ex puolisoaan. Ei kukaan ulkopuolisen kykene todellisuudessa tietämään mitä perheissä tapahtuu tai on tapahtunut, ainoastaan silloin kun pariskunta yhdessä kertoo asioista on se totta.

      Usein ¨hyvät¨ ystävät/tukihenkilöt/katkerat kohtalontoverit aiheuttavat suurimmat ongelmat, eroavien perheiden tilanteisiin. Syyllisiä on turha hakea jos ero tulee ja on lapsia, se ei lämmitä ketään. Ainoastaan narsisti haluaa syyllistää puolisoa erossa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1863
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1426
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      15
      1384
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1344
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1327
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1270
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      4
      1192
    Aihe