mä haluun kuolla

Anonyymi

mä haluun kuolla. mä en jaksa enää tätä elämää. kaikki on nii ilosii, kaikil on nii paljon kavereit, kaikil on aina kemui joihin mennä tai kavereita kenen kaa olla. mul ei oo motään. mä en vittu jaksa tätä enää, mä en jaksa puhuu ihmisille koulus ku kaikki vaa miettii itteään. mul ei oo mitää kavereita. ennen mul oli mut nyt ne on vaa jättäny mit ja ignooraa mut. mä en jaksa enää elää mä en jaksa enää miettii kaikkii näitä juttuja. ei mun elämäl ees oo mitää tarkotusta nii miks ihmees mun pitäis jaksaa tätä tyhmää elämää. miks kaikil muil menee aina kaikki ni hyvin ku mahollista ja mul kaikki päin persettä. kaikil muilla on nii hyvä elämä ja niin hauskaa ja jeeejeee. vittu. ketään vittu KETÄÄN ei häiritsis jos katoaisin, eikä ne eis huomais. ehk vaan tapan itteni. se ois paras vaihtoehto.

11

134

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Huomenna päivä on parempi, ota pikaisesti yhteyttä auttavaan puhelimeen tai kriisipäivystykseen, niin saat apua ja huomaat sen et elämä on kivaa ja sä varmasti selviät ja kestät mitä vaan. Usko mua!!!

      • Anonyymi

        Nainen soittaa poliisille pidät vesipistoolia, kaukosäädintä tai vastaavaa kädessä. Kohta on panssariajoneuvot helikopterit ja konepistoolimieht tappoa yrittämässä.


    • Anonyymi

      Sit kun mietit tuota riittävän pitkään niin tajuat, kuinka vaikeaa itsemurhayrityksessä onnistuminen on. Eli joko selviät tästä sen ansiosta että kuoleminen on niin vaikeaa, ja parin vuoden päästä olet eri mieltä. Tai sitten päädyt olemaan niin kuin minä, hiljaa vihaamaan ihmisiä jotka ei ymmärrä kuinka paha on olla. Älä tee mitään tyhmää. Se on ainoa neuvoni.

    • Anonyymi

      Pilluttomuusko on syynä tässäkin tapauksessa?

    • Anonyymi

      Kuka tietää onko kuoleman jälkeinen elämä sen herkumpaa???

      Meneekö ojasta allikkoon?

      • Anonyymi

        On se kauheeta, kun kaverin puute on ihan kuolemaksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On se kauheeta, kun kaverin puute on ihan kuolemaksi.

        Aikuiseksi kasvaminen on vaikeata lapsilla.


    • Anonyymi

      Olisiko 14 vee jota ahistaa?

    • Anonyymi

      Jos päättää päivänsä niin ei koe sitä ihanaa joka on elämään varattu myöhemmin. Ei saa uskoa itseään masentuneena ja väsyneenä. Pitää kääntyä muiden puoleen kun on itse heikko. Jos ei muuta keksi niin auttavat puhelimet jos ei kukaan juttele. Oikeasti me tarvitaan muita ihmisiä ja rakkautta. Niitä ei saa mahdollisuutta koskaan vastaanottaa jos tekee itselleen pahaa. Ensin pitää opetella pitämään itsestään. Pyydän sinulle korkeimmalta rakkaudelta ja luojalta voimaa pyytää apua ja ylittää hankaluudet. Ne on vain väliaikaisia. ❤️🙂 Kaikki kaunis on vielä edessä päin.

    • Anonyymi

      Ei kai kenenkään elämä ole jotain hauskaa tai hauskanpitoa. Se on illuusio, ja joku ihme mainosmiesten keksimä satu. Jotkut tosi teeveet rikkaiden jne elämästä vielä ruokkii illuusioita. Nuorena esitetään että on hauskaa ja on suosittu vaik oikeesti voi olla pahoja kotiongelmia, mutta ei niitä ulospäin haluta näyttää kun kaikki esittää just sitä että menee niin hyvin.

      Tuosta vaiheesta kasvaa yli. Keskity kouluun ja mieti mitä haluat tulevaisuudessa tehdä. Luo nyt pohjaa tulevalle. Rakkaus ja onnellisuus tulee sitten sinä mukana. Jos tappaa itsensä niin se ihanakin jää kokematta. Kasvaminen tekee kipeää mutta se on jokaisen osa.

    • Hei,

      Hyvä, että päätit kirjoittaa tilanteestasi tänne! Edellisiltä kirjoittajilta saitkin jo joitakin hyviä neuvoja. Jos et ole kertonut ajatuksistasi vielä vanhemmillesi, niin kannustan sinua tekemään niin.

      Tässä tiedoksesi myös pari paikkaa, jos haluat jutella tilanteestasi ulkopuolisen tahon kanssa. Näihin voit olla yhtyedessä matalalla kynnyksellä ja anonyymisti:

      - Sekasin-chat nuorille, https://sekasin247.fi/

      Sekasin-chat on auki vuoden jokaisena päivänä, maanantaista perjantaihin klo 9-24 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin 15-24. Chatissa päivystävät mielenterveyden ammattilaiset sekä koulutetut vapaaehtoiset.

      - Tukinet -tukipisteesi netissä, https://tukinet.net/

      Tukinetistä saa itselleen tukihenkilön, jonka kanssa voi keskustella kahden kesken mistä tahansa hankalasta elämäntilanteesta tai mielessä olevasta huolesta. Tukinetissä on myös monenlaisia keskusteluryhmiä ja chattejä, joista voi saada vertaistukea sekä ammattilaisten neuvoja. Tukinet on avoinna kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä.

      Lämpimin terveisin
      SOS-kriisikeskus/Kata

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      174
      3184
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2131
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2054
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1905
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1588
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1241
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe