Osaatko selittää unia

Anonyymi

Näin selkeän värillisen unen. Se on vaivannut minua jo useamman päivän.

Unessa vatsassani möyri pehmeästi. Ei ollut kipuja mutta ihmettelin tunnetta. Se oli kuitenkin epämukava tunne. Hetken kuluttua huomasin että vatsastani oli tullut ulostetta. Katselin sitä. Siinä oli kauniita kirkkaita värejä. Raikasta salaattia jotain kiiltävää. Vähän tummia kohtia. Tummassa luikertemi valkoinen lapamato. Tajusin / ajattelin että tuo lapamato oli saanut aikaan tuntemukset vatsassani.

Osaatko kertoa mitä tuo Uni voisi tarkoittaa?

2

91

  Vastaukset

  • itse näen uneni aina värillisenä.

   ainoa asia joka itseäni harmittaa on se että kun herään joskus aamuyöstä ja jatkan ns uniani unet jatkuvat siitä mihin ne jäi

  • Sanoisin, että olet jonkun seksuaalisuuteen liittyvän asian kanssa jotenkin jumissa, tai pohdit tai tunnet jotain siihen liittyvää jonka koet ylimääräiseksi, sinulle vieraaksi tai huonoksi. Ehkä olet mieltänyt itsesi ns. raikkaaksi ja "puhtoiseksi" ja siihen minäkuvaan on nyt tullut joku seksuaalisuuteen liittyvä kokemus tai ajatus,joka sotkee kuvaa itsestäsi.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  • Räps! Jennifer Lopez pyöräili minisortseissa ilman rintaliivejä: ja yksi vieläkin kriittisempi varuste oli unohtunut päältä - kuvat!
  • Avovaimo herätti sumusta! Laulaja Mikko Mäkeläinen kiisti alkoholiongelmansa: ”Hermostuin ja pakenin paikalta!”
  • Rintasyöpä avasi Virpi Miettisen silmät: ”Elämän palikat nousevat uuteen arvoon!”

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia ja Stefu tarjoilijoina.

   Näkyy Sofian instastoryssa olevan video jossa Sofia ja Stepu tarjoilevat pöytiin Fyllaksessa. Stufun sisko antanut töitä?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   83
   1703