Kaikki hyvin Pihlajalinnan Ikipihlaja Anne -hoivakodissa

Anonyymi

Mediassa on saattanut vilahdella väitteitä, että Pihlajalinnan hoivakodin toiminnassa olisi jotain pieniä puutteita tai erikoisuuksia.

Ei kannata uskoa kaikkea lukemaansa, Ikipihlaja Anne:ssa vanhuksia hoidetaan hyvin, aivan kuten firman nettisivuilla vakuutellaan. Pihlajalinnan toiminnan laadun varmistus on korkealuokkaista ja mahdollisiin epäkohtiin puututaan todella ripeästi. Esim. kukaan hoivakodin asukas ei ole joutunut odottamaan vessaan pääsyä yli kahta vuorokautta pidempään. Viikonloppu kun ei ole kahta vuorokautta pidempi.

Pahat kielet kertovat kaikenlaista roskaa, mutta Ikipihlaja Anne:ssa ei vähästä hätkähdetä.

8

192

Vastaukset

 • Mää oon kuullu, että kun vanhus soittaa aamupäivällä hätäkelloa, niin kohta jo iltapäivällä hoitaja saapuu.

  • Aamutuurin väki ei eina kerkee kaikkiin pimputuksiin vastata. Iltatuuri kun tulee paikalle, niin ne sitten katsoo hätäsimmät tapaukset. Ne kellä on puuro mennyt aamulla henkitorveen tai happiletku mutkalle.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Aamutuurin väki ei eina kerkee kaikkiin pimputuksiin vastata. Iltatuuri kun tulee paikalle, niin ne sitten katsoo hätäsimmät tapaukset. Ne kellä on puuro mennyt aamulla henkitorveen tai happiletku mutkalle.

   Ihan niinkuin ennen navettapiika. Kytkyessä olevat lehmät käytiin ruokkimassa ja lypsämässä aamulla ja seuraavan kerran mentiin katsoman illalla mitä navettaan kuuluu.


 • Nyt on tullut esiin vasta jäävuoren huippu. Pihlajalinnan touhut on läpivalaistava.

 • Koskahan joku paikallislehdistä alkaa tekemään juttusarjaa tämän tapauksen etenemisestä?

  Se on silleen vähän shitti juttu, kun paikallislehdet ovat kaikki Kokoomuslaisten tahojen omistuksessa. Ja noi nyt tutkinnan alla olevat kolme hoitoalan jättiä, niissäkin omistus on valtaosin kokoomustaustaisessa omistuksessa.

  Siksi ei niitä lehtijuttujakaan tule. Ei ole Tyrviksen ja Alueuutisten lisäksi mitään kolmatta tahoa, joka voisi tuoda esille vastakkaisenkin puolen näkemyksiä.

  • Antakaa vinkki Iltasanomille tai jollekin aikakausilehdelle.


 • työteekin rikollinen toiminta pyöriny vuosikaudet, vaikka ihmiset ottaneet yhteyttä kaupungin luottamustointen ihmisiin, esim.vasemmiston ja demareiden sosiaalipuolen ihmisiin, aika laiha tulos, heljä leppäniemi ainoa joka julkisesti yrittäny estää työteekin rikollista toimintaa. samoin vahainkotien laiminlyönti ja hoitajien työterveyden rikkominen, kaikil vanhoil hoitajil selät ja nivelet paskana, kun liian vähän hoitajia. lisäksi pallkoissa kusetettu. osa hoitajista irtisanoutunu sekä hopun että näiden uusien kotien töistä kun nähnyt sen todellisuuden, hopun vanhainkodil ollu vuosikaudet työpaikkakiusaamis ongelma johtaja on tumppu ei tee mitään ja osallistuu siihen itse

  • Tää on sitä komukka/demu kuntoutusta. Ja hutalon köyhyys tutkimusta. Eihän meillä. Katos tuokon hutimaho peiliin eikä Pekan rööriin.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Iranilainen kansanedustaja lupaa 3 miljoonan dollarin palkkion

  Trumpin tappajalle. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cfa37fd0-332c-4304-8dc6-3f7024244907
  Maailman menoa
  92
  3716
 2. Luisteluvalmentaja Mirjami Penttinen

  Valmentaa nuoria kannustavasti ja tasa-arvoisesti.
  15
  1751
 3. MURHA hämeenlinnassa

  Keskustassa, maanantain ja tiistain välisenä yönä??!! Kertokaa heti lisää........
  Hämeenlinna
  62
  1453