Black Friday & Kauppojen Yö, go go!

Anonyymi

Huikea pöhinä oli viikonloppuna kylillä. Juuri tällaista aktiivisuutta Kauhajoki tarvitsee. Harmi vaan kun jo nuorissa aikuisissa on eräitä julkisen sektorin suojatyöpaikoistaan yrittäjien tempauksia haukkuvia änkyröitä. Elävät verorahoilla, eivätkä ole tehneet oikeita töitä päivääkään eivätkä tiedä yrittämisestä mitään.

Yrittäjät ja liike-elämä voisivatkin sponsoroida yrittäjyyskasvatusta ja taloustietoa kouluihin, vaikka jo ala-asteelta alkaen. Näin lapset eivät opi laiskoiksi, vaan yrittäjä- ja kilpailuhenkisiksi.

Taide- ja taitoaineita (musiikki, käsityöt, ym) uskontoa ja historiaa on ihan liikaa. Näitä saisi karsia ja korvata ne taloustiedolla ja yrittäjyyskasvatuksella. Ihan valtakunnallisesti pitäisi jo leikata kaikenmaailman kulttuurin valtionosuuksia, ja ohjata ne rahat mieluummin liiketoiminnan kehittämiseen. Näin nuoret oppisivat, että harvaan asutuilla alueilla yksityisyrittäjyys on talouden moottori.

Ilman yrittäjiä olisi vain tappiollinen julkinen sektori, jossa on vain turhia suojatyöpaikkoja tyhjän panttina olevalle väestölle. Ottaisiko joku valtuutettu tästä kopin?

5

162

Vastaukset

 • olis kiva tietää kuka tämän kirjoituksen takana on.

  • nyt oli kyllä niin kokoomuslaista settiä että oksat pois...


 • Aloittaja on yrittäjä; lähinnä on tarkoitus kehuskella omia saavutuksiaan.On niin suuri ego, ettei tule mahtumaan koko Kauhajoelle.
  Tervemenoa Seinäjoelle sinne uuteen hehtaarihalliin.

 • Aloittaja jättäisi käsityöt pois, mikä olisi seuraus!!!!!

 • niin ja maksais kunnon palkkaa ,ei niitä 8e h työväkeä enää löydy,niin se vain menee.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  91
  3373
 2. Mistä Trumpia syytetään?

  Kertokaas nyt tällaiselle politiikasta tietämättömälle se. Onko se tehnyt Ukrainan presidentin kanssa jonkun salaisen sopimuksen missä Ukraina tuhotaa
  Maailman menoa
  77
  509
 3. Martinan virheelliset ravitsemusneuvot

  Tänään antaa vinkkejä sitruunavedestä, jonka teksti "lainattu" mtv3-sivulta, jossa sentään on mainittu lähde(toisin kun Martinalla) Toisekseen sitruun
  34
  382