En halua enää elää

Anonyymi

Mulle tää elämä on yhtä helvettiä. Taidan ottaa lääkkeitä vähän enemmän, mutta mistä tiedän että kuolen?
Mulla on lääkkeinä
- propral
- triptyl
- levozin
- mirtazapin
- opamoxs
En jumalauta halua elää enää. Jos mielipiteitä kertokaa.

19

123

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vaihtoehtona voit myös yrittää kasvaa aikuiseksi.

      • Anonyymi

        Tähän aikaan vuodesta masentelu on yleistä. Auringosta ei saa vielä ilmaista D-vitamiinia. Jos terriiniarvot ovat lian matalalla, masennuksesta on vaikeampaa nousta.
        Esim. Obsidan rautakapselit apteekista on edullinen elämänvoiman pompsauttaja. 1 kpl päivässä riittää, alkuun parikin, jos rauta-arvot ovat vähäiset.


    • Anonyymi

      Lääkkeillä itsemurhan tekeminen on lähes mahdotonta!! Tietysti maksan voi saada aika huonoon kuntoon.

    • Anonyymi

      Lääkkeillä onnistumismahdollisuudet on heikot. Barbituraatit ovat ilmeisesti aika toimivia mutta niitä ei määrätä helposti. Opiaatit kai myös ihan ok isoina määrinä.

    • Anonyymi

      Eikö mikään voisi auttaa? Noiden lääkkeiden perusteella kuulostat kärsivän sosiaalisten tilanteiden pelosta tai paniikkihäiriöstä ja vakavasta unettomuudesta. Unettomuus vie ihmisen nopeasti huonolle mielialalle. Nuo muut ovat mielestäni normaali reaktio ihmisten nykyiseen mentaliteettiin.

      Juuri sun kaltaisten ei kannattaisi poistua täältä, et ole paatunut.

    • Hei,

      Itsetuhoisista ajatuksista kannattaa keskustella ammattilaisen kanssa. Et kertonut tilanteestasi kovinkaan paljoa, etkä sitä minkälaista apua mahdollisesti saat lääkityksen lisäksi.

      On olemassa monenlaisia auttavia tahoja, joihin voi olla yhteydessä anonyymisti ja matalalla kynnyksellä. Näistä palveluista voi saada sekä tukea että vinkkejä avun hakemiseen.

      - Tukinet.net - Tukipisteesti netissä https://tukinet.net/

      Tukinetistä saa itselleen tukihenkilön, jonka kanssa voi keskustella kahden kesken mistä tahansa hankalasta elämäntilanteesta tai mielessä olevasta huolesta. Tukihenkilön löydät mm. Mieli Tukisuhteesta. https://tukinet.net/teemat/mieli-tukisuhde/tukisuhteet/

      Tukinetissä on myös monenlaisia keskusteluryhmiä ja chattejä, joista voi saada vertaistukea sekä ammattilaisten neuvoja. Tukinet on avoinna kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä.

      - Valtakunnallinen kriisipuhelin

      Jos soittaminen tuntuu omimmalta vaihtoehdolta, niin valtakunnallinen kriisipuhelin päivystää 24/7 numerossa 09 2525 0111.

      - Kriisikeskukset

      Ympäri Suomea toimii myös kriisikeskuksia, joihin voi mennä keskustelemaan paikan päälle. Niiden yhteystiedot löytyvät mm. MIELI Suomen Mielenterveys ry:n nettisivuilta: https://mieli.fi/fi/tukea-ja-apua/kasvokkain/kriisikeskusverkosto

      Kiireellisessä tilanteessa voit hakeutua oman paikkakuntasi psykiatriseen päivystyksen.

      Ystävällisin terveisin
      SOS-kriisikeskus/Kata

    • Anonyymi

      Nuo käyttämäsi huumausaineenkaltaiset kemikaalit voivat hyvinkin olla yksi syy masennukseesi ja muuhun kauheaan oloosi. Lopeta ne. Lopeta vähitellen, ettei tule viekkareita.

      Ansaitset hyvän elämän. Älä kuole, vielä.

      • Anonyymi

        Vähän tyhmä neuvo tuolta SOS-kriisikeskuksen Katalta. "Kiireellisessä tilanteessa voit hakeutua oman paikkakuntasi psykiatriseen päivystyksen." Älä, älä ihmeessä hakeudu sinne. Joudut sellaiseen psykiatrisen hoidon kierteeseen missä aloittaja kuulostaa nyt olevan. Terveys menee, ja monilta myös elämänhalu.

        Anonyymit auttavat puhelimet voivat joskus olla hyödyksi.

        Tai hankkiudu vaikka viimeisillä voimillasi kunnolliseen psykoterapiaan. Hae joltain lääkäriltä lähete Kelan kuntoutusterapiaan, tai julkisen sairaanhoitopiirin psykiatriasta ostopalvelusopimus kunnan maksamaan terapiaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vähän tyhmä neuvo tuolta SOS-kriisikeskuksen Katalta. "Kiireellisessä tilanteessa voit hakeutua oman paikkakuntasi psykiatriseen päivystyksen." Älä, älä ihmeessä hakeudu sinne. Joudut sellaiseen psykiatrisen hoidon kierteeseen missä aloittaja kuulostaa nyt olevan. Terveys menee, ja monilta myös elämänhalu.

        Anonyymit auttavat puhelimet voivat joskus olla hyödyksi.

        Tai hankkiudu vaikka viimeisillä voimillasi kunnolliseen psykoterapiaan. Hae joltain lääkäriltä lähete Kelan kuntoutusterapiaan, tai julkisen sairaanhoitopiirin psykiatriasta ostopalvelusopimus kunnan maksamaan terapiaan.

        Se on kyllä totta, että ei kannata hakeutua psykiatrian päivystyksiin ylipäänsä, jos apua tahtoo. Kaiken lisäksi, mitä pahempi olo on, sitä enemmän kannattaa välttää psykiatrian vastaanottoa. Siinä voi käydä todella huonosti. Yleisesti ottaen kehoitukset hakeutua psykiatrian tykö ovat karhunpalveluksia kehoitetulle. Surullista, mutta näin vain todellisuus menee.


    • Anonyymi

      Voi kun olisikin kunnon rohdot tuollaiseen , noooo kyllä nyky hallitus saa meistä useamman kaulakiikkuun päätöstensä vuoksi .

    • Anonyymi

      Turvaudu Jeesuksen apuun ja armoon niin saat avun.

    • Anonyymi

      Surkeeta on. tää tyyppi on 20 vuotta valittanu tällä elämänsä surkeutta ja kun ei saa ketään naista. No kuka tuollaista itsesäälissä rypevää valittajaa jaksaisi kuunnella? Sait jo hyvän neuvon ylempänä "kasva aikuiseksi".

    • Anonyymi

      Tottakai se on ratkaisu. Monille varmasti ihan hyväkin sellainen. Ihmiset vaan haluaa kuvitella et kaikkien elämä on hyvää jos ei nyt niin ainakin tulevaisuudessa. Mut eihän se läheskään kaikilla oo. Mäkin tiedän etten voi koskaan saada elämääni niitä asioita mitä haluaisin se tulee aina olemaan surkeaa kituuttamista yksin. Joten kannattaako elää? En usko että kovin kauaa enää kannattaa.

    • Anonyymi

      Joskus kuulin jonkun psykiatrian ammattilaisen sanovan itsemurhaa hautoville nuorille aikuisille, että jaksakaa sinnitellä kolmekymppisiksi. Siihen mennessä todennäköisyys itsensä murhaamiselle on pienentynyt usemmissa tapauksissa olemattoman pieneksi tai hävinnyt kokonaan. Eli sen jälkeen tuskin enää haluatte tappa itseänne. Taipumukset pahaan masennukseen ja huono kyky sietää masennusta kun on pahimmillaan teini-iässä ja parikymppisen tunnemyrskyissä. Iän myötä paha olo todennäköisimmin tasoittuu. Tämän ovat kokeneet myös kaikki ne, jotka ovat kohdanneet elämässään suuria menetyksiä, kuten eroja, läheisten kuolemia jne. Ajan myötä paha olo aina hellittää. Ja selittämätön yleinen masennus vielä todennäköisemmin.


      Tuo teksti on kyllä niin täyttä paskaa ettei tosikaan

    • Anonyymi

      Joskus itsemurha taitaa olla vain lohduton avunhuuto. Itse en esimerkiksi haluaisi kuolla mutta välillä tuntuu elämä niin pahalta ja tarkoituksettomalta että olo on kestämätön ja koska ajattelen ajoittain ettei kukaan voi auttaa itseäni sillä en kykene yrityksistä huolimatta muuttamaan ajattelutapaani niin epätoivoisesti etsin jotain "ratkaisua", jotain mikä saisi sen pahan olon päättymään. Ja tavallaan toivon silti siellä paskimmassa ja synkimmässä kuopassani joskus että joku auttaisi, että joku veisi mut jonnekin laitokseen missä mut parannettaisiin samalla tavoin kuin parannetaan ihminen jostain fyysisestä sairaudesta. Kiitos viestistäsi.

    • Anonyymi

      Isäni lähti oman käden kautta vuosia sitten. Me lähiomaiset olimme shokissa, syytimme itseämme ja jopa toisiamme. Setäni piti isää itsekkäänä p*skana ja oman etunsa tavoittelijana. Osa isän sukulaisista osoitti sen sijaan syyttävällä sormella äitiäni, sillä isä teki itsemurhan heidän avioeronsa jälkeen.

      Vasta muutaman vuoden kuluttua tapahtuneesta osasin ajatella asiaa isäni näkökulmasta... Hän oli kokenut elämässään kovia lapsuudesta saakka. Isä kärsi vaikeasta masennuksesta ja mielenterveysongelmista, minkä vuoksi oli sairaseläkkeellä. Hälytysmerkkejä oli monen vuoden ajalta. Itse asiassa olen miettinyt, miten isä jaksoi niinkin pitkään.

      Tuntuu kamalalta sanoa näin, mutta olen oikeastaan helpottunut siitä, että hän sai vihdoin haluamansa, eli lopun kaikelle pahalle. Ei enää lääkkeitä, ei enää henkistä kipua. Kuolema satutti minua ja satuttaa yhä, mutta pitkällä tähtäimellä minua olisi satuttanut vielä enemmän nähdä isäni kärsivän. Ketään ei saisi pakottaa elämään tässä maailmassa, johon syntymiseen ei ole voinut itse edes vaikuttaa. Sen takia on mielestäni täysin hyväksyttyä päättää omasta lähdöstään.

      • Anonyymi

        nii i! Tää nykytouhu on ihan hullua kun laitkin koittaa vaan lisätä ihmisten kärsimyksiä. Lainsäätäjät kuuluu häiriintyneeseen ihmislajiin.


    • Anonyymi

      Ota vaa kaikki ne purkit ja tyhjennä kämmenelle ja niele

    • Anonyymi

      Mitäs jos yrittäisit purkaa sitä lääkitystä hieman? Levozin eli Levomepromatsiini eli Levomepromazine on sellainen lääke mitä ei juurikaan käytetä sen suurien haittojen takia enään nykyään .

      Parempi vaihtoehto olisi olla joko ilman sitä tai vaihtaa se Peratsiiniin tai Latudaan jos se on skitsofreniaan tai muuhun vastaavaan.

      Jos se on unilääkkeenä, niin kannattaa jättää se hitaasti asteittain kokonaan pois. Triptyl ja Mirtazapin ovat usein unilääkkeinä. Triptyliäkään en itse suosittele, mutta se on ihan ok jos se sattuu sinulle sopimaan (ellei suvussasi ole pahoja sydänsairauksia koska se Triptyl voi rasittaa sydäntä). Triptyl ja Mirtazapin ovat muuten päällekkäisiä lääkityksiä, koska ne ovat molemmat unettavia masennuslääkkeitä. Voisit kokeilla vaihtaa sen Triptylin 5mg Brintellixiin (ja sovi lääkärin kanssa että nostat annosta 2-4 viikon päästä 2 tablettiin eli 10mg:hen).

      Ei kannata tappaa itseään koska voi esim jäädä henkiin mutta halvaantua. Ei kannata heikentää omaa tilannetttaan entisestään! Uskon että saat oman elämäsi vielä järjestykseen lopulta.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Anna minulle anteeksi

      Anna minulle anteeksi. Minä pyydän.
      Ikävä
      148
      1833
    2. Kun viimeksi kohtasitte/näitte

      Mitä olitte tekemässä? Millainen ympäristö oli? Löydetään toisemme...
      Ikävä
      130
      1731
    3. Olet kyllä vaarallisen himokas

      Luova, kaunis, määrätietoinen, pervo, mielenkiintoinen, kovanaama, naisellinen ja erikoinen.
      Ikävä
      102
      1477
    4. Anna vielä vähän vihreää valoa

      Teen sitten siirtoni, nainen. Tiedän, että olet jo varovaisesti yrittänyt lähestyä, mutta siitä on jo aikaa. Jos tunnet
      Ikävä
      17
      1193
    5. Mikä on hän on ammatiltaan?

      Vai tiedätkö mitä kaivattusi tekee työkseen?
      Ikävä
      64
      1138
    6. Mitä ajattelit silloin kun

      Löysit hänet?
      Ikävä
      62
      1123
    7. Syksyinen aamuketju suden

      Hyvää huomenta ja kaunista syyspäivää. 🌞🍁🍂☕
      Ikävä
      219
      965
    8. Oletko tutustunut muihin

      Samalla tavalla kuin häneen?
      Ikävä
      63
      777
    9. Uskotko että kohdataan vielä?

      Kysymys otsikossa, aloitukseen ei muuta lisättävää.
      Ikävä
      45
      720
    10. Miksi homous puhuttaa konservatiiveja vuodesta toiseen?

      Kysymykseen on vastattukin Kansanlähetyksen osalta: "Miksi sukupuoleen ja seksuaalisuuteen liittyvät asiat ovat konserv
      Luterilaisuus
      191
      704
    Aihe