Hallitus lupaa 36000 työpaikkaa

Anonyymi

No niin, nyt viimeinenkin syy olla työtön - työpaikkojen puute - ei ole enää mikään syy, siispä HOPI HOPI töihin jalat vikkelästi heiluen, niin kuin olisitte jo.

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      esteitä on köyhällä.....työmarkkinatuki Köyhällä ei nykyään ole varaa mennö töihin ennää, kun ei varaa kulkuneuvvoon,,, auton kuluihin. ja monissa paikoissa ei ole julkisia..... ja kengätkin on huonot jo... köyhyys näkyy...
      Esim.. itsellä oli parin sadan auto, mutta ei sitten enää varaa trafi tasa-veroihin maksuihin, vakuutus, katsastus, polttoaine, huollot ja korjaukset - niihin ei ole varaa.

      Harvalla köyhällä on omaa autokorjaamoa .
      Ja kun halpa auto, niin varmasti ennen pitkää on korjaamista, huoltoa, jne..
      Kalliiksi se tulee !
      ja Köyhällä ei ole rahoja.

    • Anonyymi

      Jokainen hallitus lupaa lisää työpaikkoja, mutta yksikään hallitus ei ole koskaan työpaikkoja luonut todistettavasti, ei tämäkään lupaus ole paskankaan arvoinen, pelkkää poliittista peliä millä ei ole realismin kanssa mitään tekemistä.

    • Anonyymi

      ei hallitus mitään työpaikkoja lupaa. Valtioneuvosto on määritellyt uudet toimenpiteet jotka toteutuessaan toisivat 31000 - 36 000 uutta lisätyöllistä vuoteen 2029 mennessä . Yksityisen sektorin yritykset pääsääntöisesti työllistävät ja luovat työpaikkoja ei hallitus. TE-toimistoihin palkataan onneksi lisää virkailijoita auttamaan työttömiä työllistymään.

      • Anonyymi

        siin sit eri pimperot istuu te tomistoissa ja likaa pikkuhousuja 70 miljoonan lisä budgetilla. Sillä saa virkailijat töitä.
        Mutta miten työttömän asema ? missä työpaikat piileksii ?


      • Anonyymi

        Ihan höpön pöpöä koko työllistämistoimet, oikeasti vaan kiustaan ihmisiä ja firmoille ei tule mitään sanktioita vaikka saavat tukia ilman mitään vastikkeellisuutta.


    • Anonyymi

      Tässä just silitin paidan ja housut. kiillotin vanahat kengät ja olen sukkia pessy.
      Ja Odottelen sitä palkka-työpaikkaa nyt lähtövalmiina.

      • Anonyymi

        odottelemalla työtä harvemmin saa. Joskus niinkin voi käydä, Yleensä tarvitaan sitä omatoimisuutta, liikettä ja äksöniä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        odottelemalla työtä harvemmin saa. Joskus niinkin voi käydä, Yleensä tarvitaan sitä omatoimisuutta, liikettä ja äksöniä.

        olet siinä uskossa vai ? uskot hoettuihin mantroihin ?

        Nyt tuli aktiivi malli 2.
        Hallinto ei kyennyt muuhun.
        Nyt työttömiä piiinaamalla saadaan jotain muka aikaan ?
        Suomi pelastuu, vai vain voi pahoin ?

        Hallinto on mätä, kykenemätön osaamaton, Ei ole korkeidden palkkojensa arvoinen.


    • Anonyymi

      Kyllä odottelukin voi toimia. Nykyisen kokoaikaisen tes palkatun työn sain makaamalla kaverin koirapatjalla pontikka humalassa. Pomo oli te-toimistosta löytänyt puh. numeron ja soitti, että milloin tulet haastatteluun. Örisin jotain epämääräistä, että soita vaikka huomenna uudestaan tai myöhemmin. Haastattelu oli huoltoasemalla viikon päästä, kun olin selvinnyt ja nyt on oikea työpaikka ollut jo 3- vuotta.
      ps. Tarina on tosi.

      • Anonyymi

        joskus toimii odottelukin. Tiedän senkin, Tuntemani nuorimies takavuosina makoili kotona. Äitinsä hoputti hakemaan töitä. "Ei kukaan sinua kotoa töihin hae". Sen kun äiti sai suustansa sanottua tuli nuorukaiselle puhelu ja pyydettiin töihin. Mutta, mutta. Aktivisuus työnhaussa tuottaa yleensä paljon paremman tuloksen . On ihmisiä haettu olutpubistakin töihin lentävällä lähdöllä.


    • Anonyymi

      Aktiivi malli 2.
      Iskee nyt.
      Työttömät kyykkyyn ja lisää byrokratiaa lainarahalla,
      70 miljoonaa lainarahaa tuhlataan te byrokratiaan !

      Massa-työttömyys säilyy ja pysyy ja pahenee.

    • Muistuipa aloituksen luettuani mieleen, että hain tässä taannoin oman alani työtä julkiselta sektorilta. Kyseiseen työhön riitti ammattikoulupohja ja jonkun verran kokemusta alalta. Itselläni oli kyseisen alan ammattitutkinto ja pitkähkö kokemus alalta juuri samaisen työnantajan palveluksessa joitakin vuosia aiemmin. Lisäksi minulla on maisterin tutkinto, joka olisi antanut hyvän yleispohjatiedon kyseiselle alalle, mutta en kuitenkaan tullut valituksi mainittuun toimeen.

      Syyksi ilmoitettiin, että koska työhistoriani ei osoittanut kokemusta puhelimeen vastaamisesta, epäiltiin näin ollen vahvasti kykyäni asiakaspalveluun puhelinta käyttäen. Sillä seikalla, että olin palvellut asiakkaita henkilökohtaisesti paikan päällä, ei ollut merkitystä valintaa tehdessä.

      Olen ymmärtänyt monen kertoman kokemuksen kautta, että yli viisikymppisillä on vaikeuksia työmarkkinoilla työnantajien heihin kohdistaman nuivan suhtautumisen vuoksi. En koskaan ollut kuullutkaan, että samaa ikään perustuvaa vieroksuntaa saa nykyään kokea jo nelikymppisetkin.

      Mikäli työmarkkinoilta aletaan ajaa ulos työntekijöitä jo siinä vaiheessa kun heillä on työkykyisistä uravuosista vielä puolet jäljellä, on turha puhua mistään työvoimapulasta.

      On sinänsä positiivista, että hallitus aikaansaa työpaikkoja, mutta jos työmarkkina-eläke-työkyvyttömyys-kokonaisuus on tällä hetkellä rakenteellisesti pielessä siten, että jo 40-vuotta täyttänyt työntekijä on työnantajalle merkittävästi suurempi riski kuin 20-vuotta täyttänyt, ei tempputyöllistäminen korjaa mitään.

    • Anonyymi

      Lapsellisempaa ei ehkä ois voinut keksiä tähän hetkeen kun työpaikkoja ei ole ja nelikymmpiset jo heitetään ulos työpaikoista muka liian vanhoina niin eipä tuollaiset keksityt pakkohakemiset töihin jotka eivät ole olemassa ole kuin demonisia kiusaamishetkiä pienillä rahoilla hermot kireällä oleville työttömille.Että pitkät ja hervottomat naurut vaan koko hallituksen aktiivimalli 2 päätökselle eli toivottaman päätöntä menoa..!!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      100
      1993
    2. Venäjä lähettää 480 tuhannen sotilaan armeijan Suomen rajalle

      Miten Suomessa vastataan Venäjän uhkaan sotilaallisesti
      Maailman menoa
      241
      1614
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1040
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      78
      935
    5. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      84
      914
    6. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      7
      835
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      28
      771
    8. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      10
      755
    9. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      55
      734
    10. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      38
      719
    Aihe