Laaajentakaamme veropohjaa, Ihmiset tuottavaan työhön, elämiskustannukset kohtuulliseksi

Anonyymi

Helsingin kaupunki olisi kaikille miellyttävämpi paikka elää, jos huolehtisimme asukkaidemme hyvinvoinnista. Hyvinvoinnin turvaaminen vaatii tasapuolisuuden toteuttamista sekä mahdollisimman monen asukkaan toimimista kuten muurahaiset, eli keräämään tulosta yhteiseen pesään.
Tarvitseeko olla hienoa ja eka, vai pitäisikö kaikilla suomalaisilla olla perusasiat kunnossa. kuten asunto ruoka lämmin ja turvallinen olo sairailla ja vanhuksillakin.
Tieto ja osaaminen ja kansallismielisyys Suomessa turvaa hyvinvoinnin jatkuvuuden myös tulevaisuuteen ja lapsillemmekin.

Päättäjämme suuressa viisaudessa ovat keksineet liiallista tuhlailua ja kustannusrasitteita.Hyvinvoinnin tuho on taloudellinen tasa-arvon puute.

Verorasitus ei kohdistu tasa-arvoisesti eri tuloihin ja kulutustarpeeseen.

Verorasitys kohdistuu eri vahvuisena eri ihmisryhmiin; esim. Palkka- / pääomatulot, kulutusverot, jne.
Veronkiertomahdollisuuksia on liikaa ; esim: Säätiöt, yhdistykset, jne. joiden verorasite on olematon ja tulot käytetään harrastuspaikkoihin , hyväosaisten harrastuksiin ja lisäksi valtio sekä kaupunkimme osoittavat miljardien tuet erilaisille harrastuksille, kuten Urheilu-, taiteet-, museot, jne:
Osa asukkaistamme on teekevinään tuottavaa työtä, mutta tosiasiassa syövät peruspalveluihin tarvittavia yhteisiä varoja, koska työpaikka ei elätä itseään.
Pitäisiköhän säätiöt ja yhdistykset siirtää verovelvollisiksi sekä harrastuksista elävä osaava työvoima ja valtava rakennusmassa siirtää peruspalveluihin sekä itsensä elättäviin töihin ja työpaikkoihin.
Tässä vai muutama ajatus, jolla Suomi ja Helsinki nousuun.
Helsingissäkin tulisi elää palkallaan, joten olisi aika hakea keinoja asumiskustannusten alentamiseksi.
Näin tasaisimme vähän eriarvoisuutta, saisimme yhteisen taloutemme kestävälle pohjalle, kiusaamatta vähävaraisia ja sairaita, vanhuksia köyhyysrajan alla.

9

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kaikki hallituspuolueet ja kokoomus ovat ulkona tulevaisuudesta. On turha puhua veroista ja niiden tarpeesta kun rahat jaetaan afrikkaan ja euroopan etelään. Tule sitten vielä puhumaan jostain veroista kun valtio ei ole arvostanut meidän verojamme sen vertaa että käyttäisi niitä meidän hyväksi.
   Todellisuus on se että rotat pois ohjaimista. Olette syömässä suomalaisten ohjaimet ja petätte kansaa.

  • Anonyymi

   EI VEROILAMME OLE MITÄÄN HYÖTYÄ SUOMALAISILLE
   -JA velkaa vielä ottavat LASTEMME NISKAAN tämä

   VIHREE-VASURI AKATLAUMA SUOMEMME TUHOOJAT

  • Anonyymi

   Et ottanut huomioon mitenpaljon Helsinki elättää muuta Suomea.Kaikki kepuvetoiset kunnat kuolisivat ilman Helsingin maksamia rahoja.

  • Anonyymi

   Viherkommarit ovat enemmän huolissaan ulkomaiden lapsista kuin suomalaisten lapsista, joiden pahoinvointi vain kasvaa! Hävetkää Marin, Ohisalo, Satamo ja Andersson sekä muut kommarit!

   • Anonyymi

    Viherkommarit haluavat alentaa esim. esikasvatuksen ja vanhusten hoitajien palkkatasoa tuomalla ulkomailta halpatyövoimaa, jolle ei tarvitse maksaa yhtä hyvää pakkaa kuin suomalaisille ja sitten kaikkien ansiotaso laskee ja yhä useampi joutuu elämään erilaisten valtion tukien varassa!
    Ei mitään järkeä!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Viherkommarit haluavat alentaa esim. esikasvatuksen ja vanhusten hoitajien palkkatasoa tuomalla ulkomailta halpatyövoimaa, jolle ei tarvitse maksaa yhtä hyvää pakkaa kuin suomalaisille ja sitten kaikkien ansiotaso laskee ja yhä useampi joutuu elämään erilaisten valtion tukien varassa!
    Ei mitään järkeä!

    Kuitenkin kokkarit vaaleissa kehuivat Sari-sairaanhoitajaa. Ja lupasivat lisää liksaa. Miten kävi? Kokkarit ja kepu hallituksessa. Lähti samantien Sari-sairaanhoitajilta palkankorotus jonka kokkarit junailivat.


  • Anonyymi

   PK- seuvulle on lätkitävä kunnon verot jot pystytte elätään suojatinne
   - nämä kunialliset

   • Anonyymi

    Miten vihreät ja muu vasemmisto ovat lyöttäyneet yhteen Kokoomuksen kanssa tässä haplamaahanmuutossa?


   • Anonyymi

    Meillä olisi varmasti paljon pienempi veroprosentti jos ei jouduttaisi elättämään näitä suojatteja ja kepuvetoisia kuntia.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Wau! Seksikäs Diili-Sointu poseeraa nahkarotsi auki: "Eka työviikko purkissa ja heti..."

   Uhkea Sointu Borg poseeraa ekan työviikon kunniaksi nahkarotsissa ja revityissä farkuissa - toki tyylilleen uskollisena nahkarotsi paljastavasti auki.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   59
   7207
  2. Nyt se lipsahti, EU-elvytyspaketista pysyvä

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/7fd43a15-b005-4c03-a1cc-dc1f8ad1ff2c Nyt onkin huomisella EU-elvytyspakettiäänestyksellä ihan eri arvo. Jos hyv
   Maailman menoa
   571
   6997
  3. BB-suorasuu Aleksi Valavuori napakkana mies-nais -keskustelussa: "Eihän se ole meidän syy..."

   Big Brotherissa päästiin kipakkaan keskusteluyhteyteen jo heti aamusta. Aamupalapöydässä tasa-arvoasiat pistivät porukan kommentoimaan tunteella ja to
   Big Brother
   34
   4162
  4. Eläinten pitoon pohjautuva maatalous loppuu

   https://yle.fi/uutiset/3-11918309 Uutiset näyttävät selvän suunnan.
   Maailman menoa
   358
   3766
  5. Stefulla uusi naisystävä

   Ylilaudalla juoru että Stefulla olisi uusi naisystävä. Juoru lähtenyt Helsingin jodelista onko totta vai tarua ? Sen jälkeen Sofia laittanut tämän yli
   Kotimaiset julkkisjuorut
   207
   3538
  Aihe