Oletko jo ottanaut korona vaccin ??

17

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Koronarokotetta on annettu jo miljoonille ihmisille ilman suurempia ongelmia. Pandemia alkaa tukahtua, koska ihmisiä on rokotettu niin paljon.

    • Anonyymi

      Milloin uskovaisista tuli valeuutisia levittäviä typeryksiä? Olen ottanut, enkä ole oireillut.

      • Anonyymi

        Uskovaiset ovat olleet aina valeuutisten ja disinformaation levittäjiä.


      • >Milloin uskovaisista tuli valeuutisia levittäviä typeryksiä?

        Voimakas buusti tähän tapahtui 2016, kun Don valittiin pressaksi. Silloin nähtiin, että hyvinkin korkealta voidaan puhua pelkkää skeidaa. Miksei sitten alhaalta?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Uskovaiset ovat olleet aina valeuutisten ja disinformaation levittäjiä.

        Eivät uskovaiset, vaan helluntailaiset.
        Syy ei ole uskonnollinen kuin käänteisesti.

        Helluntailaisuus on täysin eri valheille perustettu. Sen motiivit ovat moninaiset: valheprofetioilla, valheennustuksilla, Raamatun valhetulkinnoilla heikentää Raamatun ja kristinuskon uskottavuutta.

        Helluntailaiset eivät kuitenkaan itse ole kristittyjä vaikka sellaisina esiintyvätkn, vaan antikristittyjä, kristittyjen vastaisia. He ovat alusta asti, jopa anabaptismista alkaen hyökänneet kristinuskoa, etenkin uskonpuhdistusta vastaan ja tekevät sitä aktiivisesti kaikkialla, myös ympäri S24-foorumeita. Tänäänkin.


    • Anonyymi

      Hydroklorokiini ei liity rokotuksiin, vaan koronan hoitoon. Trump mainosti yleisesti tätä malarialääkettä, joka on monille hengenvaarallinen, ja osoittautui myös suurimmalla osalla tehottomaksi.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        "Kannattaa oikeasti perehtyä asioihin, eikä sokeasti suostua massan mukana kaikkeen"

        Joo, sama koskee myös sinua ja muitakin salaliittoteoreetikoita.

        Tottakai piikkiproteiini jää elimistöön. Se jää sinne myös silloin kun saa koronatartunnan. Ja sitten kun sairaus on ohi, T-solut syövät sen jäänteet pois.


    • Anonyymi

      Minut on rokotettu kahdesti. Eka kerralla tuli isommat oireet, ne alkoivat samana päivänä ja menivät aika hyvin ohi noin kolmessa viikossa. Oireet evät olleet kovin voimakkaita mutta kuitenkin epämiellyttäviä.

    • Ei tullut ekasta mitään oireita. Toinen tuikataan heinäkuussa.

    • Ja tästä aloituksesta sain bannin 7 pv.

      • Anonyymi

        Kaikki salaliittoteorioita levittävät viestit pitäisi poistaa heti.


    • Anonyymi

      Minut on rokotettu. Mitää kauheaa ei tapahtunut. Rokotus ei edes sattunut, koska lääkeaine ei kirvele. Maailmassa on rokotettu jo miljoonia, eikä suuria ongelmia ole ollut, mutta koronapandemia on tukahtumassa. Rokotteen hyödyt ovat merkittävästi suuremmat kuin mahdolliset haitat.

      Mitä tulee Petri Paavolan salaliittoteorioihin korokarokotteesta, niin ne tulevat pimeydestä. Petri Paavola on väärä profeetta. Pysykään kaukana siitä lietsojasta.

      • Anonyymi

        Rokotettuja on satoja miljoonia, ehkä voimme jo vihdoin todeta ettei ollut microsiruja tai magneetteja jne...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rokotettuja on satoja miljoonia, ehkä voimme jo vihdoin todeta ettei ollut microsiruja tai magneetteja jne...

        Eikä myöskään lääkemyrkkyä, millä Petri Paavola on koko ajan pelotellut seuraajiaan.


    • Anonyymi

      Ano Turtiaisen 9.6.2021 pitämä puhe eduskunnassa.



      Arvoisa puhemies! Selonteossa ja valiokunnan mietinnössä mainitaan monenlaisia ja ihan todellisia haasteita Suomen turvallisuudelle. Niistä puuttuu kuitenkin tällä hetkellä arjessamme enemmän kuin läsnä oleva Suomen ja suomalaisten turvallisuuteen erittäin vakavasti kohdistuva haaste. Tarkoitan niin kutsuttuja koronarokotteita, jotka ovat myös jakaneet kansamme kahtia: valveutuneisiin ja harhaan johdettuihin.
      Arvoisat kollegat, saatan nyt tietoonne seuraavan informaation, ettekä te tämän kuultuanne voi enää koskaan vedota tietämättömyyteen liittyen siihen riskiin, mille Suomen kansalaiset on altistettu. Suomi injektoi parhaillaan kansalaisiinsa myrkkyjä, jotka on naamioitu koronarokotteiksi.
      Ensimmäiseksi — kuunnelkaa tarkkaan — yhdelläkään Suomessa injektoitavalla koronarokotteeksi naamioidulla myrkyllä ei ole myyntilupaa vaan ainoastaan Euroopan lääkeviraston ehdollinen markkinointilupa. Ehdollisen luvan ehdoissa lukee, että lupa on ehdollinen ja että ”saatavilla olevien tietojen on osoitettava, että lääkkeen hyödyt ylittävät sen riskit.”
      Toiseksi, arvoisat kollegat, median toitotuksesta huolimatta Suomessa ei ole virallisesti vielä kuollut yhtään ihmistä koronaan. THL:n mukaan viralliset kuolinsyyt julkaistaan vuoden 2020 osalta vasta vuonna 2022. Fimean mukaan Suomessa on kuitenkin kuollut 78 ihmistä koronarokotteeseen ja vakavia käsiteltyjä haittailmoituksia on 1 306 ja käsittelemättömiä ilmoituksia on 3 630. Noin 57 prosentissa käsitellyistä ilmoituksista haitat on arvioitu vakaviksi. Lähde tälle on Fimea.
      Kolmanneksi, koronarokotteiksi naamioitujen myrkkyjen ehdollisissa markkinointiluvissa lukee myös: ”Hakijan tulee pystyä toimittamaan kattavat kliiniset tiedot tulevaisuudessa.” Hyvät kollegat, tämä teksti on suoraan Euroopan lääkeviraston EMAn sivuilta.
      Olen sanonut täällä useasti, että kyseessä on ihmiskoe. Suomalaisille ei ole kerrottu Nürnbergin säännöstön vastaisesti, että kyseessä on ihmiskoe. Nyt tällä puheella olen tehnyt kaikki teidät sekä median edustajat tietoisiksi siitä, että kyseessä on ihmiskoe ja että sen tulokset ovat hirveitä. Vertailun vuoksi edellinen, pieleen mennyt rokotekokeilu Pandemrix keskeytettiin, kun haittavaikutuksia oli 32 kertaa vähemmän kuin nyt. Kysynkin nyt teiltä kaikilta: kuinka monen ihmisen tulee kuolla tai vammautua, että saamme keskeytettyä tämän ihmisten tappamisen ja vammauttamisen?
      Hyvät kollegat ja arvoisat median edustajat, te olette nyt tietoisia kansakuntaamme kohtaavasta äärimmäisen vakavasta turvallisuusuhasta ja siitä, että koronainjektioiden haitat ylittävät hyödyt. Teillä ei ole enää syytä olla toimimatta kansakuntamme pelastamisen eteen.
      Lopuksi, jos te johdatte kansalaisia vielä harhaan kertomalla heille esimerkiksi satuja, että rokotteet ovat turvallisia ja että niillä on myyntilupa, te osallistutte tahallanne useaan rikokseen, joista vakavin saattaa olla kansanmurha. Muistutan vielä kerran kaikkia, siis ihan jokaista: rikoksesta tulee tahallinen, kun sen tekee tietoisesti. Nyt te kaikki olette tietoisia. — Kiitos.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1913
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1486
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1408
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      16
      1398
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1375
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe