EU-mielisyys on uskontomaisuuten taipuvainen mielentila.

Anonyymi

EU-jäsenyys on paska diili, siitä ei ole kahta sanaa. Siksi onkin yleistä, että sitä paskaa diiliä kritisoidessa puolustajat luo sen rinnalle jonkin sopivan vertailukohteen kaikilla mausteilla, joka on vielä paskempi. Sitten hehkutellaan, kuinka EU on vaihtoehtoon verrattuna mahtava&upea. Onko tämä "vaihtoehto" jotain realistista? No ei. Se on olkiukko.

EU-diili maksaa Suomelle enemmän kuin siitä saa hyötyjä: suomalainen tuotanto hiipuu, vienti hiipuu, ulkomainen ja muu yksityinen omistusosuus kasvaa, konkurssit lisääntyy, yt-neuvottelut lisääntyy, köyhyys lisääntyy jne. ja riippuvuus velkarahasta ja tuontituotteista kasvaa. Meillä oli itsenäinen pärjäämiskyky, mutta sitä on integroitu suurempien markkinoiden hyödyksi. Ja tietenkin näin, koska EU:han on se "kotimaa" ja "kotimarkkinat", johon kansalliset markkinat kuuluukin sulauttaa, mutta siitä hinnasta ei saa puhua. Koska kuitenkaan kaikkea tietoa ei voida sensuroida, julkisessa keskustelussa on aika ajoin aiheena integraation aiheuttamat vahingot. Sitä vastaan käydään mm. mölinällä natseista ja muista kliseisistä latteuksista, joilla yritetään hampaat irvessä kumota "epäsopivaa" tietoa, "persuilua".

Kun EU:ssa puhutaan "hyödyistä", mitä ne oikeasti on? Vaurautta, työpaikkoja, menestystä? EU on kuin taivaanlahja suomalaisille? HehXD Meille suomalaisille ne "hyödyt" on tätä: EU luo surkean tilanteen: velkaantuminen, itsenäisen pärjäämiskyvyn tuhoaminen jne., ja tämän lisäksi lietsotaan pelkoja, kuinka Venäjä valtaa ja EU:n ulkopuolella on helvetti, jossa tuhoudutaan. Kun tämä todellisuus shokeeraavan tarinan maustamana on iskostettu mieleen, tuodaan EU esille pelastajana ja hyväntuojana, jumalan kaltaisena ilmestyksenä, ja ainoana vaihtoehtona, tai muuten....! Tietenkin tässä tarinassa on myös se itse piru, jota vastaan täytyy taistella mantroin ja rukouksin (lue populistisin valhein ja vääristelyin). Sen "pahan" nimi on "perussuomalaisuus", jolla on katala suunnitelma suomalaisten hyvinvoinnin tuhoaminen XD

Tää on niin tätä, että ei voi kuin nauraa :D

PS: eu-uskovainen on salkkari, joka uskoo, että persumörkö vainoaa häntä.

8

65

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tuoreimmat tilastot kertoi että Suomi teki tappiota 6,9 miljardia euroa. Et sellanen diili. Mitäs tähän kimittää EUnukki? Epäilemättä sen minkä ennenki eli venäjäputinkremlpersuttivasaranatsi ja sit on taas jäsenyys perusteltu. Hulluja noi EUnukit.

   • Anonyymi

    Kaikkia alijäämä rahoitetaan ottamalla lisää velkaa,korkeasti koulutettu talousoppinut Paavo Arhinmäki on sanonut,valtion kannattaa ottaa niin paljon velkaa kun sitä vielä saa,sitä ei tarvitse maksaa takaisin .Näiden talousppien mukaan ainakin tämä hallitus on toiminut .


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kaikkia alijäämä rahoitetaan ottamalla lisää velkaa,korkeasti koulutettu talousoppinut Paavo Arhinmäki on sanonut,valtion kannattaa ottaa niin paljon velkaa kun sitä vielä saa,sitä ei tarvitse maksaa takaisin .Näiden talousppien mukaan ainakin tämä hallitus on toiminut .

    Niin, "velka on sijoitus" räksyttävät sosialistit, vaikka se todellisuudessa kertookin maan hyvinvoinnin tuhoamisen seurauksista.


  • Anonyymi

   Aloituskirjoituksessa ei ollut yhtään konkretiaa, oli vaan uskoon perustuvia väittämähokemia EU:n aiheuttamiksi uskotuista ongelmista.

   Noin uskovaiset toimivat.

   • Anonyymi

    Kommentti on kirjoitettu konkreettisista arkielämän asioista. Ethän sinä sosialistien kuplassa elävä tietenkään näe siinä mitään konkretiaa, kun teillä on ihan omat "konkretianne".


  • Anonyymi

   täällä pohjoisessa kärvistellään kylmässä kun etelässä loikoillaan auringossa .
   ja pitäisi vielä maksaa niiden menot 🤔

   • Anonyymi

    Etelän rannoilla loikoilevat lähinnä pohjoisesta tulleet turistit.

    Paikalliset hikoilevat työpaikoillaan, palvelemassa etelän loikoilijoita.


  • Anonyymi

   En ole koskaan tavannut "EU-uskovaisia", mutta kai niitäkin jossain on. Ainakin perussuomalaisten pään sisällä.

   Uskovaisuudelle kun on ominaista kritiikitön sitoutuminen johonkin ideologiaan.

   Jopa kaikkein EU-myönteisin ja kokoomuslaisin kansainvälisyysintoilija pystyy kyllä kritisoimaan EU:ta. Hyvinkin terävästi.

   Vai oletko joskus tavannut ihmisen, jolle EU:n direktiivit ovat jotain Jumalan sanaa, johon ei saa koskea?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Hävetkää rokotetut!

   Olen tässä lueskellut näitä palstalla olleita koronakeskusteluja ja saanut hävetä silmät päästäni siksi, että suurin osa rokotettujen kirjoituksista o
   Iisalmi
   352
   3862
  2. Joku pahoitti mielensä Afrikantähti pelistä

   Rasismikohu Helsingin yliopistossa – riistoleikkejä ja Afrikan tähti -vitsailua: ”Olen sanaton” Musta vaihto-opiskelija tyrmistyi, kun opiskelijat esi
   Maailman menoa
   189
   3587
  3. Kertokaa yksikin hyvä syy ottaa koronarokote

   Tähän saakka on kerrottu vain uskomuksia. Koronarokote ikään kuin olisi ratkaisu ongelmaan. No miksi sitten rokotettuja on sairaalahoidossa siinä miss
   Maailman menoa
   629
   2896
  4. Oot sä oikeasti

   rakastunu muhun nainen? Oon kyllä huomannu katseet mutta että kyse ois vakavammasta niin se on tullu yllätyksenä minulle.
   Ikävä
   83
   1603
  5. Iltalehti: Päijät Hämeen teho-osastolla uuvutaan koronan takia. Totuus ketään ei teholla.

   Olen koko ajan suhtautunut näihin lehtien pelottelutarinoihin kriittisesti. Niissä ei anneta oikeasti mitään taustatietoja potilaista, määristä, iästä
   Maailman menoa
   340
   1492
  6. Stefu, otathan sinäkin tyttäresi lomalle mukaan?

   Sofia kertoi pääsevänsä pian reissuun ( hänhän ei pysty ilman Stefania matkustamaan), joten jään mielenkiinnolla odottamaan, ottaako isä tyttärensä mu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   121
   1419
  7. 102
   1308
  Aihe