Alkaako "ELÄMÄ" vasta Kuoleman jälkeen?!

Anonyymi-ap

Nyt meillä on "elämä", fyysisestä massasta tehdystä ruumiissa. Ja Mooses kirjoitti, että" Ihminen on kuolevainen, koska se on vain lihaa ja verta - eikä siksi materiaruumissa voi olla henkeä kauemmin kuin 120 vuotta". Tämä on vieläkin totta.

Mutta mikä elämä meillä on nykyisen ruumiimme kuoleman jälkeen? Eräät uskovat pääsevänsä "Partatiisiin", osa tietää joutuvansa "Manalaan"; mutta Paavali sanoo: "Teille uskovat + jumalattomat annetaan kaikille kirkastusruumis!" Ja: "eihän se mikä halutaan eläväksi, voi tulla, jos ei se, mikä estää sitä, ensin kuole" Minä haluaisin eläväksi kuollessani, henkiseen minääni, MERKITYS-havaitsemisen, lähes ILMAN kirjainsyntaksia, eli informoisin silloin vaan sillä merkitys- assemblerilla, elävien alitajunnassa, mikä varsinkin KAIKILLE nisäkkäille on silti materiassakin eläessäänkin täysin sama. Osaatteko itse jo informoida assemblerin tavoin, käyttämättä ollenkaan esim. Suomen kielen syntaxia?!

Ei ihminen toisaalta kehittynyt muita eläimiä kyvykkäämmäksi omalla planeetalle silti vasta -, siitä syystä, että Enkeli-Aadamilta revittiin evoluutionsa aikana siivet ja häntä, vaan siitä syystä, että Aadam (ihminen ylipäänsä) oppi merkkaamaan informaatiota mm. ääntein ja merkein. Ja siitä syystä meiltä irtosi karvoitus, häntä ja siivet - ja se teki kätten taidoistamme suuria. Henkisesti on mahdollista saada siivet - taidekäsitys - mutta itse en helposti sitä usko, jos en Kuoleman jälkeen omista silloinkaan konkreettisesti ja havaitusti siipiä...
Jos näette mm. Jeesuksen kuvassanne, katsokaa muutakin kuin naulanreikiään käsissä ja jaloissa, tarkkailkaa onko Hän saanut takaisin - siipensä. Itse en ole ihan varma tuosta, enkä tiedä, onko fyysisistä siivistä IHMISELLE enää koskaan mitään hyötyä. Mutta uskoa voi epävarmuudestakin huolimatta, sitten että "vaikka sytyttää tulen", pitää edes mahdollisena sitä, ettei SE tieto palakaan(epäilijän) tulessa kokonaan olemattomaksi.

Elämä siis fyysisen kuoleman jälkeen on vasta se kuin "perhonen toukkavaiheen jälkeen" - entistäkin suurempaa elämää... Ei tarvitse kuolla, saman olennon, kuin kerran tai kahdesti, mutta vain ensimmäiseen kuolemaan päässeet, ovat Jumalan Pyhiä. Muut ovat enemmän tai vähemmän, valinneet mieluummin "Helvetin" - tuhansiin inkarnaatioihinsa uskoessaan. Se on rangaistus, mutta jos teit itse syntiä alle 7000 vuotta, selviäisit Helvetistäkin poies alle 7000 vuodessa. Sitten et tee sinäkään kuitenkaan, vaikka et kaikesta pahuudestakaan luopuisi, sellaista pahaa, minkä vuoksi kukaan muukaan kuolee - enää..

Ei Jumala siitä suuremmin välitä, jos olisitte vaikka ateisteja - hyvä, en itsekään tiedä itseäni korkeampaa, siinä mitä "minä tiedän", mutta kuunnelkaa silti johtajianne, ja vaihtakaa heidät, jos he eivät olekaan Jumalia, eli parhaita lajissaan.

Molemmat käsitteet "Kuolema ja Elämä" ovat pahaa tietoa, koska ne ovat vastakohtia, koettakaa löytää siis SE KÄSITE, joka määrittää nuo kaksi vastakohtaa vertaillessaan, niin ette enää eksy, itselleni se on "Hengen toimintapa ja tie" - siis KOHTALO! "Kohtalo" on se "PYHÄ/Vanhurskas" yläkäsite, joka määrittää ELÄMÄN JA KUOLEMAN! Lopettakaa sekoilu, ei kukaan elävä kuole, eikä kukaan jo eläessään kuollut voi saada koskaan takasin muuta kuin ruumiillisen elämän - uudelleen, kunnes sekin "KARMA" päättyy..
Olemattomuuteen kuoleville - NIRVANA, ei tule rauhallista olemattomuutta, jos kaikkia syntejään ole vielä sovitettu. Tiedätte, kuka on se, joka silti aivopesee teidätkin synnittömiksi, "Pyhitetty olkoon Hänen nimensä".

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Onko jokin syy uskoa tuota?

      • Anonyymi

        Joillekin vain elämä tässä fyysisessä todellisuudessa ei sovi. Silloin pitää fantasioida jostain yliluonnollisesta.

        On kuitenkin hyvä muistaa, että jos yliluonnollinen olisi totta ja hindut olisivat oman uskonsa kanssa oikeassa, niin seuraavassa elämässä saattaisi kristitty naukaista kissana ja luikerrella matona. Parempi elää tässä ja nyt niin mukavasti kuin mahdollista.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      226
      3505
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2191
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2081
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1965
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      83
      1640
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1271
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1267
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe