Alkaako "ELÄMÄ" vasta Kuoleman jälkeen?!

Anonyymi-ap

Nyt meillä on "elämä", fyysisestä massasta tehdystä ruumiissa. Ja Mooses kirjoitti, että" Ihminen on kuolevainen, koska se on vain lihaa ja verta - eikä siksi materiaruumissa voi olla henkeä kauemmin kuin 120 vuotta". Tämä on vieläkin totta.

Mutta mikä elämä meillä on nykyisen ruumiimme kuoleman jälkeen? Eräät uskovat pääsevänsä "Partatiisiin", osa tietää joutuvansa "Manalaan"; mutta Paavali sanoo: "Teille uskovat + jumalattomat annetaan kaikille kirkastusruumis!" Ja: "eihän se mikä halutaan eläväksi, voi tulla, jos ei se, mikä estää sitä, ensin kuole" Minä haluaisin eläväksi kuollessani, henkiseen minääni, MERKITYS-havaitsemisen, lähes ILMAN kirjainsyntaksia, eli informoisin silloin vaan sillä merkitys- assemblerilla, elävien alitajunnassa, mikä varsinkin KAIKILLE nisäkkäille on silti materiassakin eläessäänkin täysin sama. Osaatteko itse jo informoida assemblerin tavoin, käyttämättä ollenkaan esim. Suomen kielen syntaxia?!

Ei ihminen toisaalta kehittynyt muita eläimiä kyvykkäämmäksi omalla planeetalle silti vasta -, siitä syystä, että Enkeli-Aadamilta revittiin evoluutionsa aikana siivet ja häntä, vaan siitä syystä, että Aadam (ihminen ylipäänsä) oppi merkkaamaan informaatiota mm. ääntein ja merkein. Ja siitä syystä meiltä irtosi karvoitus, häntä ja siivet - ja se teki kätten taidoistamme suuria. Henkisesti on mahdollista saada siivet - taidekäsitys - mutta itse en helposti sitä usko, jos en Kuoleman jälkeen omista silloinkaan konkreettisesti ja havaitusti siipiä...
Jos näette mm. Jeesuksen kuvassanne, katsokaa muutakin kuin naulanreikiään käsissä ja jaloissa, tarkkailkaa onko Hän saanut takaisin - siipensä. Itse en ole ihan varma tuosta, enkä tiedä, onko fyysisistä siivistä IHMISELLE enää koskaan mitään hyötyä. Mutta uskoa voi epävarmuudestakin huolimatta, sitten että "vaikka sytyttää tulen", pitää edes mahdollisena sitä, ettei SE tieto palakaan(epäilijän) tulessa kokonaan olemattomaksi.

Elämä siis fyysisen kuoleman jälkeen on vasta se kuin "perhonen toukkavaiheen jälkeen" - entistäkin suurempaa elämää... Ei tarvitse kuolla, saman olennon, kuin kerran tai kahdesti, mutta vain ensimmäiseen kuolemaan päässeet, ovat Jumalan Pyhiä. Muut ovat enemmän tai vähemmän, valinneet mieluummin "Helvetin" - tuhansiin inkarnaatioihinsa uskoessaan. Se on rangaistus, mutta jos teit itse syntiä alle 7000 vuotta, selviäisit Helvetistäkin poies alle 7000 vuodessa. Sitten et tee sinäkään kuitenkaan, vaikka et kaikesta pahuudestakaan luopuisi, sellaista pahaa, minkä vuoksi kukaan muukaan kuolee - enää..

Ei Jumala siitä suuremmin välitä, jos olisitte vaikka ateisteja - hyvä, en itsekään tiedä itseäni korkeampaa, siinä mitä "minä tiedän", mutta kuunnelkaa silti johtajianne, ja vaihtakaa heidät, jos he eivät olekaan Jumalia, eli parhaita lajissaan.

Molemmat käsitteet "Kuolema ja Elämä" ovat pahaa tietoa, koska ne ovat vastakohtia, koettakaa löytää siis SE KÄSITE, joka määrittää nuo kaksi vastakohtaa vertaillessaan, niin ette enää eksy, itselleni se on "Hengen toimintapa ja tie" - siis KOHTALO! "Kohtalo" on se "PYHÄ/Vanhurskas" yläkäsite, joka määrittää ELÄMÄN JA KUOLEMAN! Lopettakaa sekoilu, ei kukaan elävä kuole, eikä kukaan jo eläessään kuollut voi saada koskaan takasin muuta kuin ruumiillisen elämän - uudelleen, kunnes sekin "KARMA" päättyy..
Olemattomuuteen kuoleville - NIRVANA, ei tule rauhallista olemattomuutta, jos kaikkia syntejään ole vielä sovitettu. Tiedätte, kuka on se, joka silti aivopesee teidätkin synnittömiksi, "Pyhitetty olkoon Hänen nimensä".

2

160

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Onko jokin syy uskoa tuota?

   • Anonyymi

    Joillekin vain elämä tässä fyysisessä todellisuudessa ei sovi. Silloin pitää fantasioida jostain yliluonnollisesta.

    On kuitenkin hyvä muistaa, että jos yliluonnollinen olisi totta ja hindut olisivat oman uskonsa kanssa oikeassa, niin seuraavassa elämässä saattaisi kristitty naukaista kissana ja luikerrella matona. Parempi elää tässä ja nyt niin mukavasti kuin mahdollista.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina naimisiin.

   Etsimässä täydellistä hääpukua Roomassa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   374
   3610
  2. Etsin sinua vakavissani

   Täältä tai ihan mistä tahansa. Meillä jäi asioita selvittämättä, ja minun sydän on sanonut painavan sanansa, että meillä jäi juttu pahasti kesken. Syd
   Ikävä
   63
   1621
  3. En minä seksin perässä ollut

   vaikka niin luulit, vaan sinun, koska halusin sinut kokonaan. Vihjailit nimittäin siihen suuntaan. Miksi muuten epäilit minusta kaikkea pahaa, nainen?
   Ikävä
   71
   1329
  4. En voi edes kirjoittaa siitä.

   Se olis liian lapsellista. Kun on yhteys tosielämän puolella ja selvät sävelet. Älykäs se on, todennäköisesti älykkäämpi kuin kukaan, ketä olen tavann
   Ikävä
   62
   1205
  5. Vanhempi mies

   Rakkain, kuinka me enää koskaan voitais sopia näkemisestä? Soittasin, soittasin -mutta, kun?
   Ikävä
   70
   1123
  6. Olen pahoillani nainen

   Olen pahoillani siitä, että vielä säännöllisesti nähdessämme asiat välillämme ajautuivat suuntaan, joka ei ollut kummallekaan hyvästä. Harmittaa puole
   Ikävä
   70
   992
  7. Viiskymppisenä

   Ja alan olla kyllä aina vaan enemmän sitä mieltä, mikä on kyllä ihan tieteellinen faktakin, että elämä viiskymppisenä alkaa olla turhista turhinta. Uu
   Sinkut
   323
   964
  8. Hääpukuja ei turhaan ostella

   Olisiko todella niin, että Hanuri-Hannu on taas kehissä ja vanha suola janottaa todella pahasti - Martti on liikkeellä ja nyt lienee tosi kyseessä! O
   Kotimaiset julkkisjuorut
   73
   933
  9. En löydä sinua

   jotta voisin viestiä lähettää.
   Ikävä
   42
   861
  10. Martina kiusoittelee kateellisia vihaajiaan

   Palstan Martina vihaajat menivät sekaisin kun Martina lähti Roomaan. Tätä on hauska seurata 🤭
   Kotimaiset julkkisjuorut
   144
   857
  Aihe