Leopardit lähti liikkeelle tiltun varpaat jäi telan alle!

Anonyymi-ap

Kyllä nyt ottaa tiltua koville kun kunnon tankkeja tulossa rintamalle jo piankin!

27

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Trollin huono päivä.

    • Anonyymi

      "Tästä huolimatta Ukrainalla on nyt enemmän panssaritaisteluvaunuja kuin Venäjän hyökkäys sodan alkamispäivänä 24. helmikuuta, Forbes kertoo avointen lähteiden tiedustelun asiantuntijoihin vedoten."

      https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/d0643084-7eba-4d50-ab3c-0b21f4629257

      Aikanaan oli tälläisiä uutisia että ukraina vaan "poimi" tuhansia venäjän hylkäämiä panssarivaunuja. Oikein traktoreilla niitä hinasivat.

      Nyt Ukraina itkee ja rukoilee josko euroopalla olisi sille edes muutama sata annettavissa.

      • Anonyymi

        Muutama sata nykyaikaista länsitankkia vahvistaa ukrainalaisten kyvykkyyttä ihan ihan eri tavalla kuin suuremmat määrät ryssäntankkeja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Muutama sata nykyaikaista länsitankkia vahvistaa ukrainalaisten kyvykkyyttä ihan ihan eri tavalla kuin suuremmat määrät ryssäntankkeja.

        Miksi Ukraina haluaa länsi-tankkeja, kun sillä on paljon niitä venäläisiä t-vaunuja? Venäjä lähettää lisää vaunukalustoa Ukrainalle, kuulemma sitä armata kalustoakin?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi Ukraina haluaa länsi-tankkeja, kun sillä on paljon niitä venäläisiä t-vaunuja? Venäjä lähettää lisää vaunukalustoa Ukrainalle, kuulemma sitä armata kalustoakin?

        No: Muutama sata nykyaikaista länsitankkia vahvistaa ukrainalaisten kyvykkyyttä ihan ihan eri tavalla kuin suuremmat määrät ryssäntankkeja.


      • Anonyymi

        Nyt on tarkoitus tehdä venäjästä selvää, kuka ei haluaisi parasta? Miksi hyökkääjää pitäisi auttaa ja pitkittää sotaa? Lisää siviilikohteiden pommitusta odottelet, että Ukraina ei uskalla ajaa valloittajaa pois? Jospa tämän selität.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Muutama sata nykyaikaista länsitankkia vahvistaa ukrainalaisten kyvykkyyttä ihan ihan eri tavalla kuin suuremmat määrät ryssäntankkeja.

        Toivottavasti ukrainalaiset osaa käyttää niitä kaverin poika oli Parolassa ja sanoi että niissä on opettelemistä.


    • Anonyymi

      No kerroppa millä me sitten tapellaan jos on tarvis kun aseet on annettu Ukrainan Divisioonan 44 käyttöön... Historia voi vielä toistua ja ne ukrainalaiset tulee vielä uudestaan tänne koittamaan onnea.... Palataanko me sitten näihin varustuksiin kun muuta ei ole..? https://youtu.be/D02fqc9cB0I

      • Anonyymi

        Me annetaan aseita ukrainalaisten käyttöön vain siinä määrin että oma puolustuskykymme ei siitä heikkene.

        Toisekseen niitä aseita käytetään siellä Ukrainassa niin että niitä ei taritse edes tulevaisuudessa käyttää Suomessa kun Venäjä kokee tappion siellä. Lisäksi Venäjä on jo tuhonnut pitkäksi aikaa mahdollisen hyökkäysvoimansa Suomeen ja tuhoaa sitä koko ajan lisää siellä.

        Ja kolmanneksi me ollaan siinä vaiheessa Nato täysjäsen kun venäjä on saanut paikkailtua haavansa siihen kuntoon että voisi halutessaan uhata Suomea aseellisesti.


    • Anonyymi

      Mielenkiintoinen teknologinen havainto: T-72 -vaunun diesel-moottori perustuu samaan 1930-luvulla kehitettyyn V12 tyyppiin, joka oli jo T-34 vaunuissa. Eipä sillä eihän hyvää konstruktiota kannata vaihtaa, varsinkin, jos määrä korvaa muutenkin laadun tuossa "kulttuurissa"...

      • Anonyymi

        Leopardeissa ei varmaan ole Maybacheja kuten Tiikereissä.
        Moottori: Maybach HL 230 P45
        Tyyppi: V-12 bensiini

        Tiikerissä yllättäen bensakone


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Leopardeissa ei varmaan ole Maybacheja kuten Tiikereissä.
        Moottori: Maybach HL 230 P45
        Tyyppi: V-12 bensiini

        Tiikerissä yllättäen bensakone

        Näin. Tiikereiden paino oli lähes samaa luokkaa kuin Leopardeissa, mutta tehoja enintään 700 hp. Luotettavuus nykyisin toki ihan toista luokkaa, mutta edelleenkin mainitaan aika reipas huollon tarve. Siis ylläpitojärjestelmä on oltava myös kunnossa, pelkät vaunut eivät riitä, mm. vetokalusto näille. Tiikereitä ei ehdottomasti olisi saanut vetää toisella vaunulla, mutta pakon edessä niinkin tehtiin.

        Venäjällä ehkä ajatellaan, että tavaraa jää kentälle aina ja kuka niitä korjailee, rikki ovat uutenakin...


    • Anonyymi

      Liian vähän liian myöhään.

      • Anonyymi

        Saksan malli tuo? Nyt tosin olisi laajempaa liittoutumaa ja resursseja takana, mutta henkinen kantti kyykyssä Hitlerin jälkeen?


    • Ilon päivä kun Venäjä valtaa Suomen.
      😄😄😄😄😄

    • Anonyymi

      Venäläisen tankkimiehistön elinajanodote lyhenee kohta murto-osaan entisestä, joka sekin on nykyisellään kovin lyhyehkö.

    • Anonyymi

      SOTA JA SILMITÖN TAPPAMINEN LOPPUU SILLÄ SEKUNNILLA, KUN putin YMMÄRTÄÄ KOMENTAA JOUKOT POIS UKRAINASTA!

    • Anonyymi

      Mielenkiintoinen, leopardien varjoon jäänyt uutinen kertoo että USA on moninkertaistanut tykistönammusten tuotannon. Pian niitä rahdataan liittolaismaiden varastot täyteen. Samalla niitä alkaa riittää Ukrainalle käytettäväksi samalla intensiteetillä kuin venäjällä sodan alkuvaiheissa. Tosin sillä erolla ettei Ukrainan ammusvarasto hupene, vaan paisuu kaiken aikaa. Pääsevät posauttelemaan niitä örkkien asemiin koko rintaman leveydellä 24/7 hamaan tulevaisuuteen.

      Saavat venäjällä pistää peliin melkoiset liikekannallepanot vauvasta vaariin, suorastaan tyhjentää maansa ukrainan rintamalle. Ja siltikin alkaa sakki käydä vähitellen vähiin, kun lihamylly jauhaa.

      • Anonyymi

        Venäjä on suuri maa, mutta kuten Neuvostoliittokin, sen tuotanto on resursseihin suhteutettuna vain välttävää. Vaan jos Putin laittaa sotatalouden kaiken edelle, kuten Stalin, niin nähtäväksi jää totteleeko kansa ja syö taas toisiaan sorvatessaan tykinpiippuja Uralilla...


    • Anonyymi

      Koville tuntuu tiltulla ottavan leopard toimitukset.

      • Anonyymi

        Kirje isoisältä "Tiger" pojanpojalleen "Leopard "Ukrainassa
        Olen niin iloinen, että päätit lähteä Drang nah Osteniin (itään)

        Huolehdi ensinnäkin terveydestäsi. Erityisesti voimansiirrosta. Se hajoaa ensimmäisenä. Talvella siellä on kovaa. Vaihteisto kylmenee heti, öljy jäätyy siellä.
        Sinulla, Mein Lieben lapsenlapsi, on hyvä ruokahalu - 720 litraa 100 kilometrillä (0,33 MPG). Ja muutenkin, kuka tietää tarkalleen, kuinka paljon tarvitset Venäjän mudassa? Pidä mielessä, että venäläinen diesel, samoin kuin bensiini, eivät sovi meille lainkaan.
        Kolmanneksi, varaudu siihen, että joudut matkustamaan paljon maantiekuljetusautoilla. Ole varovainen tullessasi tai lähtiessäsi.
        Sinulla, Mein Lieberin lapsenlapsi, on suuri leveys 3,75 metriä (12.4ft). Ja enemmän painoa myös. Ja monet sillat tässä barbaarien maassa eivät kestä sinua lainkaan.
        Neljäs. Valmistaudu istumaan mudassa pitkään ja odottamaan, että sinut vedetään ulos. Tällöin olet hyvä kohde venäläisille rynnäkkökoneille, helikoptereille ja tykistölle.
        Ja nyt venäläiset tankit ovat kevyempiä ja nopeampia. Joten, pojanpoikani, pidä varasi.
        Nyt venäläisillä on ohjuksia, jotka voivat tappaa sinut viiden kilometrin päästä, ja sinä voit osua niihin vain kolmen ja puolen kilometrin päästä. Ja venäläisten panssarointi on tietenkin parempi. Joten pitäkää huolta itsestänne.
        Niin, ennen kuin unohdan, dementiani on heräämässä. Venäläisten tankkien tulinopeus on kolme kertaa suurempi. Niissä on automaattinen latauslaite. Ja sinä et...
        Ja viimeinen.
        Jos venäläiset ajavat Abramseja tai Challengereja nurkkaan, älkää hyökätkö. Yrittäkää piiloutua. Ne ovat raskaampia ja näkyvämpiä taistelukentällä kuin sinä. Sinulla on mahdollisuus kuolla viimeisenä.
        Parempi olla menemättä sinne ollenkaan. He sulattavat sinut venäläisiin ydinjäänmurtajiin ja lähettävät ne Arktikalle.
        Lyhyesti sanottuna, pojanpoikani, isoäitisi "Pantteri" ja minä suutelemme sinua ja toivotamme sinulle kaikkea hyvää. Mutta odotamme pahinta. Jos kuolet, pystytämme sinulle varmasti muistomerkin sukutontillemme.

        Saksa ilmoitti lähettävänsä 14 Leopard 2 -panssarivaunua Ukrainaan ja sallivansa muiden tehdä samoin. No, hyvä.

        Apti Alaudinov - erikoisjoukkojen komentaja "Akhmat":
        "En näe mitään eroa siinä, mitä kalustoa Ukrainan asevoimat saavat - länsimaista tai entistä Neuvostoliittoa: periaatteessa se palaa samalla tavalla."


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        1 litra löpöä ja pääset 236 metriä.


    • Anonyymi

      Ehkä nuo jotka eivät näe mitään eroa vaunuissa,,pian huomaavat,mutta sitten on jo liian myöhäistä.

    • Anonyymi

      Nyt lähtivät ja maaliskuussa perillä? Nopeita ovat liikkeissään.

    • Anonyymi

      Hyvä että saadaan niillekkin jotain tekemistä. Suomalaiset tankkimiehet eivät osaa edes sotia, leikkivät vain että ollaan kovia poikia.

    • Anonyymi

      Läntisen tiedustelupalvelun arviot: Venäjän viimeaikaisista tappioista Ukrainassa huolimatta sillä on 12 000 panssarivaunua.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2072
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1624
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1481
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      23
      1462
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1387
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1321
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe