Thaimaan velkaantumisesta totuus

Anonyymi-ap

Totuus Thaimaan velkaantumisesta on hyvin erilainen kuin Pasasen näkemys, joka vei Jippo-kaukoputken kanikonttoriin ja laittoi vaimon kadulle myymään donitseja, tuo erittäin hyvin toimeentuleva evp upseeri.

Suomen ulkomaanvelka asukasta kohden on noin 27.000 euroa.
Thaimaan ulkomaanvelka asukasta kohden on noin 7.500 dollaria.

Maailman ykkösiä velkaantumisessa ovat:

Japani 120.000 dollaria per asukas.
Singapore
Qatar
Kreikka
Italia
Irlanti
Belgia
Yhdysvallat Ulkomaanvelka noin 32 biljoonaa dollaria 32.000.000.000.000.
Kanada
Bahrain
Ranska
Itävalta
Britannia

8

187

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Velkaantuneimpia maita ovat ne jotka ovat korruptoituneet ja harjoittaneet vapaata siirtolaispolitiikkaa. USA:ssa on laittomasti maassa noin 30-60 miljoonaa ihmistä, Ranskassa ja Britanniassa miljoonia ja ne kaikki maat ovat aivan kuralla. Ruotsi haluaa mennä kuralle ja sen vanavedessä myös Suomi.
      Takuuvarma resepti lopulliseen rappioon on heilutella "Meillä on tilaa" kylttejä.

      • Anonyymi
        UUSI

        😋😋😋😍😍😍😍😋😋😋

        💋 ­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­a­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21#17958037F

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi

      Kysymys ei ole minun laatimasta uutisesta, vaan Thaimaan suomalaisessa olleesta uutisesta, muutaman päivän takaa, eikä kysymys ole ulkomaan velasta, vaan veloista joita on käytetty kulutusluottoihin, mm. autonhankintaan... vaikka todellisuudessa ollaan ylittty maksukyky, hyvin voimakkaasti.
      By Numball HHN 62v.

      • Anonyymi

        Lukisit maan omia lehtiä etkä jotain suomenkielistä turistiaviisia!


    • Anonyymi

      Thaimaan likat ei halua "mennä alspäin" elintasossa ja rikkauden ulkoisissa asioissa.

      Tunnen muutamia jotka saivat suuret omaisuudet mutta likat tekee 10t päivää esim tarjoilioina pelkkien kulujen maksuun. Eivät halua myydä koska se alentaisi heidän "arvoaan" tuttujen simissä.

    • Anonyymi

      Suomi on maailman byrokraattisin maa. Suomessa on viisi kertaa enemmän byrokraatteja kuin Sveitsissä ja Sveitsissä asuu 50% enemmän väkeä kuin Suomessa.
      Sveitsin BKT on miltei kolme kertaa suurempi kuin Suomen ja keskipalkat 50% suuremmat kuin Suomessa.

      Voidaan hyvin sanoa että Sveitsi on hoitanut asiansa erinomaisesti ja Suomi ei ole.
      Silti Suomen vihervasemmistopuolueet kuvittelee että Suomella on varaa esittää olevansa ilmastonmuutoksen torjumisen ykkösmaa ja että meillä on varaa elättää kaikki paperittomat sotakarkurit ja sosiaaliturvashoppailijat.
      Vain Suomesta löytyy näin pöljää porukkaa.

      Thaimaa on merkittävä vientimaa autojen valmistuksessa ja riisissä. Myös vaateteollisuus kukoistaa. Suomi ei ole merkittävä maa missään asiassa, koska valmistuskulut ovat niin korkeat. Thaimaassa kaikki ymmärtävät sen että jokaisen on velvollisuus tehdä työtä elantonsa eteen, Suomessa tämä ajatus on hukkunut sen jälkeen kun unioniin liityttiin kusetuksen seurauksena.

      Norjalainen maanviljelijä tai sairaanhoitaja tienaa kaksi kertaa enemmän kuin suomalainen, mutta suomalainen kuntatason päättäjä tienaa enemmän kuin norjalainen kollegansa. Meillä syydetään rahat byrokratiaan ja poliitikoille, tukirahat heidän firmoilleen. Norjassa kaupan kassa tienaa 4000 euroa kuukaudessa, toimistohiiret 4300 euroa kuussa, meillä puolta vähemmän.

      Suomalaiset on kovia valehtelemaan onnellisuuskyselyissä. Valehdellaan siksi että naapuria ketuttaisi oma onni. Todellisuudessa molemmat on ihan yhtä tyytymättömiä elämäänsä ja hallituksensa toimiin.

      • Norjassa hieman sama kuin Suomessa, tietyillä alueilla Norjaa on "puolisomarkkinat" vääristyneet, nuoret naiset muuttavat kaupunkeihin opiskelujen perässä ja nuoret miehet eivät niinkään, vaan jatkavat alueen perinteitä kalastukset, öljyteollisuuden yms. parissa.
        Näiden alueiden miehet ovat paljon innokkaampia etsimään puolisoita ulkomailta kuin vaikkapa Norjan isommissa kaupungeissa asuvat miespuoleiset henkilöt.
        Sama asia olisi periaatteessa myös suomessa, mutta sillä erolla että Norjalaisilla keskimäärin paljon enemmän rahaa käytössä ja mahdollisuudet näinollen selvästi paremmat.


      • Anonyymi
        santtu_1975X kirjoitti:

        Norjassa hieman sama kuin Suomessa, tietyillä alueilla Norjaa on "puolisomarkkinat" vääristyneet, nuoret naiset muuttavat kaupunkeihin opiskelujen perässä ja nuoret miehet eivät niinkään, vaan jatkavat alueen perinteitä kalastukset, öljyteollisuuden yms. parissa.
        Näiden alueiden miehet ovat paljon innokkaampia etsimään puolisoita ulkomailta kuin vaikkapa Norjan isommissa kaupungeissa asuvat miespuoleiset henkilöt.
        Sama asia olisi periaatteessa myös suomessa, mutta sillä erolla että Norjalaisilla keskimäärin paljon enemmän rahaa käytössä ja mahdollisuudet näinollen selvästi paremmat.

        Olen maalta kotoisin tuolta varsinaissuomen yläpuolelta suurien peltojen alueelta. Oli nuorena kova kilpa niistä vähistä tytöistä, kun poikia oli varmaan kolme kertaa enemmän kuin tyttöjä. Se kisailu alkoi jo murkkuiässä ja mopoiässä se alkoi olla jo totista totta.
        Itkut väännettiin kuin Kaisa nähtiin Juuson mopon kyydissä. Sitten joku kertoi Kaisalle että älä nyt tota ota että se on tyhmä ja petollinen jätkä. Mutta pää ei kääntynyt ja täysikäisenä sitten Juuso vei Kaisan piiloon korpeen kilpakosijoilta ja äkkiä paksuksi niin sitten ei Kaisaa enää muut vie.

        Nimet ovat fiktiiviset mutta kaava oli tuo. Lukion jälkeen tytöt lähti Helsinkiin opiskelemaan. Joku amiksesta lomittajaksi opiskellut jäi kylälle. Joku maajussi sitten sen vei. Itse muutin vasta kaksvitosena aikuisopiskelemaan muualle ja vasta sitten aukesi naismarkkinat meikäläiselle kunnolla. Opiskelijanaisia riitti ympärillä, kun olin salskea poikamies joka ajeli hienolla autolla. Vuoden verran elelin kuin playboy, kunnes vaimo nappasi pois markkinoilta kuleksimasta.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1776
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1679
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      15
      1480
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1164
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1163
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1151
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1116
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1111
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1099
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1084
    Aihe