lääkärillä

Anonyymi-ap

kävin tyttäreni 13v lääkärillä yksityisellä, maha kipeä monta päivää, no tunnin odottelun jälkeen pyydettiin sisälle.
Tyttäreni on erittäin laiha ja lääkäri heti mainitsi asiasta. no selälleen sitten pöydälle ja paitaa hieman ylös niin paineli varovasti ja sanoi että uloste tuntuu kovalta suolistossa. pyysi hoitajan paikalle ja sanoi että tehdään huuhtelu peräaukon kautta.
no siitä toimenpidehuoneeseen ja kaikki vaatteet pois. hoitsu työnsi sormen tytön pyllyyn ja ihmetteli ettei kyllä kovalla ole. pyysi lääkärin käymään ja hieman närkästyneen oloisena tuli ja työnsi kanssa melko kovakouraisesti sormensa sisään jolloin tyttö hieman valitti. kyllä tämä selvästi vaatii vesiruiskeen ja työnsi isokokoisen ruiskun kärjen pyllyyn ja suurinpiirtein survaisi männän kerralla pohjaan, tyttö melkein huusi ja yritti pois mutta itsekin pelästyin kun hän kivahti että paikallaan ja nosta pylly kunnolla ylös. toinen ruutta heti perään ja tyttö juoksi vessaan itkien ja viipyi siellä jonkun aikaa niin lääkäri huusi että voi tulla jo että saadaan lisää vettä suoleen. tyttäreni oli nolon näköinen tullessaan vessasta ja hoitaja sanoi että olisi parempi laittaa seuraava vesi vessassa koska se tulee hetimiten ulos mutta lääk sanoi että on hän ennenkin tehnyt ja tyttö pöydälle kontilleen ja toista ruuttaa painaessaan tyttö huusi ettei pysty pidättämään, mene vessaan ärähti lääk ja vesiuloste lensi suoranaan kun tyttö juoksi vessaan, vitutti katsella ja sanoin eiköhän nyt riitä. no leikki loppui ja ihana hoitaja pahoitteli tapahtunutta ja lähdettiin ilman lausuntoa hittoon sieltä. että se yksityisestä asiakaspalvelusta. tein valituksen.

12

605

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      no sairaalan ensiavussa tota näkee kun odotustilassa pieni verho edessä ja nuori tyttö alastomana suolihuuhtelussa, melkosta touhua.

    • Anonyymi

      acutassa olin päivystyksessä ja nuori nainen tuotiin siihen ja hän valitti kovia vatsakipuja, väliverho oli puoliksi auki kun hoitaja veti housut pois siltä ja sanoi että vedä polvet rintaan, nainen huusi ettei pysty niin toinen hoitsu veti polvet väkisin koukkuun ja toinen työnsi jonkun letkun sen pyllyyn ja sitten alkoi huuto, luulin että se nainen kuolee kun se huusi että sattuu niin vitusti, sitten hoitaja huusi toiselle että tuo alunen ja kurapaska lensi kauheella voimalla siihen astiaan, ja haju oli ihan karsee. ja lisää vettä suoleen ja taas huudettiin jumalaakin apuun, ja tyhjennys ja niin monta kertaa että naisen valitus hiljeni, luulin että kuoli mutta sitten lensi oksennus.ei ole hoitankaan työ aina helppoa. nainen makasi siinä alapää paljaana pitkän aikaa ennenkuin joku toi peiton hänelle.

    • Anonyymi

      naapuri kunnassa taas ihana lääkäri joka riisutti aina alastomaksi ja lähti aina hakemaan jotain jostain ja jätti oven auki niin etttä kerrankin istuin odotuspaikalla ja sain ihailla n viisikymppisen naisen alastonta vartaloa riipputisseineen.

      • Anonyymi

        koskarissa oli taas erikoinen käytös lääkärillä kun olin alapään tutkimuksessa niin siihen tuli joku likka postia tuomaan mukanaan poika jota opetti kys työhön ja he höpöttivät niitä näitä pitkän toivin ja ei ollut kauhean mukavaa maata jalat levällään siinä levittäjä pimpsassa ja rinnat paljaina, poika tuijotti koko ajan mua jalkoväliin ja toivottavasti edes seisoi.


      • Anonyymi

        Lääketiede on. kehittynyt 30 v sitten piti aina riisua vaatteet pois lääkärissä ,nykyisin riittää suullinen kuulustelu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lääketiede on. kehittynyt 30 v sitten piti aina riisua vaatteet pois lääkärissä ,nykyisin riittää suullinen kuulustelu.

        jep, kaveri meni aikanaan valittaan olkapääkipua ja oli mp-nahkatakki päällä niin lekuri kokeili olkatoppauksien päältä ja sano että on siinä turvotusta. pariviikkoa saikkua alkuun.


    • Anonyymi

      Tosi ihana juttu kerro lisää.

    • Anonyymi

      acutassa koin elämäni siemensyöksyn kun nuori nätti hoitaja ohjasi seisokissa olleen kullini sorsan sisään ja puristi sitä tiukasti, sinne lensi lasti sorsan sisään ja tyttö huomasi sen ja oli hiukan hämillään.

    • Anonyymi

      toivotaan ettei sorsa tullut tiineeksi.

    • Anonyymi

      hihhih liputus mies hihhih

    • Anonyymi

      Karmeeta toimintaa!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      71
      5062
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2347
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1857
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1561
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      44
      1558
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1348
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1267
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1187
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      3
      1185
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1173
    Aihe