Scholz syyttää Venäjää

Anonyymi-ap

Saksan SDPn kokouksessa 9.12. Saksan liittokansleri Olaf Scholz syytti Venäjää energian hintojen noususta ja kaasun riittämättömyydestä Saksan tarpeisiin. Tämän vuoksi Saksa joutuu rakentamaan kaasuterminaaleja ja ostamaan LNGtä kalliilla USAsta ja Norjasta. USAn osuus EUn saamista kaasutoimituksista on yli 60% ja kaasun hinnan pelätään kasvavan edelleen.

Missähän maailmassa Scholz oikein elelee? Kuka kieltäytyi ja kenen käskystä ostamasta venäläistä kaasua? Se, että Saksan teollisuudella menee ennätyksellisen huonosti kalliin kaasun vuoksi ei tosiaankaan ole Venäjän vika.

Joe Biden sanoi Englannissa pitämässä puheessaan vuosia sitten, että EU saa ansiotonta kilpailuetua aivan liian halvasta venäläisestä kaasusta. Se on uhka USAn talouden kilpailukyvylle. Biden sanoi, että venäläisen kaasun tilalle pitää saada USAn kallis LNG. Näin kilpailutilanne tasoittuu ja USAn öljyteollisuus saa korvattua särötysteknologian kehittelykustannuksia.

Toisaalta niin Scholz kuin Borrel ovat sanoneet, että EUn hyvinvointi on perustunut halpaan venäläiseen kaasuun. Nyt kun sitä ei ole täytyy keksiä jotain uutta - eurooppalaista. USAn LNG ei ole vastaus jo pelkästään hintansa vuoksi.

USAssa lanseerattiin EUn ostetulle medialla käsitys ”Venäjä kiristää Eurooppaa liian halvalla kaasulla”. Kun tätä valhetta toistettiin jatkuvasti ja USA painosti EUta lopettamaan kaasun osto niin siihen alettiin uskomaan - täysin perusteitta. North Stream-putkien räjäyttämisestä on hyötynyt ainoastaan USA ja kaasuntuottajamaana myös Norja. Kun seuraa rahaa niin näkee kenellä on motiivi. Biden teetätti sen minkä lupasi eikä putkia enää ole.

Scholzin puhe on hätähuuto. Hänestä on tulossa - jollei jo ole - Saksan epäsuosituin liittokansleri. Hänen aikanaan Saksan teollisuus ja asema EUn talousveturina tuhottiin. Suomi sukeltaa perässä ja saamme kiittää tästä maksettua mediaa - mediapoolia ansiokkaasta 20 vuotta kestäneestä työstä propagandan levittäjänä ja heikkotahtoisia lahjattomia poliittisia johtajiamme.

5

157

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Miksi mediassa ei käsitellä näitä asioita avoimesti? Kaikki tuntuu olevan hämärän peitossa.

    • Anonyymi

      Taisi kiittää Bideniä kaasuputken räjäyttämisestä tämä Olaf!
      Ja ryhtyi aseistamaan Ukrainaa.
      Olafilla taitaa mennä lujaa!

      • Anonyymi

        Poliitikon ainoa pääoma on kansansuosio.
        Sitä käyttää hyväkseen maksettu media Suomessakin. Media maalittaa ja tuhoaa kohteensa poliittisen tulevaisuuden. Tätä on harjoitettu ja sen vuoksi suomalaiset kansanedustajat ovat liikuttavan yksimielisiä siitä kuinka pitää äänestää.

        Saksassa maksettu media ei maalitta Scholzia, koska tämä syö heidän kädestään. Scholzia itseään pelottaa tilanne kun kansa alkaa tajuamaan vedätyksen. Scholz vedetään pytystä alas ja unohdetaan. Siinä samalla saadaan syntipukiksi joku, jota jälkipolvet syyttävät. Todelliset syylliset jatkavat sikailuaan EUn tuhoksi.

        Suomessa mediapoolin taustahenkilöt tulisi paljastaa. He ovat johtaneet Suomea allikkoon tuhon tielle. Suomessa ei ole sananvapautta eikä demokratiaa.
        Muistaako joku lukeneensa Natoa kritisoivan jutun suomalaisesta valtamediasta viimeisten 20 vuoden aikana? Tai NATOn jäsenten rikollisia hyökkäyssotia kritisoivia juttuja? Tai onko kenties kritisoitu sitä, että NATOn jäsenmaat ovat tappaneet 2000-luvulla satoja tuhansia siviilejä?
        Kun Nato antoi USAn NSAn vakoilla EU-parlamenttia päämajastansa käsin Brysselissä niin kritisoiko sitä kukaan? Ei ainakaan yksikään NATOn jäsenmaa?
        Kun paljastui, että NSA vakoili maailman johtajia, YKta, EUn päättäjiä, EUn ja muiden johtavien maiden teollisuutta USAn eduksi niin kritisoitiinko sitä meidän maksetussa mediassa?

        Suomalainen media ei ole vapaa. Se vaikenee USAn ja sen liittolaisten tekemistä rikoksista ja epädemokraattisesta toiminnasta vapaata maailmaa vastaan. Sitten me vielä esitämme maata, jossa on muka vapaa media.

        Minne hukattiin demokratia? Jäljille päästäisiin jos mediapoolin taustahenkilöt yhteyksineen tuotaisiin esiin. Näin voisimme vielä ainakin yrittää pysäyttää matkamme kohti totalitaristista hallintoa. Ei voi välttyä ajatukselta, että Suomen ylin päättävä elin on liitoksissa armeijaan. Mitenkä muuten esim. isäntämaa -sopimuksen solmiminen ohi eduskunnan olisi voinut olla mahdollista? Sellainen käytäntö on diktatuureissa mutta ei demokratioissa. Esim. Ruotsi ei sitä hyväksynyt sellaisenaan kuten Suomi ja syy oli ettei USAn tarjoama sopimus ollut Ruotsin etujen mukainen. Jotenkin se oli silloisen puolustusministeri Jussi Niinistön mielestä Suomelle sopiva eikä siitä tarvinnut julkisuuteen tuoda selvitystä. Oletan, että vanha Natottaja Sale siunasi sen. Jo se osoittaa Salen toimineen vastoin Suomen etua.


    • Anonyymi

      jos haluat kurjuutta,äännestä vasemmistoa!

      • Anonyymi

        Jos haluat täystuhoa - valintasi on oikeisto.
        Sitä varten on demokratia, joka pitää meidät kultaisella keskitiellä - tai piti. Meillähän on demokratiavaje mediapoolin johtaessa Suomea. Poliitikkomme tekevät sitä mitä media käskee.

        Suomi on vakaalla tiellä kohti diktatuuria. Maksetun median takana olevat tahot/päättäjät olisi tuotava julkisuuteen demokratian pelastamiseksi,


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ole rohkeampi kuin koskaan

      ja kerro tähän suoraan kaivattusi nimi
      Ikävä
      92
      1938
    2. Oulussa puukotettu lasta

      Onko perussuomalaiset huolissaan julkisten tilojen turvallisuudesta. Miten sisäministeri Rantanen suhtautuu lapsiin kohd
      Perussuomalaiset
      415
      1514
    3. Mitä tekisit jos

      täällä ois viesti sulle, otsikossa sun etunimi ? Ja viestissä sanotaan "minä rakastan sua" ja allekirjoituksena kaiva
      Ikävä
      91
      1283
    4. Nyt pärähtää - Uusi lavatanssiohjelma starttaa tv:ssä!

      Oletko toivonut lavatanssiohjelmaa televisioon? Puoli seiskan kesäilta tuo lavatanssit suomalaisiin koteihin. Juontajin
      Tv-sarjat
      13
      1059
    5. Milloin olet viimeksi nähnyt

      Kaivattusi ja missä? Onko ikävä vastaa rehellisesti.
      Ikävä
      69
      996
    6. Kokki Akseli Herlevin ex-rakas Emmi Suuronen kisasi Diilissä - Nyt Selviytyjissä: "Vaikka olen..."

      Emmi Suuronen ja Akseli Herlevi ovat ex-pariskunta. Nyt Emmi nähdään taas tosi-tv-ohjelmassa. Takana on jo Diili ja mis
      Suomalaiset julkkikset
      10
      966
    7. Ääripersu puukotti taas.

      Kamalaksi on mennyt. Persut ammuskelee ja puukko heiluu..
      Oulu
      179
      953
    8. Miten ihmeessä

      on kaksi niin samanlaista. Älä ymmärrä väärin, en yritä mitenkään itseäni ylentää mutta eiköhän me jollakin radioaallol
      Ikävä
      49
      939
    9. Onpas punavihreät taas ärhäkkäinä

      😺 Ihan tuntuu kuin syyttäisitte meikäläisiä/meikäläistä Oulun puukotuksesta. Tapaus on hyvin ikävä ja tuomittava. En
      Luterilaisuus
      245
      904
    10. Pelkäätkö että olisin

      Ilkeä sulle jos nähtäisiin? Naiselta miehelle
      Ikävä
      74
      827
    Aihe