Pattayan poijat kävi baarissa

Anonyymi-ap

Baarimatka Pattayalle alkaa olemaan poijilla lopussa. Takapuoli alkaa jo kylmettyä. Moni Taitaa palstalla olla jo fiktiomatkalla.

Kävitte sitten, Lassin Baarissa ja Black horsessa... Sieltä sitten olutta ja Suomi makkaraa ja Suomi kahvia ja leijonan kuvat heilu ja liput Liehu?

Tyttö kävi baarista nytkyttämässä kädellä rahaa ja siitä sitten keskustellaan palstalla, kuinka kivaa se oli ja ollaan ollaan niin maailman matkaajaa. Riittikö tuhat Bahtia vai menikö enemmän?

Onhan toki lämmin kivaa ja läheisyydentunne myös. Kävittekö poikien kanssa edes kertaakaan kalassa tai shoppailemassa BKK:ssa? Mä kato elän täällä ja kirjoitan taksista välillä Nha Trang - Vung Tau.

Näettekö pojat eron miehen ja miehen välillä.... ?

Joko moni on Suomessa ja kolhoosissa?

12

260

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Poikien kanssa kalassa = matoa kakkoseen?
      Tytöt shoppailee, näetkö eroa miehen ja miehen välillä?

      • Anonyymi

        Näen...


    • Anonyymi

      Ilon aiheet on aloittajalla vähissä. Kolme kertaa kävin baarissa kahden kuukauden aikana. Kaksi ladydrinkkiä tarjosin. Olenko nyt vajakki ja huijattu savolaismies?

      • Anonyymi

        Itseppä sen tiedät. . . Minusta siihen liittyy osaaminen ja arvojen ja asioiden ymmärtäminen ja kokonaisuus. Kyllä voi tarjota leidi-drinkkejä ei se tee vajaaksi. Mutta koko omaisuutensa tuhlaaminen johonkin ja sitten tehdä vuoden työtä, että joku baari-tyttö tulee ja nytkyttää liian kännissä olevalta mehut kädellä. Jos se on nautinto, niin pitää jo ajatella.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itseppä sen tiedät. . . Minusta siihen liittyy osaaminen ja arvojen ja asioiden ymmärtäminen ja kokonaisuus. Kyllä voi tarjota leidi-drinkkejä ei se tee vajaaksi. Mutta koko omaisuutensa tuhlaaminen johonkin ja sitten tehdä vuoden työtä, että joku baari-tyttö tulee ja nytkyttää liian kännissä olevalta mehut kädellä. Jos se on nautinto, niin pitää jo ajatella.

        Noh, montakohan vuotta sinulla meni hukkaan noiden viiden vieraskielisen mukelon kanssa? Ja päädyit rahatonna kehitysmaihin. Oliko nautintoa?


    • Anonyymi

      Noihan siinä pääsi käymään. Poijat iskivät silmänsä hemaiseviin leidipoikiin ja ottivat heidät mukaansa hotelliin. Totuus paljastui vasta aamulla kun poijat heräsivät karmeaan krapolaan leidipoikain vierestä.

      • Anonyymi

        Varsinkin he heräsivät krapOlaan.


    • Anonyymi

      Paljonko eläke?
      Paljonko vuokra?
      Onko makkara kallista?

      • Anonyymi

        Tapsa on Saarikullervon aivojen luomuksia, varsin epäonnistunut sellainen. Kullervo Paskapöksy homssupoikineen olisi hänen kimpussaan noin 25 tuntia vuorokaudesta, ellei se olisi hän itse.

        Kaikki Tapsan kuvat on edelleenkin netistä. Mainossivustojen kuvia ja passileimat on lainattu tai pyydetty joltakin toiselta alkoholistilta käytettäväksi satuhahmon luomiseen.

        2010


    • Anonyymi

      Vajakki on vajakki... Vaikka näkee itse netistä, että vain vajakki ei muuta Aasiaan eläkkeellä. . . Etkö tajua. Sano yksikin hyvä syy olla muuttamatta jos talous on kunnossa ja ei ulosottoa ja osaa auttavasti englantia ja ei pelkää ja ei usko Suomi - paskaan. ( Tarkoittaa, että pidät ihmisiä ja elämää saman arvoisina )

      1500 Euroa nettona kuukaudessa ja ruuat ja vuokrat voit tarkistaa netistä... Valehtelenko vai en? Toki täällä asuu Kela Prinssejä myös en kiellä. Minun vuokra on 160 dollaria kuussa Vietnamin Vung Taolla ja Kampotissa oli 150 dollaria ja katselin asuntoja Nha Trangilta. . . No, jos hyvä diili niin OK. KATSO ITSE MITÄ NE MAKSAA JA ON KAUPAN TARJOUS UUTISIA MYÖS . . . JOS ET USKO.

      • Anonyymi

        Mitä sinä Vajakki vingut, kun näitä näkee täältä netistä ja onko nämäkin väärennöksiä vai ?

        https://www.bachhoaxanh.com/trai-cay-tuoi-ngon

        Siinä ruokaa... Jos kieli ei taivu tai kuva ei kerro, niin klikkaa Google translate sieltä valikosta... Kait, sen osaat. 27 000 Dongia on euro ja monesti on vain vaikka 27 K niin se on euron.


      • Anonyymi

        Facebookxxx jos vajakki osaa sen edes tehdä, niin sitten löytyy hyviä asuntoja ja taas tieto leviää... Näitä on. . . Tuossa esimerkiksi 120 euroa kuukaudessa vuokra jotain sinnepäin + sähkö. NHA Trangilta... Ei ehkä hyvä sijainti. . . Ja ei merinäköalaa. [url=https://aijaa.com/J0uQK6][img]https://img.aijaa.com/m/00722/15223303.jpg[/img][/url]

        Kyllä niitä löytyy sieltäkin kesällä ja ei muuta, kuin vuoden sopimus silloin. Saa parhaat tarjoukset.

        Asunto ja ruuat löytyy netistä. . . Vajakilla on muut syyt miksi ei muuta ... Ja kerroppa ne.. sieltä tulee kaiken maailman paska valheita mutta ei totuutta... Eikö niin.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1887
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1574
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1296
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1234
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1222
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1186
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1170
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1161
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      9
      1150
    Aihe