Pattayan rakkailla on .....

Anonyymi-ap

... oma ... We love Pattaya -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

We love Pattaya -nimisessä Facebook -ryhmässä julkaistu video Na Jomtienin rantaveteen virtaavasta saastevedestä.

Hauskaa minun mielestäni tämä rakkaus joka ei ole pelkästään junttilan junttien rakkautta.

38

303

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Pasasen yhden hengen pääsiäisrieha on alkanut ankaralla googlauksella, kopioinneilla, provosoinneilla, vanhojen muisteloilla, nostoilla, pyhällä vihalla ja katkeruudella.
      Pasanen valistaa, neuvoo, viisastelee ja opastaa asioissa, joista ei ole koskaan kuullutkaan ennen googlaamista.

      Grammari on juuttunut, aiheina on:

      -Vantaan kaupungin kiinteistömarkkinat
      -Härän häntä
      -Pattayan paskaisuus
      -Keskieläke
      -Suomalaisten köyhyys
      -Testosteroni
      -Kahelilinjaus
      -Joko kaikki pojat on Suomessa?
      -Paljonko jää säästöön?
      -Tämän päivän safkat kuponkiruokalassa
      -Ihanan tuoksuiset alushousut ja ihana saippua
      -Ihanien kukkasten kuvaaminen
      -Kokkaus, paisto, grillaus, haudutus, lihalaadut

      • Anonyymi

        Osamaksut ja luottokortit puuttuu tuosta ainakin ja pankkikorttien olemattomuus.

        Ihan asiallisesti kysäisen Saarihemulilta pari kysymystä lihan valmistuksesta ja nauttimisesta, kun aiemminhan olet kertonut ettet tee mitään kotona, eikä tee vaimokaan.

        1) Milloin olet viimeksi valmistanut jotakin härän hännästä, josta luennoit aktiivisesti?

        2) Milloin olet viimeksi ollut Vantaan kaupungin kanssa juttusilla myytävänä olevien kiinteistöjen kuntoarvioinneista ja remontin tarpeista? Ajattelitko että siellä on yksi henkilö joka myy vain yhdelle henkilölle suhteiden vuoksi?

        3) Milloin olet viimeksi valmistanut onnistuneesti kotiolosuhteissa arvokasta pihvi tai paistilihaa (yli 1200 bahtia kilo) Thaimaassa ja kertoisitko hieman yksityiskohtia valmistamisesta, mahd marinadista, mausteista, mikä kypsyysaste ja miten seurasit sitä?

        Kuvat olisi tietenkin tervetulleita, myös Chiang Maista että Hua Hinista.

        2010

        PS: Lähdemme käymään isolla kirkolla, joten palaan myöhemmin ihailemaan kertomustasi pihvien valmistuksesta, josta olet luennoinut jo satoja luentoja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Osamaksut ja luottokortit puuttuu tuosta ainakin ja pankkikorttien olemattomuus.

        Ihan asiallisesti kysäisen Saarihemulilta pari kysymystä lihan valmistuksesta ja nauttimisesta, kun aiemminhan olet kertonut ettet tee mitään kotona, eikä tee vaimokaan.

        1) Milloin olet viimeksi valmistanut jotakin härän hännästä, josta luennoit aktiivisesti?

        2) Milloin olet viimeksi ollut Vantaan kaupungin kanssa juttusilla myytävänä olevien kiinteistöjen kuntoarvioinneista ja remontin tarpeista? Ajattelitko että siellä on yksi henkilö joka myy vain yhdelle henkilölle suhteiden vuoksi?

        3) Milloin olet viimeksi valmistanut onnistuneesti kotiolosuhteissa arvokasta pihvi tai paistilihaa (yli 1200 bahtia kilo) Thaimaassa ja kertoisitko hieman yksityiskohtia valmistamisesta, mahd marinadista, mausteista, mikä kypsyysaste ja miten seurasit sitä?

        Kuvat olisi tietenkin tervetulleita, myös Chiang Maista että Hua Hinista.

        2010

        PS: Lähdemme käymään isolla kirkolla, joten palaan myöhemmin ihailemaan kertomustasi pihvien valmistuksesta, josta olet luennoinut jo satoja luentoja.

        1. en koskaan.
        2. en koskaan, asia ei kiinnosta minua, kaupungin kiinteistökaupat ovat julkisuuslain alaisia.
        3. en koskaan
        Ostan käytännössä kaikki ruuat valmiiksi tehtynä, pihvejä syön kerran kaksi kuukaudessa, yleensä kanaa, tai possua, kerran kuukaudessa naudan, makkaraa kerran kuukaudessa, yleensä sakemannia, syön päivittäin thairuokaa ainakin kerran, aamupuuron keitän itse, kauraa, ja kananmunat, itselaittaminen ei kannata kun on vain kaksi ruokailijaa, tänään aamulla kahvi, ruisleipää, pari kanamunaa päälle, 11.00 aikaan kävimme syömässä, minä söin ankkaa riisipedillä, ja päällä paistettu kananmuna, vaimoni riisiä kanaa, join kaksi soodaa vaimoni vettä... Minulla on aina ollut hyvä palkka, ja pääosiin syönyt duunissa, joka lounareilla tai työpaikkaruokailussa.
        By NumBall HHN 63v.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        1. en koskaan.
        2. en koskaan, asia ei kiinnosta minua, kaupungin kiinteistökaupat ovat julkisuuslain alaisia.
        3. en koskaan
        Ostan käytännössä kaikki ruuat valmiiksi tehtynä, pihvejä syön kerran kaksi kuukaudessa, yleensä kanaa, tai possua, kerran kuukaudessa naudan, makkaraa kerran kuukaudessa, yleensä sakemannia, syön päivittäin thairuokaa ainakin kerran, aamupuuron keitän itse, kauraa, ja kananmunat, itselaittaminen ei kannata kun on vain kaksi ruokailijaa, tänään aamulla kahvi, ruisleipää, pari kanamunaa päälle, 11.00 aikaan kävimme syömässä, minä söin ankkaa riisipedillä, ja päällä paistettu kananmuna, vaimoni riisiä kanaa, join kaksi soodaa vaimoni vettä... Minulla on aina ollut hyvä palkka, ja pääosiin syönyt duunissa, joka lounareilla tai työpaikkaruokailussa.
        By NumBall HHN 63v.

        Perustelu siihen ettei kahdelle kannata itse valmistaa? Kaikki reseptit tehty neljälle, eikä ilman tietsikkaa osaa jakaa kahdella? Tai pakastaa sitä ylijäänyttä, ei se ole sen kummempaa kuin ne pakkasesta otetut kaupan valmisannoksetkaan, mikroon ja pöytään.
        Kahden hengen talous meilläkin on, kerran viikossa käydään kauppareissulla ravintelissa syömässä, muuten tehdään itse. Meillä kun sekä minä että vaimoni ollaan keittotaitoisia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        1. en koskaan.
        2. en koskaan, asia ei kiinnosta minua, kaupungin kiinteistökaupat ovat julkisuuslain alaisia.
        3. en koskaan
        Ostan käytännössä kaikki ruuat valmiiksi tehtynä, pihvejä syön kerran kaksi kuukaudessa, yleensä kanaa, tai possua, kerran kuukaudessa naudan, makkaraa kerran kuukaudessa, yleensä sakemannia, syön päivittäin thairuokaa ainakin kerran, aamupuuron keitän itse, kauraa, ja kananmunat, itselaittaminen ei kannata kun on vain kaksi ruokailijaa, tänään aamulla kahvi, ruisleipää, pari kanamunaa päälle, 11.00 aikaan kävimme syömässä, minä söin ankkaa riisipedillä, ja päällä paistettu kananmuna, vaimoni riisiä kanaa, join kaksi soodaa vaimoni vettä... Minulla on aina ollut hyvä palkka, ja pääosiin syönyt duunissa, joka lounareilla tai työpaikkaruokailussa.
        By NumBall HHN 63v.

        muistin väärin vuonna1993 yksi kaveri tuli kylään, toi tullessaan hirvensisäfilettä, ja suppilovahveroita, silloin taisin itse paistaa pihvin, ja tein sienikastiketta, vai tekikö ex-vaimo en muista enää tarkalleen.

        Söisin kyllä naudanlihaa täällä, jos olisi tarjolla kohtuulliseen hintaan, vaikea löytää, joten pääosin syön kanan ja possun pihvejä, niitä myydään hua hinissä kymmenissä paikoissa....

        Voit olla ilman huolta, syön monipuolisesti thaikkuruokaa... useita eri variaatioita, olen myös lisännyt salaatteja... kalaa vielä pitäisi syödä enemmän.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Perustelu siihen ettei kahdelle kannata itse valmistaa? Kaikki reseptit tehty neljälle, eikä ilman tietsikkaa osaa jakaa kahdella? Tai pakastaa sitä ylijäänyttä, ei se ole sen kummempaa kuin ne pakkasesta otetut kaupan valmisannoksetkaan, mikroon ja pöytään.
        Kahden hengen talous meilläkin on, kerran viikossa käydään kauppareissulla ravintelissa syömässä, muuten tehdään itse. Meillä kun sekä minä että vaimoni ollaan keittotaitoisia.

        Kotiin kannettua safkaa söin viimeeksi korona-aikana, ja muutaman kuukauden yli, ei minua kiinnosta ruuanlaitto pätkääkään, vaimo tekee joskus omia ruokiaan mutta harvoin... ruuanlaitto palvelu on suomessa kallista thaimaassa lähes ilmaista, se ei maksa paljonkaan sen enempää kuin raaka-aineet torilta hakea, joskus ostan aamupäivällä myös päivällisen laitan mikroon tuossa klo 18.00 vaiheilla, ja vedetään vaimon kanssa naamariin.
        Ei peruste miksi en laita ruokaa on se että saat tarpeiden hinnalla valmiiksi tehtyä ruokaa, jos sinulla on perhettä, muutakuin puoliso, tilanne voi olla toinen, jos on neljä tai viisi syöjää, kahdella ei kannata.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kotiin kannettua safkaa söin viimeeksi korona-aikana, ja muutaman kuukauden yli, ei minua kiinnosta ruuanlaitto pätkääkään, vaimo tekee joskus omia ruokiaan mutta harvoin... ruuanlaitto palvelu on suomessa kallista thaimaassa lähes ilmaista, se ei maksa paljonkaan sen enempää kuin raaka-aineet torilta hakea, joskus ostan aamupäivällä myös päivällisen laitan mikroon tuossa klo 18.00 vaiheilla, ja vedetään vaimon kanssa naamariin.
        Ei peruste miksi en laita ruokaa on se että saat tarpeiden hinnalla valmiiksi tehtyä ruokaa, jos sinulla on perhettä, muutakuin puoliso, tilanne voi olla toinen, jos on neljä tai viisi syöjää, kahdella ei kannata.

        Seli seli, patalaiska äijä. Ei ihme, että peilistä katsoo se adonis, jonka sieltä näet!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kotiin kannettua safkaa söin viimeeksi korona-aikana, ja muutaman kuukauden yli, ei minua kiinnosta ruuanlaitto pätkääkään, vaimo tekee joskus omia ruokiaan mutta harvoin... ruuanlaitto palvelu on suomessa kallista thaimaassa lähes ilmaista, se ei maksa paljonkaan sen enempää kuin raaka-aineet torilta hakea, joskus ostan aamupäivällä myös päivällisen laitan mikroon tuossa klo 18.00 vaiheilla, ja vedetään vaimon kanssa naamariin.
        Ei peruste miksi en laita ruokaa on se että saat tarpeiden hinnalla valmiiksi tehtyä ruokaa, jos sinulla on perhettä, muutakuin puoliso, tilanne voi olla toinen, jos on neljä tai viisi syöjää, kahdella ei kannata.

        Kiinnostaako sua mukään muu kuin Pattaya-palstalla sekoilu ja valheiden levittäminen? Lentäjämajurimuisteloiden lisäksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiinnostaako sua mukään muu kuin Pattaya-palstalla sekoilu ja valheiden levittäminen? Lentäjämajurimuisteloiden lisäksi.

        Sitä lahkolaiset saavat mitä ovat tilanneet, ja oikein korkojen kanssa, minä kirjoitan aina totta 100% on jokaisen omassa harkinnassa mihin uskoo tai on uskomatta, lahkolaiset voivat katsoa peiliin, ongelmat ovat siellä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sitä lahkolaiset saavat mitä ovat tilanneet, ja oikein korkojen kanssa, minä kirjoitan aina totta 100% on jokaisen omassa harkinnassa mihin uskoo tai on uskomatta, lahkolaiset voivat katsoa peiliin, ongelmat ovat siellä.

        Se mitä kirjoitat on 99% sitä itteään, pasasta... sairaan mielen tuotosta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se mitä kirjoitat on 99% sitä itteään, pasasta... sairaan mielen tuotosta.

        Kunhan edes kirjoittaisin sen 99%, en todellakaan... tuosta sairaan mielen tuotosta, voidaan olla montaa mieltä, ja se on puhtaasti lahkon ongelma, laiffila/2010 pahimpana.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kunhan edes kirjoittaisin sen 99%, en todellakaan... tuosta sairaan mielen tuotosta, voidaan olla montaa mieltä, ja se on puhtaasti lahkon ongelma, laiffila/2010 pahimpana.

        Jos joku on sairasta, on kuvitella että joku lahko on olemassa. Palstalla on erilaisia turisteja jotka reissaa muuallakin ja asuu muualla. Minä olin 7 viikkoa muualla kuin Pattayalla viime lomalla ja kävin yhteensä kolme kertaa baarissa koko lomalla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos joku on sairasta, on kuvitella että joku lahko on olemassa. Palstalla on erilaisia turisteja jotka reissaa muuallakin ja asuu muualla. Minä olin 7 viikkoa muualla kuin Pattayalla viime lomalla ja kävin yhteensä kolme kertaa baarissa koko lomalla.

        Pattayalla voi valita mitä tekee. Ei ole pakko tehdä jos ei kiinnosta, mutta mahdollisuudet on.
        Se on Pattayan paras puoli ja siitä voi lähteä helposti ja halvalla kaikkiin ilmansuuntiin.
        Majoitus on tarjolla kaikkiin tarpeisiin.


      • Anonyymi

        Ja olisi erittäin helppo todentaa että minä ole kirjoittele millään muulla tunnuksella kuin omallani, ja minun routerin ja kännykän osoitteista ei ole koskaan tullut yhtään Senssun eikä Tapsan viestiä, heillä on ihan omat osoittensa, Senssu on thaimaassa, ja Tapsa ei ole suomessa eikä thaimaassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        1. en koskaan.
        2. en koskaan, asia ei kiinnosta minua, kaupungin kiinteistökaupat ovat julkisuuslain alaisia.
        3. en koskaan
        Ostan käytännössä kaikki ruuat valmiiksi tehtynä, pihvejä syön kerran kaksi kuukaudessa, yleensä kanaa, tai possua, kerran kuukaudessa naudan, makkaraa kerran kuukaudessa, yleensä sakemannia, syön päivittäin thairuokaa ainakin kerran, aamupuuron keitän itse, kauraa, ja kananmunat, itselaittaminen ei kannata kun on vain kaksi ruokailijaa, tänään aamulla kahvi, ruisleipää, pari kanamunaa päälle, 11.00 aikaan kävimme syömässä, minä söin ankkaa riisipedillä, ja päällä paistettu kananmuna, vaimoni riisiä kanaa, join kaksi soodaa vaimoni vettä... Minulla on aina ollut hyvä palkka, ja pääosiin syönyt duunissa, joka lounareilla tai työpaikkaruokailussa.
        By NumBall HHN 63v.

        Arvon usean danin sensei majuri lentokapteeni, Te joka kirjoitatte aina totta 100%... saanen esittää teille pari kysymystä, kiitos.

        Olette esittäneet, että thaimaalaiset eivät osaa valmistaa naudanliha pihviä, eikä Thaimaasta saa kunnollisia naudanliha pihvejä. Olette jopa aijannut tänne kuvan jostakin epämääräisestä objektista, mikä oli Thaimaan parhaaksi kymmenen vuoden kokemusperäisesti määrittelemänne ravintolan lautasen tapaisen päällä. Tämä objekti muistutti nahkaista sandaalin pohjaa, mikä oli hunajamarinadilla murentunut kulkiessaan kertaalleen Suomen armeijan dopparin ruuansulatuselimistön läpi.

        - Nyt kuitenkin kerrotte, että syötte kerran kuukaudessa edellä kuvaillun... ööh, naudanlihapihvin. Ensimmäinen kysymykseni onkin; miksi toimitte näin?

        Toisena kysymyksenä kysyisin, miksi ette syö mainostamianne härän häntiä, mutta jätän kysymättä tämän, ja kysynkin ensimmäiseen kysymykseen liittyen, että mitä muita omalla tasollaan olevia kastilaisten lahkolaisuuksia Te harjoitatte siellä Hua Hinissä, ja liittyykö Puppe ja Pupen se ...mikä, jääköön sanomatta... jotenkin tekemisiinne?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Arvon usean danin sensei majuri lentokapteeni, Te joka kirjoitatte aina totta 100%... saanen esittää teille pari kysymystä, kiitos.

        Olette esittäneet, että thaimaalaiset eivät osaa valmistaa naudanliha pihviä, eikä Thaimaasta saa kunnollisia naudanliha pihvejä. Olette jopa aijannut tänne kuvan jostakin epämääräisestä objektista, mikä oli Thaimaan parhaaksi kymmenen vuoden kokemusperäisesti määrittelemänne ravintolan lautasen tapaisen päällä. Tämä objekti muistutti nahkaista sandaalin pohjaa, mikä oli hunajamarinadilla murentunut kulkiessaan kertaalleen Suomen armeijan dopparin ruuansulatuselimistön läpi.

        - Nyt kuitenkin kerrotte, että syötte kerran kuukaudessa edellä kuvaillun... ööh, naudanlihapihvin. Ensimmäinen kysymykseni onkin; miksi toimitte näin?

        Toisena kysymyksenä kysyisin, miksi ette syö mainostamianne härän häntiä, mutta jätän kysymättä tämän, ja kysynkin ensimmäiseen kysymykseen liittyen, että mitä muita omalla tasollaan olevia kastilaisten lahkolaisuuksia Te harjoitatte siellä Hua Hinissä, ja liittyykö Puppe ja Pupen se ...mikä, jääköön sanomatta... jotenkin tekemisiinne?

        Thaikut eivät osaa valmistaa naudanlihaa, siksi en sitä juurikaan tilaa, häränhännät eivät kiinnosta minua, en valmista itse ruokaa,


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Thaikut eivät osaa valmistaa naudanlihaa, siksi en sitä juurikaan tilaa, häränhännät eivät kiinnosta minua, en valmista itse ruokaa,

        Niin... ja teitähän ei myöskään kiinnosta se naisten muutaman sentin kusinen putki. Siksikö te aijasitte kuvan tänne itsestänne ja Pupesta ihokoskettelemassa teitä takaapäin?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Thaikut eivät osaa valmistaa naudanlihaa, siksi en sitä juurikaan tilaa, häränhännät eivät kiinnosta minua, en valmista itse ruokaa,

        Kyllä osaavat valmistaa thaikut naudanlihaa, mene vaikka pattayan Beefeateriin. Pari tonnia maksaa mutta on hyvää.


      • Anonyymi

        Pasanen kun puhuu niin on aivan sama puhuuko pää vai perse, yhtä paljon asiaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja olisi erittäin helppo todentaa että minä ole kirjoittele millään muulla tunnuksella kuin omallani, ja minun routerin ja kännykän osoitteista ei ole koskaan tullut yhtään Senssun eikä Tapsan viestiä, heillä on ihan omat osoittensa, Senssu on thaimaassa, ja Tapsa ei ole suomessa eikä thaimaassa.

        Miten sinä tämän tiedät?
        Oletko palstan mode?
        Miten rikostutkimukset etenee?

        Ps. mikä oli tuossa viestissäsi oma tunnuksesi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten sinä tämän tiedät?
        Oletko palstan mode?
        Miten rikostutkimukset etenee?

        Ps. mikä oli tuossa viestissäsi oma tunnuksesi?

        Kiitos hyvin, esitutkinta on valmis, nyt vain odotellaan ketkä ovat käyttäneet mitäkin ip-osoitetta milloinkin, ja sitten juttu menee syyttäjälle, joten kiitos hyvin.


      • Anonyymi

        55555


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        muistin väärin vuonna1993 yksi kaveri tuli kylään, toi tullessaan hirvensisäfilettä, ja suppilovahveroita, silloin taisin itse paistaa pihvin, ja tein sienikastiketta, vai tekikö ex-vaimo en muista enää tarkalleen.

        Söisin kyllä naudanlihaa täällä, jos olisi tarjolla kohtuulliseen hintaan, vaikea löytää, joten pääosin syön kanan ja possun pihvejä, niitä myydään hua hinissä kymmenissä paikoissa....

        Voit olla ilman huolta, syön monipuolisesti thaikkuruokaa... useita eri variaatioita, olen myös lisännyt salaatteja... kalaa vielä pitäisi syödä enemmän.

        "Söisin kyllä naudanlihaa täällä, jos olisi tarjolla kohtuulliseen hintaan, vaikea löytää, joten pääosin syön kanan ja possun pihvejä, niitä myydään hua hinissä kymmenissä paikoissa..."

        Hyvin kirjoitettu Numba.

        Samma här till Chiang Mai... mekin syötäisiin täällä vaikka mitä, mutta täältäkään ei saa thaimaalaista aamupuuroa aamulla.

        > § <


    • Anonyymi

      Pattaya on paras paikka, siellä on eniten ladyboyta ja pikkupoikia. Liukkarit mukaan ja baanalle.

    • Anonyymi

      Ymmärsinkö oikein että kymmenistä uusista aloituksista ja sadoista neuvoista ja youtube-videoista huolimatta omaa kokemusta laatulihan valmistamisesta ei sitten ole ollenkaan?

      Senssusi kanssa olette kilvan haukkuneet pihvikuvani ja kertoneet oman näkemyksenne että se on halvinta paskaa mitä Thaimaasta löytyy.

      Minä kun en ole väittänyt olevani kokki enkä grillimestari missään kohtaan. Olen täysin amatööri ja kopsaan ohjeeni netistä ja yritän ottaa niistä opiksi, että joskus tulisi onnistumisia.

      Sen tiedän että Thaimaa jatkaa kansainvälistymistään ja myös farangien ravintolaruokaan löytyy aina vaan parempia kokkeja sitä mukaa kun vaatimustaso kasvaa.

      Kaikki hyvin toimeentulevat kulinaristifallet kun eivät tyydy siihen Tebskan sipulipihviin enää tai ainakaan kutsu sitä ravintolakokemukseksi.

      Vaikka ei itse kokkaa, on silti hyvä tietää miten se ateriasi on valmistettu, jotta osaat tilata ja arvioida vastaavaa muuallakin.

      Saarisenssulle iski hirvittävä pakkomielle taas olla se kaikkein suurin lihamestari, jota ammattikokitkin kumartaa, ja nyt kertookin ettei ole koskaan valmistanut kallista hyvää lihaa eikä koskaan mitään häränhäntää.

      Neuvoja ja googletietoa sataa palstan täydeltä, vaan ei yhtään edes omaa kuvaa aiheesta.

      Toistan että minä olen melkoisen surkea lihakokki, en ole koskaan muuta väittänyt, eikä minulla ole 3000 euron pihviveistäkään, mutta olenpahan sentään yrittänyt ja syönyt niitä laatulihojakin ravintoloissa ja laittanut niistä kuvia.

      Harvoin tulee syötyä ja vielä harvemmin kokattua. Juhla-ateriana jokusen kerran vuodessa. Arvostan hyvää lihaa niin paljon, että koen häpeällisenä sen jos pilaan sen osaamattomuudellani. Siksi yritetään sata lasissa, eikä vasurilla.

      2010

      • Anonyymi

        Niin niin mikäs vika wikipediassa sitten on, kun olet itse sieltä jopa copy/pastannut kokonaisia kappaleita, miten poikkeaa jos Senssu laittaa youtuben videoita, edelleenkin ex-vaimoni on keittiömestari edelleenkin, hän hoiti ruuanlaiton koko liitomme ajan joka oli 15v. jos sinulla on varaa pihviin, niin sen tekeminen on helppoa, hyvin helppoa ei tarvitse edes ohjeita netistä etsiä, mutta katso että se on sisäfilettä, joka on ainoa ymmärtämäni laatuliha, kyljykset eivät sitä ole, "pihvisi" oli entrecote.
        Mistä olet saanut päähäsi tuon sipulipihvin, minulla ei ole siihen osaa eikä arpaa...
        Pese se hameesi välillä akka.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin niin mikäs vika wikipediassa sitten on, kun olet itse sieltä jopa copy/pastannut kokonaisia kappaleita, miten poikkeaa jos Senssu laittaa youtuben videoita, edelleenkin ex-vaimoni on keittiömestari edelleenkin, hän hoiti ruuanlaiton koko liitomme ajan joka oli 15v. jos sinulla on varaa pihviin, niin sen tekeminen on helppoa, hyvin helppoa ei tarvitse edes ohjeita netistä etsiä, mutta katso että se on sisäfilettä, joka on ainoa ymmärtämäni laatuliha, kyljykset eivät sitä ole, "pihvisi" oli entrecote.
        Mistä olet saanut päähäsi tuon sipulipihvin, minulla ei ole siihen osaa eikä arpaa...
        Pese se hameesi välillä akka.

        Entrecôte = pihvi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin niin mikäs vika wikipediassa sitten on, kun olet itse sieltä jopa copy/pastannut kokonaisia kappaleita, miten poikkeaa jos Senssu laittaa youtuben videoita, edelleenkin ex-vaimoni on keittiömestari edelleenkin, hän hoiti ruuanlaiton koko liitomme ajan joka oli 15v. jos sinulla on varaa pihviin, niin sen tekeminen on helppoa, hyvin helppoa ei tarvitse edes ohjeita netistä etsiä, mutta katso että se on sisäfilettä, joka on ainoa ymmärtämäni laatuliha, kyljykset eivät sitä ole, "pihvisi" oli entrecote.
        Mistä olet saanut päähäsi tuon sipulipihvin, minulla ei ole siihen osaa eikä arpaa...
        Pese se hameesi välillä akka.

        Kerroit syöneesi elämäsi parhaan pihvin ränskassa, ravintolassa jonka nimeä et muista.

        Tämä pihvi valmistetaan, tiedoksesi vaan, naudansisäPAISTI palasta.

        Summarum summa... miten ja millä logiikallasi entrecôte pihvi ei ole pihvi, jos tuo sinun elämäsi pihvi, naudan sisäpaistista, paistista paistettu pihvi, oli PIHVI!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kerroit syöneesi elämäsi parhaan pihvin ränskassa, ravintolassa jonka nimeä et muista.

        Tämä pihvi valmistetaan, tiedoksesi vaan, naudansisäPAISTI palasta.

        Summarum summa... miten ja millä logiikallasi entrecôte pihvi ei ole pihvi, jos tuo sinun elämäsi pihvi, naudan sisäpaistista, paistista paistettu pihvi, oli PIHVI!

        Entrecote = naudan kyljys.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kerroit syöneesi elämäsi parhaan pihvin ränskassa, ravintolassa jonka nimeä et muista.

        Tämä pihvi valmistetaan, tiedoksesi vaan, naudansisäPAISTI palasta.

        Summarum summa... miten ja millä logiikallasi entrecôte pihvi ei ole pihvi, jos tuo sinun elämäsi pihvi, naudan sisäpaistista, paistista paistettu pihvi, oli PIHVI!

        Sillä logiikalla että se on naudan kyljys, ei kukaan kutsu porsaankyljystäkään pihviksi, tosin jos gourmet ruokaa on porsaanluut ja kanan siipipalat, silloin ainoa grillattu tuote on makkarakupit, lauantaimakkarasta, kabanossi olisi jo juhlaruokaa 5555... minä olen paljon syönyt paljon ravintoloissa, sen muista kaikkien nimeä siitäkin on aikaa 30-40 vuotta , muistaisitko sinä kabanossi"mies", paras ruoka, sisäfilepihvi viini ja sikari oli sekin 90 luvulla, espanjassa, ainoastaan viinin ja sikarin nimen muistan, viini oli faustino V, ja sikari hofnar ambassador. Onkohan lahkolaisilla kokemusta yhtään mistään, muustakuin kyydistä pieksämälle, rkioskille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sillä logiikalla että se on naudan kyljys, ei kukaan kutsu porsaankyljystäkään pihviksi, tosin jos gourmet ruokaa on porsaanluut ja kanan siipipalat, silloin ainoa grillattu tuote on makkarakupit, lauantaimakkarasta, kabanossi olisi jo juhlaruokaa 5555... minä olen paljon syönyt paljon ravintoloissa, sen muista kaikkien nimeä siitäkin on aikaa 30-40 vuotta , muistaisitko sinä kabanossi"mies", paras ruoka, sisäfilepihvi viini ja sikari oli sekin 90 luvulla, espanjassa, ainoastaan viinin ja sikarin nimen muistan, viini oli faustino V, ja sikari hofnar ambassador. Onkohan lahkolaisilla kokemusta yhtään mistään, muustakuin kyydistä pieksämälle, rkioskille.

        Löytyy tuolta tuo viini, hyvään ruokaan kuuluu sisäfile pihvi, oikea pihvi, viini ja jälkiruuaksi laatujuomaa, ja hyvä sikari, se on tasapainoisen erinomaisen ruuan koostumus, näkee että ei lahkolla ole paljonkaan asiasta kokemusta... ja wikipediasta ei paljon tietoa asiasta löydy, eikä olisi minullakaan jos ei ex olisi keittiömestari...

        Eräs hauska kokemus on taas suomalaismatkaaja, en minä espanjassa, tilasimme vaimoni kanssa paellaa, se on sellainen värjätty riisi, yleensä sahramilla, muuten maailman kallein mauste paljon paljon kultaakin kalliimpaa, 2010 / Laiffilalla on tietysti tätäkin kiloja kassakaapissaan, no uskokoon ken haluaa, ruuan mukana tarjoillaan vesi astia, jossa on tarkoitus huuhdella kätensä, eiköhän se suomipoika vetänyt sen naamaansa ruokailun lopuksi, en minä ollut koskaan ennen paellaa syönyt, olisin varmaan tehnyt saman etiketti virheen jos ex ei olisi alan ammattilaisena sanonut sitä ei sitten juoda, vaan huuhtele siinä räpyläsi. Siinä vesiastiassa on päällä vielä jotain kukkia, joten sen voi helposti luulla juomaksi.
        By NumBall HHN 63v.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Löytyy tuolta tuo viini, hyvään ruokaan kuuluu sisäfile pihvi, oikea pihvi, viini ja jälkiruuaksi laatujuomaa, ja hyvä sikari, se on tasapainoisen erinomaisen ruuan koostumus, näkee että ei lahkolla ole paljonkaan asiasta kokemusta... ja wikipediasta ei paljon tietoa asiasta löydy, eikä olisi minullakaan jos ei ex olisi keittiömestari...

        Eräs hauska kokemus on taas suomalaismatkaaja, en minä espanjassa, tilasimme vaimoni kanssa paellaa, se on sellainen värjätty riisi, yleensä sahramilla, muuten maailman kallein mauste paljon paljon kultaakin kalliimpaa, 2010 / Laiffilalla on tietysti tätäkin kiloja kassakaapissaan, no uskokoon ken haluaa, ruuan mukana tarjoillaan vesi astia, jossa on tarkoitus huuhdella kätensä, eiköhän se suomipoika vetänyt sen naamaansa ruokailun lopuksi, en minä ollut koskaan ennen paellaa syönyt, olisin varmaan tehnyt saman etiketti virheen jos ex ei olisi alan ammattilaisena sanonut sitä ei sitten juoda, vaan huuhtele siinä räpyläsi. Siinä vesiastiassa on päällä vielä jotain kukkia, joten sen voi helposti luulla juomaksi.
        By NumBall HHN 63v.

        Tuo viinin linkki unohtui https://www.bodegasfaustino.com/es/wines/faustino-v-reserva
        En ole montaa pulloa elämäni aikana tuota juonut, ehkä kaksi tai kolme, mutta ateria kokonaisuus oli silloin hovimestarin suosittelema, ja täysin balanssissa, kaikki osatekijät sopivat yhteen 100% yhdestäkään thaimaassa sijaitsevassa ravintolassa ei löydy tuollaista osaamista, ei yhdestäkään, jo pelkästään sen takia että viinit on täällä erittäin kalliita, eikä niitä tunneta, jos ei nyt lasketa pois jonkin farangin omistaman ravintolan asiantuntemusta, mutta jos sielläkin on thaikkutarjoilijat he eivät varmasti osaa, tuolla tasolla pitää olla rajusti kokemusta.

        NumBall HHN 63v.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo viinin linkki unohtui https://www.bodegasfaustino.com/es/wines/faustino-v-reserva
        En ole montaa pulloa elämäni aikana tuota juonut, ehkä kaksi tai kolme, mutta ateria kokonaisuus oli silloin hovimestarin suosittelema, ja täysin balanssissa, kaikki osatekijät sopivat yhteen 100% yhdestäkään thaimaassa sijaitsevassa ravintolassa ei löydy tuollaista osaamista, ei yhdestäkään, jo pelkästään sen takia että viinit on täällä erittäin kalliita, eikä niitä tunneta, jos ei nyt lasketa pois jonkin farangin omistaman ravintolan asiantuntemusta, mutta jos sielläkin on thaikkutarjoilijat he eivät varmasti osaa, tuolla tasolla pitää olla rajusti kokemusta.

        NumBall HHN 63v.

        Heh heh heh... Posso Pasanen päästelee taas sitä itteään.

        Melkoinen hupi ukko kyseessä ollen, löytää Espanjastakin tasoisensa rekkamiehen ravintolat, joilla urpona elvistelee.

        Että oikein hovimestari suositteli viiniä, no sehän on sitten tietenkin maailman paras viidentähden viini https://viinilehti.fi/viinit/faustino-vii-2020/ aivan varmastiö

        Thaimaasta löytyy vaikka mitä, sinä nyt vaan et löydä edes aamupuuroa Hua Hinistä.


    • Anonyymi

      Pattayan rakkailla on kretinkinen kellohame

      • Anonyymi

        Ja hameen alla pelkkä lerppa!


      • Anonyymi

        Numpällin päässä liikkuu järkeviä ajatuksia ja äääöönsä keulii hetkeksi 45 tasolta to 75 tasolle silloin kun Pupen 15v. ...jääköön sanomatta mikä... on suussaan.

        By > § < 65v.


    • Anonyymi

      Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä... aika vähän, vai mitä, Numba?

      > s <

    • Anonyymi

      Pattayan rakkailla on kellohame.

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      91
      6560
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      25
      2634
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      32
      2210
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      74
      1886
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1661
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1457
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1357
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1341
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1279
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1233
    Aihe