Ketkä keksi liittää ufoalukset uskonnollisiksi symboleiksi?

Olivatko ufot tuiki tavallisia satoja vuosia sitten, tuhansia vuosia sitten, mutta sitten alettiin puhumaan niistä uskonnollisina ilmiöinä ja symboleina, liittyen tunnettuihin uskontoihimme jumalten aluksina, tulivaunuina jne?

Aert De Gelderin vuonna 1710 maalattu "Kristuksen kaste" on aiheuttanut hysteriaa muukalaisten vastustajien keskuudessa, koska se näyttää UFO:n olevan Kristuksen yläpuolella.

Maalauksessa Johannes Kastaja kastaa Kristusta Jordanjoella valtavan väkijoukon edessä.

Kaksikon ja tapahtumaa todistamaan kokoontuneen suuren väkijoukon yläpuolella on kuitenkin avaruusalukselta näyttävä esine, joka säteilee valoa alas.

UFO näyttää sellaisilta avaruusaluksilta, joista raportoidaan ja nykyäänkin laajalti, ja lisää keskustelua siitä että avaruusolennot ovatkin vierailleet Maassa vuosisatojen ajan.

https://pbs.twimg.com/media/E8B3pNHWUAYcvzX.png

Skeptikot sanovat, että De Gelder yritti vangita Raamatun jaetta Matteuksen 3:16:sta, jossa lukee: ”Heti kun Jeesus kastettiin, hän nousi vedestä. Sillä hetkellä taivas avautui, ja hän näki Jumalan Hengen laskeutuvan alas kuin kyyhkynen ja laskeutuvan hänen päälleen."

Ancient Aliens -sivustolla sanotaan: ”Tämä kohtaus on erityisen mielenkiintoinen, koska tapahtumapaikan päällä leijuu lentävä lautanen valonsäteiden loistaessa alas ja valaisemassa tapahtumaa.

"Kun otetaan huomioon De Gelderin maine aikansa eliittitaiteilijoista, on todennäköistä, että tämä teos oli tarkoitus ottaa vakavasti ja sen tarkoituksena oli viestittää, että Jeesuksella oli siteitä muukalaisiin ja että hän oli ehkä muukalaista alkuperää."

Se lisää: ”Niin järkyttävältä kuin tämä näyttääkin, vieläkin järkyttävämpää on, että tämä työ tehtiin ennen lentämisen keksimistä ja ennen kaikkea Roswellin tapausta, joka sytytti 1900-luvulla havaittujen UFO-havaintojen sarjan.

"Tämä maalaus näyttää UFOn täsmälleen samalla tavalla kuin ne on kuvattu ja otettu silminnäkijöiden kertomuksista kautta historian, mukaan lukien 2000-luvun havainnot."

8

155

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kaiken logiikan mukaan vakavasti otettava taiteilija ei keksi omasta päästään "lentävää lautasta" satoja vuosia ennenkuin termi on lanseerattu.

      Lentävien lautasien on täytynyt olla hyvin tiedossa ja yleisessä tiedossa, sillä tuskinpa taiteilija olisi kuvannut tuiki tuntematonta symbolia ilman lähdetietoja ja havaintoja.

      Lentävä lautanen ei ymmärtääkseni ole ollut minkään uskonnon uskonnollinen symboli, varsinkaan valaisten maata tavalla joka on tuttua niin monista moderneista ufohavainnoista.

    • Laitoin vähän pojille ufojuttuja, varsinkin nimimerkille "Tapsa", kun minut sekoitetaan toiseen nimimerkkiin täällä. Sama löytyy ufopalstalta.

      • Anonyymi

        Oireile tyttö oireile, olet pläsikuvasi julkaissut.


      • Anonyymi

        Miksi sinun pitää käydä moisella palstalla, oletko ufo uskovainen, kristityt harvemmin ovat, en ole edes tiennyt moisen palstan olemassa oloa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi sinun pitää käydä moisella palstalla, oletko ufo uskovainen, kristityt harvemmin ovat, en ole edes tiennyt moisen palstan olemassa oloa.

        Et varmasti tiedä vaikka vietät elämäsi suomi24 palstalla.


    • Anonyymi

      Meillä kotona oli ufoina lentäviä lautasia kun vaimo suuttui minun juopotteluuni.

    • Anonyymi

      Sellaiset pikku organisaatiot kuin US Navy, US Air Force, FBI, CIA, Pentagon, Ranskan avaruusjärjestö ja MI6 (vanhimmat näistä) ovat tutkineet ufoilmiöitä noin 80 vuotta ja
      vuonna 2019 Pentagon paukautti ihmiskuntaa mullistavan tiedon, että ufoilmiöitä on tutkittu valtiollisesti ja tultu lopputulokseen että ilmakehässämme ja merissämme liikkuu älyllisessä ohjauksessa olevia teknologisia laitteita, joissa ei ole mitään meille tuttuta havaittavaa propulsiota, siipiä, potkureita tai suihkumoottoria.

      Ne eivät pidä yliäänipamausta ja osa niistä on todistettavasti uhmannut fysiikan lakeja tekemällä jopa tuhansien G-voimien käännöksiä ja kiihdytyksiä, kykenevät liikkumaan kaikkiin suuntiin leijumaan myös paikoillaan.
      Pitkäaikaisin havainto tehtiin sotalaivan kannelta ja se kesti 12 tuntia.

      Se on vaikeaa todistaa että ne tulisivat toisilta planeetoilta tai ulottuvuuksista, mutta se on jo todistettu että ne ovat olemassa emmekä tiedä mitä ne on, mistä ja miksi ja miten.

      • Anonyymi

        Esimerkiksi Barack Obama todisti nämä mainitut asiat suorassa TV-haastattelussa.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      17
      933
    2. En koskaan

      Aliarvoinut, nauranut/pitänyt pilkkana, tai ajatellut mitään negatiivista sinusta. Jos nämä asiat uskot ja luotat sen v
      Ikävä
      48
      821
    3. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      224
      721
    4. Nainen, olet kaipaillut seuraani

      Tiedän sen, kuulen sen. Sinulla ei ole muita joiden kanssa voisit niistä asioista keskustella joista keskustelet kanssan
      Ikävä
      76
      717
    5. Kirjoitit joskus minulle tietäen

      Että se olin minä.
      Ikävä
      46
      709
    6. Emme näe enää koskaan

      Näin ainakin uskon. Mutta ei hätää, et menetä yhtään mitään minussa. Sen kai jo tiesitkin. Hyvää vappua ja kesää. Toivon
      Ikävä
      34
      677
    7. Mitäs meinaatte vappuna

      ikävöivät ihmiset?
      Ikävä
      107
      673
    8. Vornanen alkaa olla kusessa

      Kaikki vanhat synnit on kaiveltu esiin ja niitä tosiaan näyttää olevan. Poliisin asussa esiintyminen vaaliteltalla, työt
      Joensuu
      81
      652
    9. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      3
      613
    10. Pistetään panokset

      Vielä korkeammalle! Eli mitäs numeroa kaipaat? Kaikki mukaan! Itse kaipaan 5
      Ikävä
      34
      589
    Aihe