Islam Raamatun valossa

Jacob

JOHDANTO:

Koska EL'ELYON eli Jumala Korkein, joka tuntee myös nimen Israelin Pyhä, on suuressa armossaan johdattanut tänne rauhalliseen Suomeen useita islamilaisuuteen johdatettuja sieluja, jotta he saisivat kuulla TOTUUDEN siitä, että miten ihminen voi pelastua, niin kirjoitan tämän opetuskirjeeni nimenomaan heitä varten.


ASIAN KÄSITTELY:

Seuraavassa käännös alunperin englanniksi kirjoittamastani aiheesta nimeltä "The Comparison between The Holy Bible and The Quran".

PYHÄN RAAMATUN JA KORAANIN VERTAILUA

Tämä artikkeli on kirjoitettu kaikille vilpittömille Muslimeille tarkoituksena osoittaa kuka Adonai Yeshua HaMashiach (suomeksi: Herra Jeesus Kristus) Miryamin poika (suomeksi: Marian poika) TODELLA on ja myös kaikille vilpittömille Kristityille heidän Koraani-tietoutensa lisäämiseksi. Koraanin mukaan myös Pyhä Raamattu on annettu heidän Jumalaltaan, Allah'ilta, joten kaikkien vilpittömien Muslimien tulisi uskoa myös Pyhään Raamattuun. (Sura 29:45 ja 3:43-44). Kaikki Koraanin lainaukset on otettu sen suomennetusta käännöksestä vuodelta 1980. Käytän kirjoituksessani Islamilaisten käyttämän Allah-nimen sijaan nimeä: Jumala.

Koraani VAHVISTAA seuraavat tosiseikat koskien Jeesusta Kristusta, Miryam'in poikaa:

1. Jumala lähetti Johannes Kastajan julistamaan Jumalan sanaa. Hän oli askeettinen ja profeetta, oikeamielinen Jumalan silmissä. Sura 3:33-36.

2. Messias on Jeesus, Miryamin poika ja Hän syntyi Jumalan Hengen avulla ilman miestä. Miryam oli neitsyt silloin kun hän synnytti Herran Jeesuksen. Sura 19:16-35.

3. Messias Jeesuksella oli totuuden sana. Sura 19:35.

4. Juutalaiset uskoivat tappaneensa Messias Jeesuksen ristillä. Sura 4:156.

5. Messiaan kuoltua otti Jumala Hänet ylös luokseen. Sura 3:40,48.
_ _ _

Koraani KIELTÄÄ seuraavat tosiseikat koskien Messias Jeesusta, Miryamin poikaa:

1. Messias Jeesus on Jumalan Poika.
- Koraanin mukaan Jumalalla ei ole lapsia. Sura 4:169 6:100 9:36 21:26 43:81 ja 112:3. Tämän vuoksi Koraani selkeä väittämä on, ettei Messias Jeesus voinut olla Jumalan Poika ! Sura 9:30.
- Mutta Pyhä Raamattu osoittaa, että Jumalalla on useita Poikia. 1.Moos.6:1-4 Job-2:1 ja 38:4-7 sekä Snl.30:4. Myös jakeessa Jes.53:12 mainitut "Suuret" ovat Jumalan Poikia. Pyhä Raamattu osittaa, että Jumalalla on yksi erityisen rakas Poika muitten Poikiensa joukossa: (Kaikki seuraavat Pyhän Raamatun lainaukset ovat suomenkielisestä versiosta vuodelta 1933/1938)

A. "Sinä olet minun Poikani, tänä päivänä minä sinut synnytin." Psalmi 2:7 / Jumala sanoi koskien Jeesuksesta Kristusta, kun tämä oli vastaanottanut upotuskasteen Johannes Kastajalta: "Tämä on minun rakas Poikani, johon minä olen mielistynyt." Matt.3:16-17. Lisäksi Jumala sanoi koskien Jeesusta Kristusta: "Tämä on minun rakas Poikani, johon minä olen mielistynyt; kuulkaa Häntä !" Matt.17:5b. Lue myös jakeet: Mark.1:11 Luuk.3:22 ja 2.Piet.1:17.

B. " Mikä on Hänen (siis: Jumalan, Pyhimmän) nimi ja mikä Hänen Poikansa nimi, jos sen tiedät ?" Snl.30:4 / Jeesuksen Kristuksen Henki Daavidissa sanoi Jumalalle ns. Messiaan kärsimyspsalmin mukaan mm.: "Minä julistan Sinun nimeäsi veljilleni, ylistän Sinua seurakunnan keskellä". Ps.22:23 / Jeesus Kristus sanoi niille juutalaisille, jotka tahtoivat tappaa hänet: "Minä olen tullut Isäni nimessä, ja te ette ota minua vastaan; jos toinen tulee omassa nimessään, niin hänet te otatte vastaan". Joh.5:43.

C. Jeesuksen Kristuksen alkuperä: "...Hänen alkuperänsä on muinaisuudesta, iankaikkisista ajoista". Miika-5:2c / Jeesus Kristus sanoi niille juutalaisille, jotka eivät uskoneet Häneen: "Te olette alhaalta, minä olen ylhäältä; te olette tästä maailmasta, minä EN OLE TÄSTÄ MAAILMASTA. Sentähden minä sanoin teille, että te kuolette synteihinne; sillä ellette usko minua siksi, joka minä olen, niin te kuolette synteihinne". Joh.8:23b-24 / Johannes Kastaja sanoi Jeesuksesta Kristuksesta: "Tämä on se, josta minä sanoin: 'Minun jälkeeni tulee mies, joka on ollut minun edelläni, sillä Hän on ollut ENNEN kuin minä'." - Huomionarvoinen on se seikka, että Jumalan Poika Jeesus Kristus syntyi Miryam'in eli Ihmisen Pojaksi UT:n mukaan 6 kk Johannes Kastajan syntymän jälkeen !!! Luuk.1:34-36 / Jeesus sanoi Juutalaisille: "Totisesti, totisesti minä sanon teille, ennen kuin Aabraham syntyi, MINÄ OLEN ollut." Joh.8:58 / Herra Jeesus sanoi: "Minä olen Jumalan Poika". Joh.10:36c

2. Jeesus Kristus TODELLA kuoli ristillenaulittuna Golgatalla. Koraanin mukaan se vain näytti siltä, mutta itse asiassa Hän kuoli myöhemmin (mutta mukamas miten ? - Koraani ei kerro sitä !) Sura 4:156. / Tosiasia on kuitenkin se, että Jeesus Kristus, Jumalan Poika, kuoli ristille naulittuna Golgatalla Jumalan Karitsana ja vain siten Hän kykeni pois ottamaan koko maailkman synnin. Kiitos Jeesukselle ! Hän TODELLA teki sen ! Joh.1:29,36 Joh.19:16-42 Jes.52:13-15 ja 53:(koko luku).

3. Jeesus Kristus on AINOA, joka sekä tahtoo että voi pelastaa Aadamin KAIKKI ne jälkeläiset, jotka uskovat Häneen Jumalan Poikana, koska Hän on jo sovittanut ja ottanut pois KOKO MAAILMAN SYNNIN. Apt.4:8-12 / Koraanin mukaan Messias Jeesus oli vain yksi monista Jumalan profeetoista ja hyvä mies, mutta Muhammed on kuulemma korkein Jumalan profeetoista. Koraanin mukaan Jumala antaa Muslimeille heidän syntinsä anteeksi (ilman veriuhria) ja että Muslimien hyvät teot mitätöivät heidän tekemänsä pahat teot ! Sura 57:27 47:2 ja 11:116 / Pyhän Raamatun mukaan Aadamin ja Eevan synti kaikkine hirvittävine seurauksineen - (mieti esim. miljoonia murhia ja mitä mielikuvituksellisimpia pitkäaikaisia vankien kidutuksia) - vaati väistämättömästi sovitukseksi Jumalan edessä Hänen Poikansa TODELLISEN kärsimisen ja sijaiskuoleman UHRIKARITSANA. Messias Jeesuksen uhri on TÄYDELLINEN ja voimassa IKUISIKSI AJOIKSI. Jotta yksilöihminen pääsisi siitä osalliseksi, tulee hänen ottaa se henkilökohtaisesti uskossa vastaan ja pitäytyä AINOASTAAN siihen. Hebr.1:1-4 2:9-18 Jes.52:13-15 ja 53(koko luku) Jes.49:5-10 Ilm.5:5-14 Joh.3:16.


LOPPULAUSE:

Herramme Jeesus Kristus sanoi: "Minä olen tie ja totuus ja elämä; EI KUKAAN tule ISÄN tykö muutoin kuin minun kauttani. Jos te olisitte tunteneet minut, niin te tuntisitte myös minun ISÄNI; tästälähin te tunnette Hänet, ja te olette nähneet Hänet." Joh.14:6b-7.
- Rakas Adonai Yeshua HaMashiach: avaa kaikkien tämän kirjoituksen lukijoiden ymmärrys käsittämään ja valitsemaan VAIN SINUSSA OLEVA SYNTIEN ANTEEKSIANTAMUS ja vain Sinuun uskomalla löydettävissä oleva IANKAIKKISEN ELÄMÄN TIE ! Amen.

73

1753

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tosikristitty

      oli asiallinen.

      Jeesus todellakin maksoi koko maailman syntivelan, ja ainaostaan uskomalla Jeesukseen Kristukseen saamme syntimme anteeksi ja iankaikkisen elämän lahjaksi.

      Tämä iankaikkinen elämä tulee yksin armosta, ilman omia tekoja.

      • Jacob

        Olen varma siitä, että kun meille Suomeen tulleiden, nuoruudessaan pakolla Islam-uskoon käännytettyjen, silmät avautuvat näkemään millainen HARHAOPPI Islam todellisuudessa on, niin he hylkäävät sen lopullisesti.

        Rukoilkaamme yhdessä, että mahdollisimman moni heistä alkaa lukea Raamattua omalla kielellään voidakseen löytää TODELLISEN ELÄMÄN tässä sekulaarin ja jumalattoman länsimaisen hapatuksen lähes läpeensä turmelemassa koto-Suomessamme.

        He voivat sitten puolestaan evankelioida UUSPAKANOITUNEITA SUOMALAISIA, joita on nykyään valtaosa kansastamme...


    • nokkonen

      Hyvä yritys, mutta mahtaako kukaan muslimi ottaa sinua tosissaan?

      Täytyy olla melkoiset puhujan lahjat (ja runsaasti pyhää henkeä), jotta saa muslimin hylkäämään uskonsa. Se kun merkitsee sitä, että ko. muslimi menettää kaikki sukulaisensa ja muslimiystävänsä.

      Tuskin mikään on muslimille hirveämpää, kuin muslimi joka hylkää uskonsa. Korjatkaa jos olen väärässä...

      • Analytic

        Kyllä niin on, että valtaosa Suomeen muuttaneista islamilaisen valtavaikutteen maista tulevista viis veisaa islamista!
        Olen sen niin monilta IHMISILTÄ kuullut. Heidät on alistettu Iranissa, Irakissa, Turkissa jne Esim kurdit. Tuntemistani iranilaisista moni on joutunut pakenemaan juuri islamilaisen hallituksen hirmutekoja ja siksi uskonto on jäänyt heiltä.
        Tiedän, että po uskon pappishallitukset ovat lähettäneet jopa tappajia näiden pakolaisten perään. Esim kurdien johtaja, tohtorismies tapettiin Saksassa jne. Vrt Salman Rushdie!
        Samoin monet muslimit pelkäävät Suomesssakin uskonveljeksiään. Sen he itse ovat minulle kertoneet.
        Mitä syytä heillä olisi valehdella?


      • Jacob

        Minun tehtävänäni EI OLE pitää kirjaa siitä, että miten moni muslimi on minun toimintani kautta löytänyt pelastuksen Yeshuassa. Minun tehtävänäni ON JULISTAA evankeliumia KAIKILLE LUODUILLE, joihin myös kaikki Muslimit kuuluvat...

        Me Kristityt tiedämme UT:n opetuksista, että:

        "Jumalan armo on ilmestynyt pelastukseksi KAIKILLE IHMISILLE ja kasvattaa meitä, että me, hyljäten jumalattomuuden ja maailmalliset himot, eläisimme siveästi ja vanhurskaasti ja jumalisesti nykyisessä maailmanajassa, odottaessamme autuaallisen toivomme täyttymistä ja suuren Jumalan ja Vapahtajamme Kristuksen Jeesuksen kirkkauden ilmestymistä,"
        (Tiitus 2:11-13)

        "KAIKILLE IHMISILLE" sisältää siis myös ne Muslimit, jotka koko sydämestään etsivät totuutta. Olen ollut vuosia mukana entisen Slaavilaislähetyksen (nykyisen: Ljus i Öster) toiminnassa ja tiedän, että evankeliumin aika ON NYT MENEILLÄÄN USEISSA Islam-uskoisissa maissa ja yksistään Uzbekistan'issa on yli 10000 Muslimia ottanut viimeisten 20 vuoden aikana Herran Jeesuksen vastaan omana Vapahtajanaan ja ovat nykyään Kristittyjä lähetyssaarnaajia Islam-uskoisten parissa !!! Kyseessä on TODELLAKIN MASSIIVISIN joukkokääntyminen Muslimien keskuudessa koko ajanlaskumme aikana, Hallelujah !

        Herramme Jeesus sanoi: "EI KUKAAN VOI TULLA MINUN TYKÖNI, ellei minun Isäni sitä hänelle anna."

        OLEN TÄYSIN VARMA SIITÄ, että sadat Korkeimman Jumalan, EL'ELYON'in eli Israelin Pyhän, Suomeen johdattamat Muslimit tulevat TÄÄLLÄ löytämään TODELLISEN PELASTUKSEN uskon kautta Herraan Jeesukseen Kristukseen, vaikka monen suomalaisen Kristityn henkilökohtainen todistus on perin kehno heidän ulkonaisen pukeutumisensa ja pyhityselämänsä suhteen ja monet heistä ei tiedä Islamista uskontona juuri mitään...

        Jumala on rakkaus ja Hän tutkii tarkoin KAIKKIEN luotujensa sydämet. Kun hän näkee vilpittömän totuuden etsijän, niin Hän alkaa vetää tätä Poikansa Jeesuksen Kristuksen luokse. Hänelle on ERITTÄIN pieni asia johdattaa vannoutuneinkin Muslimi Herran Jeesuksen tuntemisen kautta Kristityksi.


      • gavi

        luopiot tapetaan, useimmat mussit kääntyvät ilmest
        ýksen kautta
        gavi


    • pelkkä p

      Jos niinkuin ajattelee että:
      -Kristuksen kuolema on (periaateessa -riippuen katsantokannasta) maailmanhistorian tärkein tapahtuma....
      -Koraanin pitäisi olla jumalan viimeisin täydellinen ilmoitus (omien väitteidensä mukaan)...
      Koraanin määritelmä ristinkuolemasta, sivuutetaan vain tokaisulla "näytti siltä" (eli Jeesus ei edes kuollut).
      Ei selityksiä, miten kaikki meni pieleen. Miten kaikki tapahtui...?

      Selityksiähän on monia, mutta yhtään niistä ei ole koraanissa (eli vaikuttaa arvaamiselle, ei ainakaan tiedolle). Ja järkevimmätkin selitykset johtaa absurdiin lopputulokseen...

      Eli he liikkuvat aika tyhjän päällä.
      Vastaavasti kun esim. kristityt ovat jo n.700 toditaneet erilailla ristinkuoleman olevan tosiseikka.
      Sen takia Raamatun lukeminen on kiellettyä muslimeilta.

      • muslimisisko

        että muslimeilta on raamatun lukeminen kielletty?
        On kyllä totta että meidän pyhä kirjamme on Koraani,mutta miksi muka emme saisi lukea raamattua?Kerroppa se!!!


      • Jacob
        muslimisisko kirjoitti:

        että muslimeilta on raamatun lukeminen kielletty?
        On kyllä totta että meidän pyhä kirjamme on Koraani,mutta miksi muka emme saisi lukea raamattua?Kerroppa se!!!

        ...niihin Muslimimaihin, joissa Islam on valtion uskontona, on ollut lähes 1400 vuotta kiellettyä, vaikka niitä onkin sinne salakuljetettu hengen menettämisen uhalla.

        Vasta ihan viime aikoina on ollut sallittua viedä eräisiin Muslimimaihin Raamattuja, lähinnä niihin, joissa on Länsimaalaismielinen hallitus. Mutta evankeliumin vapaasta levittämisestä niissä maissa EI OLE PUHETTAKAAN !!!

        Tosiasia silti on, että evankeliointi, vaikka se onkin YHÄ VOIMASSA OLEVA YESHUAN KÄSKY, on TODELLA HENGENVAARALLISTA lähes kaikissa Islam-uskontoa valtiouskontona tunnustavissa maissa.

        Moskeijoita on rakennettu useihin Euroopan Kristittyihin maihin, mutta Kristillisiä kirkkoja ei anneta rakentaa Saudi-Arabiaan, eikä useimpaan muuhunkaan Islam-uskontoa valtiouskontona tunnustavaan maahan.

        Syy tähän on se, että Islam-uskoisten kansojen TYRANNIHALLITSIJAT JA -HALLITUKSET PELKÄÄVÄT KUOLLAKSEEN sitä, että Kristinusko avaisi heidän kansalaistensa silmät vaatimaan vapautta, köyhien olojen parantamista, naisten aseman parantamista ja demokraattisia vaaleja kansalleen.

        Kuten tunnettua, ei Lähi-Idässä ole muuta demokraattisesti johdettua valtiota kuin Israel, joka sangen paljossa perustaa hallintonsa Länsimaiseen demokratiaan, joka taas puolestaan pohjautuu sangen PALJOSSA Kristinuskoon armeliaine rikollisten kohteluineen ja hyväntekeväisyysjärjestöihin.


      • pelkkä p
        muslimisisko kirjoitti:

        että muslimeilta on raamatun lukeminen kielletty?
        On kyllä totta että meidän pyhä kirjamme on Koraani,mutta miksi muka emme saisi lukea raamattua?Kerroppa se!!!

        Sanokaa TE missä niin sanotaan?

        Afganistanin taisteluita ENNEN pidätettiin länsimaalaisia (kristittyjä) avustustyöntekijöitä Afganistanissa, jotka TUOMITTIIN KUOLEMAAN KRISTINUSKON LEVITTÄMISESTÄ.
        TODISTEENA oli se että heillä oli löydetty RAAMATTU ja jotain lapsille tarkoitettuja lehtiä.

        Ainoa järkevä sovinnon ele Islamilaiselta hallitukselta olisi ollut silloin, kun USA osoitti syyttävän sormen TWC:n tapahtumista Afganistaniin - vapauttaa nämä kuolemaan tuomitut (tuomio oli jo langetettu vaikka "oikeus" ei ollut edes istunut). Mutta EI: yritettiinpä viimetipalla surkeaa kiristystä jossa luvattiin teloittaa nämä vangit, jos USA hyökkää.

        Vangit pääsivät kuitenkin pakoon pommin rikottua vankilan ja päätyivät USAn joukkojen hoivaan.

        Islamilaisissa maissahan toisuskova joutuu maksamaan erityistä veroa toisuskovaisuudestaa (eli eräänlaista rasismia). Tällä lailla muslimit ovat jo vuosisatoja pakkokäännyttäneet valtaamiensa alueiden väestön (mitä köyhä voi tälläisessä tilanteessa).

        Jos kerran kristinusko on sallittua muslimimaissa niin miksi Al-Aksan moskeija ja Hagia Sofian moskeija on pystytetty entisten kristittyjen kirkkojen paikalle?


      • mummu
        pelkkä p kirjoitti:

        Sanokaa TE missä niin sanotaan?

        Afganistanin taisteluita ENNEN pidätettiin länsimaalaisia (kristittyjä) avustustyöntekijöitä Afganistanissa, jotka TUOMITTIIN KUOLEMAAN KRISTINUSKON LEVITTÄMISESTÄ.
        TODISTEENA oli se että heillä oli löydetty RAAMATTU ja jotain lapsille tarkoitettuja lehtiä.

        Ainoa järkevä sovinnon ele Islamilaiselta hallitukselta olisi ollut silloin, kun USA osoitti syyttävän sormen TWC:n tapahtumista Afganistaniin - vapauttaa nämä kuolemaan tuomitut (tuomio oli jo langetettu vaikka "oikeus" ei ollut edes istunut). Mutta EI: yritettiinpä viimetipalla surkeaa kiristystä jossa luvattiin teloittaa nämä vangit, jos USA hyökkää.

        Vangit pääsivät kuitenkin pakoon pommin rikottua vankilan ja päätyivät USAn joukkojen hoivaan.

        Islamilaisissa maissahan toisuskova joutuu maksamaan erityistä veroa toisuskovaisuudestaa (eli eräänlaista rasismia). Tällä lailla muslimit ovat jo vuosisatoja pakkokäännyttäneet valtaamiensa alueiden väestön (mitä köyhä voi tälläisessä tilanteessa).

        Jos kerran kristinusko on sallittua muslimimaissa niin miksi Al-Aksan moskeija ja Hagia Sofian moskeija on pystytetty entisten kristittyjen kirkkojen paikalle?

        eli almuvero kerätään muslimeilta, muistaakseni 2,5 % omaisuudesta. Ei-muslimeilta ei kerätä zakatia vaan "tavallinen" vero. Missä rasismi?


      • Taha Islam
        Jacob kirjoitti:

        ...niihin Muslimimaihin, joissa Islam on valtion uskontona, on ollut lähes 1400 vuotta kiellettyä, vaikka niitä onkin sinne salakuljetettu hengen menettämisen uhalla.

        Vasta ihan viime aikoina on ollut sallittua viedä eräisiin Muslimimaihin Raamattuja, lähinnä niihin, joissa on Länsimaalaismielinen hallitus. Mutta evankeliumin vapaasta levittämisestä niissä maissa EI OLE PUHETTAKAAN !!!

        Tosiasia silti on, että evankeliointi, vaikka se onkin YHÄ VOIMASSA OLEVA YESHUAN KÄSKY, on TODELLA HENGENVAARALLISTA lähes kaikissa Islam-uskontoa valtiouskontona tunnustavissa maissa.

        Moskeijoita on rakennettu useihin Euroopan Kristittyihin maihin, mutta Kristillisiä kirkkoja ei anneta rakentaa Saudi-Arabiaan, eikä useimpaan muuhunkaan Islam-uskontoa valtiouskontona tunnustavaan maahan.

        Syy tähän on se, että Islam-uskoisten kansojen TYRANNIHALLITSIJAT JA -HALLITUKSET PELKÄÄVÄT KUOLLAKSEEN sitä, että Kristinusko avaisi heidän kansalaistensa silmät vaatimaan vapautta, köyhien olojen parantamista, naisten aseman parantamista ja demokraattisia vaaleja kansalleen.

        Kuten tunnettua, ei Lähi-Idässä ole muuta demokraattisesti johdettua valtiota kuin Israel, joka sangen paljossa perustaa hallintonsa Länsimaiseen demokratiaan, joka taas puolestaan pohjautuu sangen PALJOSSA Kristinuskoon armeliaine rikollisten kohteluineen ja hyväntekeväisyysjärjestöihin.

        >On tosiasia, että Raamattujen levitys niihin Muslimimaihin, joissa Islam on valtion uskontona, on ollut lähes 1400 vuotta kiellettyä

        Tämä on suoranainen valhe.

        >Moskeijoita on rakennettu useihin Euroopan Kristittyihin maihin, mutta Kristillisiä kirkkoja ei anneta rakentaa Saudi-Arabiaan, eikä useimpaan muuhunkaan Islam-uskontoa valtiouskontona tunnustavaan maahan.

        Tämäkin on suoranainen valhe.

        >...Länsimaiseen demokratiaan, joka taas puolestaan pohjautuu sangen PALJOSSA Kristinuskoon armeliaine rikollisten kohteluineen ja hyväntekeväisyysjärjestöihin.

        Tämkin on suorananinen valhe. Demokratialla ei ole mitään tekemistä juutalaiskristillisen teokratian kanssa. Ne ovat suorakulmaisessa ristiriidassa toistensa kanssa hallintojärjestelminä.

        Jacob, jo nimesi on valhe; miksi valehtelet ihmisille?

        Sananl. 6:16-19: "Kuutta asiaa Herra vihaa, seitsemää hän ei edessään siedä: ylpeitä silmiä, petollista kieltä, viattoman veren tahraamia käsiä, sydäntä, joka punoo ilkeitä juonia, jalkoja, jotka rientävät rikoksen teille, väärää todistajaa ja vilpin puhujaa ja ihmistä, joka yllyttää veljen veljeä vastaan."


      • Jacob
        Taha Islam kirjoitti:

        >On tosiasia, että Raamattujen levitys niihin Muslimimaihin, joissa Islam on valtion uskontona, on ollut lähes 1400 vuotta kiellettyä

        Tämä on suoranainen valhe.

        >Moskeijoita on rakennettu useihin Euroopan Kristittyihin maihin, mutta Kristillisiä kirkkoja ei anneta rakentaa Saudi-Arabiaan, eikä useimpaan muuhunkaan Islam-uskontoa valtiouskontona tunnustavaan maahan.

        Tämäkin on suoranainen valhe.

        >...Länsimaiseen demokratiaan, joka taas puolestaan pohjautuu sangen PALJOSSA Kristinuskoon armeliaine rikollisten kohteluineen ja hyväntekeväisyysjärjestöihin.

        Tämkin on suorananinen valhe. Demokratialla ei ole mitään tekemistä juutalaiskristillisen teokratian kanssa. Ne ovat suorakulmaisessa ristiriidassa toistensa kanssa hallintojärjestelminä.

        Jacob, jo nimesi on valhe; miksi valehtelet ihmisille?

        Sananl. 6:16-19: "Kuutta asiaa Herra vihaa, seitsemää hän ei edessään siedä: ylpeitä silmiä, petollista kieltä, viattoman veren tahraamia käsiä, sydäntä, joka punoo ilkeitä juonia, jalkoja, jotka rientävät rikoksen teille, väärää todistajaa ja vilpin puhujaa ja ihmistä, joka yllyttää veljen veljeä vastaan."

        A) Se, että Raamattuja saadaan näennäisesti jakaa joissakin Muslimimaissa tarkoin nimetyille henkilöille/järjestöille, jotka sitten (jakajien palattua kotimaihinsa) joko polttavat ko. kirjat roviolla tai myyvät ne salaa muihin Kristittyihin maihin, ei suinkaan ole TODELLISTA vapautta jakaa Raamattuja niitä tarvitseville Muslimimaissa...

        B) Mene ja laske Kristillisten kirkkojen määrä esimerkiksi Saudi-Arabiassa, Iraq'issa ja Iranissa, vain muutamia mainitakseni ja ota samalla selville saavatko paikalliset kristityt niissä kokoontua maassa "muukalaispassilla" oleskelevien lisäksi...

        C) Israelissa valitaan presidentti ja muu ylin valtiojohto demokraattisilla vaaleilla. Siellä ei sotilasdiktatuuri hallitse eivätkä kaikenkarvaiset Mullahit, kuten monissa Islami-uskoisissa maissa.

        D) Nimeni merkitsee "pettäjää" ja "valehtekijaa", mutta jos muistat miten VT:n suurin Jacob aikoinaan eli ja miten EL'ELYON, Korkein Jumala, käänsi Jacob'in kohtalon ja muutti Hänen nimensä nimeksi ISRAEL, niin ymmärrät, että nimelläni muistutan Raamattunsa sisällön tuntevien mieliin JUMALAN HYVYYTTÄ JA USKOLLISUUTTA. Miten muuten ymmärrät seuraavan jakeen: (Room.3:4)

        " Pois se ! Olkoon Jumala totinen, mutta JOKAINEN IHMINEN VALHETTELIJA, niinkuin kirjoitettu on: "Että sinut havaittaisiin vanhurskaaksi sanoissasi ja että voittaisit, kun sinun kanssasi oikeutta käydään."

        Koska olen yksi noista "jokaisesta ihmisestä", niin nimeni on IHAN KOHDALLAAN. Olen itse asiassa REHELLINEN valhettelija ja AITO lähimmäinen, vaikka pyrinkin pysymään Totuudessa eli Vapahtajassani :)))

        Koska tietääkseni sinäkään et ole mikään "ufo", vaan kuulut kategoriaan "jokainen ihminen", niin myös sinä olet valhettelija !

        PS. Jos nimeni Jacob käy sulle kateeksi, niin Suomessa on HELPPO vaihtaa etunimi pientä rahallista korvausta vastaan...


      • Taha Islam
        Jacob kirjoitti:

        A) Se, että Raamattuja saadaan näennäisesti jakaa joissakin Muslimimaissa tarkoin nimetyille henkilöille/järjestöille, jotka sitten (jakajien palattua kotimaihinsa) joko polttavat ko. kirjat roviolla tai myyvät ne salaa muihin Kristittyihin maihin, ei suinkaan ole TODELLISTA vapautta jakaa Raamattuja niitä tarvitseville Muslimimaissa...

        B) Mene ja laske Kristillisten kirkkojen määrä esimerkiksi Saudi-Arabiassa, Iraq'issa ja Iranissa, vain muutamia mainitakseni ja ota samalla selville saavatko paikalliset kristityt niissä kokoontua maassa "muukalaispassilla" oleskelevien lisäksi...

        C) Israelissa valitaan presidentti ja muu ylin valtiojohto demokraattisilla vaaleilla. Siellä ei sotilasdiktatuuri hallitse eivätkä kaikenkarvaiset Mullahit, kuten monissa Islami-uskoisissa maissa.

        D) Nimeni merkitsee "pettäjää" ja "valehtekijaa", mutta jos muistat miten VT:n suurin Jacob aikoinaan eli ja miten EL'ELYON, Korkein Jumala, käänsi Jacob'in kohtalon ja muutti Hänen nimensä nimeksi ISRAEL, niin ymmärrät, että nimelläni muistutan Raamattunsa sisällön tuntevien mieliin JUMALAN HYVYYTTÄ JA USKOLLISUUTTA. Miten muuten ymmärrät seuraavan jakeen: (Room.3:4)

        " Pois se ! Olkoon Jumala totinen, mutta JOKAINEN IHMINEN VALHETTELIJA, niinkuin kirjoitettu on: "Että sinut havaittaisiin vanhurskaaksi sanoissasi ja että voittaisit, kun sinun kanssasi oikeutta käydään."

        Koska olen yksi noista "jokaisesta ihmisestä", niin nimeni on IHAN KOHDALLAAN. Olen itse asiassa REHELLINEN valhettelija ja AITO lähimmäinen, vaikka pyrinkin pysymään Totuudessa eli Vapahtajassani :)))

        Koska tietääkseni sinäkään et ole mikään "ufo", vaan kuulut kategoriaan "jokainen ihminen", niin myös sinä olet valhettelija !

        PS. Jos nimeni Jacob käy sulle kateeksi, niin Suomessa on HELPPO vaihtaa etunimi pientä rahallista korvausta vastaan...

        >A) Se, että Raamattuja saadaan näennäisesti jakaa joissakin Muslimimaissa...

        Väitit kategorisesti raamattujen jakamisen olevan kiellettyä muslimimaissa. Se on valhe.

        Jos muutat väitettäsi, alkuperäinen väite ei muutu todeksi.

        >Mene ja laske Kristillisten kirkkojen määrä esimerkiksi Saudi-Arabiassa, Iraq'issa ja Iranissa,

        Arabianniemimaa on erityisaluetta.

        Miksi lasket Iranin ja Irakin mukaan?

        >Israelissa valitaan presidentti ja muu ylin valtiojohto demokraattisilla vaaleilla. Siellä ei sotilasdiktatuuri hallitse...

        Väitit, että länsimainen demokratia pohjautuu paljolti kristinuskoon. Tämä on valhe, eikä muslimimaiden tai Israelin hallintojärjestelmien vertailu muuta sitä todeksi.

        >Nimeni merkitsee "pettäjää" ja "valehtekijaa", mutta jos muistat miten VT:n suurin Jacob...

        Tarkoitin, että et käytä oikeaa nimeä.

        Olet edelleen väärän todistaja ja vilpin puhuja.

        >niin myös sinä olet valhettelija !

        Keskustelun loppu.


      • Jacob
        Taha Islam kirjoitti:

        >A) Se, että Raamattuja saadaan näennäisesti jakaa joissakin Muslimimaissa...

        Väitit kategorisesti raamattujen jakamisen olevan kiellettyä muslimimaissa. Se on valhe.

        Jos muutat väitettäsi, alkuperäinen väite ei muutu todeksi.

        >Mene ja laske Kristillisten kirkkojen määrä esimerkiksi Saudi-Arabiassa, Iraq'issa ja Iranissa,

        Arabianniemimaa on erityisaluetta.

        Miksi lasket Iranin ja Irakin mukaan?

        >Israelissa valitaan presidentti ja muu ylin valtiojohto demokraattisilla vaaleilla. Siellä ei sotilasdiktatuuri hallitse...

        Väitit, että länsimainen demokratia pohjautuu paljolti kristinuskoon. Tämä on valhe, eikä muslimimaiden tai Israelin hallintojärjestelmien vertailu muuta sitä todeksi.

        >Nimeni merkitsee "pettäjää" ja "valehtekijaa", mutta jos muistat miten VT:n suurin Jacob...

        Tarkoitin, että et käytä oikeaa nimeä.

        Olet edelleen väärän todistaja ja vilpin puhuja.

        >niin myös sinä olet valhettelija !

        Keskustelun loppu.

        Mene totuuden puhujien alkeiskurssille eli osallistu vaikkapa lähimpään Ev.lut.kirkon järjestämälle Alfa-kurssille, niin eiköhän se siitä...


      • Taha Islam
        Jacob kirjoitti:

        Mene totuuden puhujien alkeiskurssille eli osallistu vaikkapa lähimpään Ev.lut.kirkon järjestämälle Alfa-kurssille, niin eiköhän se siitä...

        Oletko ihan sekaisin?

        Todista, että olen valehdellut tai ole hiljaa.


      • Jacob
        Taha Islam kirjoitti:

        Oletko ihan sekaisin?

        Todista, että olen valehdellut tai ole hiljaa.

        " Valhetta vain ovat ihmisen lapset..." sanotaan Raamatussa ja sinä olet yksi heistä.

        Itse olen uudestisyntimisen kautta Elävän Jumalan lapsi. Hallelujah !


      • Taha Islam
        Jacob kirjoitti:

        " Valhetta vain ovat ihmisen lapset..." sanotaan Raamatussa ja sinä olet yksi heistä.

        Itse olen uudestisyntimisen kautta Elävän Jumalan lapsi. Hallelujah !

        Raamatussa myös sanotaan, että hyönteisillä on neljä jalkaa. Eipä ole tullut vastaan nelijalkaista hyönteistä.


      • Jacob
        Taha Islam kirjoitti:

        Raamatussa myös sanotaan, että hyönteisillä on neljä jalkaa. Eipä ole tullut vastaan nelijalkaista hyönteistä.

        ...saattaa olla pelkkä vertaus tai painovirhe arabiankielisessä Raamatussasi (?)

        Vielä hieman sapenkatkuiseen kommenttiisi kirjoituksessasi "Hymiö?". Sinun on ihan turha hurskastella totuudenpuhujana, kun Jumalan Pojan TODELLINEN totuus ei saa mitään vastakaikua sinussa.

        Olisiko asia niin myös sinun kohdallasi, kuin Yeshua sanoi eräille muille epäuskoisille maan päällä vaeltaessaan: (Joh.5:40 ja 10:26)
        " ...ja te ette tahdo tulla minun tyköni, että saisitte (ikuisen) elämän. " ja " Mutta te ette usko (minua), SILLÄ TE ETTE OLE MINUN LAMPAITANI."

        Olet nimittäin yrittänyt useita kertoja juonitteluillasi vesittää Raamatun selviä totuuksia. KUKAAN totuutta rakastava ei sellaista yritä.


      • Taha Islam
        Jacob kirjoitti:

        ...saattaa olla pelkkä vertaus tai painovirhe arabiankielisessä Raamatussasi (?)

        Vielä hieman sapenkatkuiseen kommenttiisi kirjoituksessasi "Hymiö?". Sinun on ihan turha hurskastella totuudenpuhujana, kun Jumalan Pojan TODELLINEN totuus ei saa mitään vastakaikua sinussa.

        Olisiko asia niin myös sinun kohdallasi, kuin Yeshua sanoi eräille muille epäuskoisille maan päällä vaeltaessaan: (Joh.5:40 ja 10:26)
        " ...ja te ette tahdo tulla minun tyköni, että saisitte (ikuisen) elämän. " ja " Mutta te ette usko (minua), SILLÄ TE ETTE OLE MINUN LAMPAITANI."

        Olet nimittäin yrittänyt useita kertoja juonitteluillasi vesittää Raamatun selviä totuuksia. KUKAAN totuutta rakastava ei sellaista yritä.

        Millä ihmeen juonittelulla? Onko juonittelija valehtelija?

        Todista, että olen valehdellut tai opettele edes häpeämään omia valheitasi.


      • Jacob
        Taha Islam kirjoitti:

        Millä ihmeen juonittelulla? Onko juonittelija valehtelija?

        Todista, että olen valehdellut tai opettele edes häpeämään omia valheitasi.

        Piste.


      • pelkkä p
        mummu kirjoitti:

        eli almuvero kerätään muslimeilta, muistaakseni 2,5 % omaisuudesta. Ei-muslimeilta ei kerätä zakatia vaan "tavallinen" vero. Missä rasismi?

        Rasismi on sitä että kohdellaan ihmisiä eriarvoisesti.

        Verottaahan meilläkin länsimaissa VALTIO kansalaisiaan: kirkkoon kuuluvat maksavat kirkollisveroa (eli tavallaan yhteiseen kassaan)... jos et kuulu lafkaan, ei tarvi maksaa veroa. NÄIN HOMMA EI TOIMI MUSLIMIMAASSA.

        Mutta siis kenelle kristityt ja juutalaiset (tms.) maksavat veroa muslimimaissa saadakseen olla kristittyjä ja juutalisia (tms.).
        Maksavatko he muka samaa 2,5% veroa? Vaikkeivat kuulu lafkaan...????
        Mitä muuta he saavat sillä hinnalla kuin olla kristittyjä tai juutalaisia (eivätkä sitäkään vapaasti - sillä heidän tarvii näin tunnustaa maallinen muslimivalta uskontoaan suuremmaksi).

        Tällä systeemillä nimenomaan on tarkoitus PAKKOKÄÄNNYTTÄÄ toisuskovia.
        Näin tehtiin esim. aikanaan Espanjassa tuhat vuotta sitten: köyhä kansa vaan kääntyi liian helposti välttyäkseen veronmaksulta.... jonka jälkeen täytyi keksiä uusi verotusmuoto (joka ei voinutkaan enään koskea pelkkiä toisuskovia).

        Mitäs jos me esim. Suomessa langetettaisiin vero jokaiselle joka ei kuulu kolmeen valtionkirkkoon.

        Pari vuotta sitten Iran karkoitti 60 000 juutalaista ... muutamaa kuukautta myöhemmin ilmoitettiin vakavista talousvaikeuksista (osa valtion verorahoista ehtyi -ha- ei ollut enään toisuskovia kantamassa rahaa).


      • vaimoke
        Taha Islam kirjoitti:

        >A) Se, että Raamattuja saadaan näennäisesti jakaa joissakin Muslimimaissa...

        Väitit kategorisesti raamattujen jakamisen olevan kiellettyä muslimimaissa. Se on valhe.

        Jos muutat väitettäsi, alkuperäinen väite ei muutu todeksi.

        >Mene ja laske Kristillisten kirkkojen määrä esimerkiksi Saudi-Arabiassa, Iraq'issa ja Iranissa,

        Arabianniemimaa on erityisaluetta.

        Miksi lasket Iranin ja Irakin mukaan?

        >Israelissa valitaan presidentti ja muu ylin valtiojohto demokraattisilla vaaleilla. Siellä ei sotilasdiktatuuri hallitse...

        Väitit, että länsimainen demokratia pohjautuu paljolti kristinuskoon. Tämä on valhe, eikä muslimimaiden tai Israelin hallintojärjestelmien vertailu muuta sitä todeksi.

        >Nimeni merkitsee "pettäjää" ja "valehtekijaa", mutta jos muistat miten VT:n suurin Jacob...

        Tarkoitin, että et käytä oikeaa nimeä.

        Olet edelleen väärän todistaja ja vilpin puhuja.

        >niin myös sinä olet valhettelija !

        Keskustelun loppu.

        Keskustelut taitavat mennä osaltasi aina poikki, kun et pysty enää vastaamaan? Teothan osoittavat juuri millainen on se teidän islamin uskonne. Onko yhtään maata, jonka valtauskontona on islamin usko, jossa demokratia ja sosiaalihuolto pelaisi. Eihän vain Saudi-Arabiassakin ole niitä "toisen luokan" muslimeja eli siirtotyöläisiä, vaikka kaikkien pitäisi olla veljiä keskenään. Missä toteutuu se ihannetila, johon aina väitätte pyrkivänne ja sitten sanotte, että ihmiset eivät ole täydellisiä? Miksi muslimimaissa aina vedotaan paikallisiin tapoihin, eikä uskontoon jos tehdään väärin? Eikö voida tulonsiirroilla (kuten länsimaitten sosiaalijärjestelmät) kouluttaa ihmisiä ja poistaa tietämättömyys vai eivätkö he kykene oppimaan?

        Tässä oli ihan vähän pinnan raapaisua, mutta islamin kehuminen kyllä ihmetyttää, kun näkee millaisessa ympäristössä he käytännössä elävät.


      • Efraim
        Jacob kirjoitti:

        ...niihin Muslimimaihin, joissa Islam on valtion uskontona, on ollut lähes 1400 vuotta kiellettyä, vaikka niitä onkin sinne salakuljetettu hengen menettämisen uhalla.

        Vasta ihan viime aikoina on ollut sallittua viedä eräisiin Muslimimaihin Raamattuja, lähinnä niihin, joissa on Länsimaalaismielinen hallitus. Mutta evankeliumin vapaasta levittämisestä niissä maissa EI OLE PUHETTAKAAN !!!

        Tosiasia silti on, että evankeliointi, vaikka se onkin YHÄ VOIMASSA OLEVA YESHUAN KÄSKY, on TODELLA HENGENVAARALLISTA lähes kaikissa Islam-uskontoa valtiouskontona tunnustavissa maissa.

        Moskeijoita on rakennettu useihin Euroopan Kristittyihin maihin, mutta Kristillisiä kirkkoja ei anneta rakentaa Saudi-Arabiaan, eikä useimpaan muuhunkaan Islam-uskontoa valtiouskontona tunnustavaan maahan.

        Syy tähän on se, että Islam-uskoisten kansojen TYRANNIHALLITSIJAT JA -HALLITUKSET PELKÄÄVÄT KUOLLAKSEEN sitä, että Kristinusko avaisi heidän kansalaistensa silmät vaatimaan vapautta, köyhien olojen parantamista, naisten aseman parantamista ja demokraattisia vaaleja kansalleen.

        Kuten tunnettua, ei Lähi-Idässä ole muuta demokraattisesti johdettua valtiota kuin Israel, joka sangen paljossa perustaa hallintonsa Länsimaiseen demokratiaan, joka taas puolestaan pohjautuu sangen PALJOSSA Kristinuskoon armeliaine rikollisten kohteluineen ja hyväntekeväisyysjärjestöihin.

        Kiitos veljelleni Jeesuksessa Kristuksessa, hyvästä kirjoituksesta. Kyyneleissä silmin totesin, että Jacob on saanut hyvän opettajan armoituksen.

        Ilouutinen on se, että nyt Arabimaailmaa lähestytään taivaaltapäin, eli sateliittien kautta.

        Satelliittipeilit ovat yleisiä arabimaissa ja sinne on ohjelma-aikaa saatu Herran avulla, kuten Kiinaankin.

        Lisää voi ja kannattaa lukea IRR:TV:n kotisivuilta.

        http://www.irrtv.fi/

        Rukousta ja tukijoita kaivataan.

        Siunausta.


      • Jacob
        Efraim kirjoitti:

        Kiitos veljelleni Jeesuksessa Kristuksessa, hyvästä kirjoituksesta. Kyyneleissä silmin totesin, että Jacob on saanut hyvän opettajan armoituksen.

        Ilouutinen on se, että nyt Arabimaailmaa lähestytään taivaaltapäin, eli sateliittien kautta.

        Satelliittipeilit ovat yleisiä arabimaissa ja sinne on ohjelma-aikaa saatu Herran avulla, kuten Kiinaankin.

        Lisää voi ja kannattaa lukea IRR:TV:n kotisivuilta.

        http://www.irrtv.fi/

        Rukousta ja tukijoita kaivataan.

        Siunausta.

        Kaikenkaltainen puhtaan evankeliumin julistaminen eri menetelmillä - kuten radio, TV, elokuvat, videot, painettu sana ja ennen kaikkea suoraan julistaminen kasvoista kasvoihin ja mieluiten kahden kesken ilman kiirehtimistä ja stressaamista - on YLEN KALLISARVOISTA.

        UT:n mukaan jopa enkelit halajavat evankeliumiin katsahtaa, sillä Yeshuamme elämä, kuolema ja ylösnousemus olivat koko maailmankaikkeudessa aivan ainutlaatuista ja osoitus siitä, miten Isä Jumala rakastaa langenneita ja täysin turmeltuneita ihmisiä äärettömän syvällä ja iankaikkisella rakkaudellaan. Ylistys Hänen nimelleen !

        Siunausta sinulle, rakas veljeni Yeshuassa, sillä lunastusverensä riittää, samoin Isämme Rakkaus !!!


      • Kake
        Jacob kirjoitti:

        Kaikenkaltainen puhtaan evankeliumin julistaminen eri menetelmillä - kuten radio, TV, elokuvat, videot, painettu sana ja ennen kaikkea suoraan julistaminen kasvoista kasvoihin ja mieluiten kahden kesken ilman kiirehtimistä ja stressaamista - on YLEN KALLISARVOISTA.

        UT:n mukaan jopa enkelit halajavat evankeliumiin katsahtaa, sillä Yeshuamme elämä, kuolema ja ylösnousemus olivat koko maailmankaikkeudessa aivan ainutlaatuista ja osoitus siitä, miten Isä Jumala rakastaa langenneita ja täysin turmeltuneita ihmisiä äärettömän syvällä ja iankaikkisella rakkaudellaan. Ylistys Hänen nimelleen !

        Siunausta sinulle, rakas veljeni Yeshuassa, sillä lunastusverensä riittää, samoin Isämme Rakkaus !!!

        nuo Jakob ja Efraim. YÖK


      • Efraim
        Kake kirjoitti:

        nuo Jakob ja Efraim. YÖK

        On hyvä, että olet kiinnostunut, mitä sanomme!


      • Jacob
        Kake kirjoitti:

        nuo Jakob ja Efraim. YÖK

        Kaikki uskonveljeni ovat RAKKAITA veljiä minulle.

        Lueppa mitä rakkauden apostoli Johannes kirjoittaa: 1.Joh.3:14

        " Me TIEDÄMME siirtyneemme kuolemasta elämään, sillä me RAKASTAMME veljiä. Joka EI RAKASTA, pysyy kuolemassa. "

        Siis jos sinä et rakasta minua tai muita uskonveljiä, niin sinä pysyt KUOLEMASSA. - Näin selvä ja yksinkertainen on RAKKAUDEN käsky.

        Opettele siis rakastamaan !

        PS. Älä kuitenkaan sotke keskenään "rakastelua" ja rakastamista, sillä ne ovat kaksi täysin eri asiaa. Mies ei tietenkään saa "rakastella" toista miestä, sillä se olisi KAUHISTUS sekä minun, mutta ennenkaikkea KORKEIMMAN silmissä !!!


      • kake
        Jacob kirjoitti:

        Kaikki uskonveljeni ovat RAKKAITA veljiä minulle.

        Lueppa mitä rakkauden apostoli Johannes kirjoittaa: 1.Joh.3:14

        " Me TIEDÄMME siirtyneemme kuolemasta elämään, sillä me RAKASTAMME veljiä. Joka EI RAKASTA, pysyy kuolemassa. "

        Siis jos sinä et rakasta minua tai muita uskonveljiä, niin sinä pysyt KUOLEMASSA. - Näin selvä ja yksinkertainen on RAKKAUDEN käsky.

        Opettele siis rakastamaan !

        PS. Älä kuitenkaan sotke keskenään "rakastelua" ja rakastamista, sillä ne ovat kaksi täysin eri asiaa. Mies ei tietenkään saa "rakastella" toista miestä, sillä se olisi KAUHISTUS sekä minun, mutta ennenkaikkea KORKEIMMAN silmissä !!!

        ja pyydä hoitajalta lääkkeesi! Vaikka ei se lääke homouttas poista. Helpottaa sun päätäs, josta olet seonnu! Kauhistus se oli paavillekki ku papit homostelivat ja sekaantui lapsiin.
        Lue ite mitä tahot. mutta älä uhhoile ja uhkaile toisille kuolemaa-
        Etkö osaa olla ihmisiksi?


      • Jacob
        kake kirjoitti:

        ja pyydä hoitajalta lääkkeesi! Vaikka ei se lääke homouttas poista. Helpottaa sun päätäs, josta olet seonnu! Kauhistus se oli paavillekki ku papit homostelivat ja sekaantui lapsiin.
        Lue ite mitä tahot. mutta älä uhhoile ja uhkaile toisille kuolemaa-
        Etkö osaa olla ihmisiksi?

        Tällä palstalla on aiheena "Islam Raamatun valossa". Sillä aiheella ei ole mitään tekemistä sinun sairaitten mielikuviesi kanssa Kristittyjen veljesrakkaudesta, jolla ei todellakaan ole mitään tekemistä homoilun kanssa, ettäs sen täst'edes tiedät !

        Homoilu on niin yksiselitteisesti tuomittu kuolemaan johtavana ja erittäin raskauttavana syntinä Jumalan edessä sekä Vanhassa Testamentissa että Uudessa Testamentissa ja lesboilu Uudessa Testamentissa, ettei siitä olisi tarvis kirjoittaa.

        Otan silti tähän väitteeni vakuudeksi seuraavat jakeet, jotka eivät tarvitse mitään selityksiä tai tulkintoja, sillä esimerkiksi KORAANISSA EI OLE niin selviä varoituksia homoudesta ja lesboudesta ja niitten kadottavasta luonteesta kuin Raamatussa on:

        a) Homoudesta: VT, 3.Moos.20:13
        "13. Jos joku makaa miehenpuolen kanssa, niinkuin naisen kanssa maataan, tekevät he molemmat kauhistuksen; heidät rangaistakoon kuolemalla, he ovat verivelan alaiset."

        b) Homoudesta ja lesboudesta: UT, Room.1:18-32
        "18. Sillä Jumalan viha ilmestyy taivaasta kaikkea ihmisten jumalattomuutta ja vääryyttä vastaan, niiden, jotka pitävät totuutta vääryyden vallassa,
        19. sentähden että se, mikä Jumalasta voidaan tietää, on ilmeistä heidän keskuudessaan; sillä Jumala on sen heille ilmoittanut.
        20. Sillä hänen näkymätön olemuksensa, hänen iankaikkinen voimansa ja jumalallisuutensa, ovat, kun niitä hänen teoissansa tarkataan, maailman luomisesta asti nähtävinä, niin etteivät he voi millään itseänsä puolustaa,
        21. koska he, vaikka ovat tunteneet Jumalan, eivät ole häntä Jumalana kunnioittaneet eivätkä kiittäneet, vaan ovat ajatuksiltansa turhistuneet, ja heidän ymmärtämätön sydämensä on pimentynyt.
        22. Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet
        23. ja ovat katoamattoman Jumalan kirkkauden muuttaneet katoavaisen ihmisen ja lintujen ja nelijalkaisten ja matelevaisten kuvan kaltaiseksi.
        24. Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa,
        25. nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen.
        26. Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen;
        27. samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti.
        28. Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin Jumala hylkäsi heidät heidän kelvottoman mielensä valtaan, tekemään sopimattomia.
        29. He ovat täynnänsä kaikkea vääryyttä, pahuutta, ahneutta, häijyyttä, täynnä kateutta, murhaa, riitaa, petosta, pahanilkisyyttä;
        30. ovat korvaankuiskuttelijoita, panettelijoita, Jumalaa vihaavaisia, väkivaltaisia, ylpeitä, kerskailijoita, pahankeksijöitä, vanhemmilleen tottelemattomia,
        31. vailla ymmärrystä, luotettavuutta, rakkautta ja laupeutta;
        32. jotka, vaikka tuntevat Jumalan vanhurskaan säädöksen, että ne, jotka senkaltaisia tekevät, ovat kuoleman ansainneet, eivät ainoastaan itse niitä tee, vaan vieläpä osoittavat hyväksymistä niille, jotka niitä tekevät."

        Kuulehan, ettet vain itse ole homo, kun sellaista luulet aiheetta minusta ja Efraimista asiallisten kirjoitustemme perusteella ja ilman mitään (?)

        Jos olet homo, niin tee HETI totinen parannus, hylkää syntisi ja mene Yeshuan veren puhdistettavaksi, ettet kuolisi (kuten edellä olevissa UT:n jakeissa varoitettiin) tuon kadottavan syntisi vuoksi !

        PS. Sama kehoitus, kuin edellisessä kappaleessa mainitsin, koskee lesbojakin...


    • Ahmed Abu Nasser

      Kuin alat väittelemään esim. jumalan pojista, niin älä lue käännettyä tekstiä, missä on tunnetusti virheitä, vaan lue alkuperäistä. Tällöin saatat jopa yllättyä, mm. tekstin eroista....

      Autuaita ovat henkisesti köyhät, sillä he täyttävät pöpilöiden huoneet.
      Uuno 2:1

      • Jacob

        ...ja ehkä kaikki muukaan ei ole ihan kohdallaan.

        Nimittäin reilut 500 vuotta Raamatun Uuden Testamentin Kirjoitusten kirjoittamisen jälkeen kirjoitettu teos Koraani EI VOI OLLA ALKUPERÄISEMPI kuin UT:n Kirjoitukset ! Näin on marjat...

        Mitä tulee Jumalan Poikiin, niin ei toki Jumala, Korkein, ole luomiansa ihmisiä HUONOMPI näissä jälkeläisasioissakaan, ei totta vie !

        Jos jonkun pitäisi hakeutua mahdollisimman alkuperäisten ja luotettavien Pyhien Kirjoitusten lähteille, niin NIMENOMAAN niitten, jotka lukevat Koraania tai lukuisia muita ihmislähtöisiä AINOAN OIKEAN uskonnon nimellä kulkevia HARHAOPPEJA. Edellytyksenä tietenkin on, että kyseinen yksilö ei ole eksytetty kansallistuntoaan tai rotunsa ylemmyydentunnetta pumppaamalla sellaisiin sfääreihin, jossa ei voi totuutta nähdä.

        Tämä asia on kyllä niin selkeästi voitu osoittaa tieteellisesti todeksi, että JOKAINEN asiaa objektiivisesti tutkinut kyllä löytää totuuden...

        " Jumala on ylpeitä vastaan, mutta nöyrille Hän antaa armon. " > Raamattu <


      • Analytic
        Jacob kirjoitti:

        ...ja ehkä kaikki muukaan ei ole ihan kohdallaan.

        Nimittäin reilut 500 vuotta Raamatun Uuden Testamentin Kirjoitusten kirjoittamisen jälkeen kirjoitettu teos Koraani EI VOI OLLA ALKUPERÄISEMPI kuin UT:n Kirjoitukset ! Näin on marjat...

        Mitä tulee Jumalan Poikiin, niin ei toki Jumala, Korkein, ole luomiansa ihmisiä HUONOMPI näissä jälkeläisasioissakaan, ei totta vie !

        Jos jonkun pitäisi hakeutua mahdollisimman alkuperäisten ja luotettavien Pyhien Kirjoitusten lähteille, niin NIMENOMAAN niitten, jotka lukevat Koraania tai lukuisia muita ihmislähtöisiä AINOAN OIKEAN uskonnon nimellä kulkevia HARHAOPPEJA. Edellytyksenä tietenkin on, että kyseinen yksilö ei ole eksytetty kansallistuntoaan tai rotunsa ylemmyydentunnetta pumppaamalla sellaisiin sfääreihin, jossa ei voi totuutta nähdä.

        Tämä asia on kyllä niin selkeästi voitu osoittaa tieteellisesti todeksi, että JOKAINEN asiaa objektiivisesti tutkinut kyllä löytää totuuden...

        " Jumala on ylpeitä vastaan, mutta nöyrille Hän antaa armon. " > Raamattu <

        ovat Kuolleen Meren kääröt., kuin konsanaan raamattu. Niissähän kerrottiin Armeliaisuuden Opettajasta.
        No, suurta humbuukia ja bluffia koko hillujien porukka!
        Tuo Ahku Biebmu on ainoa, joka puhuu omia itse pohtimiaan. Te muut takerrutte ja toistelette muiden virkkeitä ulkoa opittuna. Näin on maamme koululaisia määrätty toistamaan.
        Muistan itsekin, kun kansakoulussa ulkoa oppimisen aikana sanoin: "Älä tee huoria."
        Opettaja komensi nurkkaan. Väitti minun pilkanneen jumalaa. Tosiasiassa en tiennyt mitä on tehdä huorin. Se selvisi vasta monia vuosia myöhemmin.


      • Jacob
        Analytic kirjoitti:

        ovat Kuolleen Meren kääröt., kuin konsanaan raamattu. Niissähän kerrottiin Armeliaisuuden Opettajasta.
        No, suurta humbuukia ja bluffia koko hillujien porukka!
        Tuo Ahku Biebmu on ainoa, joka puhuu omia itse pohtimiaan. Te muut takerrutte ja toistelette muiden virkkeitä ulkoa opittuna. Näin on maamme koululaisia määrätty toistamaan.
        Muistan itsekin, kun kansakoulussa ulkoa oppimisen aikana sanoin: "Älä tee huoria."
        Opettaja komensi nurkkaan. Väitti minun pilkanneen jumalaa. Tosiasiassa en tiennyt mitä on tehdä huorin. Se selvisi vasta monia vuosia myöhemmin.

        ...mutta valikoiden, sillä jo Jeesuksen 12:sta lähimmästä opetuslapsesta oli yksi juudas, petturi...

        Tidätköhän sitä, että Qumranista löydetyt Jesajan kirjasta säilyneet luvut ovat lähes 100%:sti vuoden 1933 kirkko-Raamattumme tekstin mukaisia ?

        Jesaja kirjoitti kirjansa noin 700 ennen Vapahtajamme syntymää. Hän kirjoitti esim. seuraavaa: (Jes.52:13-15 ja 53:1-12)

        "13. Katso, minun palvelijani menestyy, hän on nouseva, kohoava ja sangen korkea oleva.
        14. Niinkuin monet kauhistuivat häntä - sillä niin runneltu, ei enää ihmisenkaltainen, oli hänen muotonsa, hänen hahmonsa ei ollut ihmislasten hahmo -
        15. niin hän on saattava ihmetyksiin monet kansat, hänen tähtensä kuninkaat sulkevat suunsa. Sillä mitä heille ei ikinä ole kerrottu, sen he saavat nähdä, mitä he eivät ole kuulleet, sen he saavat havaita."

        "1. Kuka uskoo meidän saarnamme, kenelle Herran käsivarsi ilmoitetaan?
        2. Hän kasvoi Herran edessä niinkuin vesa, niinkuin juuri kuivasta maasta. Ei ollut hänellä vartta eikä kauneutta; me näimme hänet, mutta ei ollut hänellä muotoa, johon me olisimme mielistyneet.
        3. Hän oli ylenkatsottu, ihmisten hylkäämä, kipujen mies ja sairauden tuttava, jota näkemästä kaikki kasvonsa peittivät, halveksittu, jota emme minäkään pitäneet.
        4. Mutta totisesti, meidän sairautemme hän kantoi, meidän kipumme hän sälytti päällensä. Me pidimme häntä rangaistuna, Jumalan lyömänä ja vaivaamana,
        5. mutta hän on haavoitettu meidän rikkomustemme tähden, runneltu meidän pahain tekojemme tähden. Rangaistus oli hänen päällänsä, että meillä rauha olisi, ja hänen haavainsa kautta me olemme paratut.
        6. Me vaelsimme kaikki eksyksissä niinkuin lampaat, kukin meistä poikkesi omalle tielleen. Mutta Herra heitti hänen päällensä kaikkien meidän syntivelkamme.
        7. Häntä piinattiin, ja hän alistui siihen eikä suutansa avannut; niinkuin karitsa, joka teuraaksi viedään, niinkuin lammas, joka on ääneti keritsijäinsä edessä, niin ei hän suutansa avannut.
        8. Ahdistettuna ja tuomittuna hänet otettiin pois, mutta kuka hänen polvikunnastaan sitä ajatteli? Sillä hänet temmattiin pois elävien maasta; minun kansani rikkomuksen tähden kohtasi rangaistus häntä.
        9. Hänelle annettiin hauta jumalattomain joukossa; mutta rikkaan tykö hän tuli kuoltuansa, sillä hän ei ollut vääryyttä tehnyt eikä petosta ollut hänen suussansa.
        10. Mutta Herra näki hyväksi runnella häntä, lyödä hänet sairaudella. Jos sinä panet hänen sielunsa vikauhriksi, saa hän nähdä jälkeläisiä ja elää kauan, ja Herran tahto toteutuu hänen kauttansa.
        11. Sielunsa vaivan tähden hän saa nähdä sen ja tulee ravituksi. Tuntemuksensa kautta hän, minun vanhurskas palvelijani, vanhurskauttaa monet, sälyttäen päällensä heidän pahat tekonsa.
        12. Sentähden minä jaan hänelle osan suurten joukossa, ja väkevien kanssa hän saalista jakaa; sillä hän antoi sielunsa alttiiksi kuolemaan, ja hänet luettiin pahantekijäin joukkoon, hän kantoi monien synnit, ja hän rukoili pahantekijäin puolesta."

        Lakkaa sinä jo vihdoinkin uskomasta ateistien propagandaan (aivokäyriin jne.) ja pane täysi luottamuksesi TODELLISEEN LUOJAASI ja LUNASTAJAASI, Jeesukseen Kristukseen !


      • Analytic
        Jacob kirjoitti:

        ...mutta valikoiden, sillä jo Jeesuksen 12:sta lähimmästä opetuslapsesta oli yksi juudas, petturi...

        Tidätköhän sitä, että Qumranista löydetyt Jesajan kirjasta säilyneet luvut ovat lähes 100%:sti vuoden 1933 kirkko-Raamattumme tekstin mukaisia ?

        Jesaja kirjoitti kirjansa noin 700 ennen Vapahtajamme syntymää. Hän kirjoitti esim. seuraavaa: (Jes.52:13-15 ja 53:1-12)

        "13. Katso, minun palvelijani menestyy, hän on nouseva, kohoava ja sangen korkea oleva.
        14. Niinkuin monet kauhistuivat häntä - sillä niin runneltu, ei enää ihmisenkaltainen, oli hänen muotonsa, hänen hahmonsa ei ollut ihmislasten hahmo -
        15. niin hän on saattava ihmetyksiin monet kansat, hänen tähtensä kuninkaat sulkevat suunsa. Sillä mitä heille ei ikinä ole kerrottu, sen he saavat nähdä, mitä he eivät ole kuulleet, sen he saavat havaita."

        "1. Kuka uskoo meidän saarnamme, kenelle Herran käsivarsi ilmoitetaan?
        2. Hän kasvoi Herran edessä niinkuin vesa, niinkuin juuri kuivasta maasta. Ei ollut hänellä vartta eikä kauneutta; me näimme hänet, mutta ei ollut hänellä muotoa, johon me olisimme mielistyneet.
        3. Hän oli ylenkatsottu, ihmisten hylkäämä, kipujen mies ja sairauden tuttava, jota näkemästä kaikki kasvonsa peittivät, halveksittu, jota emme minäkään pitäneet.
        4. Mutta totisesti, meidän sairautemme hän kantoi, meidän kipumme hän sälytti päällensä. Me pidimme häntä rangaistuna, Jumalan lyömänä ja vaivaamana,
        5. mutta hän on haavoitettu meidän rikkomustemme tähden, runneltu meidän pahain tekojemme tähden. Rangaistus oli hänen päällänsä, että meillä rauha olisi, ja hänen haavainsa kautta me olemme paratut.
        6. Me vaelsimme kaikki eksyksissä niinkuin lampaat, kukin meistä poikkesi omalle tielleen. Mutta Herra heitti hänen päällensä kaikkien meidän syntivelkamme.
        7. Häntä piinattiin, ja hän alistui siihen eikä suutansa avannut; niinkuin karitsa, joka teuraaksi viedään, niinkuin lammas, joka on ääneti keritsijäinsä edessä, niin ei hän suutansa avannut.
        8. Ahdistettuna ja tuomittuna hänet otettiin pois, mutta kuka hänen polvikunnastaan sitä ajatteli? Sillä hänet temmattiin pois elävien maasta; minun kansani rikkomuksen tähden kohtasi rangaistus häntä.
        9. Hänelle annettiin hauta jumalattomain joukossa; mutta rikkaan tykö hän tuli kuoltuansa, sillä hän ei ollut vääryyttä tehnyt eikä petosta ollut hänen suussansa.
        10. Mutta Herra näki hyväksi runnella häntä, lyödä hänet sairaudella. Jos sinä panet hänen sielunsa vikauhriksi, saa hän nähdä jälkeläisiä ja elää kauan, ja Herran tahto toteutuu hänen kauttansa.
        11. Sielunsa vaivan tähden hän saa nähdä sen ja tulee ravituksi. Tuntemuksensa kautta hän, minun vanhurskas palvelijani, vanhurskauttaa monet, sälyttäen päällensä heidän pahat tekonsa.
        12. Sentähden minä jaan hänelle osan suurten joukossa, ja väkevien kanssa hän saalista jakaa; sillä hän antoi sielunsa alttiiksi kuolemaan, ja hänet luettiin pahantekijäin joukkoon, hän kantoi monien synnit, ja hän rukoili pahantekijäin puolesta."

        Lakkaa sinä jo vihdoinkin uskomasta ateistien propagandaan (aivokäyriin jne.) ja pane täysi luottamuksesi TODELLISEEN LUOJAASI ja LUNASTAJAASI, Jeesukseen Kristukseen !

        Kuulehan Arvoisa Jakob!
        AIVAN VARMASTI teen kuten haluan.
        Haluan edelleen analysoida väitteitä uskonnoista, huuhaasta yleensäkin. Voin vakuutta sinulle ystävä, että en tule sinun uskontoasi tukemaan. Jehovasta puhujia riittää oven takana. Heillä on oikein tieteellisesti muistiinpanot meistä "pakanoista" - tai miten nimittelevätkään.
        Huom, teen tätä vain puhtaasta mielenkiinnosta, johon oitis eräs "jehova" sanoi, että minä kyllä liityn heihin, kun kerran olen kiinostunut. ?? Höh!
        Melkoisia kiihkoja!
        Voisin kertoa paljonkin esim lestaadiolaisten menoista 1960 luvun Lapista jne. Mutta sinunlaiselle ei kannata uhrata ruutia, Jakob!
        Onnea vaan valitsemallasi tiellä!
        (Vaikka Sinä et minulle hyvää toivokaan, vain sinun määräämääsi tapaa elää.)
        PS En välitä lukea lainauksiasi, koska ne olet kopioinut.


      • Jacob
        Analytic kirjoitti:

        Kuulehan Arvoisa Jakob!
        AIVAN VARMASTI teen kuten haluan.
        Haluan edelleen analysoida väitteitä uskonnoista, huuhaasta yleensäkin. Voin vakuutta sinulle ystävä, että en tule sinun uskontoasi tukemaan. Jehovasta puhujia riittää oven takana. Heillä on oikein tieteellisesti muistiinpanot meistä "pakanoista" - tai miten nimittelevätkään.
        Huom, teen tätä vain puhtaasta mielenkiinnosta, johon oitis eräs "jehova" sanoi, että minä kyllä liityn heihin, kun kerran olen kiinostunut. ?? Höh!
        Melkoisia kiihkoja!
        Voisin kertoa paljonkin esim lestaadiolaisten menoista 1960 luvun Lapista jne. Mutta sinunlaiselle ei kannata uhrata ruutia, Jakob!
        Onnea vaan valitsemallasi tiellä!
        (Vaikka Sinä et minulle hyvää toivokaan, vain sinun määräämääsi tapaa elää.)
        PS En välitä lukea lainauksiasi, koska ne olet kopioinut.

        ...näyttöä esim. Jesajan nykyisen käännöksen tarkkuudesta sitä verrattaessa Qumran'in kirjakääröihin.

        Muistutan kuitenkin, että jo ennen Qumranin löytöjä Korkein itse sai minut vakuuttuneeksi Jesajan kirjan Jumalallisesta alkuperästä, koska Hän puhui minulle KORVIN kuullen ollessani yksin kotona. Hän nimittäin siteerasi jaetta Jesaja 40:31. Ylistys Hänen nimelleen !

        Jesaja kirjoittaa kaikista VT:n profeetoista kaikkein selvimmin juuri siitä, että myös teillä kaikilla pakanoilla on mahdollisuus Yeshuaan uskomalla syntyä UUDESTI ylhäältä ja tulla sen kautta YESHUAN jälkeläisiksi. Tällöin sinäkin tulisit Jumalan perheväkeen kuuluvaksi, vaan eipä taida kiinnostaa, koska pidät omaa, Aadamin syntiinlankeemuksen vuoksi pimentynyttä järkeäsi Epäjumalanasi, joka kyllä lopulta vie sinut IHAN MUUALLE kuin Taivasten Kuningaskuntaan !!!

        Tarjoilen siis edelleen ja keskustelumme lopuksi kaikkein parasta eli uskoa Yeshuaan. Kuten Raamattu sanoo:

        " Hänessä ovat kaikki viisauden ja tiedon aarteet kätkettyinä..." Jotta usko Häneen olisi todellista, tulee sinun tehdä täydellinen parannus elämässäsi eli luopua syntielämästä, johon et pysty ellet pyydä siihen ensin voimaa Yeshualta !


      • Analytic
        Jacob kirjoitti:

        ...näyttöä esim. Jesajan nykyisen käännöksen tarkkuudesta sitä verrattaessa Qumran'in kirjakääröihin.

        Muistutan kuitenkin, että jo ennen Qumranin löytöjä Korkein itse sai minut vakuuttuneeksi Jesajan kirjan Jumalallisesta alkuperästä, koska Hän puhui minulle KORVIN kuullen ollessani yksin kotona. Hän nimittäin siteerasi jaetta Jesaja 40:31. Ylistys Hänen nimelleen !

        Jesaja kirjoittaa kaikista VT:n profeetoista kaikkein selvimmin juuri siitä, että myös teillä kaikilla pakanoilla on mahdollisuus Yeshuaan uskomalla syntyä UUDESTI ylhäältä ja tulla sen kautta YESHUAN jälkeläisiksi. Tällöin sinäkin tulisit Jumalan perheväkeen kuuluvaksi, vaan eipä taida kiinnostaa, koska pidät omaa, Aadamin syntiinlankeemuksen vuoksi pimentynyttä järkeäsi Epäjumalanasi, joka kyllä lopulta vie sinut IHAN MUUALLE kuin Taivasten Kuningaskuntaan !!!

        Tarjoilen siis edelleen ja keskustelumme lopuksi kaikkein parasta eli uskoa Yeshuaan. Kuten Raamattu sanoo:

        " Hänessä ovat kaikki viisauden ja tiedon aarteet kätkettyinä..." Jotta usko Häneen olisi todellista, tulee sinun tehdä täydellinen parannus elämässäsi eli luopua syntielämästä, johon et pysty ellet pyydä siihen ensin voimaa Yeshualta !

        Väitin että painostat.
        Naureskelen hiljaisesti kaltaisillesi "oikeassa olijoille". Mutta sen voin vakuuttaa, että itse päätän uskoni asioista. Et sinä!
        Tänään huudatin erään kaupungin torilla Jehovan todistajia. Mukavia veikkoja! :)
        Jos olisin yhtä epäkohtelias kuin sinä ja nuori intoilija huutaisin sunulle: Vedä käteen! heh heh!
        Mutta, oletko muistanut syödä iltalääkkeesi?
        Onko vatsa toiminut? Muistathan sen Points - ohjelman? Vatsasi on jo niin ihrainen.
        Voit pyytää hoitajalta ylimääräisen annoksen lääkettä ja antaa kaverinkin surffata sillä sairaalan koneella!
        Aiheetta enempään :)


      • Jacob
        Analytic kirjoitti:

        Väitin että painostat.
        Naureskelen hiljaisesti kaltaisillesi "oikeassa olijoille". Mutta sen voin vakuuttaa, että itse päätän uskoni asioista. Et sinä!
        Tänään huudatin erään kaupungin torilla Jehovan todistajia. Mukavia veikkoja! :)
        Jos olisin yhtä epäkohtelias kuin sinä ja nuori intoilija huutaisin sunulle: Vedä käteen! heh heh!
        Mutta, oletko muistanut syödä iltalääkkeesi?
        Onko vatsa toiminut? Muistathan sen Points - ohjelman? Vatsasi on jo niin ihrainen.
        Voit pyytää hoitajalta ylimääräisen annoksen lääkettä ja antaa kaverinkin surffata sillä sairaalan koneella!
        Aiheetta enempään :)

        "Naamiona terve mieli" ja hakeutumaan tosikristityn psykologin hoitoon, sillä niin sekavia ovat pari viimeistä kirjoitustasi olleet... huh-huh olen todella huolissani sinun mielentilastasi ! Rukoilen Yeshuaa antamaan sinulle terveen mielen hengen, vaikket sitä nykyisessä tilassasi ehkä osaisi halutakaan !


      • Analytic
        Jacob kirjoitti:

        "Naamiona terve mieli" ja hakeutumaan tosikristityn psykologin hoitoon, sillä niin sekavia ovat pari viimeistä kirjoitustasi olleet... huh-huh olen todella huolissani sinun mielentilastasi ! Rukoilen Yeshuaa antamaan sinulle terveen mielen hengen, vaikket sitä nykyisessä tilassasi ehkä osaisi halutakaan !

        Kun vain änkkäät uskosta, vaikka olen selvästi (?) sanonut, että älä painosta, hoidan kyllä oman uskoni ja tee sinä samoin!
        Maailma on täynnä lukemattomia kirjoja. Luen niitä kyllä paljon. Ok jos tuo sattuu vastaan, luetaan, luetaan!
        Lukaisehan sinäkin vaikka "Ajan lyhyt historia", jonka kirjoitti muuan sairas proffa, Stephen Hawking :)
        Ja sitten tri Jorma Palon kirja aivojen toiminnasta ja lukaisepa Esko Valtaojan kirja Kotona maailmankaikkeudessa. Tärkeää olisi Sinun tutustua myös Väinö Linnan teoksiin ja Kalle Herkonpoika Päätalon Iijokisarjaan! Kuin koko 1918 historiaan, muuhunkin kuin voittajien rustaamaan.
        Kun näistä olet päässyt, kaivapa esiin vaikka kirja Rakkaudesta Sinulle! Kauniita runoja!
        Jos todella tahdot, voisin lähettää sinulle ystävä kasetillisen hyvää musiikkia, jota työstin yhdessä tsekkiläissyntyisen professorin kanssa pitkillä Grey Hund - bussimatkoilla halki preerioiden. Hänen viulunsa soi usein ja minä pykäsin sanoja. Chippewat ja siuoxit saattoivat Suuren Hengen varjeluksessa. Kävimme mm siinä kristillisessä kylässä, jossa ei sallita koneita. Hevospelit heillä. Hieno tapa ansaita rahaa - turistien töllötellessä heitä!
        Pappi saarnasi kirkossaan antamaan almuja, rahaa, jotta sielu pelastuisi. Annoin yhden green backin, joten olen ok!

        Tuolloin tutustuin Linda Lay Shulteriin. Toki tunnet hänet noin lukeneena miehenä(mies?)?
        Hänen teoksesna "Kun kotka kutsuu" todella koskettaa. Jean Untinen-Ayel on myös sinun ehdottomasti luettava!
        Olisi todella paljon erinäisiä kokoomateoksia, jotka ehdottomasti olisi sinun luettava ja jätettävä se raamattu vähemmälle!
        Sillä kerskuvat kun ovat niitä tiedon pimittäjiä.
        (Olen kyllä itsekin kirjoittanut joitain teoksia, ammatillisia ja koulutukseeni kuluvia, kuin muunkinlaisia esityksiä.
        Mutta sehän ei kuulu tähän.)
        Valitettavasti vain sinä olet niin hanakka käymään toisten kimppuun uskosi asioilla, etkä usko reilua miehen puhetta VAPAUDESTA VALITA OMA USKONSA!
        Vaikka sitten menisimmekin sinne pahoittelemaasi helvettiin. So what?
        Vaikka olen päättänyt isoisäni sanoin, ettei kesyttömän vasikan perässä kannata juosta, vastasin vielä tämän kerran.
        Ota peili ja katso miksi ärsytät?
        Nyt lopetan kansssi ja lue sinä päivät pääksytysten raamattuasi! Ja elä omassa uskossasi niin perusteellisen kovaa kuin tahdot.
        Jos tulisit tuollaisessa tilassa kotiini, saisin syyn poistaa sinut paikalta.
        Siis minulla on täysi syy uskoa, että olet jossain hoitolassa!? Uskosta seonneena. Tai ainakin soisi sinun olla!
        Näyt todella ottaneen asiaksesi asettaa itsesi erehtymättömän jumalan asemaan tällaisessa nimettömänä toimittavassa chattailussa.
        Olet ottanut asiaksesi hyökätä minun vaatimattomaan analysointiini, kuin konsanaan inkvisaattori!
        Ettet olisi jopa pahempi kuin nuo islamilla intoilijat!


      • Jacob
        Analytic kirjoitti:

        Kun vain änkkäät uskosta, vaikka olen selvästi (?) sanonut, että älä painosta, hoidan kyllä oman uskoni ja tee sinä samoin!
        Maailma on täynnä lukemattomia kirjoja. Luen niitä kyllä paljon. Ok jos tuo sattuu vastaan, luetaan, luetaan!
        Lukaisehan sinäkin vaikka "Ajan lyhyt historia", jonka kirjoitti muuan sairas proffa, Stephen Hawking :)
        Ja sitten tri Jorma Palon kirja aivojen toiminnasta ja lukaisepa Esko Valtaojan kirja Kotona maailmankaikkeudessa. Tärkeää olisi Sinun tutustua myös Väinö Linnan teoksiin ja Kalle Herkonpoika Päätalon Iijokisarjaan! Kuin koko 1918 historiaan, muuhunkin kuin voittajien rustaamaan.
        Kun näistä olet päässyt, kaivapa esiin vaikka kirja Rakkaudesta Sinulle! Kauniita runoja!
        Jos todella tahdot, voisin lähettää sinulle ystävä kasetillisen hyvää musiikkia, jota työstin yhdessä tsekkiläissyntyisen professorin kanssa pitkillä Grey Hund - bussimatkoilla halki preerioiden. Hänen viulunsa soi usein ja minä pykäsin sanoja. Chippewat ja siuoxit saattoivat Suuren Hengen varjeluksessa. Kävimme mm siinä kristillisessä kylässä, jossa ei sallita koneita. Hevospelit heillä. Hieno tapa ansaita rahaa - turistien töllötellessä heitä!
        Pappi saarnasi kirkossaan antamaan almuja, rahaa, jotta sielu pelastuisi. Annoin yhden green backin, joten olen ok!

        Tuolloin tutustuin Linda Lay Shulteriin. Toki tunnet hänet noin lukeneena miehenä(mies?)?
        Hänen teoksesna "Kun kotka kutsuu" todella koskettaa. Jean Untinen-Ayel on myös sinun ehdottomasti luettava!
        Olisi todella paljon erinäisiä kokoomateoksia, jotka ehdottomasti olisi sinun luettava ja jätettävä se raamattu vähemmälle!
        Sillä kerskuvat kun ovat niitä tiedon pimittäjiä.
        (Olen kyllä itsekin kirjoittanut joitain teoksia, ammatillisia ja koulutukseeni kuluvia, kuin muunkinlaisia esityksiä.
        Mutta sehän ei kuulu tähän.)
        Valitettavasti vain sinä olet niin hanakka käymään toisten kimppuun uskosi asioilla, etkä usko reilua miehen puhetta VAPAUDESTA VALITA OMA USKONSA!
        Vaikka sitten menisimmekin sinne pahoittelemaasi helvettiin. So what?
        Vaikka olen päättänyt isoisäni sanoin, ettei kesyttömän vasikan perässä kannata juosta, vastasin vielä tämän kerran.
        Ota peili ja katso miksi ärsytät?
        Nyt lopetan kansssi ja lue sinä päivät pääksytysten raamattuasi! Ja elä omassa uskossasi niin perusteellisen kovaa kuin tahdot.
        Jos tulisit tuollaisessa tilassa kotiini, saisin syyn poistaa sinut paikalta.
        Siis minulla on täysi syy uskoa, että olet jossain hoitolassa!? Uskosta seonneena. Tai ainakin soisi sinun olla!
        Näyt todella ottaneen asiaksesi asettaa itsesi erehtymättömän jumalan asemaan tällaisessa nimettömänä toimittavassa chattailussa.
        Olet ottanut asiaksesi hyökätä minun vaatimattomaan analysointiini, kuin konsanaan inkvisaattori!
        Ettet olisi jopa pahempi kuin nuo islamilla intoilijat!

        ...sitten ajan rajan tuolla puolen kaduta sitä, että tuli puuhailtua kaikenlaista toisarvoista koko kallisarvoisen etsikkoajan...

        Suosittelen sitten Raamatun jälkeen luettavaksesi kaikki Raamatun VT:n Apogryfikirjat.

        Voin sitten tenttiä, että olet TODELLA lukenut nuo kirjat, etkä fuskannut, niinkuin monet tapaavat tehdä...

        Huomaan, että olet sen tyypin kaveri, jota kannattaa kehoittaa, kyllä se siitä... ;)


      • Analyytin kaveri
        Jacob kirjoitti:

        ...sitten ajan rajan tuolla puolen kaduta sitä, että tuli puuhailtua kaikenlaista toisarvoista koko kallisarvoisen etsikkoajan...

        Suosittelen sitten Raamatun jälkeen luettavaksesi kaikki Raamatun VT:n Apogryfikirjat.

        Voin sitten tenttiä, että olet TODELLA lukenut nuo kirjat, etkä fuskannut, niinkuin monet tapaavat tehdä...

        Huomaan, että olet sen tyypin kaveri, jota kannattaa kehoittaa, kyllä se siitä... ;)

        Ja sinä Jakob olet melko kelju kaveri.
        Oletko sinä lukenut ne joita Analytic kyseli?
        Vai vietätkö kaiken aikasi lukemalla raamattuasi?
        sitten osaat paremmin käännyttää ihmisiä?
        Voiko vielä "ajan raja tuolla puolen" katua?
        Eikös silloin ole jo kaikki finito myös sinun uskosi mukaan?
        Olet kyllä melko saapas, kun VAIN sinun kantasi on mielestäsi oikein. Kuin muslimi.
        Uskonto on siis melkoisen pahaa, ei ollenkaan ilosanomaa, joksi jotkut sitä väittävät.
        Siihen tulee siis vain alistua jonkun jaakopin tai tahan määräämään hirmuvaltaan.
        Ei kiitos!


      • Jacob
        Analyytin kaveri kirjoitti:

        Ja sinä Jakob olet melko kelju kaveri.
        Oletko sinä lukenut ne joita Analytic kyseli?
        Vai vietätkö kaiken aikasi lukemalla raamattuasi?
        sitten osaat paremmin käännyttää ihmisiä?
        Voiko vielä "ajan raja tuolla puolen" katua?
        Eikös silloin ole jo kaikki finito myös sinun uskosi mukaan?
        Olet kyllä melko saapas, kun VAIN sinun kantasi on mielestäsi oikein. Kuin muslimi.
        Uskonto on siis melkoisen pahaa, ei ollenkaan ilosanomaa, joksi jotkut sitä väittävät.
        Siihen tulee siis vain alistua jonkun jaakopin tai tahan määräämään hirmuvaltaan.
        Ei kiitos!

        ...vielä todellakaan tunne Vapahtajaasi Yeshuaa henkilökohtaisena pelastajanasi !

        En (vielä) vaadi sinua myöntämään lisäksi sitä, että oikeastaan haluat tulla tuntemaan TOTUUDEN, mutta pelkäät, että se velvoittaisi sinut luopumaan "lempiharrastuksistasi".

        Olet siinä sikäli OIKEASSA, että kaikenkaltainen synninharjoittaminen on lopetettava KOKONAAN ja sen sijaan SINUN TULEE tehdä HYVÄÄ ja rakastaa KAIKKIA lähimmäisiä ja RAKASTAA MYÖS VIHOLLISIASI. (MIkä ylevä kutsumus !)

        Nimittäin siinä on SUURI SALAISUUS, että uudestisynnyttyäsi Raamatussa ilmoitetun Jumalan, Korkeimman, elävän ja iäti pysyvän Sanan kautta sinäkin tulet SIINÄ YHTEYDESSÄ saamaan osaksesi JUMALALLISEN LUONNON eli halun vaeltaa vanhurskaasti ja alat inhota niitä syntejäsi, joissa nyt ryvet ja joista nyt nautit ! Usko pois !!! Et saa tästä asiasta selvää kuin YRITTÄMÄLLÄ...


    • Taha Islam

      Otetaanko heti ensiriveiltä virhe: Yeshua on Joosua, ei Jeesus.

      Vai minkä takia raamatun muut Yeshuat ovat Joosuoita ja vain Jeesus nasaretilainen on Jeesus?

      Kirjoituksesi on niin täynnä aukkoja, että otetaan vaikka se ihan ensimmäinen vain käsittelyyn.

      Tiedätkö, mitä Jeesus tarkoittaa?

      • Jacob

        Vanha Testamentti kirjoitettiin alunperin Hebreaksi, mutta Uusi Testamentti enimmäkseen Kreikaksi ja osittain Arameaksi.

        Tässä on suurin syy mainitsemiisi eroihin.

        Täysin muista Yeshuoista/Joosu'oista poikkeavia nimiä on annettu Vapahtajallemme, YESHUA'lle, Jumalan Pojalle, jo kosolti Vanhassa Testamentissa. Jesajasta löydämme nimet:
        - Immanuel (eli meidän kanssamme on Jumala)
        - Ihmeellinen Neuvonantaja
        - Väkevä Jumala
        - Iankaikkinen Isä
        - Rauhanruhtinas

        Esimerkiksi Joshua, joka johdatti Israelin kansan yli Jordan'in (eli Tuomiovirran), on oiva ESIKUVA Jumalan Poika-Messiaasta, joka kukisti kuoleman ja siirsi KAIKKI MEIDÄT Korkeimman valitut saatanan valtakunnasta ja iankaikkisesta Helvetin kidutuksesta IANKAIKKISEEN KUNINGASKUNTAANSA.

        Siinä mielessä yhdyn tekstiisi, että meidän Kristittyjen tulisi käyttää puhuessamme Vapahtajastamme Muslimien kanssa aina Hänen koko nimeänsä, jottei väärinymmärrystä syntyisi.

        Mitä tulee Vapahtajamme TÄYDELLISEEN nimeen, on se tarkasti ottaen sama kuin ISÄ JUMALAMME PELASTAVA nimi, koska Hän tuli Isä-Jumalansa nimessä ja rajattomin valtuuksin tänne Kuoleman Varjon laaksoon suorittamaan Aadamin suvun lunastustyön ajanlaskumme alussa. Tästä syystä myös uskovien upotuskaste tulee suorittaa AINOASTAAN nimeen: ADONAI YESHUA HA-MASHIACH, koska vain TÄSSÄ nimessä on pelastus (Apt.4:7-12)

        Se on siis ADONAI YESHUA HA-MASHIACH, jossa:

        1) ADONAI tarkoittaa samaa kuin YHWH

        2) YESHUA merkitsee: YHWH pelastaa / YHWH:ssa on pelastus.

        3) HA-MASHIACH merkitsee: Pelastajakuningas.

        Jo pelkastään tätä Vapahtajamme TÄYDELLISTÄ nimeä VT:ssa mainitsemiisi "Joosua'oihin" vertaamalla huomaamme miten PALJON KORKEAMPI onkaan Vapahtajamme ! Tästä kirjoitti jo Hebrealaiskirjeen kirjoittaja sanoen: (Hebr.1:1-12 ja siinä erityisesti jakeet 3-4)

        "1. Sittenkuin Jumala muinoin monesti ja monella tapaa oli puhunut isille profeettain kautta,
        2. on hän näinä viimeisinä päivinä puhunut meille Pojan kautta, jonka hän on pannut kaiken perilliseksi, jonka kautta hän myös on maailman luonut
        3. ja joka, ollen hänen kirkkautensa säteily ja hänen olemuksensa kuva ja kantaen kaikki voimansa sanalla, on, toimitettuaan puhdistuksen synneistä, istunut Majesteetin oikealle puolelle korkeuksissa,
        4. tullen enkeleitä niin paljoa korkeammaksi, kuin hänen perimänsä nimi on jalompi kuin heidän.
        5. Sillä kenelle enkeleistä hän koskaan on sanonut: "Sinä olet minun Poikani, tänä päivänä minä sinut synnytin"; ja taas: "Minä olen oleva hänen Isänsä, ja hän on oleva minun Poikani"?
        6. Ja siitä, kun hän jälleen tuo esikoisensa maailmaan, hän sanoo: "Ja kumartakoot häntä kaikki Jumalan enkelit".
        7. Ja enkeleistä hän sanoo: "Hän tekee enkelinsä tuuliksi ja palvelijansa tulen liekiksi";
        8. mutta Pojasta: "Jumala, sinun valtaistuimesi pysyy aina ja iankaikkisesti, ja sinun valtakuntasi valtikka on oikeuden valtikka.
        9. Sinä rakastit vanhurskautta ja vihasit laittomuutta; sentähden on Jumala, sinun Jumalasi, voidellut sinua iloöljyllä, enemmän kuin sinun osaveljiäsi."
        10. Ja: "Sinä, Herra, olet alussa maan perustanut, ja taivaat ovat sinun kättesi tekoja;
        11. ne katoavat, mutta sinä pysyt, ja ne vanhenevat kaikki niinkuin vaate,
        12. ja niinkuin vaipan sinä ne käärit, niinkuin vaatteen, ja ne muuttuvat; mutta sinä olet sama, eivätkä sinun vuotesi lopu".
        13. Kenelle enkeleistä hän koskaan on sanonut: "Istu minun oikealle puolelleni, kunnes minä panen sinun vihollisesi sinun jalkojesi astinlaudaksi"?
        14. Eivätkö he kaikki ole palvelevia henkiä, palvelukseen lähetettyjä niitä varten, jotka saavat autuuden periä ?"

        Hallelujah!


      • Taha Islam
        Jacob kirjoitti:

        Vanha Testamentti kirjoitettiin alunperin Hebreaksi, mutta Uusi Testamentti enimmäkseen Kreikaksi ja osittain Arameaksi.

        Tässä on suurin syy mainitsemiisi eroihin.

        Täysin muista Yeshuoista/Joosu'oista poikkeavia nimiä on annettu Vapahtajallemme, YESHUA'lle, Jumalan Pojalle, jo kosolti Vanhassa Testamentissa. Jesajasta löydämme nimet:
        - Immanuel (eli meidän kanssamme on Jumala)
        - Ihmeellinen Neuvonantaja
        - Väkevä Jumala
        - Iankaikkinen Isä
        - Rauhanruhtinas

        Esimerkiksi Joshua, joka johdatti Israelin kansan yli Jordan'in (eli Tuomiovirran), on oiva ESIKUVA Jumalan Poika-Messiaasta, joka kukisti kuoleman ja siirsi KAIKKI MEIDÄT Korkeimman valitut saatanan valtakunnasta ja iankaikkisesta Helvetin kidutuksesta IANKAIKKISEEN KUNINGASKUNTAANSA.

        Siinä mielessä yhdyn tekstiisi, että meidän Kristittyjen tulisi käyttää puhuessamme Vapahtajastamme Muslimien kanssa aina Hänen koko nimeänsä, jottei väärinymmärrystä syntyisi.

        Mitä tulee Vapahtajamme TÄYDELLISEEN nimeen, on se tarkasti ottaen sama kuin ISÄ JUMALAMME PELASTAVA nimi, koska Hän tuli Isä-Jumalansa nimessä ja rajattomin valtuuksin tänne Kuoleman Varjon laaksoon suorittamaan Aadamin suvun lunastustyön ajanlaskumme alussa. Tästä syystä myös uskovien upotuskaste tulee suorittaa AINOASTAAN nimeen: ADONAI YESHUA HA-MASHIACH, koska vain TÄSSÄ nimessä on pelastus (Apt.4:7-12)

        Se on siis ADONAI YESHUA HA-MASHIACH, jossa:

        1) ADONAI tarkoittaa samaa kuin YHWH

        2) YESHUA merkitsee: YHWH pelastaa / YHWH:ssa on pelastus.

        3) HA-MASHIACH merkitsee: Pelastajakuningas.

        Jo pelkastään tätä Vapahtajamme TÄYDELLISTÄ nimeä VT:ssa mainitsemiisi "Joosua'oihin" vertaamalla huomaamme miten PALJON KORKEAMPI onkaan Vapahtajamme ! Tästä kirjoitti jo Hebrealaiskirjeen kirjoittaja sanoen: (Hebr.1:1-12 ja siinä erityisesti jakeet 3-4)

        "1. Sittenkuin Jumala muinoin monesti ja monella tapaa oli puhunut isille profeettain kautta,
        2. on hän näinä viimeisinä päivinä puhunut meille Pojan kautta, jonka hän on pannut kaiken perilliseksi, jonka kautta hän myös on maailman luonut
        3. ja joka, ollen hänen kirkkautensa säteily ja hänen olemuksensa kuva ja kantaen kaikki voimansa sanalla, on, toimitettuaan puhdistuksen synneistä, istunut Majesteetin oikealle puolelle korkeuksissa,
        4. tullen enkeleitä niin paljoa korkeammaksi, kuin hänen perimänsä nimi on jalompi kuin heidän.
        5. Sillä kenelle enkeleistä hän koskaan on sanonut: "Sinä olet minun Poikani, tänä päivänä minä sinut synnytin"; ja taas: "Minä olen oleva hänen Isänsä, ja hän on oleva minun Poikani"?
        6. Ja siitä, kun hän jälleen tuo esikoisensa maailmaan, hän sanoo: "Ja kumartakoot häntä kaikki Jumalan enkelit".
        7. Ja enkeleistä hän sanoo: "Hän tekee enkelinsä tuuliksi ja palvelijansa tulen liekiksi";
        8. mutta Pojasta: "Jumala, sinun valtaistuimesi pysyy aina ja iankaikkisesti, ja sinun valtakuntasi valtikka on oikeuden valtikka.
        9. Sinä rakastit vanhurskautta ja vihasit laittomuutta; sentähden on Jumala, sinun Jumalasi, voidellut sinua iloöljyllä, enemmän kuin sinun osaveljiäsi."
        10. Ja: "Sinä, Herra, olet alussa maan perustanut, ja taivaat ovat sinun kättesi tekoja;
        11. ne katoavat, mutta sinä pysyt, ja ne vanhenevat kaikki niinkuin vaate,
        12. ja niinkuin vaipan sinä ne käärit, niinkuin vaatteen, ja ne muuttuvat; mutta sinä olet sama, eivätkä sinun vuotesi lopu".
        13. Kenelle enkeleistä hän koskaan on sanonut: "Istu minun oikealle puolelleni, kunnes minä panen sinun vihollisesi sinun jalkojesi astinlaudaksi"?
        14. Eivätkö he kaikki ole palvelevia henkiä, palvelukseen lähetettyjä niitä varten, jotka saavat autuuden periä ?"

        Hallelujah!

        Miksi Jeshua (Yahushuwa) on muiden kohdalla käännetty Joosuaksi ja Jeesuksen kohdalla Jeesukseksi?

        "...Ja neito synnyttää pojan ja hänelle annetaan nimeksi Immanuel..." Kuka oli tämä neito ja kuka oli Immanuel? Jos luet seuraavan luvun, sekin selviää. Kannattaako lukea ehkä koko kirja ennen, kuin rakentelee oppeja sen varaan?

        Adonai(Herra) ei terkoita samaa, kuin YHWH(Se, joka on). Ei ainakaan millään tuntemallani kielellä. Tämä on taas yksi sinun valheistasi.

        HA-MASHIACH tarkoittaa Voideltua. Ainakin hepreaksi. Taas valehtelit.

        Y'SHW, jota raamattu hänestä käyttää, ei käänny Jeesukseksi, vaan on akronyymi sanoista Yemach Shmo w'Zikro. Kelaa sitä.


      • Jacob
        Taha Islam kirjoitti:

        Miksi Jeshua (Yahushuwa) on muiden kohdalla käännetty Joosuaksi ja Jeesuksen kohdalla Jeesukseksi?

        "...Ja neito synnyttää pojan ja hänelle annetaan nimeksi Immanuel..." Kuka oli tämä neito ja kuka oli Immanuel? Jos luet seuraavan luvun, sekin selviää. Kannattaako lukea ehkä koko kirja ennen, kuin rakentelee oppeja sen varaan?

        Adonai(Herra) ei terkoita samaa, kuin YHWH(Se, joka on). Ei ainakaan millään tuntemallani kielellä. Tämä on taas yksi sinun valheistasi.

        HA-MASHIACH tarkoittaa Voideltua. Ainakin hepreaksi. Taas valehtelit.

        Y'SHW, jota raamattu hänestä käyttää, ei käänny Jeesukseksi, vaan on akronyymi sanoista Yemach Shmo w'Zikro. Kelaa sitä.

        Vastaus ensimm. kysymykseesi:

        - Koska Hän on NIIN PALJON suurempi kuin muut saman etunimen omaavat.

        - Jesajan kirjan "neitsyt", joka synnytti Pojan, jolle annettiin nimi IMMANUEL on ilmiselvästi Vapahtajamme YESHUA HA-MASHIACH'sen äiti, Miryam.

        - Olen lukenut koko Raamatun läpi 25 kertaa ja niihin sisältyy myös eri kielellä kirjoitettuja versioita. Parhaillaan luen tietämäni mukaan parasta engl. versiota Complete Jewish Bible (CJB).

        Siinä on mainitsemasi Jae seuraavasti:
        ( Yesha'yahu eli Isaiah.7:14 )
        " Therefore ADONAI himself will give you people a sign: the young woman (or: "the virgin") will become pregnant, bear a son and name him 'Immanu El (God with us)."

        Siis "nuori nainen" tai "neitsyt" tulee raskaaksi...ja antaa (synnyttämälleen) pojalle nimen MEIDÄN KANSSAMME ON JUMALA !

        ADONAI on Juutalaisten käyttämä peitenimi MYÖS Isä Jumalasta: YHWH, kuten voit huomata ed. ollesta jakeesta Jes.7:14.

        Mitä tulee Vapahtajamme nimeen Ha-Mashiach, on se UT:ssa kirjoitettu todennäköisesti alunperin Kreikaksi sanalla KHRISTOS, mikä merkitsee: Voideltu, Messias. Kuitenkin on ilmeistä, että evankeliumia JULISTETTIIN siihen aikaan myös Arameaksi ja Hebreaksi, jolloin käytettiin Vapahtajastamme nimitysta HA-MASHIACH, mikä tosin tarkoittaa MYÖS, joka on käännetty Suomeksi sanalla Messias tai Vapahtaja. On kuitenkin selvää, että Juutalaiset ymmärtävät Vapahtajamme nimen Ha-Mashiach merkitsevän, kuten kirjoitin, samaa kuin PELASTAJAKUNINGAS. Tämä vaatii jo hieman syvempää Pyhien kirjoitusten tuntemusta.

        Lukekaamme Jes.33:22
        "Sillä Herra on meidän Tuomarimme, Herra on johdattajamme, Herra on meidän KUNINKAAMME; Hän PELASTAA meidät." - Tästä löytyy ainekset Messiaan nimen merkitykselle: PELASTAJAKUNINGAS.
        (CJB sanoo loppujakeen: "...ADONAI is our king. He will save us.")

        Tämän rinnalle on hyvä lukea UT:sta Luuk.19:38
        " sanoen (Jeesuksesta): "Siunattu olkoon Hän, joka tulee, KUNINGAS Herran nimessä; rauha taivaassa ja kunnia korkeuksissa."
        (CJB sanoo jakeen: "Blessed is the King who is coming in the name of ADONAI !" "Shalom in heaven !" "Glory in the highest places !")

        Edelleen luemme VT:sta seur. jakeet (Jer.51:57)
        "Minä juovutan sen ruhtinaat ja tietäjät, sen käskynhaltijat, päämiehet ja sankarit; ja he nukkuvat ikuiseen uneen eivätkä enää heräjä, sanoo KUNINGAS; Herra Sebaot on Hänen nimensä."
        (CJB sanoo jakeen lopun näin: "...says the king, whose name is Adonai-Tzva'ot.")

        Sitten siirrymme lukemaan vastaavasta Kuninkaasta seuraavan kohdan UT:sta (Ilm.19:11-16)
        "11. Ja minä näin taivaan auenneena. Ja katso: valkoinen hevonen, ja sen selässä istuvan nimi on Uskollinen ja Totinen, ja hän tuomitsee ja sotii vanhurskaudessa.
        12. Ja hänen silmänsä olivat niinkuin tulen liekit, ja hänen päässään oli monta kruunua, ja hänellä oli kirjoitettuna nimi, jota ei tiedä kukaan muu kuin hän itse,
        13. ja hänellä oli yllään vereen kastettu vaippa, ja nimi, jolla häntä kutsutaan, on Jumalan Sana.
        14. Ja häntä seurasivat ratsastaen valkoisilla hevosilla taivaan sotajoukot, puettuina valkeaan ja puhtaaseen pellavavaatteeseen.
        15. Ja hänen suustaan lähtee terävä miekka, että hän sillä löisi kansoja. Ja hän on kaitseva heitä rautaisella valtikalla, ja hän polkee kaikkivaltiaan Jumalan vihan kiivauden viinikuurnan.
        16. Ja hänellä on vaipassa kupeellaan kirjoitettuna nimi: "Kuningasten Kuningas ja herrain Herra".

        (CJB sanoo jakeet 15-16 seuraavasti:
        "And out of His mouth comes a sharp sword with which to strike down nations - "HE WILL rule THEM WITH A STAFF OF IRON." Its is He who treads the winepress from which flows the wine of the FURIOUS RAGE of ADONAI, God of heaven's armies."
        "And on His rpbe and on His tigh He has a name: KING OF KINGS AND LORD OF LORDS.")

        Käsitit minut siinäkin väärin, kun oletit minun sanoneen, että Vapahtajamme Hebrealaiseta nimestä löytyisivät kirjainlyhenteen YHWH. Kirjoitin vain, että Vapahtajamme tuli Isä Jumalan nimessä ja Hänen täysin valtuuksin. Hän myös ilmoitti ISÄNSÄ nimistä SEN nimen opetuslapsilleen, jossa AINOSSA on tarjolla pelastus ihmisille eli nimen: ADONAI YESHUA HA-MASHIACH. (Joh.17:6,11 ja 12)

        Jätä jo omaan arvottomuuteensa Islamin harhat ja anna elämäsi kokonaan Yeshualle, niin pääset TODELLISEEN Paratiisiin, eikä sellaiseen musliarabiterroristien "paratiisiin", jossa lämpötila varjossa on 100 celsiusta ja tulenlieskat lyövät korkealle.


      • Taha Islam
        Jacob kirjoitti:

        Vastaus ensimm. kysymykseesi:

        - Koska Hän on NIIN PALJON suurempi kuin muut saman etunimen omaavat.

        - Jesajan kirjan "neitsyt", joka synnytti Pojan, jolle annettiin nimi IMMANUEL on ilmiselvästi Vapahtajamme YESHUA HA-MASHIACH'sen äiti, Miryam.

        - Olen lukenut koko Raamatun läpi 25 kertaa ja niihin sisältyy myös eri kielellä kirjoitettuja versioita. Parhaillaan luen tietämäni mukaan parasta engl. versiota Complete Jewish Bible (CJB).

        Siinä on mainitsemasi Jae seuraavasti:
        ( Yesha'yahu eli Isaiah.7:14 )
        " Therefore ADONAI himself will give you people a sign: the young woman (or: "the virgin") will become pregnant, bear a son and name him 'Immanu El (God with us)."

        Siis "nuori nainen" tai "neitsyt" tulee raskaaksi...ja antaa (synnyttämälleen) pojalle nimen MEIDÄN KANSSAMME ON JUMALA !

        ADONAI on Juutalaisten käyttämä peitenimi MYÖS Isä Jumalasta: YHWH, kuten voit huomata ed. ollesta jakeesta Jes.7:14.

        Mitä tulee Vapahtajamme nimeen Ha-Mashiach, on se UT:ssa kirjoitettu todennäköisesti alunperin Kreikaksi sanalla KHRISTOS, mikä merkitsee: Voideltu, Messias. Kuitenkin on ilmeistä, että evankeliumia JULISTETTIIN siihen aikaan myös Arameaksi ja Hebreaksi, jolloin käytettiin Vapahtajastamme nimitysta HA-MASHIACH, mikä tosin tarkoittaa MYÖS, joka on käännetty Suomeksi sanalla Messias tai Vapahtaja. On kuitenkin selvää, että Juutalaiset ymmärtävät Vapahtajamme nimen Ha-Mashiach merkitsevän, kuten kirjoitin, samaa kuin PELASTAJAKUNINGAS. Tämä vaatii jo hieman syvempää Pyhien kirjoitusten tuntemusta.

        Lukekaamme Jes.33:22
        "Sillä Herra on meidän Tuomarimme, Herra on johdattajamme, Herra on meidän KUNINKAAMME; Hän PELASTAA meidät." - Tästä löytyy ainekset Messiaan nimen merkitykselle: PELASTAJAKUNINGAS.
        (CJB sanoo loppujakeen: "...ADONAI is our king. He will save us.")

        Tämän rinnalle on hyvä lukea UT:sta Luuk.19:38
        " sanoen (Jeesuksesta): "Siunattu olkoon Hän, joka tulee, KUNINGAS Herran nimessä; rauha taivaassa ja kunnia korkeuksissa."
        (CJB sanoo jakeen: "Blessed is the King who is coming in the name of ADONAI !" "Shalom in heaven !" "Glory in the highest places !")

        Edelleen luemme VT:sta seur. jakeet (Jer.51:57)
        "Minä juovutan sen ruhtinaat ja tietäjät, sen käskynhaltijat, päämiehet ja sankarit; ja he nukkuvat ikuiseen uneen eivätkä enää heräjä, sanoo KUNINGAS; Herra Sebaot on Hänen nimensä."
        (CJB sanoo jakeen lopun näin: "...says the king, whose name is Adonai-Tzva'ot.")

        Sitten siirrymme lukemaan vastaavasta Kuninkaasta seuraavan kohdan UT:sta (Ilm.19:11-16)
        "11. Ja minä näin taivaan auenneena. Ja katso: valkoinen hevonen, ja sen selässä istuvan nimi on Uskollinen ja Totinen, ja hän tuomitsee ja sotii vanhurskaudessa.
        12. Ja hänen silmänsä olivat niinkuin tulen liekit, ja hänen päässään oli monta kruunua, ja hänellä oli kirjoitettuna nimi, jota ei tiedä kukaan muu kuin hän itse,
        13. ja hänellä oli yllään vereen kastettu vaippa, ja nimi, jolla häntä kutsutaan, on Jumalan Sana.
        14. Ja häntä seurasivat ratsastaen valkoisilla hevosilla taivaan sotajoukot, puettuina valkeaan ja puhtaaseen pellavavaatteeseen.
        15. Ja hänen suustaan lähtee terävä miekka, että hän sillä löisi kansoja. Ja hän on kaitseva heitä rautaisella valtikalla, ja hän polkee kaikkivaltiaan Jumalan vihan kiivauden viinikuurnan.
        16. Ja hänellä on vaipassa kupeellaan kirjoitettuna nimi: "Kuningasten Kuningas ja herrain Herra".

        (CJB sanoo jakeet 15-16 seuraavasti:
        "And out of His mouth comes a sharp sword with which to strike down nations - "HE WILL rule THEM WITH A STAFF OF IRON." Its is He who treads the winepress from which flows the wine of the FURIOUS RAGE of ADONAI, God of heaven's armies."
        "And on His rpbe and on His tigh He has a name: KING OF KINGS AND LORD OF LORDS.")

        Käsitit minut siinäkin väärin, kun oletit minun sanoneen, että Vapahtajamme Hebrealaiseta nimestä löytyisivät kirjainlyhenteen YHWH. Kirjoitin vain, että Vapahtajamme tuli Isä Jumalan nimessä ja Hänen täysin valtuuksin. Hän myös ilmoitti ISÄNSÄ nimistä SEN nimen opetuslapsilleen, jossa AINOSSA on tarjolla pelastus ihmisille eli nimen: ADONAI YESHUA HA-MASHIACH. (Joh.17:6,11 ja 12)

        Jätä jo omaan arvottomuuteensa Islamin harhat ja anna elämäsi kokonaan Yeshualle, niin pääset TODELLISEEN Paratiisiin, eikä sellaiseen musliarabiterroristien "paratiisiin", jossa lämpötila varjossa on 100 celsiusta ja tulenlieskat lyövät korkealle.

        >- Koska Hän on NIIN PALJON suurempi kuin muut saman etunimen omaavat.

        No joo... Tai sitten hänen todellinen nimensä on Eesa eli Valontuoja?

        >- Jesajan kirjan "neitsyt", joka synnytti Pojan, jolle annettiin nimi IMMANUEL on ilmiselvästi Vapahtajamme YESHUA HA-MASHIACH'sen äiti, Miryam.

        Kappas? Hepreankielisessä raamatussa käytetään sanaa "alma", joka ei tarkoita neitsyttä, vaan nuorta naista.

        Voit kääntää raamatun vastaamaan omia oppejasi, mutta jäät kiinni joka kerta.

        Mistä lähtien Jeesusta on kutsuttu Immanueliksi? Onko joku opetuslapsista joskus käyttänyt tätä nimitystä?

        Hassu yhteensattuma: Jesaja kertoo Jumalan sanovan Ahasille, että _nuori nainen_ tulee raskaaksi ja hänen poikansa saa nimen Immanuel. Seuraavaksi Jesaja kertoo, miten nuori nainen saa lapsen Maher-Salal- Has-Basille ja hänet nimetään Immanueliksi.

        Voit tietysti väittää, että Jeesus on Immanuel, mutta Jesaja todistaa sinut valehtelijaksi.

        >ADONAI on Juutalaisten käyttämä peitenimi MYÖS Isä Jumalasta.

        Adonai tarkoittaa Herraa. Jos pidät sitä "peitenimenä" kolminaiselle Jumalalle, se on vilkkaan mielikuvituksesi ansiota, eli valhe.

        Loppu teksteistäsi on niin sekavaa ja heikoissa kantimissa, että toteanpa vaan, että toivottavasti järki korvaa innon pian.


      • Jacob
        Taha Islam kirjoitti:

        >- Koska Hän on NIIN PALJON suurempi kuin muut saman etunimen omaavat.

        No joo... Tai sitten hänen todellinen nimensä on Eesa eli Valontuoja?

        >- Jesajan kirjan "neitsyt", joka synnytti Pojan, jolle annettiin nimi IMMANUEL on ilmiselvästi Vapahtajamme YESHUA HA-MASHIACH'sen äiti, Miryam.

        Kappas? Hepreankielisessä raamatussa käytetään sanaa "alma", joka ei tarkoita neitsyttä, vaan nuorta naista.

        Voit kääntää raamatun vastaamaan omia oppejasi, mutta jäät kiinni joka kerta.

        Mistä lähtien Jeesusta on kutsuttu Immanueliksi? Onko joku opetuslapsista joskus käyttänyt tätä nimitystä?

        Hassu yhteensattuma: Jesaja kertoo Jumalan sanovan Ahasille, että _nuori nainen_ tulee raskaaksi ja hänen poikansa saa nimen Immanuel. Seuraavaksi Jesaja kertoo, miten nuori nainen saa lapsen Maher-Salal- Has-Basille ja hänet nimetään Immanueliksi.

        Voit tietysti väittää, että Jeesus on Immanuel, mutta Jesaja todistaa sinut valehtelijaksi.

        >ADONAI on Juutalaisten käyttämä peitenimi MYÖS Isä Jumalasta.

        Adonai tarkoittaa Herraa. Jos pidät sitä "peitenimenä" kolminaiselle Jumalalle, se on vilkkaan mielikuvituksesi ansiota, eli valhe.

        Loppu teksteistäsi on niin sekavaa ja heikoissa kantimissa, että toteanpa vaan, että toivottavasti järki korvaa innon pian.

        Tässä kommenttini/sinunkommenttisi/toinen kommenttini:

        A)
        >- Koska Hän on NIIN PALJON suurempi kuin muut saman etunimen omaavat.

        No joo... Tai sitten hänen todellinen nimensä on Eesa eli Valontuoja?

        Jacob: KIRJOITAT TÄYTTÄ SOOPAA, tee parannus ja usko evankeliumi !

        B)
        >- Jesajan kirjan "neitsyt", joka synnytti Pojan, jolle annettiin nimi IMMANUEL on ilmiselvästi Vapahtajamme YESHUA HA-MASHIACH'sen äiti, Miryam.

        Kappas? Hepreankielisessä raamatussa käytetään sanaa "alma", joka ei tarkoita neitsyttä, vaan nuorta naista.

        Voit kääntää raamatun vastaamaan omia oppejasi, mutta jäät kiinni joka kerta.

        Jacob: Väitteesi oikea, muttet tiedä kyseisen käännöksen taustaa, sillä Juutalainen, Yeshua'an Messiaanaan uskova teol. t:ri David H. Stern kirjoittaa selityksen seuraavasti:
        " The Hebrew word 'almah in Isaiah 7:14 means "a young woman", and in the context of the Tanakh always "a young woman of unsullied reputation", which is why the Jewish translators of the Septuagint, the Greek version of the Tanakh prepared 200 years before Yeshua's birth, rendered this word into Greek as parthenos, "virgin"; this is the word used at Mattyahu (=Matthew)."

        Siis suomeksi: Hebrealainen sana 'almah Jes. 7:14 tarkoittaa "nuori nainen" (suomeksi: neito), ja se on tarkoittaa Juutalaisen selityskirjallisuuden lauseyhteydessä AINA "tahrattoman maineen omaavaa neitoa". Tästä syystä Juutalaiset Septuagintan, eli Tanakh'in Kreikkalaisen version (joka valmistui 200 ennen Yeshuan syntymää), kääntäjät käänsivät tämän sanan Kreikaksi sanalla "parthenos" eli "neitsyt"; jota sanaa käytetään myös Matteuksen evankeliumissa 1:23.

        YHTEENVETO: Jesaja tarkoitti jakeessaan 7:14 mitä selvimmin neitsyttä, koska Juutalaisten 70 parhainta Kirjoitusten tuntijaa (Septuaginta merkitsee 70) suorittaessaan Hebrealaisen Tanakh'in eli Vanhan Testamentin käännöksen Kreikaksi 200 ennen Vapahtajamme syntymää, käänsivät sanan 'almah käyttäen sanaa "parthenos", mikä merkitsee "neitsyt".

        SINÄ KERROIT ITSE VAIN PUOLITOTUUDEN, MIKÄ ON SAMAA KUIN VALHE !

        C)
        Mistä lähtien Jeesusta on kutsuttu Immanueliksi? Onko joku opetuslapsista joskus käyttänyt tätä nimitystä?

        Jacob: Koskien Vapahtajamme nimeä Immanu'El, tulisi olla kaikille UT:n tuntijoille päivänselvää, ettei Vapahtajaamme nimitetty sillä nimellä (vaikka se oli yksi Hänen nimistään) Hänen vaeltaessaan maan päällä nimenomaan siksi, etteivät hänen vihamiehensä (fariseukset ja saddukeukset) saaneet sen perusteella aihetta Messiaamme likvidoimiseen ENNEN KUIN YHWH:n määräämä HETKI OLI tullut. Tässä toteutui samalla yksi monista VT:n ennustuksista: Jes.45:15 "Totisesti, sinä olet SALATTU Jumala, sinä Israelin Jumala, sinä VAPAHTAJA !"

        D)
        Hassu yhteensattuma: Jesaja kertoo Jumalan sanovan Ahasille, että _nuori nainen_ tulee raskaaksi ja hänen poikansa saa nimen Immanuel. Seuraavaksi Jesaja kertoo, miten nuori nainen saa lapsen Maher-Salal- Has-Basille ja hänet nimetään Immanueliksi.

        Jacob: Voi hyvä ystävä ! Sinä et ymmärrä lainkaan sitä, että YHWH kätkee aina taitavasti tulevaisuutta koskevat ennustukset Pyhissä Kirjoituksissaan siten, ettei niitä voida tajuta ennen YHWH:n määräämää aikaa. Jos ne voisi tajuta etukäteen, niin perkele menestyisi sangen hyvin "vastavedoissaan". Kyseessä on siis hengellisen sodankäynnin strategia...

        Siksi näissäkin mainitsemissasi jakeissa oli kyseessä tulevaisuutta koskevan ennustuksen LISÄKSI MYÖS ihan tavallisen ihmislapsen syntyminen aiempana aikakautena...

        E)
        >ADONAI on Juutalaisten käyttämä peitenimi MYÖS Isä Jumalasta.

        Adonai tarkoittaa Herraa. Jos pidät sitä "peitenimenä" kolminaiselle Jumalalle, se on vilkkaan mielikuvituksesi ansiota, eli valhe.

        Jacob: En usko mainitsemaasi "kolminaiseen Jumalaan", sillä missään kohden Raamatussa ei ole mainintaa "kolmiyhteinen Jumala" tai "Pyhä Kolmiyhteinen Jumala".

        Et näemmä tiedä, että "tiukan linjan" Juutalaiset karttavat Korkeimman nimen neljän konsonantin, YHWH, lausumista viimeiseen asti. Tästä syystä erittäin monessa kohdassa VT:ssa on YHWH korvattu sanalla ADONAI. Otan nyt ajan säästämiseksi vain yhden esimerkin: Jes.45:5a
        "Minä olen Herra, eikä toista ole, paitsi minua EI OLE YHTÄÄN Jumalaa..." Sama on CJB:n mukaan seuraavasti: "I am ADONAI, there is no other; besides me there is no God..." - Siis "ADONAI" on yksi ja sama AINOA JUMALA !

        Sanoessani Herrani Adonai Yeshua Ha-Mashiach'in tulleen maan päälle ISÄ JUMALAN nimessä, en tarkoittanut sitä että ISÄ JUMALA ITSE OLISI syntynyt oamksi Pojakseen neitsyt Miryam'in kohtuun. tarkoitin juuri sitä mitä kirjoitin eli että Jumalan Poika sai periä Isänsä nimen koska oli siihen arvollinen, mikä käy ilmi mm. seuraavista jakeista:
        Ilm.5:4-5 ja Hebr.1:1-4 ja Fil.2:9-10

        "1. Ja minä näin valtaistuimella-istuvan oikeassa kädessä kirjakäärön, sisältä ja päältä täyteen kirjoitetun, seitsemällä sinetillä suljetun.
        2. Ja minä näin väkevän enkelin, joka suurella äänellä kuulutti: "Kuka on arvollinen avaamaan tämän kirjan ja murtamaan sen sinetit?"
        3. Eikä kukaan taivaassa eikä maan päällä eikä maan alla voinut avata kirjaa eikä katsoa siihen.
        4. Ja minä itkin kovin sitä, ettei ketään havaittu arvolliseksi avaamaan kirjaa eikä katsomaan siihen.
        5. Ja yksi vanhimmista sanoi minulle: "Älä itke; katso, jalopeura Juudan sukukunnasta, Daavidin juurivesa, on voittanut, niin että hän voi avata kirjan ja sen seitsemän sinettiä".

        "1. Sittenkuin Jumala muinoin monesti ja monella tapaa oli puhunut isille profeettain kautta,
        2. on hän näinä viimeisinä päivinä puhunut meille Pojan kautta, jonka hän on pannut kaiken perilliseksi, jonka kautta hän myös on maailman luonut
        3. ja joka, ollen hänen kirkkautensa säteily ja hänen olemuksensa kuva ja kantaen kaikki voimansa sanalla, on, toimitettuaan puhdistuksen synneistä, istunut Majesteetin oikealle puolelle korkeuksissa,
        4. tullen enkeleitä niin paljoa korkeammaksi, kuin hänen perimänsä nimi on jalompi kuin heidän."

        "5. Olkoon teillä se mieli, joka myös Kristuksella Jeesuksella oli,
        6. joka ei, vaikka hänellä olikin Jumalan muoto, katsonut saaliiksensa olla Jumalan kaltainen,
        7. vaan tyhjensi itsensä ja otti orjan muodon, tuli ihmisten kaltaiseksi, ja hänet havaittiin olennaltaan sellaiseksi kuin ihminen;
        8. hän nöyryytti itsensä ja oli kuuliainen kuolemaan asti, hamaan ristin kuolemaan asti.
        9. Sentähden onkin Jumala hänet korkealle korottanut ja antanut hänelle nimen, kaikkia muita nimiä korkeamman,
        10. niin että kaikkien polvien pitää Jeesuksen nimeen notkistuman, sekä niitten, jotka taivaissa ovat, että niitten, jotka maan päällä ovat, ja niitten, jotka maan alla ovat,
        11. ja jokaisen kielen pitää tunnustaman Isän Jumalan kunniaksi, että Jeesus Kristus on Herra."

        Koska kaikilla asioilla on alku ja loppu, niin lopetan keskustelumme seuraaviin sanoihin:
        "Siispä painu polvillesi Herrasi Yeshuan edessä, kumarra ja palvo EL'ELYON'in lisäksi Hänen Poikaansa, joka osti sinut omalla kärsimisellään kuolemallaan ja ylösnousemuksellaan vapaaksi syntiesi kahleista !"


      • Taha Islam
        Jacob kirjoitti:

        Tässä kommenttini/sinunkommenttisi/toinen kommenttini:

        A)
        >- Koska Hän on NIIN PALJON suurempi kuin muut saman etunimen omaavat.

        No joo... Tai sitten hänen todellinen nimensä on Eesa eli Valontuoja?

        Jacob: KIRJOITAT TÄYTTÄ SOOPAA, tee parannus ja usko evankeliumi !

        B)
        >- Jesajan kirjan "neitsyt", joka synnytti Pojan, jolle annettiin nimi IMMANUEL on ilmiselvästi Vapahtajamme YESHUA HA-MASHIACH'sen äiti, Miryam.

        Kappas? Hepreankielisessä raamatussa käytetään sanaa "alma", joka ei tarkoita neitsyttä, vaan nuorta naista.

        Voit kääntää raamatun vastaamaan omia oppejasi, mutta jäät kiinni joka kerta.

        Jacob: Väitteesi oikea, muttet tiedä kyseisen käännöksen taustaa, sillä Juutalainen, Yeshua'an Messiaanaan uskova teol. t:ri David H. Stern kirjoittaa selityksen seuraavasti:
        " The Hebrew word 'almah in Isaiah 7:14 means "a young woman", and in the context of the Tanakh always "a young woman of unsullied reputation", which is why the Jewish translators of the Septuagint, the Greek version of the Tanakh prepared 200 years before Yeshua's birth, rendered this word into Greek as parthenos, "virgin"; this is the word used at Mattyahu (=Matthew)."

        Siis suomeksi: Hebrealainen sana 'almah Jes. 7:14 tarkoittaa "nuori nainen" (suomeksi: neito), ja se on tarkoittaa Juutalaisen selityskirjallisuuden lauseyhteydessä AINA "tahrattoman maineen omaavaa neitoa". Tästä syystä Juutalaiset Septuagintan, eli Tanakh'in Kreikkalaisen version (joka valmistui 200 ennen Yeshuan syntymää), kääntäjät käänsivät tämän sanan Kreikaksi sanalla "parthenos" eli "neitsyt"; jota sanaa käytetään myös Matteuksen evankeliumissa 1:23.

        YHTEENVETO: Jesaja tarkoitti jakeessaan 7:14 mitä selvimmin neitsyttä, koska Juutalaisten 70 parhainta Kirjoitusten tuntijaa (Septuaginta merkitsee 70) suorittaessaan Hebrealaisen Tanakh'in eli Vanhan Testamentin käännöksen Kreikaksi 200 ennen Vapahtajamme syntymää, käänsivät sanan 'almah käyttäen sanaa "parthenos", mikä merkitsee "neitsyt".

        SINÄ KERROIT ITSE VAIN PUOLITOTUUDEN, MIKÄ ON SAMAA KUIN VALHE !

        C)
        Mistä lähtien Jeesusta on kutsuttu Immanueliksi? Onko joku opetuslapsista joskus käyttänyt tätä nimitystä?

        Jacob: Koskien Vapahtajamme nimeä Immanu'El, tulisi olla kaikille UT:n tuntijoille päivänselvää, ettei Vapahtajaamme nimitetty sillä nimellä (vaikka se oli yksi Hänen nimistään) Hänen vaeltaessaan maan päällä nimenomaan siksi, etteivät hänen vihamiehensä (fariseukset ja saddukeukset) saaneet sen perusteella aihetta Messiaamme likvidoimiseen ENNEN KUIN YHWH:n määräämä HETKI OLI tullut. Tässä toteutui samalla yksi monista VT:n ennustuksista: Jes.45:15 "Totisesti, sinä olet SALATTU Jumala, sinä Israelin Jumala, sinä VAPAHTAJA !"

        D)
        Hassu yhteensattuma: Jesaja kertoo Jumalan sanovan Ahasille, että _nuori nainen_ tulee raskaaksi ja hänen poikansa saa nimen Immanuel. Seuraavaksi Jesaja kertoo, miten nuori nainen saa lapsen Maher-Salal- Has-Basille ja hänet nimetään Immanueliksi.

        Jacob: Voi hyvä ystävä ! Sinä et ymmärrä lainkaan sitä, että YHWH kätkee aina taitavasti tulevaisuutta koskevat ennustukset Pyhissä Kirjoituksissaan siten, ettei niitä voida tajuta ennen YHWH:n määräämää aikaa. Jos ne voisi tajuta etukäteen, niin perkele menestyisi sangen hyvin "vastavedoissaan". Kyseessä on siis hengellisen sodankäynnin strategia...

        Siksi näissäkin mainitsemissasi jakeissa oli kyseessä tulevaisuutta koskevan ennustuksen LISÄKSI MYÖS ihan tavallisen ihmislapsen syntyminen aiempana aikakautena...

        E)
        >ADONAI on Juutalaisten käyttämä peitenimi MYÖS Isä Jumalasta.

        Adonai tarkoittaa Herraa. Jos pidät sitä "peitenimenä" kolminaiselle Jumalalle, se on vilkkaan mielikuvituksesi ansiota, eli valhe.

        Jacob: En usko mainitsemaasi "kolminaiseen Jumalaan", sillä missään kohden Raamatussa ei ole mainintaa "kolmiyhteinen Jumala" tai "Pyhä Kolmiyhteinen Jumala".

        Et näemmä tiedä, että "tiukan linjan" Juutalaiset karttavat Korkeimman nimen neljän konsonantin, YHWH, lausumista viimeiseen asti. Tästä syystä erittäin monessa kohdassa VT:ssa on YHWH korvattu sanalla ADONAI. Otan nyt ajan säästämiseksi vain yhden esimerkin: Jes.45:5a
        "Minä olen Herra, eikä toista ole, paitsi minua EI OLE YHTÄÄN Jumalaa..." Sama on CJB:n mukaan seuraavasti: "I am ADONAI, there is no other; besides me there is no God..." - Siis "ADONAI" on yksi ja sama AINOA JUMALA !

        Sanoessani Herrani Adonai Yeshua Ha-Mashiach'in tulleen maan päälle ISÄ JUMALAN nimessä, en tarkoittanut sitä että ISÄ JUMALA ITSE OLISI syntynyt oamksi Pojakseen neitsyt Miryam'in kohtuun. tarkoitin juuri sitä mitä kirjoitin eli että Jumalan Poika sai periä Isänsä nimen koska oli siihen arvollinen, mikä käy ilmi mm. seuraavista jakeista:
        Ilm.5:4-5 ja Hebr.1:1-4 ja Fil.2:9-10

        "1. Ja minä näin valtaistuimella-istuvan oikeassa kädessä kirjakäärön, sisältä ja päältä täyteen kirjoitetun, seitsemällä sinetillä suljetun.
        2. Ja minä näin väkevän enkelin, joka suurella äänellä kuulutti: "Kuka on arvollinen avaamaan tämän kirjan ja murtamaan sen sinetit?"
        3. Eikä kukaan taivaassa eikä maan päällä eikä maan alla voinut avata kirjaa eikä katsoa siihen.
        4. Ja minä itkin kovin sitä, ettei ketään havaittu arvolliseksi avaamaan kirjaa eikä katsomaan siihen.
        5. Ja yksi vanhimmista sanoi minulle: "Älä itke; katso, jalopeura Juudan sukukunnasta, Daavidin juurivesa, on voittanut, niin että hän voi avata kirjan ja sen seitsemän sinettiä".

        "1. Sittenkuin Jumala muinoin monesti ja monella tapaa oli puhunut isille profeettain kautta,
        2. on hän näinä viimeisinä päivinä puhunut meille Pojan kautta, jonka hän on pannut kaiken perilliseksi, jonka kautta hän myös on maailman luonut
        3. ja joka, ollen hänen kirkkautensa säteily ja hänen olemuksensa kuva ja kantaen kaikki voimansa sanalla, on, toimitettuaan puhdistuksen synneistä, istunut Majesteetin oikealle puolelle korkeuksissa,
        4. tullen enkeleitä niin paljoa korkeammaksi, kuin hänen perimänsä nimi on jalompi kuin heidän."

        "5. Olkoon teillä se mieli, joka myös Kristuksella Jeesuksella oli,
        6. joka ei, vaikka hänellä olikin Jumalan muoto, katsonut saaliiksensa olla Jumalan kaltainen,
        7. vaan tyhjensi itsensä ja otti orjan muodon, tuli ihmisten kaltaiseksi, ja hänet havaittiin olennaltaan sellaiseksi kuin ihminen;
        8. hän nöyryytti itsensä ja oli kuuliainen kuolemaan asti, hamaan ristin kuolemaan asti.
        9. Sentähden onkin Jumala hänet korkealle korottanut ja antanut hänelle nimen, kaikkia muita nimiä korkeamman,
        10. niin että kaikkien polvien pitää Jeesuksen nimeen notkistuman, sekä niitten, jotka taivaissa ovat, että niitten, jotka maan päällä ovat, ja niitten, jotka maan alla ovat,
        11. ja jokaisen kielen pitää tunnustaman Isän Jumalan kunniaksi, että Jeesus Kristus on Herra."

        Koska kaikilla asioilla on alku ja loppu, niin lopetan keskustelumme seuraaviin sanoihin:
        "Siispä painu polvillesi Herrasi Yeshuan edessä, kumarra ja palvo EL'ELYON'in lisäksi Hänen Poikaansa, joka osti sinut omalla kärsimisellään kuolemallaan ja ylösnousemuksellaan vapaaksi syntiesi kahleista !"

        >"tahrattoman maineen omaavaa neitoa"

        Eikö naimisissa olevan naisen maine voi olla tahraton?

        Juutalaisuudessa seksi ei ole syntiä, joten neitsyyden menettäminen ei tarkoita maineen tahraantumista.

        Voit edelleen keksiä sanoille uusia merkityksiä tai löytää jonkun muun, joka keksii, mutta jäät aina kiinni.

        >KIRJOITAT TÄYTTÄ SOOPAA...

        Olipas kristillinen väite.

        C: Eli kukaan ei käyttänyt sitä nimeä hänestä.

        D:n selitys on jo niin hämärää teologiaa, ettei sitä usko kuin sinä ja oppi-isäsi?

        >Et näemmä tiedä, että "tiukan linjan" Juutalaiset karttavat Korkeimman nimen neljän konsonantin...

        Tiukan linjan juutalaiset myös korvasivat Eesan(AS) nimen akronyymillä, koska pakanoiden jumalien nimien lausuminen on kielletty.

        Eikä Paavalin siteeraaminen tee mitään vaikutusta. Hän on todistettavasti valehtelija ja vääristelijä. Paavali heittää peliin niin paljon värikynää, että oikein illottaa.


      • Jacob
        Taha Islam kirjoitti:

        >"tahrattoman maineen omaavaa neitoa"

        Eikö naimisissa olevan naisen maine voi olla tahraton?

        Juutalaisuudessa seksi ei ole syntiä, joten neitsyyden menettäminen ei tarkoita maineen tahraantumista.

        Voit edelleen keksiä sanoille uusia merkityksiä tai löytää jonkun muun, joka keksii, mutta jäät aina kiinni.

        >KIRJOITAT TÄYTTÄ SOOPAA...

        Olipas kristillinen väite.

        C: Eli kukaan ei käyttänyt sitä nimeä hänestä.

        D:n selitys on jo niin hämärää teologiaa, ettei sitä usko kuin sinä ja oppi-isäsi?

        >Et näemmä tiedä, että "tiukan linjan" Juutalaiset karttavat Korkeimman nimen neljän konsonantin...

        Tiukan linjan juutalaiset myös korvasivat Eesan(AS) nimen akronyymillä, koska pakanoiden jumalien nimien lausuminen on kielletty.

        Eikä Paavalin siteeraaminen tee mitään vaikutusta. Hän on todistettavasti valehtelija ja vääristelijä. Paavali heittää peliin niin paljon värikynää, että oikein illottaa.

        Lähes kaikki väitteesi ovat täyttä potaskaa.

        Juutalaisuudessa Vapahtajamme syntymän aikoihin oli paljon nykyaikaa korkeampi moraali ja mainitsemani 70 Juutalaista Kirjoitusten Mooseksenuskoista eksperttiä tulkitsivat AIVAN OIKEIN tuon "tahrattoman neidon" merkityksen VT:n kirjoituksissa ymmärtäen sen merkitsevän NEITSYTTÄ. Ja koska he kirjoittivat Septuagintan jo 200 vuotta ENNEN Vapahtajamme syntymää, niin sana "neitsyt" ON EHDOTTOMASTI OIKEIN. Sinun pyrkimyksesi vääntää tämäkin totuus kieroon on perkeleestä lähtöisin !

        Samoin esimerkiksi väitteesi Paavalista ovat samoja kuin Raamattua täysin ymmärtämättömillä pakanoilla !

        TÄHÄN SITTEN LOPETAN KESKUSTELUMME, KOSKA SINUN TEKSTISI OVAT LÄPIKUULTAVAN PETOLLISIA EIVÄTKÄ MILLÄÄN LAILLA RAKENTAVIA !


      • Taha Islam
        Jacob kirjoitti:

        Lähes kaikki väitteesi ovat täyttä potaskaa.

        Juutalaisuudessa Vapahtajamme syntymän aikoihin oli paljon nykyaikaa korkeampi moraali ja mainitsemani 70 Juutalaista Kirjoitusten Mooseksenuskoista eksperttiä tulkitsivat AIVAN OIKEIN tuon "tahrattoman neidon" merkityksen VT:n kirjoituksissa ymmärtäen sen merkitsevän NEITSYTTÄ. Ja koska he kirjoittivat Septuagintan jo 200 vuotta ENNEN Vapahtajamme syntymää, niin sana "neitsyt" ON EHDOTTOMASTI OIKEIN. Sinun pyrkimyksesi vääntää tämäkin totuus kieroon on perkeleestä lähtöisin !

        Samoin esimerkiksi väitteesi Paavalista ovat samoja kuin Raamattua täysin ymmärtämättömillä pakanoilla !

        TÄHÄN SITTEN LOPETAN KESKUSTELUMME, KOSKA SINUN TEKSTISI OVAT LÄPIKUULTAVAN PETOLLISIA EIVÄTKÄ MILLÄÄN LAILLA RAKENTAVIA !

        >TÄHÄN SITTEN LOPETAN KESKUSTELUMME, KOSKA SINUN TEKSTISI OVAT LÄPIKUULTAVAN PETOLLISIA EIVÄTKÄ MILLÄÄN LAILLA RAKENTAVIA !

        Ei ole peilin vika, jos naama näyttää vinolta.


      • Statistocos
        Taha Islam kirjoitti:

        >TÄHÄN SITTEN LOPETAN KESKUSTELUMME, KOSKA SINUN TEKSTISI OVAT LÄPIKUULTAVAN PETOLLISIA EIVÄTKÄ MILLÄÄN LAILLA RAKENTAVIA !

        Ei ole peilin vika, jos naama näyttää vinolta.

        Melkoisia velikultia!
        Olisipa kivaa nähdä sama livenä, vaikka kehässä, pehmustetuin hanskoin :)


      • vaimoke
        Taha Islam kirjoitti:

        >- Koska Hän on NIIN PALJON suurempi kuin muut saman etunimen omaavat.

        No joo... Tai sitten hänen todellinen nimensä on Eesa eli Valontuoja?

        >- Jesajan kirjan "neitsyt", joka synnytti Pojan, jolle annettiin nimi IMMANUEL on ilmiselvästi Vapahtajamme YESHUA HA-MASHIACH'sen äiti, Miryam.

        Kappas? Hepreankielisessä raamatussa käytetään sanaa "alma", joka ei tarkoita neitsyttä, vaan nuorta naista.

        Voit kääntää raamatun vastaamaan omia oppejasi, mutta jäät kiinni joka kerta.

        Mistä lähtien Jeesusta on kutsuttu Immanueliksi? Onko joku opetuslapsista joskus käyttänyt tätä nimitystä?

        Hassu yhteensattuma: Jesaja kertoo Jumalan sanovan Ahasille, että _nuori nainen_ tulee raskaaksi ja hänen poikansa saa nimen Immanuel. Seuraavaksi Jesaja kertoo, miten nuori nainen saa lapsen Maher-Salal- Has-Basille ja hänet nimetään Immanueliksi.

        Voit tietysti väittää, että Jeesus on Immanuel, mutta Jesaja todistaa sinut valehtelijaksi.

        >ADONAI on Juutalaisten käyttämä peitenimi MYÖS Isä Jumalasta.

        Adonai tarkoittaa Herraa. Jos pidät sitä "peitenimenä" kolminaiselle Jumalalle, se on vilkkaan mielikuvituksesi ansiota, eli valhe.

        Loppu teksteistäsi on niin sekavaa ja heikoissa kantimissa, että toteanpa vaan, että toivottavasti järki korvaa innon pian.

        Taas kun sait vastauksen,et halua/kykene avaamaan silmiäsi. Et siis tiedä juutalaisten tavasta käyttää nimiä? Hyvä, mutta tarvitseeko sitä nyt noin ilmaista? Hauska juttu muuten, ei se tiennyt Muhammedinnekaan mitä teki, kun kirjoitustaidottomana pakotti juutalaisen kirjoittamaan Koraania. Matemaattisten kaavojen taitajana hänpä kätki sinne viestin, jota muslimit eivät älynneet. Eivätkä taida mielellään myöntään sitä vieläkään. Muuten, kumpi kirja on kirjoitettu ensin: Raamattumme vai koraaninne? Kummassa varoitetaan ensin toisesta?


      • Jacob
        Statistocos kirjoitti:

        Melkoisia velikultia!
        Olisipa kivaa nähdä sama livenä, vaikka kehässä, pehmustetuin hanskoin :)

        voi ihan vakavissaan kaikkea ottaa ;^)

        Mitäs jos sinä nyt astuisit vuorostasi areenalle ja varustaisit "sanan säilällä"... (?)

        Olisi kiva ottaa "asia kerrallaan", eikä mennä diabolos-henkivallan vetämänä hyppien asiasta toiseen, kuten joillakin on ikävänä tapana - - -


      • Efraim

        Ja suomennettu versio on siis Jeesus. Oletko varma, että kaikki arabiankielen taivutukset ovat nimien osalta oikein käännetty ja mitä väliä, kun tiedämme kenestä puhumme?


    • mummu

      nostetiin Taivaaseen elävänä. Hän ei ole kuollut vielä tänä päivänäkään! Jeesuksen kuolema, josta Koraanissa puhutaan, tapahtuu tulevaisuudessa.

      • Yki

        mitä sitten?


      • Jacob

        Siis koska KOKO RAAMATTU OSOITTAA koko maailman Vapahtajan KUOLEMALLA KUOLLEEN ja sen jälkeen nousseen kuolleista. Nyt osoitit varsin lyhyesti ja vakuuttavasti Koraanin HARHAOPIKSI.

        KIITOS REHELLISYYDESTÄSI ! Et ole kaukana Taivasten Kuningaskunnasta !!!

        Lue esimerkiksi jakeet:

        A) Sakarja 12:
        "9. Mutta sinä päivänä minä tahdon hävittää kaikki pakanakansat, jotka hyökkäävät Jerusalemia vastaan.
        10. Ja minä vuodatan Daavidin suvun päälle ja Jerusalemin asukasten päälle armon ja rukouksen hengen. He katsovat minuun, jonka he ovat lävistäneet. Ja he valittavat häntä, niinkuin valitetaan ainokaista, murehtivat häntä katkerasti, niinkuin murehditaan katkerasti esikoista.
        11. Sinä päivänä pidetään Jerusalemissa suuret valittajaiset, niinkuin olivat Hadadrimmonin valittajaiset Megiddon laaksossa.
        12. Ja maa pitää valittajaisia, kukin sukukunta erikseen: Daavidin huoneen sukukunta erikseen ja heidän naisensa erikseen, Naatanin huoneen sukukunta erikseen ja heidän naisensa erikseen,
        13. Leevin huoneen sukukunta erikseen ja heidän naisensa erikseen, siimeiläisten sukukunta erikseen ja heidän naisensa erikseen. Kaikki muut sukukunnat, kukin sukukunta erikseen ja heidän naisensa erikseen." - Sitä seuraavat luvut 13 ja 14 osoittavat aikaa, joka ON OVEN EDESSÄ, sillä saatana, koko maanpiirin villitsijä, lietsoo koko ajan vihaa Israelia kohtaan harhaanjohdettujen Muslimikansojen välityksellä. Jonyt voidaan nähdä, että AINOA pakanakansa, joka seisoo Israelin rinnalla on viime aikoina usein ollut VAIN USA !

        B) Joh.19:25-37
        "25. Mutta Jeesuksen ristin ääressä seisoivat hänen äitinsä ja hänen äitinsä sisar ja Maria, Kloopaan vaimo, ja Maria Magdaleena.
        26. Kun Jeesus näki äitinsä ja sen opetuslapsen, jota hän rakasti, seisovan siinä vieressä, sanoi hän äidillensä: "Vaimo, katso, poikasi!"
        27. Sitten hän sanoi opetuslapselle: "Katso, äitisi!" Ja siitä hetkestä opetuslapsi otti hänet kotiinsa.
        28. Sen jälkeen, kun Jeesus tiesi, että kaikki jo oli täytetty, sanoi hän, että kirjoitus kävisi toteen: "Minun on jano".
        29. Siinä oli astia, hapanviiniä täynnä; niin he täyttivät sillä hapanviinillä sienen ja panivat sen isoppikorren päähän ja ojensivat sen hänen suunsa eteen.
        30. Kun nyt Jeesus oli ottanut hapanviinin, sanoi hän: "Se on täytetty", ja kallisti päänsä ja antoi henkensä.
        31. Koska silloin oli valmistuspäivä, niin - etteivät ruumiit jäisi ristille sapatiksi, sillä se sapatinpäivä oli suuri - juutalaiset pyysivät Pilatukselta, että ristiinnaulittujen sääriluut rikottaisiin ja ruumiit otettaisiin alas.
        32. Niin sotamiehet tulivat ja rikkoivat sääriluut ensin toiselta ja sitten toiselta hänen kanssaan ristiinnaulitulta.
        33. Mutta kun he tulivat Jeesuksen luo ja näkivät hänet jo kuolleeksi, eivät he rikkoneet hänen luitaan,
        34. vaan yksi sotamiehistä puhkaisi keihäällä hänen kylkensä, ja heti vuoti siitä verta ja vettä.
        35. Ja joka sen näki, on sen todistanut, ja hänen todistuksensa on tosi, ja hän tietää totta puhuvansa, että tekin uskoisitte.
        36. Sillä tämä tapahtui, että kirjoitus kävisi toteen: "Älköön häneltä luuta rikottako".
        37. Ja vielä sanoo toinen kirjoitus: "He luovat katseensa häneen, jonka he ovat lävistäneet".

        Siis Sakarjan ennustama Juutalaisten yhdessä pakanain sukukuntien kanssa tappama Messias, Jumalan Korkeimman Poika, on sama kuin Johanneksen julistama koko maailman Vapahtaja.

        USKO HÄNEEN, niin sinäkin saat syntisi anteeksi ja pelastut joutumasta Helvetin ikuisiin kärsimyksiin !!!


      • pelkkä p
        Jacob kirjoitti:

        Siis koska KOKO RAAMATTU OSOITTAA koko maailman Vapahtajan KUOLEMALLA KUOLLEEN ja sen jälkeen nousseen kuolleista. Nyt osoitit varsin lyhyesti ja vakuuttavasti Koraanin HARHAOPIKSI.

        KIITOS REHELLISYYDESTÄSI ! Et ole kaukana Taivasten Kuningaskunnasta !!!

        Lue esimerkiksi jakeet:

        A) Sakarja 12:
        "9. Mutta sinä päivänä minä tahdon hävittää kaikki pakanakansat, jotka hyökkäävät Jerusalemia vastaan.
        10. Ja minä vuodatan Daavidin suvun päälle ja Jerusalemin asukasten päälle armon ja rukouksen hengen. He katsovat minuun, jonka he ovat lävistäneet. Ja he valittavat häntä, niinkuin valitetaan ainokaista, murehtivat häntä katkerasti, niinkuin murehditaan katkerasti esikoista.
        11. Sinä päivänä pidetään Jerusalemissa suuret valittajaiset, niinkuin olivat Hadadrimmonin valittajaiset Megiddon laaksossa.
        12. Ja maa pitää valittajaisia, kukin sukukunta erikseen: Daavidin huoneen sukukunta erikseen ja heidän naisensa erikseen, Naatanin huoneen sukukunta erikseen ja heidän naisensa erikseen,
        13. Leevin huoneen sukukunta erikseen ja heidän naisensa erikseen, siimeiläisten sukukunta erikseen ja heidän naisensa erikseen. Kaikki muut sukukunnat, kukin sukukunta erikseen ja heidän naisensa erikseen." - Sitä seuraavat luvut 13 ja 14 osoittavat aikaa, joka ON OVEN EDESSÄ, sillä saatana, koko maanpiirin villitsijä, lietsoo koko ajan vihaa Israelia kohtaan harhaanjohdettujen Muslimikansojen välityksellä. Jonyt voidaan nähdä, että AINOA pakanakansa, joka seisoo Israelin rinnalla on viime aikoina usein ollut VAIN USA !

        B) Joh.19:25-37
        "25. Mutta Jeesuksen ristin ääressä seisoivat hänen äitinsä ja hänen äitinsä sisar ja Maria, Kloopaan vaimo, ja Maria Magdaleena.
        26. Kun Jeesus näki äitinsä ja sen opetuslapsen, jota hän rakasti, seisovan siinä vieressä, sanoi hän äidillensä: "Vaimo, katso, poikasi!"
        27. Sitten hän sanoi opetuslapselle: "Katso, äitisi!" Ja siitä hetkestä opetuslapsi otti hänet kotiinsa.
        28. Sen jälkeen, kun Jeesus tiesi, että kaikki jo oli täytetty, sanoi hän, että kirjoitus kävisi toteen: "Minun on jano".
        29. Siinä oli astia, hapanviiniä täynnä; niin he täyttivät sillä hapanviinillä sienen ja panivat sen isoppikorren päähän ja ojensivat sen hänen suunsa eteen.
        30. Kun nyt Jeesus oli ottanut hapanviinin, sanoi hän: "Se on täytetty", ja kallisti päänsä ja antoi henkensä.
        31. Koska silloin oli valmistuspäivä, niin - etteivät ruumiit jäisi ristille sapatiksi, sillä se sapatinpäivä oli suuri - juutalaiset pyysivät Pilatukselta, että ristiinnaulittujen sääriluut rikottaisiin ja ruumiit otettaisiin alas.
        32. Niin sotamiehet tulivat ja rikkoivat sääriluut ensin toiselta ja sitten toiselta hänen kanssaan ristiinnaulitulta.
        33. Mutta kun he tulivat Jeesuksen luo ja näkivät hänet jo kuolleeksi, eivät he rikkoneet hänen luitaan,
        34. vaan yksi sotamiehistä puhkaisi keihäällä hänen kylkensä, ja heti vuoti siitä verta ja vettä.
        35. Ja joka sen näki, on sen todistanut, ja hänen todistuksensa on tosi, ja hän tietää totta puhuvansa, että tekin uskoisitte.
        36. Sillä tämä tapahtui, että kirjoitus kävisi toteen: "Älköön häneltä luuta rikottako".
        37. Ja vielä sanoo toinen kirjoitus: "He luovat katseensa häneen, jonka he ovat lävistäneet".

        Siis Sakarjan ennustama Juutalaisten yhdessä pakanain sukukuntien kanssa tappama Messias, Jumalan Korkeimman Poika, on sama kuin Johanneksen julistama koko maailman Vapahtaja.

        USKO HÄNEEN, niin sinäkin saat syntisi anteeksi ja pelastut joutumasta Helvetin ikuisiin kärsimyksiin !!!

        Tämähän on juuri koraanin ongelma.
        EI SELKEITÄ VASTAUKSIA.
        Jokainen niistä tusinasta selityksestä on aivan yhtä oikea - koska ei ole todisteita.

        Jeesus eli 600 vuotta ennen muhammedia. Miten luku- ja kirjoitustaidottomalla sällillä voisi olla mitään tietoa 600v aiemmin eläneestä kaverista (me voidaan väittää näillä eväillä mitä vaan renessanssiajan ihmisistä).
        Eri asia jos koraanissa annettaisiin edes pikkuisen järkevä selitys... näinkin tärkeään kysymykseen.
        Koraanin tokaisu on ainakin antanut mulle enemmän kysymyksiä kuin vastauksia: mm. sen että koraanini jumalan täytyy olla päästään vialla.


      • muslimi
        Jacob kirjoitti:

        Siis koska KOKO RAAMATTU OSOITTAA koko maailman Vapahtajan KUOLEMALLA KUOLLEEN ja sen jälkeen nousseen kuolleista. Nyt osoitit varsin lyhyesti ja vakuuttavasti Koraanin HARHAOPIKSI.

        KIITOS REHELLISYYDESTÄSI ! Et ole kaukana Taivasten Kuningaskunnasta !!!

        Lue esimerkiksi jakeet:

        A) Sakarja 12:
        "9. Mutta sinä päivänä minä tahdon hävittää kaikki pakanakansat, jotka hyökkäävät Jerusalemia vastaan.
        10. Ja minä vuodatan Daavidin suvun päälle ja Jerusalemin asukasten päälle armon ja rukouksen hengen. He katsovat minuun, jonka he ovat lävistäneet. Ja he valittavat häntä, niinkuin valitetaan ainokaista, murehtivat häntä katkerasti, niinkuin murehditaan katkerasti esikoista.
        11. Sinä päivänä pidetään Jerusalemissa suuret valittajaiset, niinkuin olivat Hadadrimmonin valittajaiset Megiddon laaksossa.
        12. Ja maa pitää valittajaisia, kukin sukukunta erikseen: Daavidin huoneen sukukunta erikseen ja heidän naisensa erikseen, Naatanin huoneen sukukunta erikseen ja heidän naisensa erikseen,
        13. Leevin huoneen sukukunta erikseen ja heidän naisensa erikseen, siimeiläisten sukukunta erikseen ja heidän naisensa erikseen. Kaikki muut sukukunnat, kukin sukukunta erikseen ja heidän naisensa erikseen." - Sitä seuraavat luvut 13 ja 14 osoittavat aikaa, joka ON OVEN EDESSÄ, sillä saatana, koko maanpiirin villitsijä, lietsoo koko ajan vihaa Israelia kohtaan harhaanjohdettujen Muslimikansojen välityksellä. Jonyt voidaan nähdä, että AINOA pakanakansa, joka seisoo Israelin rinnalla on viime aikoina usein ollut VAIN USA !

        B) Joh.19:25-37
        "25. Mutta Jeesuksen ristin ääressä seisoivat hänen äitinsä ja hänen äitinsä sisar ja Maria, Kloopaan vaimo, ja Maria Magdaleena.
        26. Kun Jeesus näki äitinsä ja sen opetuslapsen, jota hän rakasti, seisovan siinä vieressä, sanoi hän äidillensä: "Vaimo, katso, poikasi!"
        27. Sitten hän sanoi opetuslapselle: "Katso, äitisi!" Ja siitä hetkestä opetuslapsi otti hänet kotiinsa.
        28. Sen jälkeen, kun Jeesus tiesi, että kaikki jo oli täytetty, sanoi hän, että kirjoitus kävisi toteen: "Minun on jano".
        29. Siinä oli astia, hapanviiniä täynnä; niin he täyttivät sillä hapanviinillä sienen ja panivat sen isoppikorren päähän ja ojensivat sen hänen suunsa eteen.
        30. Kun nyt Jeesus oli ottanut hapanviinin, sanoi hän: "Se on täytetty", ja kallisti päänsä ja antoi henkensä.
        31. Koska silloin oli valmistuspäivä, niin - etteivät ruumiit jäisi ristille sapatiksi, sillä se sapatinpäivä oli suuri - juutalaiset pyysivät Pilatukselta, että ristiinnaulittujen sääriluut rikottaisiin ja ruumiit otettaisiin alas.
        32. Niin sotamiehet tulivat ja rikkoivat sääriluut ensin toiselta ja sitten toiselta hänen kanssaan ristiinnaulitulta.
        33. Mutta kun he tulivat Jeesuksen luo ja näkivät hänet jo kuolleeksi, eivät he rikkoneet hänen luitaan,
        34. vaan yksi sotamiehistä puhkaisi keihäällä hänen kylkensä, ja heti vuoti siitä verta ja vettä.
        35. Ja joka sen näki, on sen todistanut, ja hänen todistuksensa on tosi, ja hän tietää totta puhuvansa, että tekin uskoisitte.
        36. Sillä tämä tapahtui, että kirjoitus kävisi toteen: "Älköön häneltä luuta rikottako".
        37. Ja vielä sanoo toinen kirjoitus: "He luovat katseensa häneen, jonka he ovat lävistäneet".

        Siis Sakarjan ennustama Juutalaisten yhdessä pakanain sukukuntien kanssa tappama Messias, Jumalan Korkeimman Poika, on sama kuin Johanneksen julistama koko maailman Vapahtaja.

        USKO HÄNEEN, niin sinäkin saat syntisi anteeksi ja pelastut joutumasta Helvetin ikuisiin kärsimyksiin !!!

        miten lause,jossa sanotaan, että Jeesus ei ole koskaan kuollut, vaan hänet nostettiin taivaaseen tekee Koraanista harhaopin???
        Selitä nyt ihmeessä???

        Jeesusta ei ristiinnaulittu, vaan Jumala nosti Jeesuksen taivaaseen ennen kuin hänet saatiin kiinni ja ne ihmiset tappoivat erään toisen, joka vain muistutti Jeesusta. Jeesus tulee vielä maan päälle ja silloin hän lopulta kuolee. NÄin sanoo Koraani.


      • Jacob
        muslimi kirjoitti:

        miten lause,jossa sanotaan, että Jeesus ei ole koskaan kuollut, vaan hänet nostettiin taivaaseen tekee Koraanista harhaopin???
        Selitä nyt ihmeessä???

        Jeesusta ei ristiinnaulittu, vaan Jumala nosti Jeesuksen taivaaseen ennen kuin hänet saatiin kiinni ja ne ihmiset tappoivat erään toisen, joka vain muistutti Jeesusta. Jeesus tulee vielä maan päälle ja silloin hän lopulta kuolee. NÄin sanoo Koraani.

        Ennen kuin luet selitystäni, rauhoitu ja rukoile Korkeinta avaamaan sydämesi käsittämään selitykseni, sillä jos et tutkistele sitä objektiivisesti, niin et tule sitä tajuamaan.

        Raamatun uudempi osa Uusi Testamentti, kirjoitettiin noin 100 jKrs ja Koraani reilut 500 vuotta SEN JÄLKEEN. Uudessa Testamentissa on ETUKÄTEEN varoitettu SEN JÄLKEEN tulevista VÄÄRISTÄ PROFEETOISTA. Lue esim. Yeshuan varoitus: Matt.24:24-25

        "Sillä vääriä kristuksia ja VÄÄRIÄ PROFEETTOJA nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että EKSYTTÄVÄT, jos mahdollista, valitutkin. Katso minä olen sen teille EDELTÄ SANONUT."

        - Onhan tunnettua, että Muhammed yritti aikoinaan käännyttää Muslimeiksi aikalaisensa Juutalaiset, mutta he tunsivat Pyhät Kirjoitukset ja havaitsivat Muhammed'in VÄÄRÄKSI PROFEETAKSI !

        Koko Uuden Testamentin opetuksille on TÄYSIN KESKEISTÄ, että VAPAHTAJAMME Adonai Yeshua Ha-Mashiach ON sekä Juutalaisten valittujen että kaikkien muittenkin kansojen valittujen PELASTAJA ja että Hän sai vallan PELASTAA SILLÄ PERUSTEELLA, että Hän eli synnittömän elämän ja kuoli, VAIKKEI HÄNEN OLISI TARVINNUT kuolla. Hän siis kuoli SIJAISKUOLEMAN meidän kaikkien puolesta.

        Tällöin tapahtui seuraavaa:
        - Synnitön Jumalan Poika, joka ON IANKAIKKINEN, kuoli hetkiseksi ja hankki siten OIKEUDEN ELÄÄ IANKAIKKISESTI meille valituille Aadamin jälkeläisille Juutalaisista ja muista kansoista, jotka KAIKKI olemme jo syntymämme vuoksi syntisiä ! - Mikä RIEMUVOITTO YESHUALLE, jonka johdosta saatana repi vihoissaan kaikki vaatteensa tappionsa merkiksi ja vaeltaa nyt raivoissaan, koska hän tietää, että hänellä on vain VÄHÄN AIKAA toimia maan päällä.

        SE TOSIASIA, ETTÄ YESHUA TODELLA KUOLI GOLGATAN RISTILLE, selviää KAIKISTA NELJÄSTÄ EVANKELIUMISTA: Matt.16:21 20:17-19 21:37-39 27:50 / Mark.12:6-9 15:37 / Luuk.9:22 18:31-33 / Joh.19:30-35 josta erityisesti jae 33 ! Myös Ilmestyskirja osoittaa Yeshuan kuolleen ja nousseen kuolleista Ilm.1:17-18.

        Hebrealaiskirjeessä on Yeshuasta kirjoitettu (Hebr.9:15-17):
        "Ja sentähden Hän on uuden liiton välimies, että, koska Hänen KUOLEMANSA on tapahtunut lunastukseksi ensimmäisen liiton aikuisista rikkomuksista, ne, jotka ovat kutsutut, saisivat luvatun perinnön. Sillä missä on TESTAMENTTI, siinä on sen tekijän KUOLEMA toteennäytettävä; sillä VASTA KUOLEMAN JÄLKEEN testamentti on pitävä, koska se ei milloinkaan ole voimassa tekijänsä eläessä."

        Myös apostoli Paavali (yhdessä muitten opetuslasten kanssa) täsmensi julistetun evankeliumin TOTUUTTA ja PYHYYTTÄ jopa niin perinpohjin, että JO EDELTÄ KÄSIN PYHÄN HENGEN VAIKUTUKSESTA KIROSI KAIKKI ne julistajat, jotka jälkeenpäin tulevat julistamaan pelastuksesta MITÄ TAHANSA oppia, joka EI OLE Paavalin julistaman evankeliumin MUKAISTA: Gal.1:8-9

        "8. Mutta vaikka me, tai vaikka enkeli taivaasta julistaisi teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä me olemme teille julistaneet, HÄN OLKOON KIROTTU.
        9. Niinkuin ennenkin olemme sanoneet, niin sanon nytkin taas: jos joku julistaa teille evankeliumia, joka on VASTOIN SITÄ, minkä olette saaneet, HÄN OLKOON KIROTTU."

        Vielä Paavalin opin vakuudeksi mainittakoon, että hän julisti 1.Kor.15:3-6a
        "Sillä minä annoin teille ENNEN KAIKKEA tiedoksi sen, minkä itse olin saanut: että KRISTUS ON KUOLLUT MEIDÄN SYNTIEMME TÄHDEN, Kirjoitusten mukaan, ja että Hänet haudattiin ja että HÄN NOUSI KUOLLEISTA KOLMANTENA PÄIVÄNÄ, Kirjoitusten mukaan, ja että Hän näyttäytyi Keefaalle, sitten niille kahdelletoista. Sen jälkeen Hän näyttäytyi YHTÄ HAAVAA ENEMMÄLLE KUIN 500:lle veljelle...".

        Koraanissa väitetään ETTEI JEESUS MUKA KUOLLUTKAAN RISTILLE, vaan joskus myöhemmin. Tämä Koraanin oppi on TÄYSIN RISTIRIIDASSA uuden Testamentin opetusten kanssa, joten Paavali on jo etukäteen kironnut sekä Muhammed'in että Koraanin, kuten edellä osoitin Pyhistä Raamatun Kirjoituksista. Suurin Koraanin harhaoppi on kuitenkin se, että siinä väitetään, ettei Adonai Yeshua Ha-Mashiach ollut JUMALAN POIKA.

        PAKENE POIS ISLAMILAISUUDEN HARHAOPISTA ja VALITSE TODELLINEN PELASTUS YESHUASSA ! Juuri sitä varten sinut on TÄNNE johdatettu, että voit sen tehdä, sillä Muslimimaissahan monet tapetaan armotta, jos he kääntyvät siellä Kristinuskoon !!!


      • Valvoja
        Jacob kirjoitti:

        Ennen kuin luet selitystäni, rauhoitu ja rukoile Korkeinta avaamaan sydämesi käsittämään selitykseni, sillä jos et tutkistele sitä objektiivisesti, niin et tule sitä tajuamaan.

        Raamatun uudempi osa Uusi Testamentti, kirjoitettiin noin 100 jKrs ja Koraani reilut 500 vuotta SEN JÄLKEEN. Uudessa Testamentissa on ETUKÄTEEN varoitettu SEN JÄLKEEN tulevista VÄÄRISTÄ PROFEETOISTA. Lue esim. Yeshuan varoitus: Matt.24:24-25

        "Sillä vääriä kristuksia ja VÄÄRIÄ PROFEETTOJA nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että EKSYTTÄVÄT, jos mahdollista, valitutkin. Katso minä olen sen teille EDELTÄ SANONUT."

        - Onhan tunnettua, että Muhammed yritti aikoinaan käännyttää Muslimeiksi aikalaisensa Juutalaiset, mutta he tunsivat Pyhät Kirjoitukset ja havaitsivat Muhammed'in VÄÄRÄKSI PROFEETAKSI !

        Koko Uuden Testamentin opetuksille on TÄYSIN KESKEISTÄ, että VAPAHTAJAMME Adonai Yeshua Ha-Mashiach ON sekä Juutalaisten valittujen että kaikkien muittenkin kansojen valittujen PELASTAJA ja että Hän sai vallan PELASTAA SILLÄ PERUSTEELLA, että Hän eli synnittömän elämän ja kuoli, VAIKKEI HÄNEN OLISI TARVINNUT kuolla. Hän siis kuoli SIJAISKUOLEMAN meidän kaikkien puolesta.

        Tällöin tapahtui seuraavaa:
        - Synnitön Jumalan Poika, joka ON IANKAIKKINEN, kuoli hetkiseksi ja hankki siten OIKEUDEN ELÄÄ IANKAIKKISESTI meille valituille Aadamin jälkeläisille Juutalaisista ja muista kansoista, jotka KAIKKI olemme jo syntymämme vuoksi syntisiä ! - Mikä RIEMUVOITTO YESHUALLE, jonka johdosta saatana repi vihoissaan kaikki vaatteensa tappionsa merkiksi ja vaeltaa nyt raivoissaan, koska hän tietää, että hänellä on vain VÄHÄN AIKAA toimia maan päällä.

        SE TOSIASIA, ETTÄ YESHUA TODELLA KUOLI GOLGATAN RISTILLE, selviää KAIKISTA NELJÄSTÄ EVANKELIUMISTA: Matt.16:21 20:17-19 21:37-39 27:50 / Mark.12:6-9 15:37 / Luuk.9:22 18:31-33 / Joh.19:30-35 josta erityisesti jae 33 ! Myös Ilmestyskirja osoittaa Yeshuan kuolleen ja nousseen kuolleista Ilm.1:17-18.

        Hebrealaiskirjeessä on Yeshuasta kirjoitettu (Hebr.9:15-17):
        "Ja sentähden Hän on uuden liiton välimies, että, koska Hänen KUOLEMANSA on tapahtunut lunastukseksi ensimmäisen liiton aikuisista rikkomuksista, ne, jotka ovat kutsutut, saisivat luvatun perinnön. Sillä missä on TESTAMENTTI, siinä on sen tekijän KUOLEMA toteennäytettävä; sillä VASTA KUOLEMAN JÄLKEEN testamentti on pitävä, koska se ei milloinkaan ole voimassa tekijänsä eläessä."

        Myös apostoli Paavali (yhdessä muitten opetuslasten kanssa) täsmensi julistetun evankeliumin TOTUUTTA ja PYHYYTTÄ jopa niin perinpohjin, että JO EDELTÄ KÄSIN PYHÄN HENGEN VAIKUTUKSESTA KIROSI KAIKKI ne julistajat, jotka jälkeenpäin tulevat julistamaan pelastuksesta MITÄ TAHANSA oppia, joka EI OLE Paavalin julistaman evankeliumin MUKAISTA: Gal.1:8-9

        "8. Mutta vaikka me, tai vaikka enkeli taivaasta julistaisi teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä me olemme teille julistaneet, HÄN OLKOON KIROTTU.
        9. Niinkuin ennenkin olemme sanoneet, niin sanon nytkin taas: jos joku julistaa teille evankeliumia, joka on VASTOIN SITÄ, minkä olette saaneet, HÄN OLKOON KIROTTU."

        Vielä Paavalin opin vakuudeksi mainittakoon, että hän julisti 1.Kor.15:3-6a
        "Sillä minä annoin teille ENNEN KAIKKEA tiedoksi sen, minkä itse olin saanut: että KRISTUS ON KUOLLUT MEIDÄN SYNTIEMME TÄHDEN, Kirjoitusten mukaan, ja että Hänet haudattiin ja että HÄN NOUSI KUOLLEISTA KOLMANTENA PÄIVÄNÄ, Kirjoitusten mukaan, ja että Hän näyttäytyi Keefaalle, sitten niille kahdelletoista. Sen jälkeen Hän näyttäytyi YHTÄ HAAVAA ENEMMÄLLE KUIN 500:lle veljelle...".

        Koraanissa väitetään ETTEI JEESUS MUKA KUOLLUTKAAN RISTILLE, vaan joskus myöhemmin. Tämä Koraanin oppi on TÄYSIN RISTIRIIDASSA uuden Testamentin opetusten kanssa, joten Paavali on jo etukäteen kironnut sekä Muhammed'in että Koraanin, kuten edellä osoitin Pyhistä Raamatun Kirjoituksista. Suurin Koraanin harhaoppi on kuitenkin se, että siinä väitetään, ettei Adonai Yeshua Ha-Mashiach ollut JUMALAN POIKA.

        PAKENE POIS ISLAMILAISUUDEN HARHAOPISTA ja VALITSE TODELLINEN PELASTUS YESHUASSA ! Juuri sitä varten sinut on TÄNNE johdatettu, että voit sen tehdä, sillä Muslimimaissahan monet tapetaan armotta, jos he kääntyvät siellä Kristinuskoon !!!

        Vai on onko hän varmasti luvannut sinun olla koneella näin pitkään? Menepäs Jaakko nyt kiltisti iltapisulle ja muista ottaa lääke, että nukut yön rauhassa. Ja pese hampaasi!


      • pelkkä
        muslimi kirjoitti:

        miten lause,jossa sanotaan, että Jeesus ei ole koskaan kuollut, vaan hänet nostettiin taivaaseen tekee Koraanista harhaopin???
        Selitä nyt ihmeessä???

        Jeesusta ei ristiinnaulittu, vaan Jumala nosti Jeesuksen taivaaseen ennen kuin hänet saatiin kiinni ja ne ihmiset tappoivat erään toisen, joka vain muistutti Jeesusta. Jeesus tulee vielä maan päälle ja silloin hän lopulta kuolee. NÄin sanoo Koraani.

        Kuka toinen muka ristiinnaulattiin?
        Jeesuksen tunsi suhteellisen läheisesti n.100 ihmistä - EIKÄ KUKAAN huomannut eroa.
        Parhaiten Jeesusta varmaankin muituttivat veljet, mutta kun HEIDÄNKIN kuolintapansa on selvillä (kuten opetuslapsienkin).
        Viranomaiset (roomalaiset) tuomitsivat Jeesuksen. Eikö KUKAAN huomannut tarkistaa HENKILÖLLISYYTTÄ, vaikka heístäKIN monet olivat jopa nähneet ja kuulleet Jeesuksen opetuksia: Ylipapeilla oli tärkeää päästä eroon nimenomaan Jeesuksesta. Siihen ei riitä pelkkä "näköisolento" (teloitushan on silloin turha).

        Tuntuu siltä että muslimit luulevat että kaikki muutkin ihmiset ovat yhtä tyhmiä ja luomiskyvyttömiä kuin he.


      • muslimi
        pelkkä kirjoitti:

        Kuka toinen muka ristiinnaulattiin?
        Jeesuksen tunsi suhteellisen läheisesti n.100 ihmistä - EIKÄ KUKAAN huomannut eroa.
        Parhaiten Jeesusta varmaankin muituttivat veljet, mutta kun HEIDÄNKIN kuolintapansa on selvillä (kuten opetuslapsienkin).
        Viranomaiset (roomalaiset) tuomitsivat Jeesuksen. Eikö KUKAAN huomannut tarkistaa HENKILÖLLISYYTTÄ, vaikka heístäKIN monet olivat jopa nähneet ja kuulleet Jeesuksen opetuksia: Ylipapeilla oli tärkeää päästä eroon nimenomaan Jeesuksesta. Siihen ei riitä pelkkä "näköisolento" (teloitushan on silloin turha).

        Tuntuu siltä että muslimit luulevat että kaikki muutkin ihmiset ovat yhtä tyhmiä ja luomiskyvyttömiä kuin he.

        Koraani sanoo, että he naulitisivat ihmisen joka NÄYTTI Jeesukselta. Ymmärrätkö. Ei mitään erinäköistä. Jumala sai tämän henkilön näyttämään Jeesuksesta. Ymmärrätkö?

        Loppulausettasi en kehtaa edes kommentoida.


      • muslimi
        pelkkä kirjoitti:

        Kuka toinen muka ristiinnaulattiin?
        Jeesuksen tunsi suhteellisen läheisesti n.100 ihmistä - EIKÄ KUKAAN huomannut eroa.
        Parhaiten Jeesusta varmaankin muituttivat veljet, mutta kun HEIDÄNKIN kuolintapansa on selvillä (kuten opetuslapsienkin).
        Viranomaiset (roomalaiset) tuomitsivat Jeesuksen. Eikö KUKAAN huomannut tarkistaa HENKILÖLLISYYTTÄ, vaikka heístäKIN monet olivat jopa nähneet ja kuulleet Jeesuksen opetuksia: Ylipapeilla oli tärkeää päästä eroon nimenomaan Jeesuksesta. Siihen ei riitä pelkkä "näköisolento" (teloitushan on silloin turha).

        Tuntuu siltä että muslimit luulevat että kaikki muutkin ihmiset ovat yhtä tyhmiä ja luomiskyvyttömiä kuin he.

        Koraani sanoo, että he naulitisivat ihmisen joka NÄYTTI Jeesukselta. Ymmärrätkö. Ei mitään erinäköiseltä. Jumala sai tämän henkilön näyttämään Jeesukselta. Ymmärrätkö?

        Loppulausettasi en kehtaa edes kommentoida.


      • muslimi
        Jacob kirjoitti:

        Ennen kuin luet selitystäni, rauhoitu ja rukoile Korkeinta avaamaan sydämesi käsittämään selitykseni, sillä jos et tutkistele sitä objektiivisesti, niin et tule sitä tajuamaan.

        Raamatun uudempi osa Uusi Testamentti, kirjoitettiin noin 100 jKrs ja Koraani reilut 500 vuotta SEN JÄLKEEN. Uudessa Testamentissa on ETUKÄTEEN varoitettu SEN JÄLKEEN tulevista VÄÄRISTÄ PROFEETOISTA. Lue esim. Yeshuan varoitus: Matt.24:24-25

        "Sillä vääriä kristuksia ja VÄÄRIÄ PROFEETTOJA nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että EKSYTTÄVÄT, jos mahdollista, valitutkin. Katso minä olen sen teille EDELTÄ SANONUT."

        - Onhan tunnettua, että Muhammed yritti aikoinaan käännyttää Muslimeiksi aikalaisensa Juutalaiset, mutta he tunsivat Pyhät Kirjoitukset ja havaitsivat Muhammed'in VÄÄRÄKSI PROFEETAKSI !

        Koko Uuden Testamentin opetuksille on TÄYSIN KESKEISTÄ, että VAPAHTAJAMME Adonai Yeshua Ha-Mashiach ON sekä Juutalaisten valittujen että kaikkien muittenkin kansojen valittujen PELASTAJA ja että Hän sai vallan PELASTAA SILLÄ PERUSTEELLA, että Hän eli synnittömän elämän ja kuoli, VAIKKEI HÄNEN OLISI TARVINNUT kuolla. Hän siis kuoli SIJAISKUOLEMAN meidän kaikkien puolesta.

        Tällöin tapahtui seuraavaa:
        - Synnitön Jumalan Poika, joka ON IANKAIKKINEN, kuoli hetkiseksi ja hankki siten OIKEUDEN ELÄÄ IANKAIKKISESTI meille valituille Aadamin jälkeläisille Juutalaisista ja muista kansoista, jotka KAIKKI olemme jo syntymämme vuoksi syntisiä ! - Mikä RIEMUVOITTO YESHUALLE, jonka johdosta saatana repi vihoissaan kaikki vaatteensa tappionsa merkiksi ja vaeltaa nyt raivoissaan, koska hän tietää, että hänellä on vain VÄHÄN AIKAA toimia maan päällä.

        SE TOSIASIA, ETTÄ YESHUA TODELLA KUOLI GOLGATAN RISTILLE, selviää KAIKISTA NELJÄSTÄ EVANKELIUMISTA: Matt.16:21 20:17-19 21:37-39 27:50 / Mark.12:6-9 15:37 / Luuk.9:22 18:31-33 / Joh.19:30-35 josta erityisesti jae 33 ! Myös Ilmestyskirja osoittaa Yeshuan kuolleen ja nousseen kuolleista Ilm.1:17-18.

        Hebrealaiskirjeessä on Yeshuasta kirjoitettu (Hebr.9:15-17):
        "Ja sentähden Hän on uuden liiton välimies, että, koska Hänen KUOLEMANSA on tapahtunut lunastukseksi ensimmäisen liiton aikuisista rikkomuksista, ne, jotka ovat kutsutut, saisivat luvatun perinnön. Sillä missä on TESTAMENTTI, siinä on sen tekijän KUOLEMA toteennäytettävä; sillä VASTA KUOLEMAN JÄLKEEN testamentti on pitävä, koska se ei milloinkaan ole voimassa tekijänsä eläessä."

        Myös apostoli Paavali (yhdessä muitten opetuslasten kanssa) täsmensi julistetun evankeliumin TOTUUTTA ja PYHYYTTÄ jopa niin perinpohjin, että JO EDELTÄ KÄSIN PYHÄN HENGEN VAIKUTUKSESTA KIROSI KAIKKI ne julistajat, jotka jälkeenpäin tulevat julistamaan pelastuksesta MITÄ TAHANSA oppia, joka EI OLE Paavalin julistaman evankeliumin MUKAISTA: Gal.1:8-9

        "8. Mutta vaikka me, tai vaikka enkeli taivaasta julistaisi teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä me olemme teille julistaneet, HÄN OLKOON KIROTTU.
        9. Niinkuin ennenkin olemme sanoneet, niin sanon nytkin taas: jos joku julistaa teille evankeliumia, joka on VASTOIN SITÄ, minkä olette saaneet, HÄN OLKOON KIROTTU."

        Vielä Paavalin opin vakuudeksi mainittakoon, että hän julisti 1.Kor.15:3-6a
        "Sillä minä annoin teille ENNEN KAIKKEA tiedoksi sen, minkä itse olin saanut: että KRISTUS ON KUOLLUT MEIDÄN SYNTIEMME TÄHDEN, Kirjoitusten mukaan, ja että Hänet haudattiin ja että HÄN NOUSI KUOLLEISTA KOLMANTENA PÄIVÄNÄ, Kirjoitusten mukaan, ja että Hän näyttäytyi Keefaalle, sitten niille kahdelletoista. Sen jälkeen Hän näyttäytyi YHTÄ HAAVAA ENEMMÄLLE KUIN 500:lle veljelle...".

        Koraanissa väitetään ETTEI JEESUS MUKA KUOLLUTKAAN RISTILLE, vaan joskus myöhemmin. Tämä Koraanin oppi on TÄYSIN RISTIRIIDASSA uuden Testamentin opetusten kanssa, joten Paavali on jo etukäteen kironnut sekä Muhammed'in että Koraanin, kuten edellä osoitin Pyhistä Raamatun Kirjoituksista. Suurin Koraanin harhaoppi on kuitenkin se, että siinä väitetään, ettei Adonai Yeshua Ha-Mashiach ollut JUMALAN POIKA.

        PAKENE POIS ISLAMILAISUUDEN HARHAOPISTA ja VALITSE TODELLINEN PELASTUS YESHUASSA ! Juuri sitä varten sinut on TÄNNE johdatettu, että voit sen tehdä, sillä Muslimimaissahan monet tapetaan armotta, jos he kääntyvät siellä Kristinuskoon !!!

        minä uskon Koraanin olevan 100 % Jumalan sanaa, ja se mitä Raamatussa lukee, ei kumoa sitä. Ymmärrätkö? Eli et voi yrittää todistaa Raamatun perusteella (mikä on ristiriitainen kirja kaiken lisäksi), että islam on harhaoppi.

        Kyllähän Raamattu varoitti vääristä profeetoista, mutta Raamattu myös ennusti, että vielä tulee yksi profeetta ja hän oli Muhammed, uskot sitä tai et.


      • Jacob
        Valvoja kirjoitti:

        Vai on onko hän varmasti luvannut sinun olla koneella näin pitkään? Menepäs Jaakko nyt kiltisti iltapisulle ja muista ottaa lääke, että nukut yön rauhassa. Ja pese hampaasi!

        Olet väärällä foorumilla. Tällä foorumilla keskustellaan Islam'ista eikä "iltapisuista"...


      • Jacob
        muslimi kirjoitti:

        minä uskon Koraanin olevan 100 % Jumalan sanaa, ja se mitä Raamatussa lukee, ei kumoa sitä. Ymmärrätkö? Eli et voi yrittää todistaa Raamatun perusteella (mikä on ristiriitainen kirja kaiken lisäksi), että islam on harhaoppi.

        Kyllähän Raamattu varoitti vääristä profeetoista, mutta Raamattu myös ennusti, että vielä tulee yksi profeetta ja hän oli Muhammed, uskot sitä tai et.

        Et lukenut tekstiäni nöyrällä ja objektiivisella mielellä, koska et ymmärtänyt siitä rahtuakaan.

        Raamattu ennusti Vanhassa Testamentissa Jumalan lähettävän Mooseksen "kaltaisen" profeetan, joka julistaa kaiken sen mitä Israelin Pyhä pyytää Häntä julistamaan. Tämä profeetta oli Jumalan Poika, Adonai Yeshua Ha-Mashiach, joka oli myös KOKO VANHAN TESTAMENTIN PÄÄTEPISTE, sillä Yeshua itse sanoi: (Luuk.16:16a)
        " Laki ja profeetat olivat Johannekseen asti (siis Johannes Kastajaan asti), mutta siitä lähtien julistetaan Jumalan Kuningaskuntaa..."

        Yeshua sanoi itse itsestään, että Hän on Kirjoitusten ja Lain täyttäjä ja Hänen Isänsä, Israelin Pyhä osoitti sen tekemällä ENNEN NÄKEMÄTTÖMIÄ tunnustekoja ja ihmeitä Yeshuan julistaman sanan vakuudeksi.

        Muhammed'in sanoja EI OLE KUKAAN KOSKAAN VAHVISTANUT yliluonnollisella tavalla, kuten on tapahtunut KAIKKIEN VT:n profeettain kohdalla.
        Pelastus on JUUTALAISISTA, eikä Muhammed ollut juutalainen. Hänen oppiansa EI OLE KUKAAN KOSKAAN TODENTANUT ja jokainen vilpitön Koraanin lukija huomaa sen opin olevan ihan jostain muualta lähtöisin, kuin Israelin Pyhältä.

        AJATTELE TARKASTI TÄTÄ, YSTÄVÄNI !

        Siis ystäväsi Muhammed on noin 600 vuotta myöhässä !!! Tosin hänen harhaoppinsa uppoaa Kirjoituksia tuntemattomien ja ymmärtämättömien sydämiin, koska he eivät osaa kritisoida lukemaansa. Raamattu ei missään vaadi SOKEATA uskomista, kuten Koraani, vaan Raamatussa edellytetään ihmiseltä ennen uskomistaan sitä, että hän oppii luottamaan Korkeimpaan ja Hänen hyvyyteensä. Esimerkiksi Aabrahamia koeteltiin vasta hänen ollessaan yli 100-vuotias ja Nooa rakensi arkkinsa ollessaan jo noin 480-vuotias rakentaen arkkia n.120 vuotta poikiensa kanssa...

        On tyhmää uskoa mihinkään, mikä ei käytännössä osoittaudu luottamisen arvoiseksi. Siksi suosittelen, että hylkäät epäluotettavan Koraanin ja siihen liittyvän Islamilaisuuden ja alat jo tänään lukea Raamattua, niin löydät elämällesi TODELLA LUOTETTAVAN PERUSTAN !!!


      • pelkkä p
        muslimi kirjoitti:

        Koraani sanoo, että he naulitisivat ihmisen joka NÄYTTI Jeesukselta. Ymmärrätkö. Ei mitään erinäköistä. Jumala sai tämän henkilön näyttämään Jeesuksesta. Ymmärrätkö?

        Loppulausettasi en kehtaa edes kommentoida.

        Ai - siis jumala muutti jonkun toisen näyttämään Jeesukselta.
        Eli siis JUMALA HUIJASI IHMISIÄ näin.
        Mitähän tämä onneton sijaiskärsiä oli tehnyt ansaitakseen moisen kohtalon....
        On kait turha sanoa että näin VIATON (mutta ei Jeesus-joka oli itse myöskin viaton syytöksiin)TAPETTIIN, kun joku JUMALA HALUSI HUIJATA ja pettää ihmisiä.
        Eikö jumalan töissä siis ole järkeä ? Tai siis teidän näkemyksenne mukaan jumala toimii mielivaltaisesti.

        Eri kulttuureissa puhutaan monesti huijari/valhe jumalasta, mutta se ei ole koskaan luoja-jumala.
        "Huijari-jumala" tunnetaan meidän kulttuurissa saatanana. Tee tästä johtopäätös !

        KRISTITTYJEN ja JUUTALAISTEN JUMALA EI PETÄ... tässä vaiheessa voisin siteerata monia VT ja UT paikkoja.

        JEESUKSEN RISTINKUOLEMAN YDIN ONKIN JUURI HÄNEN VIATTOMUUDESSAAN.
        Sovitus tulee tuonkin väitteen mukaan suoritetuksi (viattomapi uhri sai kärsiä täysin vääriä perustein: Jeesuksestakin tulee nyt pelkuri ja huijari: sopivaa käytöstä teidän profeetalle), mutta te kiellätte sovituksen ja teette jumalasta sen mitä teette: huijarin.

        Tyhmyydestä puheen ollen...jos pohditaan näiden kahden uhrin tilannetta... te liikutte edelleen heikoilla jäillä...


      • muslimi
        pelkkä p kirjoitti:

        Ai - siis jumala muutti jonkun toisen näyttämään Jeesukselta.
        Eli siis JUMALA HUIJASI IHMISIÄ näin.
        Mitähän tämä onneton sijaiskärsiä oli tehnyt ansaitakseen moisen kohtalon....
        On kait turha sanoa että näin VIATON (mutta ei Jeesus-joka oli itse myöskin viaton syytöksiin)TAPETTIIN, kun joku JUMALA HALUSI HUIJATA ja pettää ihmisiä.
        Eikö jumalan töissä siis ole järkeä ? Tai siis teidän näkemyksenne mukaan jumala toimii mielivaltaisesti.

        Eri kulttuureissa puhutaan monesti huijari/valhe jumalasta, mutta se ei ole koskaan luoja-jumala.
        "Huijari-jumala" tunnetaan meidän kulttuurissa saatanana. Tee tästä johtopäätös !

        KRISTITTYJEN ja JUUTALAISTEN JUMALA EI PETÄ... tässä vaiheessa voisin siteerata monia VT ja UT paikkoja.

        JEESUKSEN RISTINKUOLEMAN YDIN ONKIN JUURI HÄNEN VIATTOMUUDESSAAN.
        Sovitus tulee tuonkin väitteen mukaan suoritetuksi (viattomapi uhri sai kärsiä täysin vääriä perustein: Jeesuksestakin tulee nyt pelkuri ja huijari: sopivaa käytöstä teidän profeetalle), mutta te kiellätte sovituksen ja teette jumalasta sen mitä teette: huijarin.

        Tyhmyydestä puheen ollen...jos pohditaan näiden kahden uhrin tilannetta... te liikutte edelleen heikoilla jäillä...

        Hän joka petti Jeesuksen. Joten oliko hän nyt niin viaton???


      • pelkkä p
        muslimi kirjoitti:

        Hän joka petti Jeesuksen. Joten oliko hän nyt niin viaton???

        Väärin väärin...
        Heittääkö moraalikäsitteet? Eikö mietitty loppuun.
        Eihän Juudas voinut pettää Jeesusta, jos kerran kuoli hänen puolestaan. Juudas on siis sankari.
        Hän teki miehen teon kun kaikki muut luikkivat karkuun.
        Eli siis Juudas pussasi ITSEÄÄN.
        Kuka siis veti itsensä köydenjatkeeksi?
        Kuka palautti rahat joilla ostettiin savenvalajan pelto? (jonka olinpaikka tiedetään tänäänkin: paikkahan on tuttu evankeliumeiden kirjoittajille: on Syytä muistaa että Evankeliuit pohjautuvat silminnäkijöiden kertomuksiin).

        Tämän teorian mukaan opetuslapset siis ns. "heiluttivat kaskariaan" hallintovallalle, Ristiinnalitsemisen jälkeen. Virkamiehet taas mokasivat- läl-läl-läää. Ei siis mitään syytä piilotella.
        Ai... unohtuikin loppu juttu: JUMALA HUIJASI opetuslapsia ja Jeesus häippäsi maisemista kuin paraskin pahantekijä (ja oli siis huijannut opetuslapsia kertomalla perättömiä juttuja- sietääkin häipyä: taivaaseenastuminen varmaan hoidettiin valoshowlla). Jeesus oli siis pelkuri, eikä kantanut vastuutaan (kuten tekivät mm. Johannes Kastaja ja VT:n profeetat: profejen kohtalo oli yleensä kurja kuolema, Eliaa lukuunottamatta)

        JUUDAS ON SIIS SANKARI - HÄN KUOLI AATTEEN PUOLESTA ja Jeesus siis luuseri joka mamelsi viimeisellä hetkellä.
        KRISTITTYJEN RISTI SIIS KUVASTAA SEN KAVERIN KUOLEMAA JOKA OLI JEESUSTA (JUMALAN PROFEETTAA)ROHKEAMPI JA KUOLI HÄNEN PUOLESTAAN. Juudastahan ei voi pitää petturina, koska hän itse kärsi sen kohtalon minkä oli toiselle varannut.
        TUO SELITYS TEKEE NIIN JUMALASTA KUIN JEESUKSESTAKIN NARRIN.

        Voit myös antaa niiden muidenkin henkilöiden nimet, jotka kuulemma olivat "sijaisuhreja". Heidän kohdallaan päädytään samanlaisiin lopputuloksiin.

        Pelkästään selitysten määrä jo osoittaa että TE ETTE TIEDÄ...VAAN ARVAATTE...eli allah ei siis antanut teille tietoa: miksi siis allah pimittää näinkin tärkeän tiedon?
        -Allahkaan ei siis tiedä. Voi voi.
        Mitens tämmöinen systeemi voi elää: ai- kun ei saa käyttää järkeä eikä kritisoida vaan olla sokea ja kuuro.


      • pelkkä p
        muslimi kirjoitti:

        Koraani sanoo, että he naulitisivat ihmisen joka NÄYTTI Jeesukselta. Ymmärrätkö. Ei mitään erinäköiseltä. Jumala sai tämän henkilön näyttämään Jeesukselta. Ymmärrätkö?

        Loppulausettasi en kehtaa edes kommentoida.

        Kyllä yksi lähetys riittää...
        Vai onko totta että te tosiaan uskotte että kun jotain valetta jankuttaa useamman kerran se muuttuu lopulta totuudeksi :)


      • pelkkä p
        pelkkä p kirjoitti:

        Väärin väärin...
        Heittääkö moraalikäsitteet? Eikö mietitty loppuun.
        Eihän Juudas voinut pettää Jeesusta, jos kerran kuoli hänen puolestaan. Juudas on siis sankari.
        Hän teki miehen teon kun kaikki muut luikkivat karkuun.
        Eli siis Juudas pussasi ITSEÄÄN.
        Kuka siis veti itsensä köydenjatkeeksi?
        Kuka palautti rahat joilla ostettiin savenvalajan pelto? (jonka olinpaikka tiedetään tänäänkin: paikkahan on tuttu evankeliumeiden kirjoittajille: on Syytä muistaa että Evankeliuit pohjautuvat silminnäkijöiden kertomuksiin).

        Tämän teorian mukaan opetuslapset siis ns. "heiluttivat kaskariaan" hallintovallalle, Ristiinnalitsemisen jälkeen. Virkamiehet taas mokasivat- läl-läl-läää. Ei siis mitään syytä piilotella.
        Ai... unohtuikin loppu juttu: JUMALA HUIJASI opetuslapsia ja Jeesus häippäsi maisemista kuin paraskin pahantekijä (ja oli siis huijannut opetuslapsia kertomalla perättömiä juttuja- sietääkin häipyä: taivaaseenastuminen varmaan hoidettiin valoshowlla). Jeesus oli siis pelkuri, eikä kantanut vastuutaan (kuten tekivät mm. Johannes Kastaja ja VT:n profeetat: profejen kohtalo oli yleensä kurja kuolema, Eliaa lukuunottamatta)

        JUUDAS ON SIIS SANKARI - HÄN KUOLI AATTEEN PUOLESTA ja Jeesus siis luuseri joka mamelsi viimeisellä hetkellä.
        KRISTITTYJEN RISTI SIIS KUVASTAA SEN KAVERIN KUOLEMAA JOKA OLI JEESUSTA (JUMALAN PROFEETTAA)ROHKEAMPI JA KUOLI HÄNEN PUOLESTAAN. Juudastahan ei voi pitää petturina, koska hän itse kärsi sen kohtalon minkä oli toiselle varannut.
        TUO SELITYS TEKEE NIIN JUMALASTA KUIN JEESUKSESTAKIN NARRIN.

        Voit myös antaa niiden muidenkin henkilöiden nimet, jotka kuulemma olivat "sijaisuhreja". Heidän kohdallaan päädytään samanlaisiin lopputuloksiin.

        Pelkästään selitysten määrä jo osoittaa että TE ETTE TIEDÄ...VAAN ARVAATTE...eli allah ei siis antanut teille tietoa: miksi siis allah pimittää näinkin tärkeän tiedon?
        -Allahkaan ei siis tiedä. Voi voi.
        Mitens tämmöinen systeemi voi elää: ai- kun ei saa käyttää järkeä eikä kritisoida vaan olla sokea ja kuuro.

        Itseasiassa Juudas EI ole petturi ollenkaan.
        En ole löytänyt yhtään uskovaa joka olisi pitänyt Juudasta petturina.
        Ne jotka pitävät Juudasta petturina, eivät ymmärrä Jumalan suunnitelmaa.
        Itseasiassa Juudakselle lankesi josssain määrin raskaampi osa kuin Jeesukselle.
        Muistaakseni Johannes kertoo että saatana meni Juudakseen ja sai hänet tekemään petoksen. Näin ollen on väärin syyttää Juudasta.
        Juudaksella oli aivan liian kova itsekritiikki asian suhteen.
        Mutta Juudas kuoli ennen Jeesusta eli ennen sovitusta: näin ollen Juudaksen tuomio on oleva lievempi, kuin niiden jotka ristinkuoleman jälkeen kieltävät Jeesuksen sovituksen.

        Muslimien tulkinnan mukaan voi tehdä seuraavan johtopäätkösen: Jos Juudas kerran kuoli jumalan profeetan puolesta: se tarkoittaa sitä että IHMINEN VOI VOITTAA JUMALAN viekkaudella (ELI jumala ei ole kaikkivaltias). Näin ollen siis islam on oppeineen samanlainen kuin esim. muinaisten kreikkalaisten jumalat, joiden tehtävänä on vain rääkätä ja piinata ihmistä (olette varmaan katselleet Xenaa).


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      168
      2891
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2051
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2024
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1835
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1323
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1211
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe