kuopio hair&beauty ilme

minä vaan

elikkäs onko kellään kokemusta tästä kampaamosta?? katselin netistä kuopion kampaamoita ja tämä vaikuttaisi nuorekkaalta paikalta josta saa sekä hääkampauksen että meikin.mitä mieltä olette paikasta?? saa ehdottaa myös muita laadukkaita paikkoja jos tiedätte?? kiitoksia jo näin etukäteen!!!!

10

3436

  Vastaukset

  • KK's (http://www.hiusstudiokks.fi/) tarjoaa myös kampaamo- ja meikkipalvelut samoissa tiloissa, koska samassa tilassa työskentelevä SKY-kosmetologi Eva Kankkunen voi tehdä meikin. Itsellä on kokemusta vain parturipalveluista ja kosmetologin puolella ihon puhdistuksesta, mutta työntekijät ovat tähän asti osoittautuneet asiansa osaaviksi ja nuoria tekijöitä ovat kaikki (joten nuorekas ilme löytyy kyllä!). Hiusstudion puolella on monta valokuvakansiota täynnä liikkeessä tehtyjä juhlakampauksia, käy katsomassa miellyttääkö tulos!

  • Mainittakoon myös, että Eva on työnsä suhteen perfektionisti ja asiakastyytyväisyys on hänelle tärkeää, joten sieltä et taatusti saa mitään puolihuolimatonta tai keskeneräistä!

   • minä suosittelen Kuopiosta paikkaa nimeltä Shine, ja sieltä Katia. Samasta paikasta saa kampaukset, meikit ja muut kauneushoidot tarvittaessa. Meille Kati & co tulivat kotiimme tekemään kampaukset ja meikit kun meitä oli 5 päätä kaunistettavana juhlapäivänä.


   • asteri kirjoitti:

    minä suosittelen Kuopiosta paikkaa nimeltä Shine, ja sieltä Katia. Samasta paikasta saa kampaukset, meikit ja muut kauneushoidot tarvittaessa. Meille Kati & co tulivat kotiimme tekemään kampaukset ja meikit kun meitä oli 5 päätä kaunistettavana juhlapäivänä.

    Kati tekee kyllä hyvin nättiä jälkeä, viimeksi en tosin päässyt hänen käsittelyynsä ja pettymys oli melkoinen...


  • ilme on aivan loistava. kävin hääkampauksessa ja meikissä ja lopputulos oli ihku. suosittelen miraa. vaikka kuulemma on kaikki siellä hyviä. ainakin hääforumilla kovasti kehutaan muitakin.
   sinne vaan, varmaa laatua

  • Hei!

   Itse olen Ilmeen vakiasiakas. Ei ole kokemusta kampauksen/meikin teosta, mutta noin yleisesti voin kyllä suositella! ite ainaki olen aina tyytyväinen lopputulokseen. :)

   • tosi upee paikka ja hyvä palvelu, hyvä hintataso asiakkaan näkökulmasta ja hyvä lopputulos
    ei voi kun kehua THE KAMPAAMO


   • maiju24 kirjoitti:

    tosi upee paikka ja hyvä palvelu, hyvä hintataso asiakkaan näkökulmasta ja hyvä lopputulos
    ei voi kun kehua THE KAMPAAMO

    Suosittelen Kampaamo Shine ja sieltä Kati ja Piia! Ihanat kampaukset ja meikit häihin :)


  • kävin siellä parturissa vuosi sitten, annoin selkeät ohjeet kuinka luhyeksi haluan pulisongit jätettävän, koska minusta ne kehystää nätisti kasvoja.
   kampaaja oli vetänyt ne aivan lyhyeksi ja minua itketti pois lähtiessä

   toinen kokemus irtoripsien laitosta/

   minulle laitettiin toukokuun lopulla irtoripset, meni 4 päivää ja puolet oli tippuneet pois, kävin viikon sisällä takuuhuollossa ja siitä meni myös 4 pv ja olivat tippuneet pois, molemmilla kerroilla kyseessä oli eri henkilöt.

   liimaa laittettiin todella paljon, silmiä kirveli, irtoripset törrötti kohti silmää.

   jos asiakaspalvelu tilanne oli huono, menin liikeeeseen ja kerroin että haluan LUONNOLLISET ripset, asiakaspalvelija ei keskustellut minun kanssa sanaakaan vaan laittoi minut tuoliin ja sanoi että 40 laitetaan molempiin silmiin.
   kun nousin tuolista, silmät olivat aivan kauheat, todella vahvat ja paksut.

   kun kävin nyt eri hoitopaikassa korjauttamassa vauriot, hän ihmetteli kuinka ihmeessä ripset on kiinnitetty näin paljolla liimalla ja laitettu vain päällekkäin, koska ripset tulisi laittaa oman ripsen juureen ja niitä oli siellä kuinka sattuu.

   en suosittele ILME liikettä kenellekkään ripsien laittoon.

   kauneudenhoitola Kosmiks kirsi oli aivan mielettömän hyvä ja ammattilainen laittamaan ripset, sai korjattua vaurioita jonkin verran ja ripset on hyvin kiinni ja ei kirvele!

  • Minä taas sain aivan upeat luonnolliset ripset ihmeessä :)

  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuka maksaa ei-turvallisesta maasta tulevan pakkokatanteenin..

   ..eivät kai veronmaksajat Kelan ansiosidonnaisella päivärahalla? Vastuuton mokailija maksakoon mokiensa kulut itse! Se on Ruotsin risteilyltä tai Balk
   Maailman menoa
   94
   3017
  2. Järkyttäviä Paljastuksia Nikon TV-sarjasta

   Tänään se sitten alkaa, sarja nikosta ja katiskasta. Ennakkotietojen mukaan sisältö paljon ikävämpää kuin luulin. Niko käyttänyt huumeita jo 13 vuotia
   106
   2567
  3. Henna ja Tauski jälleen yhdessä onnellisina

   Kihlatkin hankittu. https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/503fdd42-5bef-4519-ae07-de01ca6aa9ba
   24
   2262
  4. Suomi olisi itse tarvinnut kehitysapua

   suomen koronatalous ja sannan lahjarahat italiaan on kestämätön setti. Suomen julkinen ajetaan alas, teitä ei kunnosteta, omaa taloutta ei elvytetä..
   Maailman menoa
   179
   2080
  5. Sofian pätkä storyssa.

   Siellä taitaa känniläinen Stefu olla vieressä. Jotain rajaa Sofia!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   74
   1406