HALUUN ÄKKI ''RIKASTUA''! !! (:

Esmee

Miten 15 vuotias (tyttö) vois rikastuu nopeasti?? =) Voisin jo ruveta sijottamaan, mutta miten mä saan sen alkusumman? Joudun käymään jossain siivous töissä joka vkl ja ei sillä rahalla mitä sieltä saa niin kukaan edes persettänsä pyörittäisi. Saan ehkä pari sataa kuussa. Ja toi duuni on mitä on. Ois kiva jos tulot ois kuussa tyyliin 1000e mut mitä mä teen sen eteen? Miten ihmeessä voisin saada edes paremman duunin. Haluun lentokentälle tai kauppaan töihin :D älkääkä kysykö mihin 15 vuotias tarvii 1000e /kk. Mä säästän osan ja teen nillä myöhemmin jotain järkevää, osan käytän omiin menoihin. Voiko sijottamalla rikastua nopeasti? jos alotan vaikka pienestä summasta tyyliin 300 ja sit aina enemmän ja enemmän. help me please

31

7251

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tiellä!

      Ihan ensimmäiseksi kannattaa rekisteröityä kauppalehden palstalle. Sieltä saat parempia ja asiantuntevampia neuvoja kuin täältä.

      Sitten asiaan:

      Sanotaan näin, että sijoittamalla VOI rikastua nopeastikin, mutta se ei valitettavasti ole kovin todennäköistä. Tällöin pitäisi ottaa suuria riskejä. Tuotto ja riski kulkevat käsi kädessä. Tällöin voit saada siis mahtavan tuoton, mutta voit myös menettää suuren osan rahoistasi.

      Parempi onkin puhua vaurastumisesta.

      Keskimäärin osakkeet tuottavat inflaation jälkeen n. 8-10% vuodessa. Tämä siis tarkoittaa keskimäärin sitä että sijoittamasi summa keskimäärin tuplaantuu 7-8 vuodessa kun saat korkoa korolle. Kuten ehkä jo tiedätkin, tuotto vaihelee rajustikin joten vakaata tuottoa tuo ei lyhyellä tähtäimellä ole. Eli vuodessa osake voi nousta vaikka 40% ja seuraavana vuonna pudota 30% jne, mutta pitkällä tähtäimellä on lähes mahdotonta olla vaurastumatta.

      200e kuukaudessa on jo hyvä alku. Mitä aiemmin aloitat sijoittamaan, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on (taloudellisesti) huolettomaan elämään hieman vanhempana. Minun mielestäni juuri nyt on hyvä aika aloittaa.

      Koska olet vielä alaikäinen tarvitset vanhemmiltasi luvan sijoitustoimintaan. Pankista ei oikeastaan kannata kysellä neuvoja. Siellä he eivät ajattele kuin omaa etuaan.

      • kyllä joo

        Kriittisyys kannattaa tälläkin kertaa. Kirjoitusten perusteella suurin osa siellä on optimistisia nuoria keltanokkia.


      • jo yksi tyhmä
        kyllä joo kirjoitti:

        Kriittisyys kannattaa tälläkin kertaa. Kirjoitusten perusteella suurin osa siellä on optimistisia nuoria keltanokkia.

        Puhut asiaa! Menin ottamaan sijoitusrahaston omaa lomamatkaani varten. Nyt on 40 € kadonnut taivaan tuuliin ja kun soittaa pankkiin, niin sanotaan, että kyllä ne vielä korjaantuvat. ÄLKÄÄ OLKO NIIN TYHMIÄ, JA OTTAKO MITÄÄN RAHASTOJA, MITÄ PANKKI SUOSITTELEE!!!!


    • Äkkirikastuja

      Lukaisepa tämä läpi http://infocash.freehostia.com/
      Lisäksi toivon että tutkit aihetta lisää, sillä tuolla menetelmällä voi tienata omaisuuden jos yrittää tarpeeksi eikä heti luovuta. Onnea rikastumiseen.

    • haluisi

      Ihan ei kannata nuorella iällä ja vähällä pääomalla sortua mihinkään humpuukiin tai edes ostaa osakkeita. Suosittelen sijoitusrahastoja tai sijoitusvakuutusta, johon voi kerran kuussa laittaa rahaa. 200 euroa on jo tosi paljon, koska ei kellään ikinä ole laittaa hurjia summia säästöön vaikka saisi minkälaista palkkaa... Jos ei kuitenkaan tiedä mistään mitään eikä halua menettää rahojaan, pankeista saa nyt mainioita korkoja määräaikaisille talletuksille, tosin inflaatiokin nyt on merkittävä. Itselläni on sijoituskokemusta jo muutama vuosi ja luen Kauppalehteä aktiivisesti, mutta silti olen vielä aika hakusessa kaiken kanssa että mitenkäs tää menikään... Mutta tsemppiä!

      • jack off

        kunpa joku olisi käskenyt minua 15v alkaen ostamaan osakkeita aina kaikella rahalla niin nyt olis aika kovat massit ja isot kassit. mitä aiemmin ja mitä enemmän, sitä nopeammin voi lopettaa säästämisestä puhumisen


    • hyvät hyssykät!

      äkkirikastuminen tapahtuu vain lottoamalla.. Ja sekin on väärä tapa kun sieltä ei tule mitään.
      ei 15 vuotias voi äkkirikastua, eihän se edes saa " rikkaiden" töitäkään. Käy koulut loppuun ja rupea sitten vasta haaveilemaan menestyksestä.. Jonka voit unohtaa saman tien! sillä talous romahtaa ja syöksyy joka puolella.
      Kiitokset voit lähettää USA:han täyttymättömästä haaveestasi, ainakin tältä osin:(

    • poskelle

      Kasvamalla aikuiseksi, muuttamalla pois vanhempien helmoista ja tajuamalla, että tosimaailmassa unelmoijat ovat ammattityöttömiä.

      Eli kunhan hommaat itsellesi ensin asunnon, maksat vuokraa, käyt töissä sen sijaan, että unelmoi 24h päivässä, huomaa että itse ei olekaan se maailman napa.

    • Investon

      Heippa,

      Tosi hienoa, että jo 15 vuotiaana mietit vaurastumista. Aikaahan sulla on vaikka kuinka paljon toteuttaa haaveesi. Itsekin oivalsin varhaisessa vaiheessa, että kun rahaa laittaa vähänkin sivuun, niin siitä se omaisuus pikkuhiljaa kasvaa.

      Itse tein viikonloppuisin töitä ja viikot tietysti olin koulussa, keräsin osan palkasta säästötilille ja kun potti tilillä oli tarpeeksi iso sijoitin sen rahastoon. Tällä rahasto ja säästötili veivaamisella sai kerrytettyä ihan hyvin varallisuutta. Sittemmin aloin tehdä tuttavuutta suorien osakesijoitusten kanssa.

      Toi "lottovoitto" ajattelu sijoittamisesta täytyy kuitenkin unohtaa, koska omasta kokemuksesta voin sanoa, että sekin piti mennä kokeilemaan ja oppimaan kantapään kautta.

      Pidä hyvä huoli rahoistasi ja aseta itsellesi tavotteita, lue sijoittamista käsitteleviä kirjoja ja ennenkaikkea pidä huolta itsestäsi, että jaksat. Jossain vaiheessa menee, niin kovaa että haluaisit ottaa makuupussin töihin ja asua siellä tai olla kokoajan monitorin edessä katsomassa, kun rahaa tulee. Menestys tuntuu hemmetin hyvältä, mutta täytyy muistaa jarruttaa ettei pala loppuun.

      Hyvää perustietoa myös täältä http://www.valistunutsijoittaja.com/

      • Investon

        "depression is state of mind"

        Turha USA:ta syytellä. Jos Neiti on valmis tekemään töitä, niin kyllä onnistuu. Voittajat eivät koskaan luovuta, luovuttajat eivät koskaan voita. Unelmat/tavoitteet vievät eteenpäin.

        Nuo ovat vähän klisee lauseita amerikasta, mutta paikkansa pitäviä.

        Jos suomessa ei olis typerää sossuhyysäystä, niin ammattityöttömätkin lakkaisivat unelmoimisen sijaan totettamaan. Nälkä alkaa motivoimaan.
        Toki asialla on kääntöpuolensakin, näistä voisi alkaa poikimaan rikollisia. Jokaisella on mahdollisuus, mutta päätöksen teemme itse.


    • Saidan lapsi ;D

      Oo kuule onnelline, mä saan 2€ per vuosi >P

    • Unelmoija-lapsi

      Oon tässä jo pari vuotta kaavaillu, et menisin lukion 1. vaihto-oppilaaks. Siihen tarvittais n. 8 000e, joten urakka on aika suuri :D Yritän tsempata koulussa, et saisin stipendei jne. teen töitä, surkeeta lehtienjakeluu, 100e kuussa (määrittyy työn määrästä). Yritän päästä vielä toisiinki töihin ja etin siivottavii taloi, mut ei tässä 13½ iässä (menossa 8.) saa oikeen töitä :s Rahaa olis nyt jo joku 500e, onhan seki alku, oon tehny n. 4 jakelukertaa, tullu päälle 50e. Se on aika raskasta. Onneks mul on vanhemmat tukena, jotka sitten maksaa siitä n. 2000e. Pyrin myös hankkimaan stipendin joka kattaa n. 1000e siitä vaihto-oppilas ohjelmasta.

      Eli juttu oli, että kyllä siinä onnistuu jos vaan yrittää! Koitan mennä lukion 3. kin vaihtariks, kun oon 18 , silloon saa aika semmosen "kunnon" työn, josta saa varmaa vähä yli 1000e kuussa, siitä tulis hyvin kasaan rahat:P

      Onnee!

    • Zecraxti

      Hetkinen. Toi sivu, jonka nimimerkki "no jaa" antoi 2.9.2008 (http://bux.to/?r=5746), niin kysyisin siitä sen verran, että tietääkö kukaan kuinka kauan noi ostettavat tyypit tekee sen mainosten klikkaamisen sun puolesta? Ja onko kellään henkilökohtaista kokemusta ton sivun luotettavuudesta ja toimivuudesta, että onko se todella antanut rahat tilille kun siitä ollaan nostettu rahaa?

    • joku vaan

      Kehnohko provo mutta vastataan siltä varalta että muutkin tarvitsevat tietoa.

      Ainakaan sijoitusrahastoilla ei rikastu, kannattaa katsella rahastojen vuosikertomuksista viiden tai kymmenen vuoden tuottohistoria.

      Palkkiot nyt vaan syövät kaikki mahdolliset rahaston edut ja enemmänkin.

      Jos on riittävästi rahaa, siis yli miljoona, voi perustaa oman "rahaston" joka tuottaa saman ilman kuluja. Esimerkiksi HEX-indeksirahaston saa aikaan noin viidestä osakkeesta.

      Ja aina voi peesailla hyviä rahastoja kuten Odinia, tosin niilläkään ei viime vuodet ole menneet kovin loisteliaasti.

    • Pölssi-Anaalikko

      Jos sullon tiukka pörsä, niin laita se markkinoille.
      Sieltä saat sitten pääomaa sioittamiseen.

    • Ei huijattu

      Sitten se tärkein: RAHA EI TEE ONNELLISEKSI. Onni tulee ihan muualta.

    • gals got to do....

      Sorry, Ei onnistu tässä hetkessä ...ilman rikollisuutta. ja siinäkin täytyy olla
      tekijä eikä näkijä...nopeasti se ei todella käy kuin lottovoitolla.
      Tonni kuussa ei ole paljon ..rikastuminen on eri asia:)

    • Roopesorsa

      Perinteinen naisten rikastumiskeino ei tule kohdallasi kysymykseen, ainakaan Suomessa, koska olet alaikäinen. Kannattaa harkita hankkiutumista Kailajärven kaveriksi, äijällä kun on nelisen vuotta aikaa ohjailla nuoria rahanteon saloihin.

      • Kyllä se siitä

        Rikolliseksi voi alkaa kuinka nuorena tahansa. Itseään pienemmiltä voi ryöstää vaikka kännykät ja ipodit. Vanhemmiten voi laajentaa toimintaansa rikollisuuden eri osa-alueille. Prostituoiduksi ei kannata alkaa, vaan ennemmin parittajaksi joka käärii rahat huorien töistä.


    • Sancwict

      Perusta nakkipulju myy joka toinen hodari pimeesti,niin ne kaikki tekee,niin kauan kun laitavat mustan laatikon kassaan,mut sekään ei ole ongelma.

    • hande-56

      Mene vapaaehtoistyöhön johonkin jotka tekevät kurjissa oloissa olevian lasten ja kaikkien vähäosaisten hyväksi. Takaan että saat sellaista pääomaa jota ei tässä maailmassa rahalla saa.Senkin käsitää vasta muutamian vuosien päästä.
      Äkkirikastuminen on harhaa,siihen jotkut onnekkaat kurjat ehkä saatavat joutua.
      Tyytyä siihen mitä on,siinäpä vasta haastetta.

    • pankkipankkipankki

      Pankin päällä istut,ota se käyttöön!!!!!!!!!!!!!!
      RIKASTUT

    • adsadadsad

      Kysyn kuitenkin.

      Mihin 15-vuotias tarvii 1000e/kk?

      Mitä ylipäätään teet rahalla?

    • yx

      Miks tällasia vuosia vanhoja juttuja nostetaan tähän etusivulle???

    • ....................

      Älä mee siivous hommiin, ne on ihan perseestä itse olen ollut niissä. Käyt koulut ja meet KUNNON TÖIHIN. Opintotuki on helvetin vähäinen, varsinkin jos asut kotona.

      Näitä Wincapitoja on netti pullollaan, ei kannata haksahtaa niihin ja tuhlata vähiä viikkorahojaan. Ottavat vielä lainaa sun nimiin, jos annat niille henkilötiedot jollekkin huijarille, niinkuin Kailajärvi on.

    • luckyshot

      Jos suomessa ei voi rikastua miten sitte peter vesterbacka

    • rikastunetissa.com
    • Rikastumisnero

      Miten rikastua netissä lienee yksi niitä kysytyimpiä ja varmaa sellaista ei olekaa. Konsteja on kuitenkia kohtuu monia mutta suurin osa niistä riippuu puhtaasti tuurista. Hyvä jos ne ei kustanna itselle mitään: http://www.peemies.net/8979/index.html

      Ensimmäinen noista on se mikä itselle toiminut parhaiten. Ennoo kylläkään rikastunut mutta jotain ylimääräistä jäänyt matkalla kouraan.

    • keksijä.1

      Yrityksen perustaminen joka perustuisi asiantuntemukseesi.

    • Sitä samaa minäkin mietin tekis mieli ostaa pc ja siihen kaikki lisä osat

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2082
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1624
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1491
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      25
      1468
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1397
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1321
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe