apua!!!

nais ystäväni vei minut kisarantaan jossa katselin kun hän tanssi ,,,minua harmitti kun en ollut aiemmin aloittanut harrastusta enkä osannut,jotakin suurta heilahti sisälläni ja tein päätöksen .

nyt olen harrastanut tanssia n.1,5 vuotta kun sama ystäväni kannusti mm.liittymään tanssiseuraan ,,liityin seuraan ja hän jopa rastitti minulle kurssit johon voin mennä(myöhemmin sanoi että leikillään)
aloin käydä tunneilla ,,murheenani oli vuorotyö eli joka toinen viikko en päässyt,,,mutta otin toisen ahjolan kurssin viikon lopulle että se paikkaisi puutetta.

Mutta kuinkas kävikään ? ystäväni alkoi vihjailla ettei pidä että kävisin tanssitunneilla ,,hän oli silloin raskaana ja olin muuten paljon hänen luonaan (asumme erillään),,.Tuli kesä ja koulut meni kiinni,,pitkin kesää hän tutki kännykkääni kenelle viestitän ,,=entiselle vaimolleni ja 1-2 naishenkilölle joihin ei minulla mitään suhdetta,,=näistä riitaa . kesällä äänen paino koveni että alanko taas käydä syksyllä tanssikurssilla ,,pyysin häntä mukaan ettei kävisi niin että joutuisin lopettamaan kun siihen en ollut kovin halukas,,
huomasin että tanssi lajien opettelu tekee minulle hyvää(minulla avioero ja muuta sydän surua),yllätyin kuinka paljon tanssilajeja on .Hän ei ollut halukas tulemaan tanssiseuraan mikä tuntui kummalliselta .
Hän alkoi vähin erin väittämään että hakeudun naisia tanssittamaan ja että minulla on joku syy /suhde miksi siellä käyn,hän ei kestä että tanssin toisten kanssa.Yritin kertoa että haluan oppia tanssimaan hyvin ja siksi käyn ja toistin toivomuksen että kävisimme yhdessä,hän kieltäytyi, sanoi että me voimme opetella yhteisen rakkaus tanssin ettei hän välitä millainen puu pökkelö olisin ,,,hän voisi opettaa. Minä itse tahtoisin käydä tanssiseurassa jossa on mahtavat opettajat ja ilmapiiri,,.Hän väittää että minä tahdon painautua muihin naisiin ,,,olen yrittänyt kertoa että käyn tanssin opettelun ja ilmapiirin vuoksi ,,mitä hän ei ole uskovinaan ..(minun rakkaani tanssii vain minun kanssani hän sanoo)

Hänellä on Valtava kokemus "taidetanssista yms,," ja käynyt yli10 vuotta lavoilla ja ties missä ja jopa tanssi seurassa on kaveri jonka kanssa hän on tanssinut "taidetanssia",yms,,.mutta nyt minun uhkailu on noussut siihen pisteeseen että hän sanoo että kun sinä käyt "toisten luona ",,hän aloittaa mahd pian käymään jossakin ja antaa täydellisen tanssinsa jollekin toiselle ja itsensä,painautumalla,.Tästä ja muusta mielestäni hän sotkee sexin ja tanssin ,=ajattelee heti sitä",, hänelle olen yrittänyt kertoa että haluan opetella .Minun kanssani hän ei ole suostunut lähtemään mihkään tai tanssimaan koska on suuttunut siitä että pidän harrastuksestani kiinni "vaarantaen suhteen vakavasti"
olen alkanut epäilemään että millaista menoa hän tanssi lavoilla harjoittaa/harjoittanut kun haluaa rajoittaa minua kaiken kustannuksella.Kysyinkin häneltä että voisitko kertoa mitä olet siellä touhunnut ja kenen kanssa(minä olen joutunut kaiken tilittämään),,tivasin tätä tänään useaan kertaan tarkoituksella kun minua on tulitettu koko ajan,,,.Minua alkoi kiinost hänamaan että millaista peliä ,,hän kerholassa ja kisarannassa on pitänyt, ,hänen tanssitutut tietäisi,,,.itse olen joskus opettanut "itämaista mystiikkkaa" joskus ja hänkin on liki ammattilainen niin harmittaa tälläinen =harrastus tai minä asettelu,,,suhde ei voi nyt hyvin mm.tämän takia
Kertokaa miten tämä purkautuisi,,,,,välitän hänestä tosi paljon ,,,mutta tosi uupunut,,

6

336

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • normaali

      Tuo vaikuttaa ihan sairaalta tyypiltä.´Että menitkin "lankaan" joita muutamat kontrolliin taipuvaiset manipuloijat asettelevat silloin kun tietävät "voittaneensa luottamuksen".
      Oman mielenrauhasi vuoksi, jätä ja heti. On olemassa "normaalisti" käyttäytyviä ihmisiä.
      Tuo tyyppi on selvästi tekemässä kaiken aikaa sitä mitä teki sinulle, myös muille. Ei siis sellainen tyyppi mikä voisi olla asiallinen, sinut huomioonottava, seurustelussaan. ÄLÄ MYY SIELUASI. Jo nyt on sinulla tyhjät kädet, vaikka yrität saada "lipevästä" kiinni. JÄRKI KÄTEEN.

    • zöf

      Sukkaisuus on pirullinen mielenpiirre.

    • tuplasasse

      Tällä palstalla oli jokin aika sitten aivan saman sisältöinen purkaus. Jos olet sama, et sitten ole saanut asioitasi vielä järjestykseen?

      Kuulostaa omituiselta, että ensin vokotellaan harrastuksen pariin ja kun sitten toinen kiinnostuukin, alkaa jarrutus? Naisellasi on mitä ilmeisimmin (kerroithan sen jo itsekin) jonkinlainen kieroutunut kuva tanssin harrastamisesta. Tai ainakin hän itse harrastaa (harrasti) tanssimista näillä omilla tarkoitusperillään.

      Oletko kysynyt ystävältäsi, uskooko hän suurimman osan harrastuksekseen tanssivista tekevän sitä vain tanssin vuoksi? Vapailla ihmisillä on tietty "lisäbonusta", jos harrastuksen myötä syntyy suhdekin. Tätäkö ystäväsi nyt pelkää?

      Jos luottamusta välillenne ei synny, ei ole paljonkaan tehtävissä. Joko saat ystäväsi luottamuksen, jotta voit jatkaa tanssimista tai sitten sinun on lopetettava harrastus. On tietty vielä sekin vaihtoehto, että eroatte ja jatkat sitten tanssimista, mutta onko harrastus ainoa syy eroon?

    • konkarina tietää

      ...tanssi-ihmisenkin todelliset tarkoitus perät. Sukuvietti ohjaa väistämättä tilanteisiin että pannaan ns. lihaa piiloon, parkkipaikan varjossa autot keinahtelee rytmikkäästi kun naidaan niin että p...u savuaa...

      • .............

        "...tanssi-ihmisenkin todelliset tarkoitus perät. Sukuvietti ohjaa väistämättä tilanteisiin että pannaan ns. lihaa piiloon, parkkipaikan varjossa autot keinahtelee rytmikkäästi kun naidaan niin että p...u savuaa... "

        - ja sitten sä heräsit.. :DD


      • konkarina...
        ............. kirjoitti:

        "...tanssi-ihmisenkin todelliset tarkoitus perät. Sukuvietti ohjaa väistämättä tilanteisiin että pannaan ns. lihaa piiloon, parkkipaikan varjossa autot keinahtelee rytmikkäästi kun naidaan niin että p...u savuaa... "

        - ja sitten sä heräsit.. :DD

        ...mopo-pojallehan tuollainen on saavuttamatonta ja siksi amisviikselle tyypillinen kommentti...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      252
      2463
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      186
      1572
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      58
      1396
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      77
      1123
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1119
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      219
      993
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      980
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      885
    9. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      709
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      700
    Aihe