Kuinka paljon Gefilusta voi juoda?

sinkkutalous

Jos juo yksin litran purkin Gefilus mehua laskin että mehua täytyy juoda n. 2,5desiä päivässä, jos mehun säilyvyys on avattuna neljä vuorokautta. Onko tämä määrä liikaa? Olisi hyvä jos mehuista olisi myös puolen litran pakkauksia. Ne olisivat myös kevyempiä kuljettaa kaupasta kotiin.

9

1696

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ??????????

      olisi liikaa???

      • sínkkutalous

        Koska juomat ovat myös vitaminoituja.


      • mehunjuoja
        sínkkutalous kirjoitti:

        Koska juomat ovat myös vitaminoituja.

        on pieni osa niistä vitamiineista, joita sisältää esimerkiksi monien päivittäin käyttämä monivitamiinitabletti. Et siis mehua juomalla ylitä mitään saantisuosituksia, paitsi ehkä C-vitamiinin. Siitä taas ei ole haittaa, koska päivän minimisaantisuositus (60 mg/päivä) ylittyy jo muutamalla hedelmällä tai muutamalla desilitralla marjoja. C-vitamiini ei vesiliukoisena vitamiinina varastoidu, vaan ylimääräinen poistuu itsestään.


    • joujoo

      Meinaatko saavasi liikaa bakteereita. Ei pelkoa. Juomista ja jugurteista sun muista pikaruuista saatavat bakteerimäärät ovat hyttysen pieru ihmisen kokonaisbakteerimassassa. Enempi nämä bakteerilisäruuat ovatkin mainostemppu. Ei niistä haittaakaan ole. No ehkä lompakolle. Parhaiten omaa bakteerimassaansa hellii syömällä esim runsaati kuitua. Ne hyvät pöpömme dikkaavat kuituruuista.

    • eikä pelkoa

      Minä juon gefilusta ja otan myös 500mg C vitamiini tablettia päivässä (saa apteekista ja luontaistuotekaupasta), ei ole pelkoa yliannostuksesta ja pysyy flunssat pois.

    • Valio_asiantuntija

      Jotta saat riittävästi LGG maitohappobakteeria, niin Valio Gefilus mehun päivittäiseksi annokseksi riittää lasillinen eli noin 2 dl. Tuo päivittäin juomasi 2,5 dl ei ole liikaa, sillä maitohappobakteeri Lactobacillus GG:n suhteen ei ole yliannostuksen vaaraa.

    • a-SIANtuntija

      Gefilus on hyödyllistä vasta kun sitä juo 1,8 litraa päivässä. Tämä on Elintarvikeviraston julkistama tulos. Siksi Sinun pitäisikin ostaa aina 5 päivää kohden yhdeksän litran pakkausta Gefilusta.

      Haittapuolena on ylenmääräinen energiansaanti: jos nautit Gefilusta noin, korvaten muut päivittäiset juomat sillä ja pitäen muuten ruokavaliosi ennallaan, lihot ensimmäisen vuoden aikana n. 22 kg (nainen) tai n. 17 kg (mies) ja saat todennäköisesti seuraavien 10 vuoden aikana aikuisiän diabeteksen, ellei sinulla ole jo diabetesta.

      Näin on jämpti.

      • Valion trukkikuski

        Valion Gefilusta ei tarvitse nauttia noin paljon! Sen voi laittaa suoraan suoneen, jolloin 15ml/diem on riittävä annostus. Laktobasillit tuottavat toivotut tulokset paljon nopeammin suorassa kontaktissa verisolujen kanssa. Toimenpidettä EI SAA tehdä kotona, vaan se vaatii lääkärin (ei vale-sellaisen) läsnäoloa.


      • Valio_asiantuntija
        Valion trukkikuski kirjoitti:

        Valion Gefilusta ei tarvitse nauttia noin paljon! Sen voi laittaa suoraan suoneen, jolloin 15ml/diem on riittävä annostus. Laktobasillit tuottavat toivotut tulokset paljon nopeammin suorassa kontaktissa verisolujen kanssa. Toimenpidettä EI SAA tehdä kotona, vaan se vaatii lääkärin (ei vale-sellaisen) läsnäoloa.

        Jo yksi annos päivässä LGG maitohappobakteereita sisältäviä Valio Gefilus tuotteita riittää terveysvaikutusten saavuttamiseen. Yksi annos Gefilus tuotteita on
        - 1 lasi mehuja, maitoa tai piimää TAI
        - 1 pikarillinen jogurttia TAI
        - 1 Gefilus tehojuomapullo.

        LGG maitohappobakteeria saa myös Gefilus kapseleista (Gefilus Basic ja Plus) ja Gefilus tipoista. Gefilus Plus kapselit sopivat myös maitoallergisille.

        Yliannostuksen vaaraa LGG:n käytön suhteen ei ole. Euroopan elintarviketurvallisuusvirasto on arvioinut kaikki nykyään elintarvikekäytössä olevat laktobasillit yleisesti turvalliseksi vuonna 2008 julkaisemassa arvioissaan.

        Oleellista on Gefilus-tuotteiden päivittäinen käyttö, sillä vain säännöllisesti käytettynä LGG asettuu osaksi suoliston bakteeristoa ja saa aikaan myönteisiä terveysvaikutuksia.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      72
      1394
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1237
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1175
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      74
      1099
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      69
      967
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      76
      772
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      722
    8. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      374
      717
    9. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      41
      711
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      676
    Aihe