Gefilus ja Molkosan

levoton masukka

Voiko Gefilus tuotteita käyttää Molkosan hervalmisteen kanssa? Vatsani kuplii, on kipeä samaanaikaan ilmavaivoja ja ripulia. Tätä on jatkunut jo pidempään joten ajattelin kokeilla Molkosan hervalmistetta mutta haluaisin myös kokeilla vastustuskykyyn Gefilus Max juomia. Onko kukaan kokeillut tuota Molkosania, onko se hyvää vatsavaivoihin.

4

795

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • f

      Molkosania en ole kokeillut mutta Gefilus toimii! Niitä saa syödä useampia päivässä (kapseleita) mutta esim. Relatabsia riittä 1 purutabletti päivässä. Omasta mielestäni helpompi muistaa ja helpompi ottaa purutablettina jolloin ei tarvita vettä. Ostin näitä nettiapteekista www.pedersorenapteekki.fi :sta ja toimitus oli todella nopea. Nyt käytän joko Gefilus-kapseleita tai Rela-tabletteja päivittäin ja vatsa on huomattavasti rauhoittunut. Kannattaa kokeilla! :)

    • Valio_asiantuntija

      Gefilus- ja Molkosan tuotteiden samanaikaisesta käytöstä ei pitäisi olla haittaa. Tuotteiden käyttöä kannattaa kuitenkin testata noin viikon verran erikseen ja sen jälkeen yhdessä, jolloin voi arvioida miten niiden käyttö vaikuttaa vatsaoireisiin.

      Molkosan sisältää maitoheraa, jonka sanotaan edistävän terveen bakteerikannan muodostumista suolistossa. Molkosanin voidaan sanoa olevan prebiootti, sillä se auttaa terveen bakteerikannan kasvua suolistossa. Molkosan tiivisteet ja jauheet sisältävät 3-5 g laktoosia 100 grammaa kohden, joten herkimmät laktoosi-intolerantit voivat saada vatsaoireita sen käytöstä.

      Valio Gefilus MAX tehojuoman sisältämän neljän probioottikannan yhdistelmän on tutkimuksissa todettu lieventävän stressivatsan oireita. Probiootit voivat lieventää oireita mm. tasapainottamalla suolistomikrobistoa, lievittämällä tulehdusta ja vaikuttamalla ruoansulatuskanavan tuntoherkkyyteen ja kipureseptoreihin. Gefilus-Max tehojuomat ovat täysin laktoosittomia.

      • tera123

        Jätä maitotuotteet vähäksi aikaa pois, mulla oli kauhea liikahappoisuus ja ripuli, ja rauhoittui heti kun lopetin maidon juonnin. Maitohappobakteerina käytän bioteekin probiootti plus. apteekissa olevissa liian vähän.


      • Valio_asiantuntija
        tera123 kirjoitti:

        Jätä maitotuotteet vähäksi aikaa pois, mulla oli kauhea liikahappoisuus ja ripuli, ja rauhoittui heti kun lopetin maidon juonnin. Maitohappobakteerina käytän bioteekin probiootti plus. apteekissa olevissa liian vähän.

        Lactobacillus GG- maitohappobakteeria saa myös Gefilus-kapseleina, joiden sisältämät maitohappobakteerin määrät (5x10potenssiin9 CFU) ovat vastaavat kuin hyödyllisiä vaikutuksia osoittaneissa tutkimuksissa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      72
      1414
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1237
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1175
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      75
      1115
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      69
      977
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      78
      783
    7. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      42
      725
    8. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      722
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      376
      722
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      676
    Aihe