Kysymys pojille tisseistä

mä vaan

Onko tytön tissien koolla merkitystä? Voisitteko kuvitella seurustelevanne tosi pieni rintaisen tytön kanssa (esim AA-kuppi)? Entä tosi iso rintaisen (esim D-kuppi)?

28

2116

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • no mutta

      kelpaa semmonen pienirintasempikin, kunhan ei vaan aivan näkymättömät. Mielummin suht. pienet kuin isot mun mielestä :o 16v poika.

    • lukiossa 16v

      semmoset sopivat :D
      ei tarvitse olla mitään D-kuppeja, kunhan nyt on tissit.
      ei sillä tissien koolla itseasiassa ole paljonkaan merkitystä, edelleen, kunhan voi sanoa, että on tissit, ettei nyt ihan lauta ole.

      • jsjts

        Onko niillä tissien koolla loppujen lopuks mitää vitun väliä? No ei todellakaa oo. Jätkät on vaa kattonu liikaa pornoa ja sen näkee noista kommenteista. Ite mielummin haluisin et tyttöystävällä ois pienet tissit ku semmoset jättimäiset roikkuvat, mut enkyllä tissien kokoa kato ekana.


    • i_m

      Pienet on ehdottomasti paremmat. D on jo kuvottava.

      • kysyn vaan

        Hylkäätkö sitten automaattisesti muuten mukavan naisen, jos hänellä on D-koon rinnat? Minulle ei ainakaan tissien koolla mitään väliä, minä katson naista valitessani muihin ominaisuuksiin. Jos pienempirintainen on muuten parempi kuin isompirintainen, niin valitsen sitten pienempirintaisen. Jos taas isopirintainen on muuten parempi kuin pienempirintainen, niin valitsen sitten isopirintaisen.


      • i_m
        kysyn vaan kirjoitti:

        Hylkäätkö sitten automaattisesti muuten mukavan naisen, jos hänellä on D-koon rinnat? Minulle ei ainakaan tissien koolla mitään väliä, minä katson naista valitessani muihin ominaisuuksiin. Jos pienempirintainen on muuten parempi kuin isompirintainen, niin valitsen sitten pienempirintaisen. Jos taas isopirintainen on muuten parempi kuin pienempirintainen, niin valitsen sitten isopirintaisen.

        Älä laita sanoja suuhuni. En missään vaiheessa sanonut etten olisi suuririntaisen naisen kanssa jos tämä olisi muuten mukava. Sanoin vain, että ne eivät ole mielestäni kivat.

        Väärät johtopäätökset ovat väärinymmärrysten ydin.


    • sjoiydchjkloiytdxc

      oiskohan homman nimi sellanen että normaalit pojat/miehet haluavat normaalirintaisen naisen, ei siis mitään lautaa mutta ei myöskään sellaista jolla selkäkin on koko ajan paskana kun ponttoonit roikkuu. uskoisin myös että kaikki normaalit tytöt/naiset haluavat pojan jolla on muna, oli se iso tai pieni kunhan on.

      lyhyesti: pääasia että on rinnat, mielellään 2 tissiä

    • poika 16

      Kaikki käy.

    • xddxddxdxd

      Mielellään samaa paria, koko on vaan plussaa.

      • sdsssssssssssssssfff

        ei sillä koolla väliä ole, kunhan ovat edes saman kokoiset.


    • pikkunakki

      pitän pienistä, d-kuppiset on ällöttäviä

    • no vastaanpa

      Yleensä pidän isoista enemmän, mut kyllä pienetkin käy. Mut mitään varsinaista vaatimusta mulla ei tissien suhteen ole, kaikki oikeastaan käy, tissien koolla ei ole väliä.

      • duh

        ei se koko vaan se muoto


    • Nyig

      Ei todellakaan ole, jos seurustelusta puhutaan. Tunteet ja luonne kirivät keposesti edelle, NIILLÄ on merkitystä.

    • Frfo

      Vähintään D, sen alle on rumat.

      • PientenSuosija

        Siis mielummin ei ollenkaan, kuin liian isot, jos on liian isot, on miltei vaikea olla haalaamatta ilman, että tukehtuu. Roikkurinnat ovat häiritseviä, sellaiset sopii mulle, mitkä on aina näillä veistoshahmoilla (menkää Ateneumiin), eli ei mitkään isot.


      • täh?
        PientenSuosija kirjoitti:

        Siis mielummin ei ollenkaan, kuin liian isot, jos on liian isot, on miltei vaikea olla haalaamatta ilman, että tukehtuu. Roikkurinnat ovat häiritseviä, sellaiset sopii mulle, mitkä on aina näillä veistoshahmoilla (menkää Ateneumiin), eli ei mitkään isot.

        "Siis mielummin ei ollenkaan, kuin liian isot"

        Täh? Ai mieluummin täysin rinnaton, kuin isot. Jos täysin rinnatonta haluaa, niin sama se on etsiä mies samaten. Tai no kyllä miehilläkin on yleensä enemmän tissejä, kuin mitä täysin rinnattomilla naisilla. Ei nyt hyvänen aika sentään miehen kuulu olla suhteessa se osapuoli, jolla on isommat tissit.


    • jondew

      Mun mielestä tissien koolla ei oo minkää laista välii, eikä myöskää kyl paljoo ulkonäöllä... Kunha ei ny mikää sotanorsu:DDD mutta tärkeintä on aina se sisäine kauneus : >>>

    • ei oikeasaan väliä

      Rintojen koolla ei ole väliä, kunhan vain tytön rinnat ovat isommat kuin omani.

      • Vierailija1234567

        Koko ei merkkaa mitään!


    • Kunhan niistä saa hyvin kiinni.

    • jifjef

      Minun mielestä sellaset B-C kupit on ihan hyvät ...

    • ABC ei riitä

      En voisi seurustella pienirintaisen kanssa. Pitää olla D,E,F,G,H,I,J tai K-kuppi.

      • Pieni on kaunista

        AA tai A on just mun mieleiset.
        B on ihan max.


    • Josvaikauttais

      Okei, onhan tuo koko asia tytöille tärkeä ja mietityttää, mutta jokaiset rinnat ovat erilaiset. Ja jos on D kuppi ei tarkoita että ne ovat isot tai jos on A ei tarkoita, että on pienet. Joku 90A on selvästi isompi kuin 65D. Itselläkin on 70DD kuppi eikä se ole mielestäni kyllä keskivertoa isompi todellakaan. Joten tytöt, älkää ajatelko niitä kirjaimia yms kokotaulukoita, vaan olkaa onnellisia siitä että saatte olla naisia :) Olette vielä luultavimmin kehitys vaiheessa, kyllä ne siitä kasvavat ;) Ja ei poikia loppujen lopuksi yleensä niin paljoa se koko kiinnosta jos heillä on mielessä muutakin kuin pano :)

    • Aiva sama

      Tytöil o varmaa melko sama tissie kaa ko pojil munan... moni toivois, et ois isommat/pitempi. Loppujen lopuksi kuitenkin suurimmalle osalle sillä koolla ei ole väliä ja jos siitä nyt tekee semmosen numeron, niin kelakkaa ny miten... no minkä sanan tähä ny laittas... no, itsekästä on vaan kattoo parin tissien koko/peniksen pituutta? Jotenkin lapsellista.
      Mutta sitte mun mielipide. Suoraan sanoen pidän enemmän pienistä tai keskikokoisista tisseistä. Ei mulla toki mitään isojakaan vastaan ole, en tosiaan kattele tyttöystävää vaan rintavarustuksen perusteella, mutta silti pidän pienirintaisia söpömpinä. Ja sekin on ihan tilannekohtasta... Meijä luokal o yks muija, jol o luonnolliset D:t ja ne sopii sille ko muna pilluun, mutta sitte meil on kans yks vähän pienempitissinen ja neki o just sopivat sille :-)

    • lifemocker

      kaikki tissit ovat kivoja jotka eivät roiku

    • kulttuuritekopenis

      V I T U T.

      On väliä en lähtis laudan kanssa ikinä mitää veivaa. Isot roikkuu ja painaa ja haisee ja on läski ja sitä ja tätä. My ass. Isot on parhaaat eikä todellakaa tarvi olla mitkää silikonit. PELLET!


      - LOL!

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      694
      5320
    2. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      155
      4101
    3. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      50
      3800
    4. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      18
      3532
    5. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      3141
    6. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2564
    7. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2423
    8. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      2400
    9. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      58
      2286
    10. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      30
      2207
    Aihe