Terapeuttista kanssakäymistä netin välityksellä

Terapiaa

Tilanne on, että pää savuaa ja mielen analysoinnista asiaan paneutuvan kaverin kera olisi hyötyä ja iloa. Nimenomaan analyyttisestä menneisyyden, unien, traumojen ja piilotajunnan pohdiskelusta - mutta ei tässä mitään koulutuksia tarvita. Vaatimus on kiinnostus asiaan sekä mielellään omiakin ongelmia, jotta apu ja vuorovaikutus olisi molemminpuolista.

Itseni merkittävin ongelma on äärimmäisen ehdottomasta, jäykästä ja vaativasta luonteestani (pakko-oireinen persoonallisuushäiriö) johtuva sosiaalisen elämän puute ja vaikeus olla läheisessä kanssakäymisessä ihmisten kanssa. Muita ongelmia ovat poikkeuksellisen feminiinisestä seksuaalisesta persoonallisuudestani johtuva normaalien parisuhteiden mahdottomuus sekä keskittymisvaikeudet (ADHD).

Ikää on 17 vuotta, sukupuoli mies.

Sinulta toivon (en vaadi): suunnilleen samaa ikää (15-25), kiinnostusta psyykeen analysointiin, omia mielenterveyteen liittyviä ongelmia joihin saattaisit saada apua minulta sekä yksinäisyyttä/halua ja tarvetta löytää hyvä ystävä.

Hommaa voidaan hoitaa sähköpostilla, chatilla (esim. MSN), puhelimessa (kännykkä/nettipuhelin), webcamilla tai vaikka mitem. Ei nyt ihan heti kuitenkaan kasvotusten, ettei joudu raiskatuksi.

Laitahan tähän ketjuun viestiä jos kiinnostus herää!

17

379

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Voikukka123

      Todella mielenkiintoinen ajatus. Itte oon kiinnostunut juuripa tuosta psykologiasta ihmismielestä ja sen sellaisesta. Mut vähän epäilyttää nää palstat muutenkin.

    • OP

      Ketäpä Suoli24 ei epäilyttäisi :) mikäs on oma tilanteesi, onko vain kiinnostusta analysointiin vai lisäksi myös omiakin ropleemia?

    • yebyebbby

      aivan ihana idea, mutta et vaikuta kivalta joten jätän väliin pettymyksen. (=

      • aergaegaerg

        Lol :DD


    • playy
    • ajsakd

      oisko sulla vaikka mesee

    • mooimoooimooiii

      hei mua alko kiinnostamaan. itse olen 17vuotias tyttö kärsin tiesmistä.. :D en tässä ala kertoilemaan. ja psykologiasta olen kiinnostunut paljon. ja voin kertoo lisää sitten myöhemmin :D oisko sulla mesee tai jotain ?

    • n_h

      joo, täällä olis yks ongelmainen tyttö... tarvisin just terapiaa -.-
      [email protected]

    • iida.halminen

      Jumalavita kiinnostus herää kyl juu (: !

    • OP

      Kattokaa nyt saatana, kirjotin oikein hyvällä asiakielellä varsin informatiivisen alotuksen, ja sitten sakki pistää tollasia kahen sanan amistekstejä. Synkkaiskohan? Epäilyttää, ei voi muuta sanoa. En ala nyt yhtään kaunistelemaan itteäni etten taas joudu siihen pirulliseen ansaan jossa feikkaa persoonallisuuttaan niin pitkälle ettei millään kehtaa sanoa suoria sanoja, vaikka kuinka vituttaisi.

      Jos oikein kovasti tuntuu että homma voisi toimia, lisätkää:

      [email protected]

      Mutta aion puhua suoraan. Jos en halua jatkaa ollenkaan, sanon sen heti.

      Kiitos ja kumarrus

    • anonymous.

      Pyysin messengerissä kaveriksi. Olen 21-vuotias nainen, joka rakastaa analysointia. Varsinkin mielen analysointia, on se ihmismieli niin kummallinen. Analysoiminen menee tietenkin laajemmalle alalle, kun oikeastaan kaikki vaikuttaa ihmisen käytökseen ja reaktioihin eri tilanteissa. Olen kykenevä analysoimaan omia tunteitani ja sillä tavalla niitä jaottelemaan, en ole siis etsimässä apua itselleni tyylillä "jos et auta niin vedän ranteet auki".
      Jos vielä etsit analysointiparia, jutellaan lisää.

    • Huomaan sinun saaneen vastauksia muiltakin, mutta ajattelin nyt tarjota omaa apuanikin.
      Ikää on 18-vuotta, takana useampi vuosi mielenterveysongelmia, nyt kuitenkin alan olemaan kuivalla maaperällä, mitä nyt joskus yhä on pohjakosketuksia, joista selviää, vaikka välillä tuntuukin ettei.

      En usko tämän säälittävän lyhytsanaisen sepustukseni herättävän kiinnostusta kenessäkään, mutta jos on näin käynyt, jostakin syystä, yhteyttä voi ottaa [email protected]

    • titititiititititui

      Jos tätä vielä lueskelet,olen todellakin ystävää ja kuuntelijaa vailla oleva nuori tyttönen. Lisäiles meseen,niin pohdiskellaan asioita!!(:

      [email protected]

    • kokeiltu jo

      Ja ilmoituksen jättäjä on jo myöntänyt, että oli vihaisessa ja masentuneessa mielentilassa ilmoitusta tehdessään. Oikeasti hän on vain erittäin ujo, vähän yksinäinen epävarma poika. Kaverin hänestä varmaan kyllä saa!

    • Katajan oksa

      Olen vähän puolin ja toisin. Kuulostat persoonallisuudelta, jolla on paljon sanottavaa ja jota kuuntelisin mielelläni, mutta joka voi myös satuttaa helposti tämmöistä omalla tavalla herkempää. Toisaalta olen kuin puu, joten en välttämättä heilahtaisi ollenkaan.

      Itselläni ei ole diagnoisoitu mitään, mutta pääni sisällä on paljon sekavaa. En tiedä osaisinko analysoida, vaikka sitä kuitenkin teen.

      Tasapainottelen että lisäisikö sinut vai en.

      Niin ja 18-vuotias tyttö tai nainen, miten sen nyt ottaa.

      Hm, seuraakohan aloituksen kirjoittaja yhä tätä palstaa?

    • OP

      ^^ Kovin kirjoittelen myöhässä, mutta jos näet tämän niin laita toki sähköpostia. Kysyvä ei tieltä eksy. Törmäsin tähän trediin nyt ihan sattumalta enkä edes kehtaa lukea aloituspostiani, mutta sellaistahan se on. Unohdetaan "analysoinnit" ja annetaan keskustelun edetä omaa tahtiaan...

      • OP

        Niin, tuo siis Katajan oksalle.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      134
      3619
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      110
      1419
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1330
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      69
      1249
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      17
      1144
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1081
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      45
      1038
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      1029
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1026
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      53
      938
    Aihe