Valikko
Etsi

Etsintäkuulutus

Tapasitko hauskan ihmisen risteilyllä tai ravintolassa? Oletko kadottanut vanhan ystävän tai ihastuksen? Onko joku muu itsellesi tärkeä ihminen kadoksissa? Tee etsintäkuulutus.

Kirjoita viestisi niin, että etsimäsi henkilö tunnistaa itsensä viestistäsi. Lisää otsikkoon päivämäärä ja paikka, jossa tapasitte ja kuvaile henkilöä tunnistettavasti, mutta älä kerro hänestä yksityisyystietoja, esimerkiksi koko nimeä tai muita yhteystietoja. Jätä viestiisi oma sähköpostiosoitteesi, johon etsimäsi ihminen voi olla yhteydessä. Huomioithan, että viesti on kaikille julkinen. Kerro siis vain sellaista tietoa, mitä olet valmis julkisesti kertomaan. Palstalle kuulumattomat ja sääntöjen vastaiset viestit poistetaan.

ALOITA UUSI KESKUSTELU

Keskustelut

Tänään 06.13
Tanssimme Iskelmäfestareilla 2015 Himoksella
Moro Kati! Piti nyt sit kuitenkin kirjoittaa 2. kerran tämä sama, kun jäi yhteystieto pois :) . Kokeilen nyt tätäkin foorumia sinun löytämiseksi joko niin, että satut lukemaan tätä palstaa taikka sitten joku tuttusi, joka tunnistaa sinut tästä: Kertokaa Katille tästä, please!!! Lyhyesti:Tanssimme Himoksen Iskelmäfestareilla siinä isossa tanssiteltassa joka ilta 25.-27. kesäkuuta 2015 eli viime viikolla! Harmikseni hukkasin sinut la 27.6. ennen kuin kerkesin numeroni antaa/kysyä sinun numeroasi. Kaipuu ja ikävä jäi :( . Kerroit olevasi vanhempi, kuin ulkokuori antaa olettaa; 30 Vee. Minä kun oletin lähempänä kahta kymmentä. (No, se ei ole vika vaan iso plussa sinulle!) Olet hiljattain valmistunut maskeeraajaksi ja asut Vantaalla. Olit pukeutunut kivasti kullanväriseen pikkutakkiin ja mustaan hameeseen, käsilaukkukin sinulla oli - tietysti :) .Hiuksista ja meikistä jne. näki, että itsestä huolehtiminen ja huoliteltu ulkönäkö ovat sinulle tärkeitä ja siinä onnistut! Hyvä! Minä taasen jo lievästi harmaantuva Ville, Orivedeltä, eri kuosissa joka ilta - joka kerroin olevani liikkeellä nyt toista kertaa saman yhteistyökumppanin kanssa. Minua ja sinua molempia yhdistää tanssiharrastus ja hauskanpito. Kymppitanssistakin puhuimme. Nostin sinut ilmaan tanssikappaleiden välillä - olin kovasti innostunut tästä tuttavuudesta ja olin koko lauantain ja sunnuntain siksi ihan "pää pilvissä". Ethän epäröi ottaa yhteyttä, jos tämän viestin näet/saat; oli tuo viestisi sitten positiivinen taikka negatiivinen. Kiitoksia sinulle jo etukäteen! Huom! Tässä on vielä useampi viikko kesälomaa eli mahdollisuus tapaamiseen vielä olisi...taikka ainakin aikaa tekstailla/E-mailailla. t:Ville (vilsim@dnainternet.net)
3
 

Sivu /3967