Vuokralaisen ilmoitus tupareista !!!???

törkeäähäirintää....

Kerrostalomme ilmoitustaululle oli ilmestynyt "ennakkovaroitus" tupaantuliaisista.
Eli siinä suoraan kerrottiin että tulemme rikkomaan talon järjesteyssääntöjä. Hain hallituksen puheenjohtajan paikalle katsomaan lappua, hän otti siitä valokuvan, ja lähetti isännöitsijälle käskyn antaa kirjallisen varoituksen vuokralaiselle.

Vuokralainen muuten piti lupauksensa, eli häiritsi ihan sairaasti yömyöhään metelöimällä. Pippaloporukka siirtyi jossain kohtaa yötä viihteen puolelle, akat hakkasivat korkokengillään rappusia, ja joku kusi talon alakertaan nurkkaan kyykkypissalle.

Kun tulivat takaisin, voi kauheaa sitä ovien paiskomista ja rappukäytävässä huutamista.

Nyt on häätömääräys vireillä, ja asiat ovat menossa parempaan päin, mutta oli näillä vuokralaisilla otsaa....

Meidän porraskäytävässämme on pienempiä asuntoja kuin muissa rapuissa, ja siksi täällä asuu enenmmän vuokralaisia. Asuntoja on ostettu sijoituskämpiksi. Siksi nämä mölytoosat ovat jatkuva haitta, näiden takia saa kärsiä pitkin vuotta. Onneksi taloyhtiö on ottanut nyt näihin tiukan linjan.

125

6753

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kiitos vitusti

      Haista sinä tiukkalinja piiitkä SAISSI!

      • Voi elämän kevät!

        Hahhah, just joo, tuollainen käytöshän onkin ihan sallittua, kunhan muistaa laittaa lapun ilmoitustaululle.

        Kyllä ihmiset voikin olla tyhmiä, ei voi kuin ihmetellä noidenkin juhlijoiden älyn vähyyttä. Toivottavasti ottavat opikseen.


    • kkkkoooouuu

      Teit aivan oikein.

    • Rauhaa rakastava

      Täällä kävi kerran sama homma. Itsekeskeinen ja ylimielinen nuoripari muutti vuokralle yläkertaan ja samanlainen lappu oli miltei heti alakerran ovessa. Otin kopion lapusta isännöitsijää varten ja soitin paikalle myös yöllä poliisit kun kauhea mekkala jatkui sen klo 22.00 jälkeen. Seuraavana päivänä otin yhteyttä möykkääjien vuokranantajaan ( jonka tunnen hyvin ) ja kerroin tapauksesta.
      Vuokranantaja oli varsin yllättyneen oloinen kun olin kertonut oman näkökulmani aisiaan. Luuli varmaan että oli saanut "moitteettomat" vuokralaiset, mutta onneksi minulla oli heistä parempaa tietoa. Todisteena minulla oli kopio "tunnustuksesta" jossa häiriöaikeet tuli ilmi varsin selvästi. Myös poliisin kirjoihin jäi merkintä kellonaikoineen puuttumisesta häiriön aiheuttamiseen. Homma meni sikäli hyvin että möykkäpariskunta ei saanut jatkoa vuokrasopimuksensa koeajan jälkeen joka oli 1kk. Toivottavasti oppivat tapauksesta jotain. Hiljaakin voi juhlia eikä aina yötämyöten.

    • Eitiukkapipo

      Ette voi oikeesti olla tosissanne?!?! ettekö oo ite koskaan pitäny tupareita?!? Jos ootte, niin ne on varmaan ollu tosi hauskat kun klo 22 jälkeen ei saa soittaa musiikkia ja pitää kävellä huopatossut jalassa ja kuiskia ettei naapurit häiriinny.. Ymmärrän kyllä jos kemuja pidetään usein, niin se varmasti häiritsee, ja siihen pitääkin puuttua.Kyllä minuakin häiritsisi. Mutta jos haluaa tuparit pitää?!?! Yhdet ainoat kemut uuden asunnon kunniaksi!
      Ikinä ei oo kenellekään mun kaverille/tutulle tullu mitään ongelmia, kun on laittanu ilmotustaululle lapun jossa kerrotaan tupareista, ja pahoitellaan mahdollista häiriötä. Ja sitten on käyty vielä erikseen sanomassa seinänaapureille.
      Ainoastaan kerran on yks naapuri tullu valittamaan klo 22.30 lauantai-iltana, etteivät hänen reilusti yli 10-vuotiaat lapset saa nukuttua kun melutaan niin paljon. Noh, laitettiin musiikkia hiljempaa. vähän klo 23 jälkeen oli poliisit oven takana ja sano et naapuri oli valittanu melusta. Asunnon omistajat kertoivat että heillä on tuparit, ja musiikkia on jo laitettu hiljempaa. Poliisit tulivat kuitenkin sisälle katsomaan. Näkivät että kaikki on hyvin, eikä kukaan ollut mitenkään erityisen humalassa. Musiikkikin oli kuulemma ihan sopivalla volyymilla.
      Poliisit ihmettelivät naapureiden tiukkapipoisuutta ja toivottivat hyvää illan jatkoa :) Että edes viranomaiset ei oo aina tollasten keski-ikästen, elämäänsä kyllästyneiden nipottajien puolella...

    • Oma tupa ja lupa

      Vanhanaikaista touhua koko tuparihomma !

      Taas lällynuoriso vain matkii jotain typerää jenkkikulttuuria...

    • party animalz

      Hahhaa XD. Tottakai tuparit kuuluu asiaan. Ja kyseessä oli vielä harvinaisen kohtelias nuoripari kun kertoi etukäteen.

      Ei tollaset keissit kuule poliisia kiinnosta eikä mitään häätöä todellakaan saa noin helpolla.

      Kunnon rymytuparit vaan! Muulloin tietenkin pitää olla "ihmisiksi", mutta kyllä parit juhlat saa vuodessa järjestää! Tietenkin siitä tulee ääntä ja elämä on.

      Tuparikulttuuri elää ja voi hyvin!

      • persläpi

        varsin mukavaa -varsinkin jos sattuu olemaan muilla naapureilla aamulla töihin meno..

        Säännöt on juuri tälläisia tapauksia varten -varatkaa juhlatila tai menkää kapakaan juhlimaan-kerrostalo ei ole juhlimista varten vaan asumiiseen tarkoitettu tila!


    • vuokki

      Ohhoh! Kevyt provo! =)

    • BÄTRE FOLKKIA

      TROLLI HAVAITTU !!!!

      SO BOORING
      SO PASSÉ

    • okt-asukki

      tosi tiukkapipoista!
      sehän oli harvinaisen asiallista varoittaa bileistä ja vaikea sitä on juhlia ilman pientä meteliä!
      onneks ei tartte asua kerrostalossa tollasten kyylien seassa!

      • zåck'våx

        "Pieni meteli" on eri asia kuin älytön mekkala.


    • siis mää ja mää

      "tosi tiukkapipoista!
      sehän oli harvinaisen asiallista varoittaa bileistä ja vaikea sitä on juhlia ilman pientä meteliä!"

      Se että käy laittaimassa jonkun lapun alaoveen ei oikeuta rikkomaan sääntöjä. Asiaa tulisi kysyä henk.koht. muiltakin asukkailta eikä noni yksipuolisesti vaan päättää ja julistaa että "minähän juhlin". Sama kuin kaupassa huutaisi kassajonon viimeisenä ääneen että "minä tulen nyt koko jonon ohi" ja sitten kyselemättä muilta pyyhkäiseen suoraan kassalle muiden ohi, ja luullen vielä olvenasa jotenkin fiksu ja muita huomioiva kun kerran "ilmoittikin" asiasta. Se lappu siis siellä alaovessa on juuri tuollaisten itsekeskeisten kid-adulttien puuhia niin oman omantunnon lepyttelyksi ja takeeksi sille että voivat tehdä mitä lystäävät. Muista ei niin väliä sitten olekkaan.

    • ohi meni

      Elämäsi meni jo, otan osaa!!

    • hohooijaa

      Auta armias kun se tiukkapipon pikkuvauva herättää sitten yöllä koko kerroksen valtavalla parkumisellaan... Sitten kun soittaa poliisit niin on valtava lastenvihaaja ja sydämettömän kylmä ihminen.

      • dfkkkl

        Lässyn lässyn, haukottelija.


    • hulivil79

      elämään kuuluu juhlat myös.
      Niistä valittaminen on yhtä tyhmää ku koiran paskasta tien penkalla!

    • Järkeä elämään

      Tosi on, juhlat kuuluu elämään. Mutta tosi on myös se, että ei niillä tupareillaan saa muita talon asukkaita häiritä. Naapurilla saattaa olla työvuoro seuraavana aamuna, eikä häntä yhtään lohduta se, että on lapulla asiasta ilmotettu tai että on vaan tuparit kyseessä. Jokainen normaaliälyinen tajuaa sen, lapselliset kaikkitänneheimullenyt-tyypit eivät. Juuri isän ja äitin helmoista muuttaneet ovat juuri näitä tapauksia, joille ei saa sanoa mistään.

      ja jos tämän ketjut idiootit eivät ymmärrä miksi joku menee töihin viikonloppuaamuna, niin kerrottakoon, että esim. sairaanhoitajat, ambulanssikuskit, palomiehet ja muut pelastustyöntekijät tekevät kiertävää kolmivuorotyötä ja he menevät töihin seitsämäksi. Noissa hommissa pitää olla hyvin nukuttu yö takana, ei siinä huvita kuunnella kenenkään bileitä, vaikka sitte olis tuparit kyseessä.

    • Realismia

      Isännöitsijäliiton lakimies Marina Furuhjelm näyttäisi olevan kanssasi eri mieltä: Ihmisellä saa joskus olla juhlat yöaikaankin.


      "Kerrostalossa asuvan pitää kuitenkin sietää normaalin elämisen ääniä, eikä mitä tahansa voida kieltää.

      – Normaaliin asumiseen järjestyssäännöillä ei voida puuttua. Suihku ja vessa kuuluvat normaaliin asumiseen, eikä suihkussa käymistä yöllä voi mitenkään kieltää järjestyssäännöissä, Isännöintiliiton Marina Furuhjelm sanoo.

      – Joitain ääniä kuuluu väistämättä. Se on sitä yhteisöasumista.

      Silloin tällöin meteliä saa olla enemmänkin.

      – Ihmisellä saa joskus olla juhlat yöaikaankin, Furuhjelm huomauttaa. "

      http://www.taloussanomat.fi/asuminen/2011/06/12/naapuri-grillaa-nyt-meni-hermot/20118116/139

      • Kolmiokivi

        Ei todellakkan saa, kukaan Furuhjemi ei päätä, sitä, että vuorotyötä tekevä ei saa nukkua. Tommoisen Furuhjlemin lausunto on täysin asaatuntematon, hän ei tee vuorotyötä ja taitaa asua omakotitalossa.
        Mitään tupareita ei sallita kello 22. 00 jälkeen se on selvä, häiriköt lähtee, kuten sinäkin lapsellinen nim realismia, vai tykkäätkä sinä kun juhlit
        , yön ja nukut päivän, että minä tulen häiritsemään päiväuniasi?
        Minä en muuten lopeta, vaikka miten mutta et nuku päivällä ja nokkakin voi punoittaa....
        Järjestyssäänöt on sitä varten, että niitä noudatetaan.


      • juntit landelta tule
        Kolmiokivi kirjoitti:

        Ei todellakkan saa, kukaan Furuhjemi ei päätä, sitä, että vuorotyötä tekevä ei saa nukkua. Tommoisen Furuhjlemin lausunto on täysin asaatuntematon, hän ei tee vuorotyötä ja taitaa asua omakotitalossa.
        Mitään tupareita ei sallita kello 22. 00 jälkeen se on selvä, häiriköt lähtee, kuten sinäkin lapsellinen nim realismia, vai tykkäätkä sinä kun juhlit
        , yön ja nukut päivän, että minä tulen häiritsemään päiväuniasi?
        Minä en muuten lopeta, vaikka miten mutta et nuku päivällä ja nokkakin voi punoittaa....
        Järjestyssäänöt on sitä varten, että niitä noudatetaan.

        ite ainakin remuan niin paljon kuin sielu sietää ja jos soitat poliisit soita samalla ambulanssi itelles.... ja järjestyssäännöt on sääntöjä ja sääntöja rikotaan aina..


      • Yksi isännöitsijä
        Kolmiokivi kirjoitti:

        Ei todellakkan saa, kukaan Furuhjemi ei päätä, sitä, että vuorotyötä tekevä ei saa nukkua. Tommoisen Furuhjlemin lausunto on täysin asaatuntematon, hän ei tee vuorotyötä ja taitaa asua omakotitalossa.
        Mitään tupareita ei sallita kello 22. 00 jälkeen se on selvä, häiriköt lähtee, kuten sinäkin lapsellinen nim realismia, vai tykkäätkä sinä kun juhlit
        , yön ja nukut päivän, että minä tulen häiritsemään päiväuniasi?
        Minä en muuten lopeta, vaikka miten mutta et nuku päivällä ja nokkakin voi punoittaa....
        Järjestyssäänöt on sitä varten, että niitä noudatetaan.

        Eiköhän isännöintiliiton lakimiehellä nyt ole se viimeisin tieto mitä saa ja mitä ei saa tehdä.
        Hänhän ei edusta yksittäistä osakkeenomistajaa, eikä vuokralaista, vaan meitä alan toimijoita.
        Hänellä on varmasti käytössään myös viimeisin tieto oikeuskäytännöstä minkä lisäksi taloyhtiöt, ammatti-isännöitsijät ja isännöintiyritykset konsultoivat häntä lakiasioissa.

        Kylmä tosiasia on se, että juhlia saa joskus öisinkin. Hyvän tavan mukaista on ilmoittaa siitä etukäteen naapureille etukäteen, mutta lupaa ei erikseen tarvitse kysyä.

        Mitä tarkoittaa termi "joskus" on hankalampi juttu, mutta oikeuskäytännöstä voidaan nähdä ainakin se, että kerran-kaksi vuodessa on vielä sallittua ja viikoittainen tai kuukausittainen juhlinta ei ole sallittua.

        Vuorotyöntekijää (jollainen olen itsekin vuosia sitten ollut) se yöhäiriö totta kai hatuttaa - erityisesti jos sitä kutsua naapurin juhliin ei ole luukusta tippunut. Mutta korvatulpat ja kuulosuojaimet on keksitty.

        "Isännöintiliitossa on mukana 300 isännöintiyritystä ja 22 yhdistystä. Tämä on yli 2/3 Suomen isännöinnistä ja kattaa 40 000 taloyhtiötä"

        Melkoinen referenssi, eikö totta.


      • En kuuntele yhtään
        Yksi isännöitsijä kirjoitti:

        Eiköhän isännöintiliiton lakimiehellä nyt ole se viimeisin tieto mitä saa ja mitä ei saa tehdä.
        Hänhän ei edusta yksittäistä osakkeenomistajaa, eikä vuokralaista, vaan meitä alan toimijoita.
        Hänellä on varmasti käytössään myös viimeisin tieto oikeuskäytännöstä minkä lisäksi taloyhtiöt, ammatti-isännöitsijät ja isännöintiyritykset konsultoivat häntä lakiasioissa.

        Kylmä tosiasia on se, että juhlia saa joskus öisinkin. Hyvän tavan mukaista on ilmoittaa siitä etukäteen naapureille etukäteen, mutta lupaa ei erikseen tarvitse kysyä.

        Mitä tarkoittaa termi "joskus" on hankalampi juttu, mutta oikeuskäytännöstä voidaan nähdä ainakin se, että kerran-kaksi vuodessa on vielä sallittua ja viikoittainen tai kuukausittainen juhlinta ei ole sallittua.

        Vuorotyöntekijää (jollainen olen itsekin vuosia sitten ollut) se yöhäiriö totta kai hatuttaa - erityisesti jos sitä kutsua naapurin juhliin ei ole luukusta tippunut. Mutta korvatulpat ja kuulosuojaimet on keksitty.

        "Isännöintiliitossa on mukana 300 isännöintiyritystä ja 22 yhdistystä. Tämä on yli 2/3 Suomen isännöinnistä ja kattaa 40 000 taloyhtiötä"

        Melkoinen referenssi, eikö totta.

        Siinähän möykkäät kerran kaksi vuodessa. Muista pitää ainakin vuosi väliä aroituksilla, ettei tule lähtö talosta. Osakkeenomistaja kun valittaa, niin isännöitsijän on pakko antaa varoitus. Isännöitsijä on talon hallituksen työntekijä.


      • vuorotyöläinen

        kenenkään ei tarvitse kuunnella lainvastaista metelöintiä klo 07.00-22.00
        jokaisella on oikeus kotirauhaansa
        kotirauha ei ole voimassa vain klo 07-22 vaan yleisesti

        jättämällä tiedoitteen rapun muille asukkaille on kaunis ja kohtelias teko muttei oikeuta ketään metelöimään yhtään enempään kuin laki sallii

        on asuntoja joissa asukkaat vaihtuvat useaan eikä muuttaessa välitetä naapureista jotka joutuvat toistuvasti kokemaan tuparit,synttärit ym "sillointällöin"

        kotirauhaa häiritsevästä metelöinnistä voi aina soittaa poliisit josta jää merkintä poliisin arkistoon ja on todiste häätötoimenpiteessä isännöitsijälle


      • KOKEMUSTA ON

        RIIPPUU VÄHÄN SIITÄKIN KUKA NÄITÄ LAKEJA TULKITSEE NÄISSÄ HÄIRIKÖINTI ASIOISSA. TAITAA MARINALLEKIN KUPPI MAISTUA ?


      • :D :D :D
        juntit landelta tule kirjoitti:

        ite ainakin remuan niin paljon kuin sielu sietää ja jos soitat poliisit soita samalla ambulanssi itelles.... ja järjestyssäännöt on sääntöjä ja sääntöja rikotaan aina..

        ahahahaahhah! Mistä näitä wannabe-pahiksia oikeen tulee :D


      • Ohhoh.
        Yksi isännöitsijä kirjoitti:

        Eiköhän isännöintiliiton lakimiehellä nyt ole se viimeisin tieto mitä saa ja mitä ei saa tehdä.
        Hänhän ei edusta yksittäistä osakkeenomistajaa, eikä vuokralaista, vaan meitä alan toimijoita.
        Hänellä on varmasti käytössään myös viimeisin tieto oikeuskäytännöstä minkä lisäksi taloyhtiöt, ammatti-isännöitsijät ja isännöintiyritykset konsultoivat häntä lakiasioissa.

        Kylmä tosiasia on se, että juhlia saa joskus öisinkin. Hyvän tavan mukaista on ilmoittaa siitä etukäteen naapureille etukäteen, mutta lupaa ei erikseen tarvitse kysyä.

        Mitä tarkoittaa termi "joskus" on hankalampi juttu, mutta oikeuskäytännöstä voidaan nähdä ainakin se, että kerran-kaksi vuodessa on vielä sallittua ja viikoittainen tai kuukausittainen juhlinta ei ole sallittua.

        Vuorotyöntekijää (jollainen olen itsekin vuosia sitten ollut) se yöhäiriö totta kai hatuttaa - erityisesti jos sitä kutsua naapurin juhliin ei ole luukusta tippunut. Mutta korvatulpat ja kuulosuojaimet on keksitty.

        "Isännöintiliitossa on mukana 300 isännöintiyritystä ja 22 yhdistystä. Tämä on yli 2/3 Suomen isännöinnistä ja kattaa 40 000 taloyhtiötä"

        Melkoinen referenssi, eikö totta.

        Minkäänlaiset korvatulpat ei auta bassonjytkeeseen ja kantapään hakkaamiseen lattiaan, eikä ihmisten niitä kuulu kotonaan pitää,ei sellainen kuulu normaaliin asumiseen.


    • Kolmiokivi

      Sinähän saat kyllä kyydin ensimmäisenä, mulla on nukuttaja mukana aina.
      Asunnoissa ei remuta, sun paikkas on kaatopaikalla.

    • Anton 26

      Klo,22.jälkeen kuuluva metelöinti aiheuttaa heti soiton virkavallalle,Samoin ruohonleikkuun aloittaminen ennen puoltapäivää
      sunnuntaina.Samoin pyykinpesun.Nämä jotka asunnoissa touhuavat ovat useimmiten vuokralaisia jotka eivät käy töissä ja loisivat meidän muiden kustannuksella.Jos säännöissä sanotaan hiljaisuus klo.22.00-7.00 se myös tarkoittaa sitä siis sisätiloissa.Olen joutunut monasti soittamaan poliisit häirinnän takia enkä ole keski-ikäinen muumio vaan 26v.työssäkäyvä mies ja en voi sietää sääntöjen rikkojia missään en taloyhtiössäni,työpaikalla,missään sellaisessa paikassa jossa on laadittu selvät pelisäännöt siitä miten toimia että kaikilla olisi hyvä olla.

      • Ahsoklyskunllo

        Antonin on syytä konsultoida omalääkärinsä kanssa. Psyykelääkkeiden milligrammamäärä ei ole aivan kohdallaan.


      • HÄIRITTY

        ANTON 26. OLET IKÄSI HUOMIOIDEN HARVINAISEN SIVISTYNYT MIES. NÄMÄ PORUKAT OVAT NYT NIITÄ "VAPAAN KASVATUKSEN" HEDELMIÄ JOISTA SAAMME NAUTTIA. KORKEASAARESSAKIN ERÄS LAJI TUNTUU OLEVAN HÄKIN VÄÄRÄLLÄ PUOLELLA.EI TARVITSE IHMETELLÄ JOS VUOKRA-ASUNNOT ALKAVAT OLLA KIVEN ALLA. JATKA ANTON SAMALLA TAVALLA.


      • hallituksen jäsen
        Ahsoklyskunllo kirjoitti:

        Antonin on syytä konsultoida omalääkärinsä kanssa. Psyykelääkkeiden milligrammamäärä ei ole aivan kohdallaan.

        Itse näytät olevan latva-B joten mars mars kipin kapin tohtorisedän puheille hakemaan nappeja. tämän voi jo päätellä nimimerkistäsi Ahsoklyskunllo sekä vastauksesi yksinkertaisuudesta ja typeryydestä. Pönttö!!


      • efgbrefgrerg

        "Samoin ruohonleikkuun aloittaminen ennen puoltapäivää sunnuntaina"

        Buahaha! Syöhän psyykelääkkeesi, apina. Varmasti leikkaisin jo yhdeksän aikoihin aamupäivällä sunnuntaina jos asuisin siellä.


      • ei häiriintynyt
        efgbrefgrerg kirjoitti:

        "Samoin ruohonleikkuun aloittaminen ennen puoltapäivää sunnuntaina"

        Buahaha! Syöhän psyykelääkkeesi, apina. Varmasti leikkaisin jo yhdeksän aikoihin aamupäivällä sunnuntaina jos asuisin siellä.

        Kamalaa. inhottavaa pyllynlutkutusta. Anton 26 on nössö. Ei voi mitään kenellekään. Ei edes itselleen.
        Lutkuta nyt oikein häiritty.


    • La Boxe france

      Sinulla on lääkitys tarkastamatta. Anton puhuu ASIAA. Sinun näkökantasi mukaan siis 26 vuotia työssä käyvä nuori mies on sairas ja terve on se, joka hakee pillereitä ja keksikaljaa, häiriköi naapureita ja ei ole päivääkään tehnyt töitä. Sinunlaisesi paikka on jossian ihan muuala, suljetussa kopissa!

      Päivänselvä asia on, että työsäkäyvien pitää saada myös levätä, sitä varten on järjestyssäännöt, yhtiekunnat loiset juhlivat toisten rahoilla, heidät on saatava kuriin.
      Kerrostalo ei ole mikään juhlimis, eikä tupareiden pitopaikka, poliisi paikalla vaan ja hörhöt ulos.

      • Järjestys taloon

        La Boxe france.
        Kiitos.Puhut täyttä asiaa.Kyllä huomaa että sinä et käytä pillereitä.


    • Bilehile juhlii

      Tuparit voi pitää,sääntöjen rajoissa,sen jälkeen jatkot muualla,missä lupa juhlia,ei pitäis olla vaikeeta???

    • vuokralla minäkin

      Ei ole todellista. Meillä on kyllä talon järjestyssäännöissä, että esim. tuparit ja isommat synttärit kun ilmoitetaan etukätee n. kestoaika saa pitää ja niin on ollut kaikissa muissakin asunnoissa missä olen asunut. Eli satunnaisista juhlista ei kenellekkään tule häätöä, sitä paitsi varoitus ensin ja tuparit ja esim. 50-vuotis juhlat on sellaisia ettei niistä edes varoitusta tule.

    • kyl on elämä tylsää

      kerrostalot on kyllä rasittavia paikkoja asua vuokralla. toista on kun asunnon omistaa. kyllä sillonkin joku saattaa valittaa mutta asunnon omistajaa on vaikea saada pois kun taas vuokralainen on helpompi häätää. mä hyväksyn ite ainakin toisten elämän enkä valita ikinä mistään ja odotan samaa kunnioitusta muilta. ja järjestys säännöissä tosiaan oikeesti lukee että synttärit ja tuparit on sallittuja eikä niistä mitään häätöjä tule.

      vaikka olen asunut jo monta vuotta omistusasunnossa kerrostalossa niin alku oli tässäkin taloyhtiössä hankala. vanhat elämäänsä kyllästyneet ämmät jotka on aina muutenki pää ikkunassa jos joku pihalla liikkuu/ vie roskia tms valittivat siitä että minulla outo elämän tyyli ja rytmi, käyn suihkussa tai pesen pyykkiä klo 22 jälkeen yms. asia selvisi kun kerroin että olen vuorotyössä käyvä hoitaja ammatiltani ja välillä joudun tekemään 15tunnin päiviä töissä auttaakseni näitä vanhoja ämmiä että niissä vielä henki pihisisi niin en tosiaa jaksa kuunnel mitää paskaa siitä et mä käyn suihkus iltavuoron jälkeen eli siinä klo 23-24. tää on valitettavasti hoitajan elämää et sillon ku nää valittavat kusipäät nukkuu niin mä pelastan ihmishenkii ja monesti tollaste samanlaiste ämmien henkiä! ja jos mä pidän jotku uudenvuoden juhlat tms niin sillo on syytä ol valittajien turpa nuttural.
      onneksi tilanne on muuttunut eli aluks valittajat koitti jutuillaan painaa matalaksi mutta kun huomasivat että eivät mahda asialle mitään niin lopettivat ja nyt on saanu elää rauhassa ja soittaa musiikkia joskus puoleen yöhönki ilman yhtään valitusta koska se on harvinaista herkkua muutenki hoitotyössä että joskus on enemmän ku yks päivä vapaata. varsinki jos oot sijainen / keikkaileva hoitaja.miettikää joskus muutaki ku omaa napaa ku soittelette isännöitsijälle noita älyttömiä valituksianne.

      • !!!!!!!!!!!

        Tässäpä meillä varsinainen sisar hento valkoinen, ammattiylpeys suorastaan hänestä kilometrien päähän huutaa.... toivottavasti en ikinä joudu hänen potilaakseen :-((((


      • kyl on elämä tylsää
        !!!!!!!!!!! kirjoitti:

        Tässäpä meillä varsinainen sisar hento valkoinen, ammattiylpeys suorastaan hänestä kilometrien päähän huutaa.... toivottavasti en ikinä joudu hänen potilaakseen :-((((

        sitä samaa minä toivon ettet sinä tule ikinä potilaakseni!!!!!!
        noita valittajia ja kerrostalokyttääjiä riittää iha tarpeeksi. ehkä osaat ajatella asiaa ensi kerralla muultakin kannalta kuin vain oman itsekeskeisen napasi!!!

        sitä paitsi uskokaa vaan niin mulle on isännöitsijät ja talkkaritki alkuaikoina soitellu (ennen kuin siis kerroin olevani hoitaja ja siksi menen iltavuoron jälkeen suihkuun OMASSA KODISSANI!) ja he naureskelivat ja sanoivat et juu taas se vitosen asukki soitteli et siellä YÖLLÄ hanat kohisee =D=D=D nauroin itekki kyl nii helvetisti ku alkuun näit puhelui tuli ku heidän oli asiasta pakko kuitenkin minua infota =) joskus myös tehoaa se että menee tarpeeksi jämeränä jyskyttämään valittaja naapurin ovea ja sanoo että homma pare loppuu nytte niin ainaki se hillitsee useampien puhelimeentarttumis herkkyyttä. on niil isännöitsijöillä parempaaki tekemistä ku miettii et jollaki on tuparit menos tai joku hoitaja työvuoronsa jälkeen ei halua mennä likaisena nukkumaan =D=D=D


      • N.Ottaa
        kyl on elämä tylsää kirjoitti:

        sitä samaa minä toivon ettet sinä tule ikinä potilaakseni!!!!!!
        noita valittajia ja kerrostalokyttääjiä riittää iha tarpeeksi. ehkä osaat ajatella asiaa ensi kerralla muultakin kannalta kuin vain oman itsekeskeisen napasi!!!

        sitä paitsi uskokaa vaan niin mulle on isännöitsijät ja talkkaritki alkuaikoina soitellu (ennen kuin siis kerroin olevani hoitaja ja siksi menen iltavuoron jälkeen suihkuun OMASSA KODISSANI!) ja he naureskelivat ja sanoivat et juu taas se vitosen asukki soitteli et siellä YÖLLÄ hanat kohisee =D=D=D nauroin itekki kyl nii helvetisti ku alkuun näit puhelui tuli ku heidän oli asiasta pakko kuitenkin minua infota =) joskus myös tehoaa se että menee tarpeeksi jämeränä jyskyttämään valittaja naapurin ovea ja sanoo että homma pare loppuu nytte niin ainaki se hillitsee useampien puhelimeentarttumis herkkyyttä. on niil isännöitsijöillä parempaaki tekemistä ku miettii et jollaki on tuparit menos tai joku hoitaja työvuoronsa jälkeen ei halua mennä likaisena nukkumaan =D=D=D

        Hakeudu Hoitoon, suohkussa saat käydä, jos on pakko ja et voi odottaa aamuu, mutta musiikkia et soita, tasan tarkkaan on näin, . Huomaa kyllä, että sulla on mielenterveysongelmia."hoitsu"


      • sis.kir.sh
        kyl on elämä tylsää kirjoitti:

        sitä samaa minä toivon ettet sinä tule ikinä potilaakseni!!!!!!
        noita valittajia ja kerrostalokyttääjiä riittää iha tarpeeksi. ehkä osaat ajatella asiaa ensi kerralla muultakin kannalta kuin vain oman itsekeskeisen napasi!!!

        sitä paitsi uskokaa vaan niin mulle on isännöitsijät ja talkkaritki alkuaikoina soitellu (ennen kuin siis kerroin olevani hoitaja ja siksi menen iltavuoron jälkeen suihkuun OMASSA KODISSANI!) ja he naureskelivat ja sanoivat et juu taas se vitosen asukki soitteli et siellä YÖLLÄ hanat kohisee =D=D=D nauroin itekki kyl nii helvetisti ku alkuun näit puhelui tuli ku heidän oli asiasta pakko kuitenkin minua infota =) joskus myös tehoaa se että menee tarpeeksi jämeränä jyskyttämään valittaja naapurin ovea ja sanoo että homma pare loppuu nytte niin ainaki se hillitsee useampien puhelimeentarttumis herkkyyttä. on niil isännöitsijöillä parempaaki tekemistä ku miettii et jollaki on tuparit menos tai joku hoitaja työvuoronsa jälkeen ei halua mennä likaisena nukkumaan =D=D=D

        Ei taatusti ole sairaanhoitaja, joku vellihousu lähihoitaja, ne on ihan johannatukiaisia kaikki.


      • Oikea hoitaja
        !!!!!!!!!!! kirjoitti:

        Tässäpä meillä varsinainen sisar hento valkoinen, ammattiylpeys suorastaan hänestä kilometrien päähän huutaa.... toivottavasti en ikinä joudu hänen potilaakseen :-((((

        Ei se ole nainen, vaan ylimielinen, ensihoitajan koulutuksen juuri ja juuri läpäissyt häiskä, jota ei ole asenneongelman takia huolittu pelastuslaitokselle töihin. Tyyppi on niin vajaa, ettei ole kuulokkeiden käytöstäkään mitään kuullut.


    • Kolme varoitusta rii

      Kenelläkään ei ole oikeutta häiritä muita asukkaita, ei edes kerran vuodessa. Muilla asukkailla on oikeus yöuniin, niin se vaan on. Ei yksistä tupareista häätöä tule, mutta varoitus kylläkin, jos jatkuvat yli säännöissä ilmoitetun aikarajan, sori vaan.
      Menkää baariin ja remutkaa siellä.

      Ite en kyllä halua bilemeteliä kuunnella ja teen valituksen isännöitsijälle ilman mitään eri keskustelua metelöitsijän kanssa. Jos on allekirjoittanut vuokrasopimuksen on myös velvollinen noudattamaan sen sääntöjä. Ihan simppeli juttu. Ei vaadi paljoo älyä tajuta.

      • yhteiset sopimukset

        Juu, näin on että kolme varoitusta riittää irtisanomiseen.
        Kello 10 illalla pitää talon hiljentyä arki-iltoina ja kello 11 viikonloppuna on kirjoitettu säännöissä ja niitä pitää kunnioittaa.

        Juhlat voidaan siis pitää ennen noita aikarajoja ja jos on isommista juhlista kysymys pitää niihin vuokrata sopiva tila, eikä siis suurta joukkoa omaan asuntoon mellastamaan. On myös olemassa desibeliraja mitä juhlat eivät saa ylittää, jos ne pidetään kotona.

        Lappu käytävään on tietenkin hyvä asia, mutta sen tarkoitus on pyytää asukkailta mielipiteitä juhlien järjestämiseen, että miten juuri siinä rapussa naapurit hyväksyvät juhlien pidon kotona.

        Juhlat ovat tietenkin nuorille erilaiset kuin vanhemmille, mutta meteli joka ylittää sallitut määrät on väärin ja ilmoitus virheestä tehtävä.

        Jos ei teillä ole säännöissä kirjoitettuna noita aika ja metelirajoja, niin vaatikaa ne kirjoitettavaksi, sillä niiden tarkoitus on vaikuttaa rauhallista asumista naapureiden kesken. Rellestäjille on todellakin olemassa paikkoja jonne voi mennä juhlia viettämään.


      • neljän äitee
        yhteiset sopimukset kirjoitti:

        Juu, näin on että kolme varoitusta riittää irtisanomiseen.
        Kello 10 illalla pitää talon hiljentyä arki-iltoina ja kello 11 viikonloppuna on kirjoitettu säännöissä ja niitä pitää kunnioittaa.

        Juhlat voidaan siis pitää ennen noita aikarajoja ja jos on isommista juhlista kysymys pitää niihin vuokrata sopiva tila, eikä siis suurta joukkoa omaan asuntoon mellastamaan. On myös olemassa desibeliraja mitä juhlat eivät saa ylittää, jos ne pidetään kotona.

        Lappu käytävään on tietenkin hyvä asia, mutta sen tarkoitus on pyytää asukkailta mielipiteitä juhlien järjestämiseen, että miten juuri siinä rapussa naapurit hyväksyvät juhlien pidon kotona.

        Juhlat ovat tietenkin nuorille erilaiset kuin vanhemmille, mutta meteli joka ylittää sallitut määrät on väärin ja ilmoitus virheestä tehtävä.

        Jos ei teillä ole säännöissä kirjoitettuna noita aika ja metelirajoja, niin vaatikaa ne kirjoitettavaksi, sillä niiden tarkoitus on vaikuttaa rauhallista asumista naapureiden kesken. Rellestäjille on todellakin olemassa paikkoja jonne voi mennä juhlia viettämään.

        Hyi h*levetti mitä sakkia täällä kirjoittaa. Mikä oikeus teillä on märistä s***na yöunista ? Jos ei saa kotonaan koskaan juhlia onko se enää koti ? Tupareita ei vietetä yhtenään, jos ette sitä kestä, kannattaa muuttaa ihan oikeasti, metsän keskelle, siellä ei kukaan koskaan teitä häiritse. Tuollaisia epäsosiaalisia ei sais edes asuttaa ihmisten ilmoille.


      • Päittee
        neljän äitee kirjoitti:

        Hyi h*levetti mitä sakkia täällä kirjoittaa. Mikä oikeus teillä on märistä s***na yöunista ? Jos ei saa kotonaan koskaan juhlia onko se enää koti ? Tupareita ei vietetä yhtenään, jos ette sitä kestä, kannattaa muuttaa ihan oikeasti, metsän keskelle, siellä ei kukaan koskaan teitä häiritse. Tuollaisia epäsosiaalisia ei sais edes asuttaa ihmisten ilmoille.

        Kotona ei idiootti juhlita, kyllä näin on, että se joka ei osaa asua järjestyssääntöjen mukaan sen paikka on metsän keskellä.
        Ihmisille on työn levon, sairauden takia annettava yörauha, tämä on ikiaikainen sääntö. nykypullamössöt ei tätä tahdo ymmärtää, ssiki poliisi ja varoitukset päälle, häirikkö muuttaa metsään asumaan.


      • ahjavoi
        neljän äitee kirjoitti:

        Hyi h*levetti mitä sakkia täällä kirjoittaa. Mikä oikeus teillä on märistä s***na yöunista ? Jos ei saa kotonaan koskaan juhlia onko se enää koti ? Tupareita ei vietetä yhtenään, jos ette sitä kestä, kannattaa muuttaa ihan oikeasti, metsän keskelle, siellä ei kukaan koskaan teitä häiritse. Tuollaisia epäsosiaalisia ei sais edes asuttaa ihmisten ilmoille.

        Mikä äiti..... kiroilee ja bilettää.... onneksi ei mun!


      • neljän äitee
        ahjavoi kirjoitti:

        Mikä äiti..... kiroilee ja bilettää.... onneksi ei mun!

        Minä en biletä, mutta ymmärrän kyllä jos naapureilla on ns. isommat juhlat. Joskus olen itsekin pitänyt, lapset on silloin hoidossa ja kyllä olen sitä mieltä, että melko tiukkapipoista hommaa, jos EI KOSKAAN SAA KODISSAAN JUHLIA. Eikö teillä ole oikeasti mitään muuta elämää kuin työ ja nukkuminen ? Ihan oikeesti, eikä teillä koskaan käy kukaan ? Ihmettelen vaan, että mikä pakko tuollaisten on edes elää ihmisten keskellä, kun ette mitään siedä ? Muuttakaa korpeen kauas pois.


      • junttiäidit.....
        neljän äitee kirjoitti:

        Minä en biletä, mutta ymmärrän kyllä jos naapureilla on ns. isommat juhlat. Joskus olen itsekin pitänyt, lapset on silloin hoidossa ja kyllä olen sitä mieltä, että melko tiukkapipoista hommaa, jos EI KOSKAAN SAA KODISSAAN JUHLIA. Eikö teillä ole oikeasti mitään muuta elämää kuin työ ja nukkuminen ? Ihan oikeesti, eikä teillä koskaan käy kukaan ? Ihmettelen vaan, että mikä pakko tuollaisten on edes elää ihmisten keskellä, kun ette mitään siedä ? Muuttakaa korpeen kauas pois.

        Tämmöisiä äitejä kun meillä on täällä suomenmaassa, niin hyvä tulee! Lapset ovat varmuudella luonnehäiriöisiä, ja junttius-suomalaisuuden perinne tulee 101 prosenttisella varmuudella jatkumaan! :D
        Oikea emotyyppi :D, varsinainen. Röhähähähähääääää :D


    • Kaverin konsti

      Yläkerran juhlijat valvotti aamuyöhön ja hiljenivät siinä klo 6.00 aikoihin.Kaveri alkoi porata kattoon amppelille koukkua klo. 7.00. Aina vähän kerrassaan antoi sähköpneumaattisen koneen pitää omaa "musiikkiaan".Oksentamisen äänet ne kuuluivat pitkin aamua yläkerrasta.Toista kertaa ei ole hänen yöuntaan häiritty.

    • (I)(I)

      Älä nyt viitti satuja tulla tänne kertomaan. Lue ne iltasadut omalla kakrulle tai omalle eukolles. Kaksi varotusta kahden kuukauden sisällä ja sitten mahdollista saada häätö vuokralaiselle,- näin tää homma menee. Kannattasko käydä terkalla ja hakea lääkitystä tohon ADHD sairauteen?

    • tuparit hohhoijaa

      Onko turhenmpaa juhlimisen aihetta,tuskin.

    • Mölyapinat Metsään..

      Kuulkaas kamut!Meillä rivarissa juhlitaan joka viikonloppu,juodaan ja basso jympyttää koko ajan!helvetti että on kivaa yrittää nukkua!Mutta minkäs teet kun sanoo jannuille niin muistaa just tasan puolipäivää,jo taas illalla jympyttää.Talossa asuu 25-26v.MIEHIÄ!Olen kuunnellut yli vuoden ja nyt teen valituksen,EN JAKSA ENÄÄ!Olen itsekkin mies,mutta raitis!HAUSKAA voi pitää selvinpäinkin ja raflaan pääsee kuuntelemaan musaa!SÄÄNNÖT KOSKEE KAIKKIA OLEN SITÄ MIELTÄ!TOLKKU SE PITÄÄ OLLA KERJÄTESSÄKIN.....SANOTAAN!

    • asukkipasukki

      Ite pidin "sivistyneet" tuparit kaveriporukan kesken, ei juotu överikännejä ja musiikkiakin hiljennettiin klo 23:00 jälkeen. Hiljaisuuden aikana saattoi kuulua puheensorinaa ja ääniä parvekkeelta naapuriin, mutta that's it.

      Enkä muuten saanut valituksia ja hyvillä mielin yhä morjestetaan seinänaapurien kanssa. ;-) Eli ilmeisesti ne tuparit ei ole ihan joka naapurille maailmanloppu? Oon muutenkin aika huomaamaton "asukki", mitä nyt joskus musa raikaa vähän kovemmin tai suihkuun meno venyy lähemmäks puolta yötä, mutta niin nuo naapuritkin tuppaa tekemään.. Mutta eipä sitä kai kerrostaloon kannatakaan muuttaa asumaan, jos ei siedä yhtään naapuriasunnosta lähteviä ääniä.

    • Voi hyvä tavaton!

      Koska jälkikasvu oli muuttanut kotoa "maailmalle", myimme turhan suureksi käyneen asuntomme ja ostimme kerrostalosta jonkin verran pienemmän. Suurin osa asunnoista on omistusasuntoja, joissa omistajat itse asuvat. Muutamissa pienasunnoissa on vuokralaisia, mutta he eivät eroa millään lailla muista asukkaista.
      Eräänä päivänä oli ilmoitustaululla viesti, että uusi tulokas pitää tupaantuliaiset ja pyysi jo etukäteen anteeksi, jos naapureille aiheutuu häiriötä.
      Ei aiheutunut, vaikka me olemme seinänaapureita.

      Ihan mukavasti olemme kerrostaloasumiseen sopeutuneet, mutta tämä ei olekaan sellainen vankila, jolta useiden kirjoitusten perusteella monet asunnot vaikuttavat.
      Emme ole havainneet kenenkään kyttäävän tai vahtivan naapurien tekemisiä tai olemisia. Päivää sanotaan, kuin satutaan pihassa vastakkain. Joskus jopa vaihdetaan muutama sana, riippumatta siitä asuuko vastaantulija omistus- vai vuokra-asunnossa.

      Mikähän ihmeen itsekorostuskonsti vuokra-asujien haukkuminen ja halventaminen on?
      Kun poikani aikoinaan osti ystäviltään kaksion, hän oli oppinut kotona, että kaikkia pihalla liikkujia tervehditään. Saman opin oli saanut myös hänen tyttö- ystävänsä.
      Kun he sitten noudattivat vanhaa tapaa, ei heille vastattu ennen kuin tuli yhtiökokous. Poikamme valittiin heti yhtiön hallitukseenkin, kun kävi ilmi, ettei hän ollutkaan nuoruudestaan huolimatta vuokralainen!

      Ja sitten vielä väitetään, ettei enää säätyrajoja ole...

    • kyylävaikutteeton

      Rauhoittukaa, täällä ei ole mitään nähtävää. Tätä keskustelua on sabotoinut 1-2 tupari/juhlavastaista henkilöä, jotka kirjoittavat vaihtuvin nimimerkein luodakseen illuusion laajemmastakin tuparivastaisesta rintamasta.

      Faktaa on se, että suurin osa kansasta pitää juhlista (myös tupareista) ja että niitä saa pitää. Ei tietenkään joka viikko, muttaainakin 1-3 kertaa vuodessa saa pitää minkälaiset sikajuhlat tahansa.

      Tälle asialle te nipottajat ette voi yhtään mitään =). Puhutte varoituksista yms., mutta ne ovat tässä tapauksessa tehottomia, koska eivät ole lainmukaisia, jos ruvetaan oikein tosissaan katsomaan (lue: oikeudessa).

      P.S. Pidän tuparit ensi lauantaina klo 19-04. Asun kerrostalossa. Hyvällä onnella jompikumpi teistä nipottajista asuu alakerrassani.

      • -naapurisi-

        Pidä vaan, tasan kello 23.00 puhelu poliisille lähtee täältä:D
        Katsotaampa sitten kauanko juhlasi kestävät:)


      • kaikkia idiootteja

        Haista home, tulepas meidän taloon asumaan ja noudata periaatteitasi, niin lennät kuin leppäkeihäs. Sinä sovit johonkin junttislummiin, lähiöön. Siellä on sinun kaltaisiasi. Yksinkertainen mötky olet!


    • Kaveri tulee

      Älä viiiti puhua paskaa, kenekään yörauhaa ja unia et sinä sinkkiämpäri häiritse et ilmaiseksi. Sattuu olemaan työssäkäyviäkin ihmisiä ja heillä pitää olla nukkumisen rauha. Hommaa vaan tuparipaikkas ihan mistä hanurista haluat, mutta et kerrostalosta. Poliisi ja jos ei tule tulee jotain muuta, itke sitten..

    • ärsyyntynytnipoista

      Kerrostaloasukkaille tiedoksi, että myös kerrostalossa saa "elää". Silloin tällöin on oikeus myös juhlia kunhan se ei vain muodostu tavaksi. Näin ovat myös muutkin todenneet aikaisemmissa kommenteissa. Jos joku on muuttanut kerrostaloon niin on parempi hyväksy se tai sitten on parempi muuuttaa omakotitaloon. Esimerkiksi jos hermostuu rappukäytävästä kuuluvasta kopinasta niin on syytä harkita pois muuttoa..

    • zibali

      Amadöörit ilmottelee ennakkoon, ei muuta ku nupit kaakkoon ja monot sauhuun............

    • Blokk...

      Häiriköiden pitää muuttaa omakotitaloon onko ymmärretty? Kerrostaloissa on järjestyssäännöt ja pitää ajatella naapureita. Meitä on vielä meitä työssäkäyviäkin ihmisiä ja raskast on aamulla herätä, jos ei sa öiisn nukutua. Me elätämme nämä sossun elätit, jotka luulevat, että saavat öiisn remuta kun sossusta saa rahaa ja työssäkäyvät maksaa.
      Ei vetele pitemmän päälle, moni on lähtenyt, kamat pihalle kun varotuksen ensin, sitten häätö.

      Typeryyttä kirjoitella tuommoisia paskakommnetteja, sitä varten on lakiin perustuva kotirauha ja järjestyssäännöt.
      Häiriköt metsään asumaan, vaikka kovemmilla otteilla, ei tarvitse alistua kenenkään tuohon.
      Tämä nykynuoriso ei tee töitä, käyttää aineita ja juhlii yöt/päivät, rahanjako näille on lopetettava ja pistettävä ne töihin, näin loppuu juhliminen ja muiden häiritseminen heiltäkin.

      • 2+1

        Moi ketjun avausviestin kirjoittaja!


      • ihmemummoja

        Oletko sä oikesti itse aina ihan hiljaa? Muuta itse. Ja kyllä Tämä "nykynuoriso" tekis varmasti töitä jos tollaset aivottomat herkkäkuuloiset astuis sivuun nuorempien tieltä. Ja tunge vittuun se lakis


    • IhmeMummoja

      Mikä helvetti ihmisiä vaivaa?
      Jos te rauhaa rakastavat haluatte rauhaa, muuttakaa saatana jonnekkin missä ei ole niitä elämän ääniä. Oletteko itse aivan hiljaa siellä pikku koloissanne? Tupaantuliaiset on aivan sallittuja, ja jos lappuja on ilmotustaululla, varoittamassa, niin ettekö voi antaa edes vähän anteeksi? Sit menee yli jos joka vloppu on jotain älämölöä.
      Teettekö samaa jos vauva itkee ylä tai alakerrassa? Soitatte poliisit ja nauhotatte sitä lapsen itkua ja välitätte nauhan isännöitsijälle??
      Ihme nipoja perkele. Ja miten toikin liittyy mitenkään mihinkään, että sossun elätit kuluttaa rahoja? Niillä ei paljoo kuule varmaan ole sitä rahaa muutenkaan niin miks just NE pitäs kamalasti enemmän niitä bileitä kun ne jolla on vanhemmat maksamassa vuokraa, tai sit ne työssäkäyvät?? Ai jumala..
      Muuttakaa te, jolla on varaa valittaa yhistä tupareista.

    • Aikuinen..

      Kerrostalossa noudatetaan järjestyssääntöjä ja se on PISTE. Mölyäjät menee itse jonnekin maaseudulle mökkiin asumaan, normaalit ihmiset käyvät töissä ja eivät jaksa valvoa mölyapinoiden takia.

    • ihmemummoja

      luokitteletko työttömät sitten jotenkin Paskoiksi ihmisiksi?? Ei järjestyssäännöissä kielletä tupaantuliaisia.

    • Iki-teinikö?

      Järjestysäännöissä kielletään häirön aiheuttaminen ja kello 22- 06 välisenä aikana on yleensä hiljaisuus, näin sanovat järjestyssäännöt. Tupareita saa pitää ennen kello 22.00 ja silloinkin kohtuudella, että naapureihin ei ääniä kantaudu. Tämä on näin teinit eivät juhli kerrostaloissa.

    • ihmemommoja

      LAITAS ne huopatossut nyt jalkaas, ja mene itsees.

    • Maksava asukas

      Samaa mieltä tuon toisen ylempänä olevan kanssa että säännöt on säännöt, eikä mitkään ihme kekkerit oikeuta metelöintiin. Tuparit ja muut melumittelöt voi ihan hyvin hoitaa järjestys-sääntöjen mukaisen ajan puitteissa, vai mikä tai kuka muka pakottaa yötä myöten huutamaan siellä seinän takana ryyppyremminsä kanssa? Ei kukaan muu kuin itse asukas.
      Mitäpä meidän "niin suvaitseva" ja "vapauksia" ymmärtävä nuoriso tykkäisi jos miinäkin esim. laittaisin jonkun lapun alaoveen jossa ilmottaisin tylysti että " Tänään poraan seiniä iskuporalla läpi yön" ja alkaisin klo. 22:00.n jälkeen poraamaan yhtä soittoa johonkin 3-4.n asti. Sekö olisi hyväksyttävää ja siksi että vaivauduin ilmoittamaan siitä alaovessa? Luulempa vaan että ei. Asia on meinaan niin että "suvaitseva" nuorisomme ei suvaitse muutakuin itseään.

      • isokyylä

        Moi alkuperäisen ja tuon viittauksen kohteena olevien viestien kirjoittaja!


      • ei oo todellista
        isokyylä kirjoitti:

        Moi alkuperäisen ja tuon viittauksen kohteena olevien viestien kirjoittaja!

        Hahah, luin viestiketjun läpi ja näyttää siltä, että joku kaljalla aivonsa liuottanut heebo on kirjoitellut kaikki noi "saanmäryypätä"jutut.

        Tosi heikoissa kantimissa on kotikasvatus ja älynlahjat, jos pitää oikeutenaan juhlia yli järjestyssääntöjen aikarajojen tai jos vertaa bilemeteliä vauvanitkuun.


      • voi jestas

        Muutkin maksaa, ja jos sinun mielestä on heti ryyppyremmi koossa jos pitää tuparit tai jotkin muut juhlat, niin kannattaa mennä vaikka MTT:lle jutteleen...


    • Täys Kymppi

      Jep, oikeassa olet, sama hyypiö kirjoittelee näitä melua puolustavia juttujaan, ihan lataamoon valmis heebo..
      Asuntoyhtiöissä on ja tulee olemaan järjestys-säännöt ja tampio joka ei niitä osaa noudattaa, muuttaa punaiseen mökkiin jonnekin Kainuuseen.

      • pää heillä pehmennyt

        Näin on, nämä juhlimisen ja bilettämisen kannattajat ovat kyllä päästään pehmenneitä. Ei ihme, kun viinan kanssa koko ajan läträävät.


    • me nuoret

      Meille on tulossa tässä lähiaikoina yövieraita melko isohko joukko, kun on festarit asuinkunnalla. Ajattelin olla ystävällinen, ja pyytää anteeksi jo etukäteen naapureilta mahdollista melua kun yö aikaan palataan kämpille takaisin nukkumaan, ja kirjoittaa huumorintajuisen lapun kerrostalon ilmoitustaululle. Tuonkin kokoisella joukolla nuoria humalaisia on melkoinen suoritus jos ilman yhtäkään ääntä päästään kämpille, juttu varmasti luistaa ja volyymitaso onkin sen mukainen..

      Enkö nyt sitten saa pyytää anteeksi todennäköisesti aiheutuvaa melua? :(

      Yleensä kun emme mitään bileitä pidä, ja ne vähäisetkin mitkä on pidetty niin ennen klo 22 on poistuttu asunnolta. Valituksia ei ole kuulunut, ehkä meidät onkin siunattu ihanilla naapureilla.

      Niin, ja se mikä on omasta mielestäni typerää on se, että jos jostain asunnosta kuuluu melua soitetaan poliisi heti paikalle, kun käsittääkseni on KOHTELIASTA ja myös sitä ajatellen ettei työllistetä poliiseja turhilla soitoilla, mennä ensin itse ja pyytää että musiikkia laitettaisiin hiljemmalle. Jos mitään ei tämän jälkeen tapahdu voidaan sitten soittaa poliisi paikalle. On olemassa fiksujakin nuoria ihmisiä, ja naapureiden pyyntöä hiljentää musiikkia kyllä kuunnellaan.

    • Ikävää mutta

      Ikävä kyllä, on sattunut tapauksia, että ihminen, joka on mennyt soittamaan naapurin ovikelloa melun takia on tapettu, hiljaittain eräs mies surmattiin näin ja muutama vuosi sitten vanhempi rouva surmattiin rappuun valitti metelistä.
      Tämmöise seikat pistää miettimään meneekö sinne itse, ja jos puolutat itseäsi syyte rapsahtaa. Siksi poliisi soitetaan.

      • Naapurin isäntä

        Juu ja mitä kamalinta, joskus kun emäntä on käskenyt mennä valittamaan, niin onkin kutsuttu bileisiin mukaan ja on joutunut vetämään känät siinä vielä aamuyöstä.

        Rouva on sitten kirjoitellut tällaisia valituskirjoituksia Suomi24:seen. Mutta mä oon saanut uusia kaljakavereita.


    • Lopettakaa nyt

      Meidän kerrostalossa asuu nuoria ja vanhuksia. Kertaakaan en ole valitusta saanut vaikka useasti olen ystävieni kanssa juhlinut ja yöllä ravintolaillan jälkeen kotiin palannut. Vaikuttaa siltä että ihan persoonasta on kiinni tuollainen nipotus. Itse olen hälytyskeskuspäivystäjä ja teen 14h kestäviä yövuoroja jolloin palaan aamulla klo 0700 nukkumaan mikä on vaikeeta muutenkin kun on valoisaa, mutta kaikenlisäksi seinänaapurit poraavat seiniä koko päivän. Soitanko poliisit? En ehdottomasti!! Ottakaa järki käteen nyt ton valittamisen kanssa. Olen 23v nuori ja just sitä pullamössö kansaa. Sen takia mä varmaan teenkin töitä 65h viikossa että jos kotonani otan alkoholia niin joku pellossa elänyt vanha kurppa voi tulla valittamaan mulle klo 22 että musiikkia hiljasemmalle. Te ootte eläkkeellä, teille ei ole muuta kun aikaa nukkua. 26v jos olisin yhtä kanki perseessä ku eräs täällä keskustelijoista niin laittasin itteni narun jatkoks samantien.

    • Työn raataja

      Kankihan sulla on P:ssä, mutta älä nyt narua sentään viitti..Kuule et sinäkään juhuli ja soita musiikia kerrostaloasunnossa, kuin volyymilla, joka jää asuntosi sisäpuolelle.
      Järjestyssäännöt on olemassa ja ei työssä käyvä voi valvoa älämölyjen takia.
      Ne bileet pidetään ihan muualla, sitä varten on ravintolat ja vuokraat, jostain vaikka kontin, jossa metelöit, mutta et minun naapurissani, siinä voi tulla otta kipeeksi.

      • ovela windy hudsoo

        Marttyyreeraa ja sääli nyt oikke ittiäs "työnraataja"
        Laiska silavapylly. Valita äitilles mamis. Älä täällä. Kukaan ei sääli. Päästä märsy ittesäälistä. Kyllä se äitis lohuttaa. Klub. Ugh. Hudsoo.
        Nukkuu häntä sitten haudassa ja on aikaa.
        Mukavia oloja teille.
        huumori terveisin ovela Windy.


    • 10+20

      Siis väitätkö että on häätömääräys vireillä niiden yksien bileiden takia? Höpö höpö, keksi ensi kerralla parempi provo. Häädön voi saada toistuvasta ja jatkuvasta häiriöstä, ei todellakaan yksistä juhlista.

      • Reilukerhosta,päivää

        Tuollasien bileiden pitäjillä on selvästi asenteena, että he saavat remuta miten lystäävät. Tuskin heillä bileet näihin yksiin jää, vielä ne järjestää itsensä ulos talosta.


    • pykälät hallussa

      Julistan keskustelun päättyneeksi!

      Lain mukaan voittajia ovat tässä tapauksessa tupaantuliaisten pitäjät. Joka muuta väittää, puhuu paskaa lobbaustarkoituksessa. Live with it.

      Loppu - slut.

      • omankäden oikeus

        Sinä et julista mitään muuta kuin olevasi täysi kahjo ja narsisti.

        Tupaantuliaisesi loppuvat siihen kun minä tulen ja lyön rotannaamasi lyttyyn ja annan vielä teleskooppipampusta selkään.

        Live with it

        Loppua ei ole näkyvissä, mutta sinun ininäsi loppuu kyllä.


    • Na-75

      Ei todellakaan, ette häiriköt voittaneet yhtään mitään. Järjestys-sääntöjä noudtaetaan ja tupari pidetään ennen kello 22.00 ja silloin niin ettei naapureita häiritä.
      Tämä on laki ja perustuu kotirauhaan.

    • Beltsu9

      Hei te "kai mä nyt kotonani joskus saan juhlia??"- tyypit. Oletteko ajatelleet, ettette asu yksin kerrostalossanne? Sinä katsot oikeudeksesi juhlia vaikka 2-3 kertaa vuodessa, koska sehän on tosi harvoin, ja sitä pitää naapurien sietää. Montako asuntoa talossasi on? 20? Jos he kaikki juhlivat vain harvoin pari kertaa vuodessa, monetko bileet tulee??

      Jos pystyt, asetu hetkeksi sen vuorotyöläisen, jonka on sunnuntaina herättävä seiskaksi töihin, asemaan... Olisitko itse onnellinen? Tai jos sulla olis pienet lapset, jotka tarvitsevat unta myös viikonloppuisin?

      Juhlia saa, mutta pitää ymmärtää, että juhlat on loputtava ajallaan tai menon hiljennyttävä hiljasuuden alkaessa. Joku raja itsekkyydelläkin.

      Ja en ole kerrostalokyylä enkä mummo vaan 3-kymppinen, joka asuu nykyään omakotitalossa mutta nuoruuteni vietin kerrostaloissa. Join alkoa ja biletin, mutta en häirinnyt muita, joten yhtään valitustakaan en saanut ... ;)

      • 10+

        Beltsu kirjoittaa täyttä asiaa. Näille ajattelemattomille paskiaisille, kukaan ei nuku koskaan, jos kaikki asukkaat pitävät bileitä vuorollaan, eli töissä ei voi käydä.
        Kyllä juhlijoiden paikka on muuttaa korpeen ja kauas ja itse pidän kyllä huolen siitä, että juhlat loppuvat tavalla tai toisella.


      • hallituksen jäsen
        10+ kirjoitti:

        Beltsu kirjoittaa täyttä asiaa. Näille ajattelemattomille paskiaisille, kukaan ei nuku koskaan, jos kaikki asukkaat pitävät bileitä vuorollaan, eli töissä ei voi käydä.
        Kyllä juhlijoiden paikka on muuttaa korpeen ja kauas ja itse pidän kyllä huolen siitä, että juhlat loppuvat tavalla tai toisella.

        Aivan totta! Sama juttu meidän talossa, meillä on asukasyhdistys, joka savustaa juhlijat pihalle. Kokemusta on jo 4 eri asunnon asukkaiden häädöistä. Prosessi on todella helppo, ja hallituksen puheenjohtaja ja isännöitsijä ovat toiminnan miehiä. Ei siinä viher - itu -kommari piipittäjä vuokralaiset ehdi edes pieraisemaan, kun ovat jo pihalla. Yhdenkin koko kämpän kalusto raahattiin kadulle kun ei suosilla lähtenyt häätöpäivänä.


      • Sama sama sama......
        hallituksen jäsen kirjoitti:

        Aivan totta! Sama juttu meidän talossa, meillä on asukasyhdistys, joka savustaa juhlijat pihalle. Kokemusta on jo 4 eri asunnon asukkaiden häädöistä. Prosessi on todella helppo, ja hallituksen puheenjohtaja ja isännöitsijä ovat toiminnan miehiä. Ei siinä viher - itu -kommari piipittäjä vuokralaiset ehdi edes pieraisemaan, kun ovat jo pihalla. Yhdenkin koko kämpän kalusto raahattiin kadulle kun ei suosilla lähtenyt häätöpäivänä.

        Kyllä ne hallitukset tiedetään, kakkahousu olet. Ulostepökäle ja silliä salaatti. Vai menikö se näin: Sillä saletti.
        Pasko vaan lisää housuus, paskahousu. Älä inise täällä.
        Älä tärkeile hallituksillas.
        Mene itkemään äitis rinnoille.
        Itku iikka sanoi Riikka.


    • penthous3

      Oli muuten kaunis päivä tänään. Joiltakin se on näemmä mennyt provoillessa.

    • korpilainen

      Mun puoesta saatte huutaa tai soittaa musiikkia niin lujaa tai niin kauan
      kun haluatte. Olen itse valinnut asuinpaikakseni korven.
      Tervetuloa mustikkan kerääjille!!

    • Stop The Whining...

      Kyllähän nyt tupareita saa pitää jos ne pidetään viikonloppuna ja vaikka kello kuudesta kello kymmeneen.

      Voi ku on se niin hirveää jos yöunet häiriintyy yhden vaivaisen illan vuoksi.

      Käyttäkää korvatulppia jos alkaa mielenterveys järkkyä moisen tapahtuman ansiosta.

      • pakko asua josain

        Joo, niin tehtiin meidänkin kerrostalossa. Ongelmaksi se muodostui kun sen vaivainen yhden illan juhlinta toistui lähes joka vuorokausi/yö.

        Naapurit sai olla iloisia, jos viikossa oli yksi juhlaton vuorokausi. Kovasti ihmettelin, mistä ihmeestä saivat rahaa jokapäiväiseen juopotteluun. Todennäköisesti rahat saatiin lähisukulaisilta, koska päivät kului nukkumisessa, niin eihän tuolta juhlimiselta ehtinyt edes rötöstelemään.


    • joustaa pitää

      Loppukevennys: Kaikki tämän ketjun valitukset täysin turhia.
      Normaaleja asumisääniä ne ovat kaikki tyynni.
      Sitähän se on se kerrostalossa asuminen.
      Sitä pitää vain tottua. Kyllä se siitä.

      • kyllä se siitä

        Joo. Se kerrostalo-asuminen pitää vain sisäistää.


    • kummia olioita

      Voisitteko teiniääliöt ( myös aikuiset pellet) yhtään perehtyä vaikkapa lääketieteeseen. Siis ottaen huomioon sen, osaatteko lukea, tai ymmärtää lukemaanne.
      Jatkuva stressi, joka voi naapurien metelöinnin edesauttamana jatkua vuosia, on erittäin vaarallista terveydelle. Huono ja katkeileva yöuni voi aiheuttaa sydänsairauksia, jopa diabetes saattaa puhjeta, puhumattakaan henkisestä terveydestä, jota ( tai muutakaan terveyttä) ei kukaan saa tahallaan vahingoittaa.
      Mielestäni metelöivän naapurin voisi ja pitäisi saada syytteeseen pahoinpitelystä, ja tuomio sen mukaan.
      Mikään häiritsevä ääni ei kuulu nimikkeen normaalit asumisäänet alle.
      Ei kantapääkävely, ei naapuriin kuuluva musiikki, ei yöllinen minkäänlainen kolistelu, ei kakaroiden jatkuva tömistely, ei kiljunta.
      Asumaan pystyvät kaikki normaalit ihmiset täysin mukavasti, mutta toisia häiritsemättä.
      Miten se voi olla joillekin niin vaikeaa???

      • saletti on lavetti

        Pelle. Pellepä hyvinki. Pelle märisee turhaan. Mitä se vaikuttaa valittaa. Se tympii. Jatkuva tyhyjä valitus. Pellejä olette te turhan valittajat. Kantapää kävely, voi pyhä sylyvi. Pelleilkää lisää, te pellet. pellet. pellet............. Ei se auta potkia tutkainta vastaan pellet. Luonnonlait ovat luonnonlakia ja sillä saletti itkupillit.


    • kunnon kansalainen

      Tuossa kirjoittelee yksi ja sama tyyppi eri nimimerkeillä. Huomaan kirjoitustyylistä. Taitaa olla lukihäiriökin. Myös kovin innokkaasti jakelemassa täällä diagnooseja ihmisille, jotka muutaman sanan tai lauseen on kirjoittanut. Narsistikin yleensä syyttää muita narsistisuudesta tai muista mielitilahäiriöistä. Mutta asiaan; olen tässä 8 vuoden sisällä asunut 4. eri osoitteessa. Joka ikisessä olen ne yhdet kunnon juhlat (tuparit) pitänyt. Ilmoitin ja pahoittelin naapureille etukäteen. Valituksia ei tullut. Ja hyvissä väleissä pysyin naapureiden kanssa. On se kumma, jos ei yksiä tupareita saa pitää. Itsekin monet yöt olen ollut valveilla naapureiden metelöinnin takia, Eivät ole bilettäneet, vaan tavallisia elämisen ääniä kuulunut. En ole niistä valittanut, koska tiedän, että silloin tällöin kuuluu minunkin asunnostani ääniä, kun tulen kymmenen jälkeen illalla töistä kotiin.Niin ja miksi te syytätte näitä tupareiden pitäjiä työttömiksi idiooteiksi? Itse käyn töissä ja siinä samassa opiskelenkin. Maksan siis veroja, enkä ole yhteiskunnan elätti. Niin ja ikääkin on se 30. Eli en ihan teinikään ole. Tosin te mummot pidätte varmaan kaikkia alle keski-ikäisiä ihmisiä teineinä... Huoh, että voi olla omaan elämäänsä kyllästynyt joku...

    • ei tiukkapipo

      Mielipiteeni on että nuoriso saa pitää juhlat taloon muuttaessaan. Kohteliasta jopa ilmoittaa asiasta, niin voi yhtenä yönä laittaa vaikka korvatulpat.

      Aivan eri asia on jatkuva elämöinti, jota idioottikersat harrastavat pihalla. Jatkuva melu ja meteli ja kirkuminen ja rääkyminen ja huutaminen ja kiljuminen ja sekopäisyys on eri asia kuin yhtenä yönä taustamusiikkia. Ei kukaan jaksa olla jatkuvassa melussa.

      Mutta minusta juhlat kuuluvat normaaliin elämään. Sallisin juhlat nuorisolle ja miksei muillekin.

      • asukasaktiivi 65v..

        Juuri noin. Juhlia voi olla myös muillakin kuin nuorilla esim syntymäpäivät, jolloin liikennettä rapuissa enemmän.

        Meillä on käytössä ts suositus, että juhlija ilmoittaa ilmoitustaululla, että vietämme synttäreitä/tupareita ja pyydämme huomioimaan että saattaa kuulua tavanomaista enemmän ääniä, kuten musiikkia jne...

        Itse asiassa en ole kuullut valituksia, ei ainakaan ole valitettu eteenpäin jos jotain on juhlinta häirinnyt. Juhlijat tietävät, että vaikka on juhlat ei metelöintiä yömyöhään ja se on pitänyt. Joskus jotain kuulunut vielä n klo 23 mutta itsekään en ole kuullut puolen yön jälkeen melua.

        Juhliminenkin kuuluu elämään normaalina toimintona. Joka ei kestä normaalia elämää pitää muuttaa ok-taloon tai keskelle korpea. Kuulin pari päivää sitten naapurilta joka oli miehineen ( ikää yli 50v ja kunnollisia ihmisiä) asunut yksityisasunnossa , että eräs naapuri kyttäsi kellon kanssa et jos kuului mitään ääntä klo 22 jälkeen tuli sanomaan.Paras oli et kerran oli klo ollut 22.02 kun sai huomautuksen liian äänekkäästä puhelimeen puhumisesta! Kaikenlaisia kyttääjiä on, ja ko tapaus kertoo kyttääjän mielensairaudesta.


    • Ennen okt, nyt kt

      Mahtaakohan teistä isännöitsijälle ja poliisille valittajista kukaan oikeasti edes tietää, mitä "oikea metelöinti" on? Se on sitä, kun esim alakerran ryyppäjäisissä leikitään jotain kickboxingia, potkitaan seiniä ja toisia. Möykätään ja myskätään niin, että oman asunnon lattia, eli se alakerran katto tärisee ja näin ollen myös sänky... tuota kun on jatkunut useita kuukausia vähintään 5 yötä viikossa, niin alkaa olla jo kärsivällisyys koetuksella. Tuosta naapurista tein valituksen jotain 3-4kk kestäneen möykkäämisen jälkeen, valituksia oli tullut muiltakin naapureilta ja sai häädön.

      Juhlia ja vieraita on jokaisella aina joskus, ainakin toivottavasti. Ellei ole, niin täytyy olla aika epäsosiaalinen henkilö kyseessä. Ns "oikea möykkääminen" on kuitenkin ihan eri juttu, kuin puheensorina, nauru jne mielestäni normaaliin elämään ja kanssakäymiseen kuuluva ääni. Jopa se wc-pönttöön lorottelu on ihan normaalia elämän ääntä, olipa kyseessä sitten naapuri, tai hänen vieraansa. Lorottelenpa itsekin harva se yö, kyllä se aina sängyn kastelemisen voittaa ;)

    • fggdfgfdgs

      Kerrostalossa voi olla viisikymmentä asuntoa, joista monet vuokralla. Vuokralaiset voivat vaihtua muutaman kuukauden välein, eli jatkuvasti voi joku olla lähdössä tai tulossa. Jos jokainen heistä pitää läksiäisjuhlat ja tuparit, on se aikamoista kestettävää talon muille asukkaille.

      Minusta kaikki melu, joka kuuluu naapuriin, on liiallista. Suomessa on sentään sen verran hyvät eristeet rakennuksissa. Itse kuuntelen radiota ja äänikirjoja jatkuvasti, mutta käytän kuulokkeita. Sitä suosittelen muillekin.

    • neuvo teuvon neuvo

      Vittu jos mun asuintalon ilmoitustaululle ilmaantuu tollanen lappu niin vittu meen samantien veteleen turpaan joka vitun huoraa ja homoa siellä

      voi olla että tapankin jonku, mieluummin asuisinkin vankilassa ku täällä vitun perseenreikien keskellä saatana

    • kurppa-tippurio

      Olen muuttamassa kerrostaloon etelä-haagaan. Aion kyllä pitää tuparit, mutten laita mitään lappuja. Pidän kyllä huolen, että vieraat ovat hiljaa, tai saavat lähteä. En pidä kovaäänisistä juhlista. Silti olen sitä mieltä, ettei ketään yhden kovaäänisen juhlaillan takia voi talosta häätää... Itse en valittaisi edes, ellei haitta ole jatkuva. Taas näitä elämäänsä kyllästyneitä kurppia. Ja jos joku varoittaa ilmoitustaululla melusta, niin varoita sinä häntä, että tällöin tarvitsee olla hiljaisuus tai siirrä juhlasi toiseen ajankohtaan!

    • lain mukaan

      http://www.taloussanomat.fi/asuminen/2011/06/12/naapuri-grillaa-nyt-meni-hermot/20118116/310


      "Kerrostalossa asuvan pitää kuitenkin sietää normaalin elämisen ääniä, eikä mitä tahansa voida kieltää.
      – Normaaliin asumiseen järjestyssäännöillä ei voida puuttua. Suihku ja vessa kuuluvat normaaliin asumiseen, eikä suihkussa käymistä yöllä voi mitenkään kieltää järjestyssäännöissä, Isännöintiliiton Marina Furuhjelm sanoo.

      – Joitain ääniä kuuluu väistämättä. Se on sitä yhteisöasumista.

      Silloin tällöin meteliä saa olla enemmänkin.

      – Ihmisellä saa joskus olla juhlat yöaikaankin, Furuhjelm huomauttaa."

      Marina Furuhjelm on siis isännöintiliiton lakimies, joten tietää kyllä nämä asiat paremmin kuin täällä ruikuttavat ja provoilevat mielisairaat kyylät.

      • oikea hoitaja

        Huomaa, ettei Furuhjelm tuskin ole koskaan "joutunut" asumaan kerrostalossa tai edes jakamaan huonetta toisen ihmisen kanssa ennen mahdollista avioliittoaan.

        Suihkut ja vessat ovat ok, mutta juhlakansan meteli yöllä on liikaa. Itse odotan metelin loppuvan keskiyöllä ja hiljaisuuden jatkuvan aamuun.

        Eräiden persepäiden takia olen joutunut useamman kerran menemään ensin iltavuoron tehneenä (13.00- 21.15) aamuvuoroon (herätys klo 05.00) parin tunnin unilla, joten tiedän mistä puhun.


    • Nm12

      Itse en ymmärrä näitä poliisien soitteluja melusta. Poliseilla on pikkasenn tärkeämpää tekemistä kun tulla sanomaan, että voitoko laittaa muskiikkia pienemmälle. Poliiseja ollaan soittamassa joka asiasta. Jopa sellaiseta joka on täysin laillista.

      • rajat on

        Normaalin soittamisen ymmärtää jokainen vaan ei sellasta että naapurissa ei voi puhua normaalisti kun kuuluu voimakas jumputus tai muu voimakas soitto. Vahvistimet päällä ja itsellä ollut kaks kertaa naapureita jotka soittaneet musaa niin kovaa että tavarat hyppivät hyllyillä...

        Miksi tarvii sellaista kun voi kuunneella kuulokkeilla niin että särkee vain omat tärykalvonsa. Jotain rajaa oltava. Ja yöaika on nukkumisaikaa jolloin ihmisen kuuloaisti on herkimmillään. Harva osaa nukkua melussa.


    • frida2

      Taidat olla aika sekasin / vailla elämää ja ystäväpiiriä :D mut joo onnellista elämää sullekin.

      • typerä oot

        Sä taidat just olla tollanen omaa napaan tuijottelija:) Heti on muka vailla elämää/ystäviä,jos ei tykkää kauheesta möykästä ja känniääliöistä:) onpas paska ajattelu tapa sulla. Onnellista elämää sulle vaan vähillä aivosoluilla:D


      • dii!

        Niih jos et elämöi ja häiriköi naapureita, et omista elämää. Mahtava logiikka joka kertookin älynlahjoistasi aika tyhjentävästi.


    • vuokralaistensikailu

      Joo, selvä asiahan se on että ei joku ennakkoilmoitus ilmoitustaululle oikeuta rikkomaan talon järjestyssääntöjä. On juuri oikein ottaa valokuva lapusta, ja sitten häirinnän ollessa päällä äänittää se mölyäminen todisteeksi ja jos esim. kuseskelevat talon tai pihan nurkkiin, videoida se.

      Sen jälkeen häädön edellytykset ovat olemassa.

      Vuokralaiset eivät opi kuin kantapään kautta. Heille on ihan turha mennä puhumaan asiallisesti asiasta, siinä lyö vain omaa päätänsä seinään, ei niihin nyky nuoriin ihmisiin uppoa mikään järkipuhe, niiltä kun puuttuu täysin omatunto, harkintakyky, muiden kunnoitus ja asenne on "minä, minä, minä".
      Kaikkea kun on saanut tehdä ikinä mitään ei ole kielletty niin tässä on sitten tulos.

      • mek

        Monen taloyhtiön järjetyssäännöissä on maininta että pittä ilmoittaa jos pitää isot juhlat ja käy paljon porukkaa ja jos ne kestävät vaikka klo 23 illalla niin se pitää ilmoittaa eíkä se ole mikään häädön peruste. Jäejetyssäävtö on vain paperi ja jos oikeiteen mennään niin yhtiöjärjestys on ainoa paperi mikä pätee oikeudessa.


      • jotain tolkkua kiito
        mek kirjoitti:

        Monen taloyhtiön järjetyssäännöissä on maininta että pittä ilmoittaa jos pitää isot juhlat ja käy paljon porukkaa ja jos ne kestävät vaikka klo 23 illalla niin se pitää ilmoittaa eíkä se ole mikään häädön peruste. Jäejetyssäävtö on vain paperi ja jos oikeiteen mennään niin yhtiöjärjestys on ainoa paperi mikä pätee oikeudessa.

        "Jos oikeuteen mennään"
        Jos oikeuteen mennään, pitää olla olemassa ensin joko rikosilmoitus, tai tutkintapyyntö, sen jälkeen mahdollisen esitutkinnan jälkeen, jos syytekynnys ylittyy, syyttäjä nostaa syytteen, sitten vasta lakitupaan.

        Eli mitä siis oikein hourit? Mikä olisi rikos, josta " mennään oikeuteen"?

        Tässä oli kyse siitä, mikä oli häädön peruste, ja se on toistuvat järjestyssääntörikkomukset ja niitä seuraavat isännöitsijän antamat 3 kirjallista varoitusta. Sen jälkeen häätö voidaan toteuttaa vuokralaisille.

        Asunnon omistajille kyseeseen tuleva keino on taloyhtiön asunnon haltuunotto, mutta se vaatii paljon enemmän kuin vuokralaisten häätö.


    • haista vittu tömiste

      Meidän kerrostalossa kuuluu kaikki,vaikkei juhlittaisi,helvetin kiva herätä joka aamu klo 4.45 tai klo 6.30, kun yläkerran naapuri tömisee kuin norsu posliinikaupassa:) et haista sinä vittu Viitasaaren Ukontie osoitteessa asuva neljännen kerroksen yläkerran tömistelijä! Onpa helvetin kiva herätä sinun möykkääsi,kun 2 tunnin päästä töihin pitäisi lähteä,eikä sen jälkeen nukutuksi saa:)

      Terveisin. uni ongelmista kärsivä.

    • pinkmangoful

      Moni nyt on tuntunut ottavan oikein elämäntehtäväkseen täällä huudella kuinka NUORISO ja NUORET PARIT tekee tuollaista. Kun olin itse teini-ikäinen, alakerran naapurimme ilmoittivat mahdollisesta melusta syntymäpäiväjuhlien vuoksi. Noh, meteliä toki tuli, mutta mitään emme valittaneet. Jos jollakin on viikonloppuisin töitä, pitää ymmärtää, että silloin ihmiset tekevät muutakin kuin kävelevät villasukat jalassa ja viittovat toisilleen.

      En toki tarkoita, että mikään "varoituslappu" oikeuttaisi metelöintiin, mutta tietoisia ovat naapurit olleet. Häätöä ei ensimmäisestä varoituksesta TODELLAKAAN saa, vaan siihen vaaditaan kolme. Muuten ihan mukava fantasiakertomus :)

      • Oikeaa tietoa

        Kannattaisi Pinkmangofulin tutustua mitä kerrotaan asunto-osakeyhtiölaissa, ennen kuin alkaa täällä antamaan höpöhöpö lausuntoja.
        Ei tarvitse antaa kuin yksi varoitus, jonka jälkeen jos häiriö jatkuu voidaan asunto ottaa yhtiön hallintaan.(mikä tarkoittaa että myös asunnon häiritsevä vuokralainen lentää pihalle)


    • vitun huorat oksetta

      Saatanan huorat pitäs tappaa !

    • fsdvcxfsdfs

      En kyllä ymmärrä heitä, jotka oikeasti valittavat tällaisesta satunnaisesta biletyksestä etenkin kun ennakkoon on ilmoitettu. Tietenkin jos riehutaan rappukäytävässä ja sotketaan niin tuolloin on valittamista, mutta pelkkä musiikin kuuntelu ja äänekäs puhuminen sallittakoon kun sitä ei tapahdu kuin korkeintaan pari kertaa puolessa vuodessa eikä kestä aivan koko yötä.

    • fdsvcxfdsfsd

      Asuin itse muutaman vuoden asunnossa, jossa kaikki seinänaapurit mölysivät jatkuvasti ja olivat varmaan jonkun asteen alkoholisteja kaikki. Itse olin elänyt nätisti, mutta ennen kuin muutin niin luukutin musiikkia antaumuksella koko yön ja biletin kavereideni kanssa läksiäisbileet. Aika vapautunutta kun ei tarvinnut naapureista välittää hevon helvettiä.

      • oikea hoitaja

        Nimierkki "fdsvcxfdsfsd", ymmärrän pointin. Muuten tuumaan näille elämäntapametelöijille, että on hyvin järkevää ja kustannustehokasta mölytä siihen malliin, että tuparit ja läksijäiset yhdistyvät heti kättelyssä.


    • Todella kyrpii

      Täälläkin seisoo ilmoitustaululla tupari-ilmoituslappu.

      Katsotaan, miten möykkääväksi menee, mutta suoraan sanoen oikein odotan sitä meteliä ja pauhinaa, kenties jopa jotain kauheaa musiikkia lujaan tömäytettynä.

      Oikein odotan sitä, koska yläkerran kanta-astuminen kenties peittyy siihen, että olisi edes hetkeksi jostain MUUALTA jotain meteliä, niin se sentään edes hieman virkistäisi ja piristäisi tilannetta.

      Kohta sanavarastoni supistuu mitättömäksi, ja pystyn enää sanomaan: "kanta-astuja. kanta-astuja.. kanta-astuja.."

      Kun en voi enää edes ajatella mitään muuta kovinkaan pitkään, ja kaikesta tulee aina assosiaatio tuohon ongelmaan, tai sitten ongelma itse äityy sellaiseksi, että keskittyminen johonkin muuhun asiaan tuhoutuu sillä sekunnilla, ja palautuu takaisin ongelmaan.

      Kiitos, sossutädit, kiitos niin hélvetisti tästä kunniasta saada elää suomea puhumattomien, yötä myöten kanta-astuvien somalien alakerrassa! Voin vain toivoa jokaiselle kukkahattutädille ja sossuakalle, joka on tästä vastuussa, että he joutuvat edes pari vuotta elämään vastaavassa tilanteessa.

      Voivat illuusiot ulkomaalaisten ihanuudesta hieman karista.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      60
      1957
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1692
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      53
      1609
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1537
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1525
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1445
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe