15v ja haluan raskaaksi!

halukas123

joo eli olen 15v ja käyn viimeistä vuotta peruskoulussa, ja haluan lapsen! oon aina hoitanut mun serkkua joka on nyt 4 ja puoli vuotta ja rakastan lapsia ja osaan hoitaa niitä. olen katsonun tv:ohjelmaa nimeltä 16 and pregnant ja tekisin mitä vaan tullaakseeni raskaaksi! olen lukenut paljon netistä teiniraskaudesta ym. tiedän että viha teiniäitejä vastaan on iso mutta en piittaa koska joss olisin raskaani olisin todella ylpeä! ja älkää tulko marisemaan että en jaksaisi lasta, koska olen ajatellut asiaa TODELLA paljon. äitini on kuollut joten asun isäni ja isosikoni kanssa, ja luulen että isäni olisi todella pettynyt minuun mutta ei hän todellakaan heittäisi minua ulos. ainoa ongelma on vain että minulla ei ole poikaystävää.. mutta minulla ei ole mitään vastaan että kasvattaisin lapsen itse, koska minulla olisi perheen ja kavereitten tuki (: mutta miten voin tulla raskaaksi ilman poikaystävää?

65

5418

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vanha orii

      mun tavote on astua mahollisimman monta naista paljaalla ja tekemättä "näitä vahinkoja" .. meitä on moneen junaan jeje

    • -_-

      "mutta miten voin tulla raskaaksi ilman poikaystävää?"

      Inseminaatiolla.

      • herra k

        haluan sinua, teen sinut onneliSEKSI.


    • provo tämäkin

      Osta nukke tai koiranpentu.

      Olet siis hoitanut vauvasta saakka sekkuasi 24 tuntia vuorokaudessa? Tuskin....

    • hahalol123

      Voi luoja....

    • ggsese

      "äitini on kuollut joten asun isäni ja isosikoni kanssa, ja luulen että isäni olisi todella pettynyt minuun mutta ei hän todellakaan heittäisi minua ulos. ainoa ongelma on vain että minulla ei ole poikaystävää."

      On surullista, että äitisi on kuollut. Moni teini hakee vauvan kautta rakkautta jota on itse jäänyt vaille. Vauvan (lapsen) tehtävänä ei ole sitä antaa, vaan lapsen tulee vain saada sitä. Tuo, että sinulla ei ole poikaystävää, ei todellakaan ole ainoa ongelmasi, Sinulla ei ole ammattia, työtä, tuloja, tukiverkkoa, ainoastaan oma päänsisäinen illuusio siitä, että lapsen kautta elämäsi muuttuisi onnelliseksi. Mielestäni sinä tarvitsisit itse tukea ja apua, jotta pääsisit elämässä eteenpäin.

    • gfdgdddgdg

      Jos sulla on jo tossa iässä lapsi haaveena niin älä ihmettele jos et saa poikaystävää..

    • teinimammako`?

      kannattaisiko ensin hankkia koulutus ja työpaikka?

      ja sitten se sopiva mies, jonka kanssa perustaa perhe?

      nimimerkillä 16-vuotiaana äidiksi halunnut, myöhemmin itsensä ammattiin kouluttanut, omalle alalleen työllistynyt, itselleen sopivan miehen löytänyt, avioitunut ja nyt esikoistaan odottava 25-vuotias nainen (jolla on hieman enemmän järkeä päässä ja käsitystä asioista kuin aikoinaan 16-vuotiaana...)

    • VainYksiOngelma

      Mulla on sama ongelma aloittajan kanssa... Tosin minä olen vasta 14v.
      Kamala vauvakuume ollut jo 1,5v mutta ei poikaystävää... Asiaa pahenti vielä se että veljeni vaimo sai lapsen noin puoli vuotta sitten.
      Olisin valmis muuttamaan kokomelämäni toisenlaiseksi jos saisin lapsen...
      Minulla on siis vain ja ainoastaan se ongelma etteiole sitä poikaa joka tämmöiseen suostuisi.

      • Anonyymi

        Mulla on tää sama


    • Hjumpelis

      "Mulla on sama ongelma aloittajan kanssa... Tosin minä olen vasta 14v.
      Kamala vauvakuume ollut jo 1,5v mutta ei poikaystävää... Asiaa pahenti vielä se että veljeni vaimo sai lapsen noin puoli vuotta sitten.
      Olisin valmis muuttamaan kokomelämäni toisenlaiseksi jos saisin lapsen...
      Minulla on siis vain ja ainoastaan se ongelma etteiole sitä poikaa joka tämmöiseen suostuisi."

      On ihan normaalia että on vauvakuume, ja pitää lapsista. 14v ei kuitenkaan ole henkisesti eikä fyysisesti kypsä hoitamaan lasta ympärivuorokautisesti, ei vaikka mietn tuntuisikin siinä iässä mahdollisesti siltä, että olet valmis (muutaman vuoden päästä huomaat mitä tarkoitan).

      Voithan hoitaa jotain tuttujen lapsia, jne. Mutta omien lapsien aika sinulla ei ole vielä.

    • tyvär

      Miksi pitää aina mollata toisia jos toiset haluavat haaveilla?? Aina te jauhatte ammatista.. itse olen 17v ja raskaana. Opiskelen tällä hetkellä, ja eikä kukaan ole ollut mulle pahana vaikka olenkin raskaana. Kouluni opettajat olivat innoissaan asiasta kun ilmoitin heille, että olen raskaana. Voihan koulua jatkaa sitten kun on valmis siihen ja pystyy. niin minä ainakin teen.

    • voi voi teitä

      Miksi pitää aina mollata toisia jos toiset haluavat haaveilla?? Aina te jauhatte ammatista.. itse olen 17v ja raskaana. Opiskelen tällä hetkellä, ja eikä kukaan ole ollut mulle pahana vaikka olenkin raskaana. Kouluni opettajat olivat innoissaan asiasta kun ilmoitin heille, että olen raskaana. Voihan koulua jatkaa sitten kun on valmis siihen ja pystyy. niin minä ainakin teen.

    • ---

      eiköhän kaikille näille valittajille pittäis tehä selväksi, että samanlaista se on olla lapsen kanssa oli ikää ittellä 15 tai 30-vuotta,,, kaitt se noitten valittajien elämää jotenki liikuttaa jos joku haluaa tehdä lapsen alle 20-vuotiaana, kun on itsekkin tehny- tai on päähän pinttynyt että ei lapsia saa tehä ennenku on päivälleen tiettyjä vuosia täynnä,,, samanlaista se on lapsen kanssa, oli ittellä ikkää kuin paljon tahansa.... eiköhän se äitiys mitata ihan muilla keinoin ku iällä, vai millä selitetään se ,että moni esim: kolmikymppinenki on huono äiti??!!!!!!!!!!... voi luoja,,, antakaa ihmisten tehä mitä haluaa , puuttumatta siihen- Paitsi jos se teitä niin kiinnostaa muu ku oma elämä,,

      • -_-

        "eiköhän kaikille näille valittajille pittäis tehä selväksi, että samanlaista se on olla lapsen kanssa oli ikää ittellä 15 tai 30-vuotta"

        Ei todellakaan ole sama.


    • *anskun

      Itse olen aikanani aloittanut äitiyden 17v. Se ei ollut harkittua, mutta toisaalta sovittu oli mieheni kanssa että jos tulosta kaikesta huolimatta tulee niin saa tulla.

      Helppoa se ei todellakaan ollut, kaverit meni omia menojaan eikä mua oikeestaan jaksanut siinä vaiheessa edes kiinnostaa heidän touhunsa. Keskityin raskauteen, mieheeni ja lapseen sen synnyttyä. Me saatiin paljon apua ja tukea minun vanhemmiltani mikä oli oikeasti korvaamatonta. Mutta vaikka olen nauttinut näistä vuosista (poika on nyt 12v) niin en koskaan toivo omille lapsille samaa tilannetta vaan toivon heidän ensin käyvän koulut ja elävänsä nuoruuden pois alta.

      Pointtina oli että mitään emme kadu (yhdessä siis edelleen olemme) mutta ei tämä mitään ruusuilla tanssimista ole ollut. Eläkää elämänne ensin aikuisuuden puolelle ja harkitkaa sitten vasta perheen perustamista sellaisen miehen kanssa jonka haluat pysyvän sun vierellä koko loppu ikäsi, aikaahan sulla on vaikka kuinka monta vuotta vielä tehdä niitä pienokaisia.

    • yksinuoriäiti

      Kaikkea voi haluta. Vaikka itsekin olen 18-v, ja äiti, en siltikään suosittele teinivanhemmuutta. Meidän perhe on pärjännyt hyvin ja ilman vanhempien ja sossujen tukea, ja opiskelut sujuu, mutta sinulla ei ole mitään koulutusta, ei ilmeisesti poikaystävääkään, eikä oikea elämä ole mitään 16-and pregnant. Itse oikeastaan naureskelen koko sarjalle, sehän on vain pilalle mennyt provosaatio ohjelma, joka kannustaa nuoria ehkäisyn käyttämiseen. Ei se ole lähellekkään totuutta. Kaikki tytöt sielläkin sanovat, etteivät suosittele hankkimaan lasta ennen koulutusta. Toki kyse on sinun elämästäsi, mutta kun sinulla on lapsi, et voi enää koskaan mennä viikonloppuisin ystäviesi kanssa minnekkään juhlimaan tai muuta. Tai pääset, mutta se on erittäin harvinaista. Todennäköisesti kaikki ystäväsi kaikkoavat, sillä teillä ei enää ole mitään yhteistä. Et myöskään mitenkään kykene pitämään lapsesta huolta taloudellisesti, joutuisitte asumaan kotonasi, jolloin sinun lapsestasi tulee oikeastaan vanhempiesi lapsi, ja loppujen lopuksi kaikki luulevat lasta siskoksesi. Hoida vaan sitä serkkuasi, mutta se ei vastaa todellisuutta oman lapsen kanssa. Itse ennen raskauttani olin hoitanut myös paljon 3 serkkuani, kaikkia ihan pienestä pitäen. Heitä hoisin vähintään kerran kuukaudessa, ja olin heidän kanssaan usein yksin jopa yön yli. Siltikään satunnaiset hoitokerrat eivät vastaa todellisuutta oman lapsen kanssa elämisestä. En itse kokisi ylpeyttä siitä ,että olen teiniäiti, jolla ei ole koulutusta, joka asuu vanhempiensa luona , jolla ei ole tuloja, eikä lapsella ole isää. Minä koen ylpeyttä äitiydestäni, asun yhdessä lapsen isän kanssa, minä saan kelalta lapsilisää ja vanhempainpäivärahaa, lapsen isä opintotukea, asumistukea ja hän käy töissä. Hän on joka päivä koulussa, jonka jälkeen hän on iltaan asti töissä tienatakseen meille leivän pöytään. Sossuilta emme saa rahaa, emmekä ole kertaakaan saaneet rahaa/muuta avustusta vanhemmiltamme. Olemme olleet yhdessä kohta kolme vuotta. Sinä olisit ollut siitä asti, kun tulit raskaaksi. Voithan hankkia lapsen vaikka ammatti koulun jälkeen. Sitten tiedät jo elämästä hieman enemmän ja sinulla olisi joku ammatti valmiina. Ja silloinkin olisit vasta 18-v. Eli kolme vuotta vanhempi. Elämässä sattuu ja tapahtuu, mutta kun sinulla on lapsi, lapsi on elämäsi keskipiste.

    • kokeile tätä

      Työnnä banaani perseeseen, tulet siitä varmasti raskaaksi. Ei tarvitse sitten kokea sitä suurta erotuskaa, kun 15 kesäinen skootteriurhosi jättäisi sinut yksin lapsesi kanssa.

    • Älkää olko lapsellisia ja tulko tänne mollamaan kun kysytään neuvoa, kiitos.

      Itse olen vauvakuumeillut kunnolla viimeiset 2 vuotta. Olen nyt 17 ja täytän 18 vuoden lopussa. Elin pitkään parisuhteessa, asuin poikaystäväni kanssa, minulla oli tukiverkko ympärilläni ja olin hyvällä mallilla koulussa. Olisin saanut koulun loppuun ja poikaystäväni olisi päässyt töihin joten toimeentulokin olisi saatu. Mutta siitä huolimatta emme hankkineet lasta. Nyt olen sinkku, asun kaverin kanssa, tukiverkko löytyy ja koulua on jäljellä vuosi. Olen vanhempi ja varmasti kypsempikin, mutta olen edelleen sitä mieltä että olisin ollut valmis. Silti olen iloinen, etten hankkiutunut raskaaksi. Vauvakuumeilen edelleen ja olen myös hoitanut lapsia koko elämäni. Olen myös perheeni vanhin lapsi ja minulla on kolme pienempää sisarusta.

      Neuvoni sinulle on, että odota. Uskon kykyihisi olla hyvä äiti, mutta asut vielä kotona. Kun löydät jonkun jonka kanssa haluat jakaa elämäsi, niin totuttele ensin häneen. Sitten kun saat kodin toimimaan hänen kanssaan niin voit harkita lasta. En halua saarnata ja ymmärrän sinua, mutta usko minua. Tämä odotus on odottamisen arvoista.

    • kokemusta on.

      "eikä oikea elämä ole mitään 16-and pregnant. Itse oikeastaan naureskelen koko sarjalle, sehän on vain pilalle mennyt provosaatio ohjelma, joka kannustaa nuoria ehkäisyn käyttämiseen. Ei se ole lähellekkään totuutta"

      Niinpä. Nyt se vauvan hankinta ehkä tuntuu hyvältä idealta, muttei ole, usko pois. Itse sain 16vuotiaana lapsen, tosin yllätyksenä eikä suunniteltuna. Joten luota muhun ja muihin, älä pilaa nuoruuttasi asialla minkä voit tehdä myöhemminkin kun asiat ovat reilassa.

    • Älykäs nuori

      Vauvakuumeisilla teiniäideillä on pari yhdistävää piirrettä: läheisyyden puute ja vähäinen älykkyys.

      • Vauvakuumeisilla teiniäideillä? Eli kumpia nyt tässä tarkoitat? Kuumeilevia teinejä vai teiniäitejä? Vaiko oikeasti yhdistelmää?

        Ja eipä minulla ainakaan läheisyyden puutetta ole. Ja ei minua voi leimata tyhmäksikään vain, koska haluaisin lapsen. Vai voiko?


      • Älykäs aikuinen
        aurorahhh kirjoitti:

        Vauvakuumeisilla teiniäideillä? Eli kumpia nyt tässä tarkoitat? Kuumeilevia teinejä vai teiniäitejä? Vaiko oikeasti yhdistelmää?

        Ja eipä minulla ainakaan läheisyyden puutetta ole. Ja ei minua voi leimata tyhmäksikään vain, koska haluaisin lapsen. Vai voiko?

        Juu, kyllä voi - nimenomaan voi. Mutta sinä ymmärrät tämän vasta joskus paaaaaljon myöhemmin tai sitten et koskaan. Siinäpä se.


    • ...

      aurorahh!

      Aina niitä selityksiä löytyy. Tyhmäksi sinua voi sanoa,kun lapsia haluat nyt. Kannattaiskohan hankkia ensin mies ja katsoa 2-3 vuoden päästä uudelleen.

    • ...: Haluaminen ja hankkiminen on kaksi täysin eri asiaa. Enkä todellakaan ole tyhmä. Vaikka turhaanhan minä sitä tuntemattomille todistelenkaan.

    • ...

      Hanki se mies ensin,että voit edes kuvitella haluavasi lapsen.

      • ...

        Ei niitä lapsia hankita,kun on pari kuukautta seurusteltu vaan monen vuoden päästä,kun tunnet sun kumppanin ja mieskin haluaa lapsen.


    • ...: Saan minä haluta lapsia ihan ilman miestäkin niinkuin vanhemmatkin naiset? Sinkut saavat siis haluta äideiksi vasta siinä vaiheessa kun mies löytyy? Ja en ole tässä mitään lapsia hankkimassakaan niin en oikein ymmärrä tuota sinun vihamielisyyttäsi?

    • ...

      No mitä järkeä on haaveilla lapsesta,kun ei ole edes miestä? ei mitään.

    • Mitä järkeä haaveilussa yleensäkään on? Mitä järkeä on haaveilla lottovoitosta jos ei lottoa? Mitä järkeä on haaveilla ulkomaanmatkasta jos ei ole varaa?

      Elämä olisi aika köyhää ilman haaveita.

    • ...

      Lasta on vaikea saada ilman miestä vai aiotko adoptoida? Sen kun lottoat,mutta aika hyvä onni pitää käydä,että lottovoiton saat. Hanki työ niin voit haaveilla ulkomaanmatkasta..

    • ...: En ole hankkimassa lasta. Miksiköhän se ei oikein mene teille jakeluun? Ja nuo olivat esimerkkejä eivät minun haaveitani.

    • järki handuun

      Miksi hankkia lapsi, kun on vielä itse lapsi ?

      Ajatelkaa nuoret tytöt sitä, että se lapsenne kuormittaisi vanhempianne monella tavalla. Jos teillä ei ole rahaa ja tarvitsette hoitoapua. Vanhemmat toivovat, että lapsia tehdään vasta, kun on koulut käyty, töitä ja hyvä parisuhde.

    • OIKEESTI!!!

      sun kandee oottaa VÄHINTAAN 5 vuotta, mutta omapa on asias.

    • Miesope

      Noh, avaus on kohta vuoden vanha, kuten EHKÄ olisitte voineet huomata. Eiköhän asia liene jo jotenkin ratkennut...

    • Prince K.

      Olen komea nuori mies, olen puoliksi Espanjalainen ja haluan hyvin paljon vauvan jonkun kanssa. Ikä ei haittaa.


      Olen tosissani, en ole löytänyt vielä ketään ja asun Helsingissä.

      Lähetä minulle viesti: O46 525 85OO

      K.

    • -98

      Sama juttu. Olen 14 mutta mulla on ihan eri syy siihen miksi en hanki lasta.

      1. Ei ole poikaystävää.
      2. En usko että vanhempani hyväksyisivät tämän.
      3. Koulu on kesken.
      4. Menkat ei oo alkanu.

      Niin että en voisi edes tulla raskaaksi vaikka haluaisin.

    • Gayman of Trollland

      Raskaaksi tuleminen ilman poikaystävää on periaatteessa helppoa.

      OHJEET:

      Ota kouluun mukaan pornolehti.
      Sujauta pornolehti poikien vessaan.
      Odota, että joku poika menee vessaan.
      Odota noin kaksi minuuttia, että poika ehtii valmistella itsensä lehden ispiroimana
      Mene samaan vessaan, vedä housut alas ja tarjoa perseesi
      Odota yhdeksän kuukautta
      Mieti sitten, oliko tämä sittenkään järkevää, kun poika on irtautunut elämästäsi, vauva on omalla vastuullasi, vanhempasi ovat todennäköisti päivät töissä ja sinä opiskelemassa ja kaikki on päin vittua.

    • äiti vm.94

      Onko kirjotettu johonkin hemmetin lakikirjaan et teini ei voi olla hyvä äiti vai mikä teitä ihmisiä vaivaa.

      Voi käydä ensin 10 vuotta koulussa sit toiset 10 töissä et on valmis tekeen lapsen mut siinä vaiheessa ei oo ku isompi numero ikää joka ei merkitse mitän ja enemmän elämänkokemusta, mut se ei tarkota et niistä lapsista ja niiden houdosta tietäis yhtään sen enempää onko sitte 16 vai 30.

      Itse sain esikoiseni 16 vuotiaana ja muutin nykyisen avomieheni ja lapsen isän kanssa yhteen. Olimme molemmat heti sitä mieltä, että lapsi pidetään vaikkei ihan suunniteltu ollutkaan. Ikää tyttärellämme on nyt 1,6v ja tähän mennessä on kaikki mennyt hyvin, aina ei ole helppoa ollut. On ollut oksennustautia, kuumetta, kiukkua kun tulee hampaita yms. Mutta hetkeäkään en ole katunut.

      Hoidossa lapsi on vain silloin tällöin, eli itse olen lapsen hoitanut, lapsen isä kun on vakituisesti viikot töissä. Ei ole lapsen mummit, papat, tädit yms. koko aika meillä hoitamassa lasta.

      Neuvolasta ei ole tullut minkäänlaista negatiivistä palautetta, enemmän minua häiritsee se ettei teini voi muka olla hyvä äiti. Ihan yhtä hyvä äiti teini voi olla kuin joku vanhempikin, vaikka onkin nuori.

      Itse olen aloittamassa piakkoin opiskelut ja lapsi on menossa hoitoon, jos vain oppisopimus paikan saan. Sitä nyt ensisijaisesti haen. Eikä minua ainakaan haittaisi mennä nuorempien kanssa opiskelemaan samaan aikaan. Itse olen päätöksen tehnyt ja sen tietää jos lapsen nuorena saa että jos kouluun menee niin sielä on sitten nuorempia.

      Ihmiset voisivat miettiä vähän asioita ennen kuin lyttäävät teiniäidit kivenkoloon ja haukkuvat he pystyyn. Teinikin voi olla hyvä äiti. Itse ainakin koen olevani hyvä äiti ja rakastan lastani yli kaiken.

    • tnhki @ rcpt.at

      Kannattaa katsoa tuolta lapsettomuuspalstan puolelta. Mutta kyllä tuon asian kanssa kannattaa vielä odotella.

    • Mieti tarkkaan

      Kukaan joka ei ole vanhempi ei tiedä kuinka raskasta ja vaativaa lapsen kanssa on. Vaikka hoitaisit 10v muiden lapsia ne on sulla vaan sen hetken ja vaikka olet heistä silloin vastuussa se suurin ja raskain vastuu on aina heidän vanhemmillaan. Kaikki voi oppia ruokkimaan,vaihtamaan vaippoja ja hoitamaan lasta, mutta kaikki eivät opi/pysty kantamaan lapsesta vastuuta tai olla vanhempi. Itse olen äiti 2 lapselle ja minäkään en aina meinaa jaksaa lapsiani vaikka heitä rakastan yli kaiken ja minulla on mies jonka kanssa pystyn jakamaan vastuun...en sano että yh. oisi mitenkään huonompi vanhempi mutta raskaanpaa se on, itse olin 3vuotta yh. ensimmäisen lapseni kanssa. Joten tiedän mistä puhun kun sanon että toisen aikuisen tuki on valtava apu. Joten mieti tarkkaan...hoida muiden lapsia ja livitä sillä vauvakuumettasi kunnes olet taspainoisessa elämäntilanteessa niin rahallisesti kuin parisuhteen kanssa.

    • lost2
    • ana

      Haluatko edelleen raskaaksi olet minun ladkelmien mukaan jo sakkoliha rajan ulkopuolella ota yhteyttä nuoreen 29 v mieheen voisin auttaa [email protected]

    • Hommaa koulutus ensin ja rakastettava mies. :) Miehesi saa varmasti hyvin nuorena töitä ja kun teillä on hyvä alku, on parempi jatkaa. Voit siis silti tehdä nuorena lapsesi, mutta kasva kuitenkin aikuiseksi ja hommaa luotettava mies, jonka kanssa olet ollut mieluusti monta vuotta yhdessa ja jommankumman, mieluusti miehen olisi hyvä alkaa tienata.
      Siinä vaiheessa te saisitte perheenjäseniltännekin iloisemmin tukea!

    • lapsiminulle

      Olen vasta 15. v Minulla on ollut poikaystävä nyt jo vuoden verran. Haluaisin lapsen, mutten tiedä haluaako poikaystäväni. En oikeastaan uskalla edes kysyä. Muutenkin vanhempani varmaan heittäisivät minut pihale jos kertoisin olevani raskaana......

      • mies vain

        Voisin auttaa sinua raskaaksi. Mikä on yhteystietosi mistä saa sinut kiini niin sovitaan asiasta. Minä 30 168 90


    • Nyt on pikkusen outo

      keinohedelmöitystä kannattaa harkita.

    • iihihhi

      Vaikka vähän myöhässä tän nään, nii oli nii härki juttu, et pakko sanoo. Sinä haluat lapsen, mutta haluaako lapsi sinut? !! HAHAHAHA

    • täs poikaystävä

      moi sä 15v raskaaks haluava voin tulla sulle poikaystäväks taikka jos haluat vaan että teen raskaaks nii sekin onnistuu oon 24v ja kerran tehny yhen tytön raskaaks pyynnöstää sä voit kirjottaa mulle nii jutellaa [email protected] terkuin janne

      • Mikä teitä vaivaa?!?

        Kuules Janne... Älä edes vitsinä ehdottele tollasta tuubaa. HUH HUH!!


      • Mites on..

        Eikös tollainen ole jo vähän laitonta, kun tollaista ehdotellaan alaikäisen viestiin?


    • JensGuu

      Olen itsekkin 15v ja mulla on aiva kamala vauva kuume jos haluut
      Jutella nii laita rohkeesti sähköpostii [email protected]

      • over 18

        Olisiko täällä joku mukava yli 18-vuotias sinkkunainen vauvakuumeessa? Täällä olisi vähän vanhempi kivannäköinen mies valmiina ensiksi kirjoittamaan sinulle, sitten näkemään sinut ja jos molemmat haluaa vielä näkemisen jälkeen niin tekemään lapsen sinulle. Ehkä elämäntilanteesi on vakiintunut niin, että haluat tulla raskaaksi ihan pian. Kiva jos laitat mailisi niin kirjoitan sinulle ja autan sinua.


    • nytvalmis23

      Mikä kiire kaikilla on?

      En tuomitse ketään sen takia jos vauvan hankkii nuorena, koska olen itse sitä mieltä että lapselle on parempi, että vanhemmat eivät ole 60 vuotiaita kun lapsi on 18 v niin kuin itseni vanhemmat olivat.

      MUTTA olen myös sitäkin mieltä, että lapsella kuuluu olla isä elämässä eli itse olen ollut jo aiemmin "valmis" lapsen hankkimisen suhteen, mutta olen asiaa lykännyt, koska olen myös halunnut tasapainoisen ja hyvän parisuhteen ennen lapsen hankintaa. Nyt kun olen 23 v ja seurustelua saman miehen kanssa takana 4,5 v niin lapsen olen valmis ottamaan vastaan, opiskelutkin on jo takana päin. :) Minulle on myös tärkeää että mieheni myös haluaa lapsen ja nyt hänkin kokee olevansa valmis, joten mikään ei meitä enää estä.

      Minulle lapsi on iso asia ja se muuttaa elämää paljon, vaikka en olekaan koskaan ollut juhlivaa tyyppi(baareissa ramppaaja) vaan elämä on pyörinyt kodin ja työpaikan ympärillä. Silti se vastuu on suuri, lapsen saannin myötä myös asuinpaikan vaihto on edessä koska tahdon lapselle hyvän lapsuuden maaseudulla isovanhempien lähettyviltä. :)

      Suosittelen kyllä ihan miettimään tarkkaa onko aika oikea vai olisiko se lapselle parempi myöhemmin kun elämän perusasiat ovat tasapainossa. On se lapsen etu tärkeämpi kuin vauvakuumeisen nuoren halu saada lapsi.

      :) no suosittelen kaikkia vain odottamaan rauhassa.

    • kives2

      vitun typerä teini-idiootti,hoida ne mukulat ku oot aikune :D
      kissat koiria

    • ...

      ei vittu minä sanon :D kuule on mullakin vauvakuume mutta en vois kuvitellakkaan tässä iässä :D mää en kehtais kulkee sellasen mahan kanssa koulussa/kappella kun ihmiset kattois pitkään ja faija kääntyis haudassa! ekkö tajua kuinka paljon menee lapseen rahaa varsinkin siinä raskauden aikana kun pitää vaunut,hoito pöytä,pinnasänky ja vaatteita sun muita ostaa niin siinä menee ainakin 2000e jos haluu uutena kaikki ostaa! ja etkä sää voi olla sitä mieltä et joo et kyllä vanhemmat auttaa muo lapsen hoidos et jos jätkä jättää kun eisee vältist oo niin kun eisee oo sun faijan tehtävä hoitaa vaan sun kun oot halunnutkin T: 15v teini

    • voi auttaa sua

      15v ja haluan raskaaksi! nimim moi! mä voin auttaa sua tulemaan raskaaksi ja voin olla poikaystäväsi jos vaan haluut kirjoittele [email protected]

    • jokurandomhyyppä

      15v ja haluan raskaaksi
      Olen itsekkin 15 ja kauhia vauvakuume, mutta suosittelen kuitenkin ettet paneta ittees paksuksi alaikäsenä. :D Sultahan jää koko nuoruus elämättä ja muutenkin. Sille lapselle ois kaikista parasta kasvualustaa sellane et sul on varaa elättää se, eikä tollee kesken peruskoulun. Itse haluaisin kovasti lapsen, mutta en todellakaa tässä iässä.

    • kkkkkkkkkkkkkkkk

      xdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

    • Vauvakuumeilija177

      Älä välitä näistä jotka ovat asiaa vataan! Niin minäkin teen. Olen kohta 17 ja poikaystäväni kanssa puhuneet että vauva tulee jos tulee. Itse haluan jo kovasti mutta päätän arvostaa myös hänen päätöstä ja odottaa muutama kuukausi:) Tsemppiä! Löydät varmasti jonkun:)

      • tehkäänytvalmiiksi

        ainakin sopimukset tulevan lapsenne huollosta, asumisesta/ tapaamis-oikeudesta ja elatuksesta ihan varmuuden vuoksi; ettei tule niitä turhia riitoja mahdollisessa erossa..


      • Kommentoija_69

        Teiniäidit joutuvat hyvin herkästi lastensuojelun kontrollitoimenpiteiden kohteeksi ja ihan syystäkin. Tässä yhteiskunnassa teinien ei pidä tehdä lapsia. Teinit ovat täysin kypsymättömiä vanhemmiksi. Kypsyys vanhemmuuteen on kokonaisvaltaista kykyä ottaa vastuu täysin avuttomasta uudesta ihmisestä. Siihen kuuluu emotionaalinen ja sosiaalinen kypsyys ja lähtökohtaisesti myös taloudellinen kyky ottaa vastuu omista jälkeläisistä. Teini-ikäisellä on todella harvoin mikään noista asioista kunnossa. Vaikka vanhempienne tai muiden tukiverkkojenne avulla selviytyisittekin lapsenne hoidosta ja kasvatuksesta, kohdallenne voi sattua tiukka sosiaalitäti, joka vääntää perusteet huostaanotolle ja pitkäaikaissijoitukselle vaikka väkisin, jolloin menetätte lapsenne lopullisesti. Silloin ei mikään auta, koska jos vain sosiaalitädit ovat tehneet kaikki paperit muodollisesti oikein, hallinto-oikeudet uskovat aina sosiaaliviranomaisten dokumentteja eivätkä mitkään omat todistelut tai selvittelyt auta. Lapsi saatetaan viedä suoraan synnytyslaitokselta ja sijoittaa perheeseen. Teille saatetaan laittaa ankarat tapaamisrajoitukset tyyliin kaksi tuntia kerran kahdessa kuukaudessa, jotta lapsenne vieraantuminen teistä ja kiinnittyminen sijaisperheeseen varmistuisi. Jos olette lapsenne rakkaudella tehneet, se aiheuttaa teille hirvittävät elinikäiset traumat, joita itkette hautaan asti, ja lapsellenne siitä seuraa loppuiän vaivaavia identiteettiongelmia.


    • Anonyymi

      Ehkäpä voin auttaa anna sähköpostiosoitteesi

    • Anonyymi

      Itse olen halunnut lapsen niin kauan kuin muistan, mutta taas kannattaa ajatella minkälainen äiti haluat olla? Ja mikä on lapselle parasta odottele siis vielä.

      • Anonyymi

        Olisi hienoa auttaa jotain noista saamaan, voisin siittää


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      42
      2217
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      51
      1738
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      40
      1553
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      43
      1511
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1469
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1454
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1440
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      3
      1371
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1281
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      8
      1245
    Aihe