AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  / Oikeasti hyvä päiväkoti Järvenpäässä?

Oikeasti hyvä päiväkoti Järvenpäässä?

33 Vastausta 1 345 Lukukertaa
Kertokaa oikeasti hyviä päiväkoteja Järvenpäässä, onko niitä edes olemassa? Eräs yksityinen on ainakin huonoksi todettu, mitenkäs muut yksityiset?
No oikeasti toi yks toinen yksityinen on tosi hyvä. Meidän pikku Joni ei malta nukkua öisin vaan haluaa koko ajan vain takaisin sinne. Se yks päiväkotitäti on nimittäin tosi hyvä. Mut sit taas se toinen ni siitä mä en oikein voi puhua; substantiivien lisäksl pitäis jättää adjektiivitkin pois.
Pesäpuu on hyvä!
Meillä oli tosi paljon ongelmia pesäpuun kanssa. Luulen tosin, että asioissa vaikutti tosipaljon kyseisen päiväkodin johtaja.

lapset siirrettiin päiväkoti Sympaattiin ja tämä oli aivan ihana.
Kaikki kaupungin päiväkodit on hyviä.
Perta ensisellä Maaseutuopistolla ainakin on hyvä. Kristillisyydestä ei tietystikään saa saada näppylöitä.
Louhelan päiväkoti on hyväksi todettu!
Siitä olen kuullut paljon huonoa. Tilat on todella vanhat ja huonot. Henkilökunta ihan mukavaa, mutta ei aina niin lapsia tarkkailevia, ainakaan pihalla. En omiani sinne enää laittaisi, etenkin pienten puoli on huonossa kunnossa.
Me ei oltu tytyyväisiä. Nykyään henkilökunta vaihtunut jo melkein kokonaan. En suosittele.
Jep, ja kun meidän lapsi oli louhelassa niin pari kertaa viikossa ulkona.En suosittele!
kaupunki nimen omaan pienten puolella käyttää myös halpoja mielenterveys kuntoutujia kelan maksamalla tuella, nyt isokydössä jo vähän pahempi päihdeongelmaisten hyväksi käyttö työvoimana
Kaupungin omat päiväkodit on kaikki erittäin hyviä - kolme lasta ja kaikki viihtyneet niissä erittäin hyvin. Yksityiset sen sijaan todennäköisemmin fuskaa joka paikassa, että saadaan lähettää niitä osinkoja omistajille ulkomaille.
Ruotsin kielikylpypäiväkoti on hyvä ja saamassa uudet tilat Kyrölään. Lapset ovat suomenkielisistä perheistä ja oppivat rauhallisessa ympäristössä elämän tärkeitä taitoja. Henkilökunta on lämmintä ja kuulevat jokaisen lapsen tarpeet mielestäni mukavasti. Suosittelen!
Ketä mahtaa olla ne vanhemmat, joiden takia Järvenpään päiväkodeissa lopetettiin ryhmäkuvaukset, hienot sarjat ja perinne katkesi, kiitos vaan! Kirjoitteleekohan ne mäntit täällä?
Hienoa, että valokuvaukset on lopettu, Ei kuulu päiväkodin toimenkuvaan hoitaa lapsilaumalle oikeita vaatteita päälle ja laittaa hiuksia kuntoon, jotta saadaan parinkymmenen lapsen lauma kuvattua. Viekää lapsenne valokuvaamoon. On vähemmän stressaavakin, kun ei tarvitse odotella ja on omat vanhemmat mukana. Pienillä lähes aina itkuisia tai pelokkaita kuvia, kuka niistä haluaa maksaa. Säälin niitä työntekijöitä, jotka joutuvat vielä noita kuvauspäiviä kärsimään.
Ihanaa positiivisuutta. Tuolla tavalla lapsista tulee hyväntuulisia, eheitä ja avoimia.
Oliko tuo tarkoitettu minulle? Miten valokuvausten lopettaminen vaikuttaisi huonosti hyväntuulisuuteen ja avoimuuteen? Ei varmaan vanhemmat tajuakaan miten stressaavia päiviä nuo valokuvauspäivät ovat olleet. Joitain lapsia jännittää ihan hirveästi ja vielä äiti töihin lähtiessään toitottaa, että muista hymyillä kauniisti ja näin lisää lapsen paineita kuvaustilanteessa. Toki jotkut lapset ovat innoissaan kameran edessä, mutta suurin osa ei. Ja valehtelematta, aiheuttaa ne päivät stressiä työntekijöillekin. Pitää muistaa mitä kenellekin piti olla päällä, ja jos ne kuvausvaatteet olivat jo päällä, ettei sotke itseään aamupalalla, onhan kasvot puhtaat ja hiukset nätisti. Koko aamun sai olla laput käsissä, että muistaa kenenlle oli sisaruskuvat tai kaverikuvat ja hakea sitten niitä siskoja tai kavereita toisista ryhmistä. Viimeisiltä vanhemmilta piti vielä kuvausaamuna saada kuvauslaput, kun niitä ei oltu muistettu/viitsitty palauttaa aikaisemmin. Lohdutellaan pelokkaita lapsia ja yritettän saada itkuiset kasvot siistittyä. Ja välillä siellä kuvaustilanteessa piti olla yhden ryhmän työntekijän istumassa, että lapset siellä uskalsivat olla, kun heitä jännitti. Ja jos vielä ryhmästä yksi työntekijä vielä oli lomalla tai sairaana, niin siinä sitä sitten hoidettiin kahdestaan tuo niin ihana kuvauspäivä. Ja palaute tuli sitten kuvien saavuttua. Meidän Pekalla ei pitänyt olla tuo paita, vaan se toinen. Miksi Minna ei hymyile kuvassa vaan on itkuun pillahtamaisillaan? Tuon lapsen irvistyksen takia en halua ryhmäkuvaa, kun se pilaa sen. jne...
Rauhallisuus lapsen kanssa toimiessa varmaan olennaista. Onneksi koulutuksessa varmaan seuloutuvat väärät touhottajat ja levottomuuden luojat pois.
Miinus edelliseen ilmeisesti tarkoittaa, että mielestäsi rauhattomuus lapsen kanssa toimiessa olennaista, ja että toivottavasti väärät touhottajat ja levottomuuden luojat eivät seuloudu koulutuksessa pois.
Minkälaisia kokemuksia Kyrölän päiväkodista?
Henkilöstön vaihtuvuus on suurta. Esimies on jokseenkin haastava ja luo aika outojakin sääntöjä päiväkotiin.
Minkälaisia sääntöjä?
Lapsiin liittyen esim. lelujen tuomisesta päiväkotiin. Sitten sellaisia, mitkä eivät suoranaisesti liity lapsiin, mutta henkilöstön kautta kuitenkin, kun vaihtuvuus on suurta. Mutta en tässä lähde tämän kummemmin erittelemään mitä kaikkea.
Loutin päiväkoti on hyvä paikka :)
makunsa kullakin.
Joo.

"LUKIVA -lukivalmiuksien arviointimenetelmä 4-vuotta täyttäville".

Tervetuloa meillekin varhaiskasvatukseen. Todella uskottavaa.
Siis hä, mitä vikaa tossa lukivassa on? Eikä se ole päiväkodista kiinni tuo juttu.
Eiköhän tämä ollut tässä.
no ei, mitä vikaa tuossa on? Jos et osaa perustella, niin vähän oli turha tuo ensimmäinen kommenttisi.
Erittäin perusteltu kysymys.
Lapsemme sai paikan Satusaunasta. Tosi tyytyväisiä ollaan oltu. Ihanan pieni ryhmä lapsella. Kodinomaisempi ympäristö, kuin odotimme. Mukavasti lapsi saanut kavereita ja tykkää hoitoon mennä. Minä äitinä aistin leppoisan ja humoristisen ilmapiirin työntekijöiden kesken. Leikkiä tunnutaan arvostavan. Sitä pidän itse tärkeämpänä kuin askarteluja, jumppia tai muita aikuisten ohjaamia juttuja, jotka kanssa ovat mukavia juttuja lapsille, mutta ennen kaikkea haluan, että lapseni oppii leikki- ja sosiaalisia taitoja. Ja nyt ainakin näyttää hyvälle.
leikin varjolla nyt tarhat muuttuvat lakisääteisiksi esikouluiksi kuten muualla sivistysmaissa. joka oikein hyvä ja subjektiivinen päivähoito pois lusmuvanhempien osalta
kaikki päiväkodit ovat tosi hyviä
pk Pesäpuussa hoitajat eivät osaa antaa positiivista palautetta lapsista, aina vaan negatiivista, eivät oikein ymmärrä ilmeisesti positiivisen palautteen vaikutusta. Ja tämä varmaan heijastuu lapsiinkin, jos ei edes vanhemmille osata muusta muisteta puhua kuin lapsen puutteista. Ja on ollut kaikenkarvasta hoitajaa, "mä olen vaan töissä täällä", eikä heitä kiinnosta edes ottaa selvää asioista.
 /   /  /  / Oikeasti hyvä päiväkoti Järvenpäässä?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta