AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

705/805 Valmet

5 Vastausta 995 Lukukertaa
Olen ostamassa jommankumman numeroista konetta ja onko hyviä tai huonoja kokemuksia kyseisistä?

molemmat

Molemmat on hyviä.Loppupään koneet Sigen akselilla vanhemmat Garrorolla. Sige paree.Alkupään nostokynkät heikompia kuin uusien.Näissä koneissa on tyyppivikana et sylinteriputkien o-kumit vuotaa nesteet öljyihin.Varsinkin jos kone seisoo pitkään.Muistaakseni o-kumeihin on tullut parempia laatuja,eli eiköhän ne oo jo vaihdettu.

itsellä 505

Nostolaitteen kiinnityspisteet kannattaa tutkia,ovat yleensä väljistyneet aika paljon.O-renkaat on todennäköisesti jo vaihdettu jos on olleet ne väärää ainetta olleet.Linnavuoresta Sisudieseliltä saa kuulemma moottorinumeron perusteella tietää onko vaihdettu takuuaikana.Alkuperäiset teräskudossuojatut polttoaineletkut tahtoo vuotaa,kannattaa laittaa kunnon letkua tilalle,alkuperäisen letkun prässätyn pään purkamalla saa normaalilemmareilla kiinni.Ajovaihteiston synkronointi kannattaa tarkistaa eli rohahtaako vaihteet kytkettäessä.

onn

juu on kokemuksia ja on hyviä koneita molemmat

On kokemuksia

Ja huonoja.5 vuotta ajelin, ja joka vuosi ainakin 1 isompi remontti. Vaihteistosta, moottorista, nostolaitteesta, etuakselista jne..

Että sillee..

kerros tarkemmin

Kerroppas vähän tarkemmin ent 705-kuski. Meillä oli -87 -04 välillä tommonen valmetti ja hajalle saatiin ainoastaan renkaita pari kappaletta, kytkin polkimen lattarauta(murtui) ja kaltevuus säädin. plus tuulettimen moottori.

No tietenkin kaiken saa hajalle huolimattomalla ja rajulla käytöllä. Enkä tosin väitä vastaan, ettei valmetiltakin maanantai kappaleita synny.

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta