AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  /  / led-valohoito

led-valohoito

5 Vastausta 544 Lukukertaa
luin led-valohoidosta, jossa käytetään sinistä led-valoa hoitamaan aknea ja sen jättämiä arpia. onko kenelläkään tästä kokemuksia?

ja.. ei taida olla sama asia ostaa tavallinen led-valo (esim taskulamppu) ja laittaa siihen sinistä polttimoa...?
Ei ole kokemuksia, mutta mietityttää kovasti tuo gigantin myymä ihonhoitolaite, Silk'n Clear: http://www.gigantti.fi/product/pienkoneet/kauneuden-ja-terveydenhoito/terveys-ja-hyvinvointi/CLEAR1PDK001/silk-n-clear-ihonhoitolaite?scid=798

Itse olen jo harkinnut kyseisen masiinan ostoa, mutta koska en ole löytänyt siitä mitään puolueettomia arvioita, on hyvin vaikea maksaa 250 euroa ja vain toivoa laitteen toimivan. Tuotteen yhteydessä ei ole myöskään mainintaa takuusta tai mistään, joten tulisiko siitä vain hyllykoriste loppujen lopuksi?

Jos tietäisin, että tuo laite toimisi, olisin valmis välittömästi sijoittamaan tuon 250 euroa siihen. Toivottavasti joku kertoisi siitä kokemuksiaan täällä netin syövereissä!

Ja mikä oleellisinta tässä aknetaistelussa: Never give up! The fight continues!
ostitko laitteen? Ja toimiko?
Hei,

olen kärsinyt aknesta puolet elämästäni. Käynyt iholääkärillä kymmeniä kertoja, kokeillut vuosien mittaa kaikkea mitä pystyy eri kosmetologihoidoista ruokavalioihin, syönyt myös eri lääkkeitä. 15 vuoden aikan olen löytänyt ainoastaan kaksi oikeasti auttavaa hoitoa:

toinen on roaccutane lääkekuuri ja toinen led-valohoito.

Roaccutane kuurien jälkeenkin ihoni taipuu herkästi akneen ja olen ylläpitänyt hyviä tuloksia led-kasvohoidoilla. Omistan nykyisin kotikäyttöön tarkoitetun valon , löytyy huuto.netistä led-kasvovalo nimellä. Suosittelen.
Onko joku oikeesti saanut apua tuollaisesta laitteesta? Kokemuksia kaivaten!.
Tämän minäkin haluaisin tietää - onko apua? Pitäisi kyllä auttaa, mielestäni myös Kela korvaa valohoitoa mutta en ole varma. Kävin taannoin kosmetologilla ja hän sanoi, että se on tehokas hoito mutta ainahan he mainostavat "tehokkaita" hoitojaan.
 /   /  /  /  / led-valohoito
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta