AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  /  /  / Putouksen sketsihahmot

Putouksen sketsihahmot

43 Vastausta 1 041 Lukukertaa
No niin, nähty on ja petytty pahemman kerran. Ainoastaan Aku Hirviniemen ja Riku Niemisen hahmot saivat hymyilemään. Taas kerran.

Muuten Putous oli todella surkea. Ei muuten naurattanut kertaakaan.
Tosi surkeaa kyllä! Hahmoissa ehkä liikaa yritetty, ei nappaa yhtään. En voi ymmärtää, kuka edes viitsii tehdä huumoria pienestä pojasta, joka käy terapiassa.... Hävettää ihan sen näyttelijän puolesta, koska ilmeisesti itse hahmonsa kehitellyt..?
Olen eri mieltä! Hauskoja hahmoja oli useitakin, erityisesti näin ensinäkemältä pisti silmään Leena hefner! Totta on, että yllättävän rankoillakin asioilla vitsailtiin, mutta nähtäväksi jää, kuinka paljon jatkossa naurattaa.
mitä hauskaa on riku niemisen mummossa, kun sellaisia on oikeastikin? kuoleva mummo, ehhehehe hauskaa
ehkä just siksi, koska tuollaisia mummoja on tosielämässäkin joka paikassa. :)
Olin todella pettynyt tämän vuoden tarjontaan, etenkin Hirviniemeltä olisin odottanut jotakin järkevämpää :( Tuli tosi paha olo tällä kertaa...
Sketsihahmot tosiaan todella surkeita ja väkinäisesti tehtyjä. Vatasen ja Hirviniemen hahmoissa sentään jotain potentiaalia, joskin parempaankin olisivat varmaan pystyneet. Pohjanoteeraus oli Elena Leeven hahmo, voi myötähäpeää.

Hienoa sentään, että Joanna Haartti ei ole enää mukana. Viime kaudella ei tullut naurettua edes hänen paskuudelleen, ja se kertoo jo paljon.
Buenos tardesta vaan kaikille ja hola hola tyypit. Sanotaanko näin, että ei oikein Rikun rapin lisäksi muu ohjelma natsannut.
Viime vuosi oli hahmojen osalta selkeästi parempi. Veikkaan että Akulla ei ole vaikeuksia voittaa tänä vuonna....
Ehdottomasti Hirviniemen ja Vatasen hahmoissa on potentiaalia. Muut melkoista kuraa.. valitettavasti.
Riku niemisen mummo oli kyllä jotain järkyttävää ja todella huonoa makua osoittava. Ei sillä että vanhohja ihmisiä pitäisi kunnioittaa tai mitään mutta eihän siinä hahmossa ollut mitään huvittavaa ? Samaten Hirviniemen jeesusmies oli yllättävän ponneton ja huono.

Minusta paras hahmo oli ylivoimaisesti, toisten lauseita jo valmiiksi täydentävä ja uskomaton päällepäsmäri Leena Hefner o.s. Herppeenluoma :)
Putous on tyypillistä Suomi p*skaa ja kansa hurraa kun ei tule muutakaan.Kyseinen ohjelma ei ole missään vaiheessa jaksanut huvittaa vaan on saanut pyöritellä silmiään mitenkä tyhmää normikansa meillä oikeasti on.Kaljaa ja Putousta,jesss,tasokasta!!
Mielestäni tämä "kunnioita vanhuksia" sonta alkaa mennä kyllä liian pitkälle tässä(kin) yhteydessä. Minusta kunnioitus ei ole mikään ikäsidonnainen asia ja jotkut vanhukset todella ovat tuollaisia jollaisen Riku on hahmostaan vääntänyt. Tälläistä huumoria, tai huumoria ylipäätään, ei voida tehdä ajatuksella "kaikkia pitää miellyttää" koska se on mahdotonta. Et voi tehdä pilaa lyhyistä ihmisistä koska lyhyet suuttuvat, etkä pitkistä, et isoista nenistä, terapiassa käymisestä tai edes h.elvetti banaaninkuoreen liukastumisesta koska kyseinen tapahtuman kokeneet pitävät sitä loukkaavana ym.

Mielestäni Akun ja Rikun huumori edusti taas kerran parhaimmistoa ja jos tuollaisesta pahastuu niin olisi kyllä syytä katsoa peiliin. Ehkäpä näet sen kuuluisan kukkahatun ja pyhämekon, ristin kaulassa ym? Tuo on viihdeohjelma, ei sitä pidä ottaa noin haudanvakasti. Ehkä nuo näyttelijät yliarvioivat Suomen kansan kun ei osata huumorilla ottaa VIIHDEOHJELMAA. Samat tyypit jotka asiasta täällä pillittävät ovat niitä samoja kerrostalokyttääjiä jotka vahtaavat naapureiden epäsopivaa käytöstä, tiputtelevat lappuja postiluukusta kun joku on pieraissut asunnossaan ja kirjoittelevat paikallisen takahikiän ainoaan sanomalehteen mielipidekirjoituksiaan ja näkevät "pahuutta" kaikkialla.

Ja itse aiheeseen, parhaimmat hahmot olivat ehdottomasti pappismies, mummo ja hefneri. Sulo ja Potka aiheuttivat kauhean myötähäpeän, toivottavasti tippuvat pian. Ja miksi sen teurastajan piti huutaa koko ajan? Eikö se tajua että enää ei olla missään teatterilavoilla vaan sillä on mikki teipattuna poskeen. Huoh..
Oli kyllä todella suuri pettymys tämän vuoden hahmot. Varsinkin "sulo" ja "piia potka" toivat hirveän myötähäpeän. Eikä Rikun mummo hahmossa ollut myöskään mitään hauskaa. Liian iso juttu tehtiin viime vuonna näistä sketsihahmoista, ihmiset odottivan liikaa ja näyttelijät yrittivät liikaa. Pohjanoteeraus!
Tuommoset pervot papit on kyllä niin nähty. Pastori Silli jne. Paras oli JP.
Samaa katsottiin, plagiaatiopappi.

Kielen lipominen vain puuttui.
Mun mielestä ainakin Riku Nieminen veti hyvin. Itsekin vihaan Rikun tavoin vanhuksia, jotka ovat aina vain hidastelemassa ja muutenkin tiellä, niin on hyvä että Rikun kaltainen julkkis ottaa myös kantaa asiaan pilkkaamalla heitä ja osoittamalla näin "arvostuksensa" :D

En muutoin oikein Rikun ideologiaa yleisesti ottaen tue, mutta tässä asiassa olen samaa mieltä hänen kanssaa, vanhukset ovat halveksuttavia.
Toivottavasti et elä niin kauan, että sinusta tulee vanhus!
Ootko vähän pelle?? Itsekö et koskaan vanhukseksi tule? Tai mitä jos vaikka halvaannut jo ihan nuorena ja joudut käyttämään samanlaista kävelytelinettä kuin Rikun mummo-hahmo?? "aina hidastelemassa ja muutenkin tiellä..." Voi että millasia ihmisiä on...
Mitä helvatan hauskaa on ivata rollaattorimummoa, haudan partaalla olevaa.

Yhtä raukkamaisen ilkeää oli olla muka hauskaa änkytys ja pakkoliikkeet.

Alle arvostelukynnyksen koko ohjelma.
Sketsihahmotkin hanurista.
Niimpä! Joillekin tuo on kuitenkin arkipäivää, pakkoliikkeet, vanhuus tai änkytys. Onko ne sellaisia asioita, joille tosielämässäkin kuuluu nauraa? Entä miltähän mahtaa tuntua katsojista, joilla itsellään on esim. pakkoliikkeita? Veikkaan, että ei kovin hyvältä monestakaan. Ja mitä kun lapset, jotka ohjelmaa katsovat ja ottavat mallia siitä, näkevät vaikka kaupassa ihmisen, jolla on pakkoliikkeitä? No nauravat tietenkin ja pitävät sitä kovinkin hauskana juttuna, kun se oli sellaista tv:ssäkin ollut....
Oli aika huono. Leena Hefner o.s. Herppeenluoma oli paras.
Riku ei vihaa vanhuksia! Niin että vihaa vanhuksia vaan yksinäs, rikuriku, taidatkin olla sitten ainoa.

Mutta ei se Rikun hahmo munkaan mielestä hauska ollu. :( Tuli paha mieli...

Ihme juttu ku tulee heti tämmönen häly. Koitetaan muistaa, että se on vain tv-ohjelma ja ne hahmot on KARIKATYYREJÄ, eikä ne näyttelijät mtn pahaa ole tarkoittaneet. Kuvitelkaa ittenne samaan tilanteeseen: Pitää keksiä HYVÄ sketsihahmo joka saa koko suomen kansan NAURAMAAN, mutta niin, että se ei LOUKKAA ketään. Ja esittää se LIVENÄ telkkarissa!

Pystyisittekö itse parempaan?
Hefneri oli paras. Samoiten tämä varamies oli ihan hauska ;)
Huumori on hyvää, kun se tehdään hyvän maun rajoissa, tuo eilinen meni ylitse ja pahasti. Millainen ihminen viitsii vääntää noin sairasta "huumoria" pikku-pojasta tai vanhasta mummosta??? Ja se teurastaja myös oli kuvottava!!! Hyi.

Tais kyllä jäädä nyt ohjelman kattominen, paha mieli ja myötähäpeähän tuosta tulee, kun tollaisista viitsivät AIKUISET ihmiset vääntää sairasta läppää... Millaiset ihmiset edes pitävät tuota hyvänä viihteenä, tuo on kuitenkin ihan arkipäivää, että on olemassa tuollaisia vanhoja mummoja ja myös tuo, että pieni lapsi käy terapiassa.

Ja käsittääkseni tuo on kuitenkin ohjelma, joka sopii myös lapsille/nuorille, mitä mallia tuostakin saa? Sitä, että vanhat ihmiset on p*rseestä ja ihmiset (lapset), jotka joutuvat terapiassa käymään, ovat sellaisia, keille saa ja pitää nauraa??? Ihan kaikilla asioilla ei sovi pilailla noi rajusti.
Mummohahmo oli liian todellinen ja liian yksilöllinen, ei mikään keskivertovanhus, vaikka oikealta näyttikin. Jos vastaan tulisi, niin ihan oikeaksi ihmiseksi uskoisin. Karikatyyriksi siitä ei mielestäni ole. Tässä hahmossa ei ainakaan vielä ollut mitään tarpeeksi yliampuvaa.
Ohjelmasta jäi vaivaannuttava olo. Siis koko ohjelmasta, ei vain vanhuksesta. Pappi oli paras kuitenkin.
Virkeyttä mukaan!
Pappihan oli klooni pastori Sillistä, minun ja monen muunkin mielestä?
--Kyllähän viime vuonnakin aluksi sketsihahmot vaikuttivat tylsiltä ja tyhmiltä, mutta kisan edetessä hahmot kehittyivät ja lopputulokset oli hyviä esim. Timo Harjakainen ja Mr. Mallorca.

--Veikkaan että Jani-Petteri, Usko Eevertti ja Riku niemisen 'mummo' menestyvät tällä kaudella. Jani-petteri oli ekan jakson perusteella paras. Sulo taas oli suurin pettymys.
Ensimmäisen jakson loppuminuuteilla, kun hahmot tuotiin näytille, kuulimme sormin laskettavan määrän lauseita kunkin hahmon suusta. En lähtisi noin vähän perusteella tyrmäämään kaikkia hahmoja.

Oma kantani on se, että Aku Hirviniemi on taas onnistunut luomaan mainion ja humoristisen hahmon. Rikulla ja Jussilla on myös mainiot hahmot. Vaikea sanoa, koska kukaan tuskin sai vielä hyvää käsitystä hahmoista.

Muistakaa, että tämä on vain televisiosarja! Älkää ottako kaikkea niin tosissaan - pitäkää hauskaa välillä!

Sanotaan nyt vielä, että uskon, että jokainen hahmoista osoittautuu vielä hyväksi ohjelman edetessä! Minusta kaikkien hahmot näyttivät oikein hyviltä, mutta kolme aiemmin mainitsemaani olivat ylitse muiden! Pikkuveljeni innostui eniten Sulosta, pisteet Jukalle!
Jospa mummosta tulee esiin jotain hauskaa, mikä ei vielä alussa lainkaan auennut?

Mikä sinua mumossa nauratti?
Sortsit, eihä Aku ollutkaan mummo. Akuhan oli pastori Silli.
Jaa itellä sitten huumorintaju vissiin pahasti hakoteillä, kun Sulo oli omasta mielestä todella hauska. Se oli vähän sellainen joiden ääniä rasila on tehnyt animaatioelokuviin ja nyt se pääsi ihan fyysisesti käsiksi siihen hahmoon. No lähtee varmaan tuosta viimeistään parin viikon sisällä. Kuustosen pikkupoika oli kans ihan hauska. Muut oli aika huonoja. Huonoin ehkä tämä ärsyttävä floridan mummeli.
Miksi pitää ottaa kaikki niin tosissaan, älkää katsoko, jos on noin kauheaa..

kyllä on elämässä pienet murheet, jos pitää joku tv-hahmo ottaa näin vakavasti..
Ei taida näistä tulla mitään vakavasti otettavaa. Suomen kokoisesta viihdekattilasta syntyy todellinen sketsihahmo muutaman kerran vuosikymmenessä. Turha odottaa, että yhteen ohjelmaan saataisiin kahdeksan edes kohtalaista ehdokasta joka vuosi. Suurimman osan täytyy olla huonoja.
Riku tekis oikein jos se putoais vaapaehtoisesti pois ensimmäisenä.
miks kaikki pilkaa suloa ja sitä kääkkää sulo oloi ihan hyvä ette te voi tietää niistä niin paljon jos katotte about 2 minuutti niistä voi paljastuu vaikka mitä hyvää , viime vouden putous oli parempi onneks joanna ei oo enää ohjelmassa
SORRRrrrrrrrrRY KOIRRRJUTUS VIIRRRREET OKEILEIN tEOriiAA 8D
Sieltä kuului Lokkimies ja innostuin mutta Varamies.. =(
vittu taas tätä tosikkojen kitinää menkää sit yhdessä keskustelemaan sivistyneestä huumorista. Olipa taas niin hirveän kauheaaaa kyseessä kuitenki tv ohjelma.
Itse putouksen ystävänä jouduin myös hieman pettymään sketsihahmojen suhteen... Samaa mieltä kuin pari tyyppiä täällä,sen mummon katsomisesta tuli vain pahamieli ja kiusaantunut olo,ei minusta yhtään hauskaa nauraa vanhuksille, VAIKKA tämän mummon kaltaisiakin on :D

muutenkin hahmot olivat liian tekemällä tehtyjä. Itseäkin raivostutti suuresti se Potka. 3x MITÄ LAITETAAN ISISI meinas hermot mennä...

Akun pappis idea oli ihan hyvä,mutta minusta jäi hieman laimeaksi,noh aika näyttää.

Itse en ymmärrä Sulon morkkaamista,mielestäni mainio hahmo!Repesin jo siinä vaiheessa kun lordin biisi alkoi soida :DDDD se hahmo on tehty niin läpällä että juge ei ehkä yrittänytkään tehdä siitä "aidosti" hauskaa.Mielestäni hahmo on niin läppä että sillo voi nauraa vain koska se on niin avuton ja typerä kokonaisuus(hyvässä mielessä)

varamies vaikutti olevan ihan ok,JP ylivoimaisesti paras,iskulause löytyi mutta ei jankannut sitä samalla tavalla kuin esim. Potka
Eiköhän siitä potkasta päästä lauantaina.Se oli tosi surkea.
Ei päästy Potkasta. Tuli sentään yks hyvä lause: Isi käski aina pitää sydämen mukana. Joko ens viikolla on sydämensärkijä, joka leikkelee sydämet kahtia...
Miksihän ihmiset äänestää Potkaa? Ei yhtään hauska. Maikkari varmaan jo päättänyt että kuka voittaa.
LEENA Hefner ehdottomasti paras! Sit myös Akun PASTORI jonka kaksmielisyydet hokaa vasta kun ohjelma on jo ohi... hih... :D
 /   /  /  /  / Putouksen sketsihahmot

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta