AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  / Kuvat näkyvät liian pieninä

Kuvat näkyvät liian pieninä

10 Vastausta 127 Lukukertaa
Sain sähköpostiin vanhoja 1960-luvun valokuvia. Kun siirrän ne Window7:ssa olevaan ja avaan kuvan niin se näyttää pieneltä. Jos suurennan suurennusnapilla näyttää kuva rakeiselta ja samealta ja ei meinaa saada. Onko Windows7 mahdollisuus muuttaa kuvan(pikkelsiä) niin että kuva pysyy ulkoasultaan normaalilta mutta koko vain muuttuu ja näkyy selkeänä kun sitä katsoo.
On. Kokeile vaikka Size Fixer - ohjelmaa. Kokeiluversion saa: http://www.fixerlabs.com/EN/downloads/trial/sizefixer.htm
Nimimerkki loppone. Kiitos linkistä. Asensin Size Fixer-ohjelman linkkisi kautta. Se on 30 päivää ilmainen. Siinä olin asentamista kun siihen vaaditaan The . Net Framework 1.1.4322 versio ja Windows 7:ssa on versio 4. En millään meinannut löytää versiota 1 jonka Windows 7 olisi hyväksynyt. Löysin kuitenkin sopivan Googlen kautta ja nyt Size Fizer on asennettu tietokoneelleni. Ohjelma näyttää lähinnä valokuvamuokkaukseen tarkoitetulta työkalulta. Voisitko jos suinkin viitsit neuvoa minua suurpiirtettäin, miten suurennan ja tallenna sähköpostiin tulleen kuvani niin että se myös pysyy eikä näytä samealta kun sen suurentaa. Valikot ja toiminnot kun ovat englanninkielisiä.
Huh... et tainnut ehtiä oikolukea kysymystäsi lainkaan. Niin on kova kiire nykyihmisellä.;)

Pyydä kuvat uudestaan ja tällä kertaa asiallisen kokoisina. Näin syntyy hyvin paljon parempi tulos kuin pikkukuvien suurentamisella, vaikka suurennusohjelma olisi kuinka hyvä. Ei niitä ole nykyisillä netinnopeuksilla mikään pakko sen kummemmin pienennellä, kyllä se isompikin jpeg-kuva liikkuu ihan varmasti sähköpostilla.
Kuvat näkyvät pieninä koska henkilö ei osaa lähettää niitä oikeassa muodossa. Kuvat on vanhoja luokkakuvia 1960-luvulta ennen digiaikaa. Itse kyllä osaan lähettää omat kuvat oikean kokoisena skannattuna ja rajattuna sähköpostissa mutta hän ei osaa, joten ajattelin itse suurentaa niitä.
Jotkin sähköpostiohjelmat pakkaavat kuvia lähettäessä, JOS antaa luvan.

Jos kuvat on luettu skannerilla, onko poimittu vain ns. esikatselukuva?
Skannerista yl.voi säätää myös tarkkuutta. Tarkkuudella on erittäin suuri vaikutus.

Kuvaa ei kannata suurentaa, yhdestä täplästä ei löydy oikeita värisävyjä suurentamaalla.

Skannerin tarkkuus varmasti riittää tuottamaan riittävän suuren kuvan, kunhan säädöt ovat oikein. Huomaa, että JPG-asetuksilla kuvat pakkautuvat automaattisesti., eli useaan kertaan UUDELLEEN tallennetut kuvat pienenevät toistuvasti.
JPG kuvat eivät pienene tallentaessa, esim 800x600 kuva on aina tuo sama, vaikka kuvaa voidaan pakata lisääkin, mutta koko ei muutu. Pakatessa muuttuu vain tiedoston koko, ja sekin määrättyyn rajaan asti.
Tuo onnistuu vain CSI:ssä.
Ja pikkelsiä saa kaupasta, ellei tee itse. Nam.
Tässä on ilmainen Picture Resize- ohjelma, mikä on oikein hyvä. Sain ladattua kun tein sen samalla toiminnolla Lataa ja Suorita. Logo tulee työpöydälle. Siinä alalaidasssa mainoksia, joka kuuluu asiaan, koska sen tähden se on ilmainen. Minulla on Windows 7 Täältä voi ladata

http://www.eitbit.com/eitbit_picture_resize.php?lang=fin
Minkälaisesta pikkelsistä tykkäät?
Onhan niitä kaupassa vaikka minkälaisia
 /   /  /  / Kuvat näkyvät liian pieninä

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta