Moottorikelkan vuokraus Levillä

kokeneetkelkkailijat

Lomalamme vko9 2012 vuokrasimme kaksi moottorikelkkaa 3 vuorokaudeksi Kinos Safaris-nimisestä firmasta. Kelkat olivat Ski-Doo Grand Touring Sport 550F merkkisiä ja 3vrk:n hinta 450 euroa, tosin he puhuivatkin koko ajan päivistä, eivätkä vaivautuneet korjaamaan puheestamme vuorokausia. Haimme kelkat sunnuntaina klo. 10.00 ja parin tunnin kuluttua meni ensimäinen kelkka vaihtoon, kun konetilan kuomu ei pysynyt kiinni. Vielä samana iltapäivänä meni toinenkin kelkka vaihtoon, kun takamatkustajan toinen käsikahva irtosi (pultti oli poikki). Illala mökillä huomasimme sopimuksesta, että sunnuntaina klo. 10.00 alkanut "kolmen vuorokauden" vuokra-aika päättyykin tiistaina klo.17.00 eikä keskiviikkoaamuna klo.10.00. No oma mokamme, kun emme lukeneet sopimusta ennen kuin laitoimme siihen nimemme, mutta olisivat voineet kyllä oikaista meitä, kun puhuimme koko ajan kolmesta vuorokaudesta. No, seuraavana aamuna kävimme toisen vaihdetun kelkan kanssa firmassa, kun se kävi koko ajan ylikierroksilla, mutta huoltomiehen mielestä siinä ei ollut mitään vikaa, joten lähdime kohti Yllästä. 10-15 km ajettuamme ko. kelkka sammui ajolleen, jonka vuoksi matkaan tuli reilun tunnin stoppi. Muutamien puhelinsoittojen jälkeen huoltomies tuli paikalle todetakseen, että kelkan matka päättyi siihen ja yksi porukastamme lähti hänen kyydillään hakemaan uutta kelkkaa ja me muut odottelimme reitin varressa. Toisesta kelkasta kului myös rutkasti ylimääräistä polttoainetta, koska edellämenijät ehtivät ajaa pitkälle, ennen kuin huomasivat ettemme ole enää perässä. Sen lisäksi reilun tunnin viivästyksen vuoksi tietysti reissun suunnitelmat menivät uusiksi ja myös edellisenä päivänä oli kulunut ylimääristä aikaa kelkkojen vaihtoihin. Saimme siis kaiken kaikkiaan kolme kelkkaa, jotka menivät vaihtoon ja vasta neljäs ja viides toimivat. Lomasuunnitelmiemme mutkistumisen vuoksi hyvitystä kysyessämme, firman omistaja ei luvannut mitään hyvitystä, koska olimme kuitenkin aina saaneet uuden kelkan tilalle. Hänen mielestään siis ajalla, joka meiltä oli kulunut turhaan, ei ollut mitään merkitystä!! Taitaa olla "pientä" arvostuksen puutetta rahaa tuovaa asiakasta kohtaan, joten Kinos Safariksen palveluja emme enää seuraavalla Levin reissulla aio käyttää!! Olisi löytynyt toinenkin firma, jonka mainoksen mukaan kolmen VUOROKAUDEN hinta on sama 450 euroa, joten taidamme seuraavalla kerralla kääntyä sen firman puoleen.

11

15102

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tamperelainen

      Mä vuokrasin viikolla 7 kelkan Levillä on sellanen yksityis henkilö siinä Sirkan kaupan lähellä on n.20 kelkkaa.Otin 2 vrk 320 eur kelkka Polaris.600 kuutiota uudehko kaikki pelas tosi hyvin ajoin yli 300 km .Kun palautin kelkan mies vielä heitti mut mökille tosi hyvä palvelu.

    • tieto.

      lain mukaa olis ollu pakko tulla vastaan .koska sopimus rikkoutui myyjän puolelta.

      eli paska firma.

    • Levinmatkaaja

      Olen useamman kerran käyttänyt Kinos Safariksen palveluja. Olen todella tyytyväinen, ei ole ollut mitään ongelmaa. Joskus vain näyttää vastustavan kokeneillakin kelkkailijoilla. Sellaista se elämä on.

    • Kelkkailija Mansesta

      Sirkan Kauppaa vastapäätä on kelkkavuokraus henkilön nimi Suhonen puh nr 0400670993.Vuokrasin viikolla 5 muutamaksi päiväksi kelkan.Kelkka uusi Polaris 600. Hän on todella asiallinen ja palvelualtis yrittäjä .Suosittelen!!

    • etelän miäskö

      imelkartanosta vuokrasin kelkan...erittäin hyvä palvelu,,kaikki toimi kuten oli sovittu,

    • seppo5eponseponseppo

      V-max!! Ehdottomasti paras!
      Lisäksi pihalla oleilee elämäntapa inkkari.
      Tietysti matkaa levikeskuksesta muutama kilsa.

    • Vapaa kelkkailija

      Onpa tullut kelkkailtua Levillä paljon ja kaikki vuokraajat on tullut testattua. Miepä kerron ny kokemuksiain:
      Paras hinta / laatu / palvelu = levin tunturilomat oy ( yamahan ja ski doon kelkkoja )
      2 sija kinos safaris / pole star safaris eli sama firma ( lynx ja ski doo)
      3. Sija Perhesafarit oy ( arctic cat kalustoa)

      Huonot kokemukset ja kusetus yritykset:
      1 . Sija vmax oy ( rautalangalla koottuja yamahoita)
      2. Sija immelkartano ( aina löytyy lisämaksun aiheita).
      3. Sija Empty pocket /suhonen ( kalusto vanhaa ja ei kestä ajoa )

      Kun vuokraat kelkkaa kannattaa kysyä mm nää kysymykset :
      - onko km rajoituksia
      - sisältyykö uusin kelkkareitti kartta hintaan
      - sisältyykö ajovarusteet molemmille hintaan
      - kelkkojen ikä

    • lynx1

      Kinoksen huolto on ainakin pelkkää valohoitoa. Käytimme kahta lynxiä yhtä aikaa huollossa, toiseen 3000 km huolto ja toiseen 500 km huolto. Yksi asentaja teki huollot 1,5 h kumpaankin kelkkaan. Silloin jo epäilimme "mitähän on muka tehty" tossa ajassa. Jälkikäteen on tullut esille että huollossa annettu vain valohoitoa ja katteiden kiilloitusta. Onneksi on muitakin paikkoja missä länsilapissa huoltaa kelkkoja.

    • tyytyväinen

      Suhoselta vuokrasin viime Jouluna kaksikin eri kelkkaa. Indy sp 600 ja rush 600. Kaikki pelitti mallikkaasti ja hintakin oli kohdallaan. (160e / päivä) kalustohan on polariksen uusinta uutta, eli ei enää ongelmia vanhan kaluston suhteen..

    • Lappiloma

      Tulimme juuri 4 tunnin moottorikelkka -ajelulta ja oli kyllä hienoa! Otimme 2 kahden hengen kelkkaa ja maksoivat yheensä 160€! Hinta oli kyllä edullisin mitä löysimme täältä Levin alueelta. Suosittelen ehdottomasti Suhosen vuokraamoa Sirkan kauppaa vastapäätä, Leviraitti 13! Aivan ihana pappa siellä palvelemassa ja tarjosi myös meillekin kyytiä kotiin päivän päätteeksi!

    • Espoo15q

      Kinos safaris ei ehkä ole paras mahdollinen paikka vuokrata kelkkoja.Asiakaspalvelu on eteläsuomalaisen silmin ala-arvoista.Sirkan kauppaa vastapäätä saa hyvää palvelua ja lisäksi hyvän kelkan alle.Kinos safarin "pikkupomon"asenne ei sovi tämänlaiseen yritykseen.Suosittelen toista alaa hänelle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      34
      1461
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1235
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      6
      1224
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe