Pappi Sormusen Sex-files ohjelma on flobbi!

TV7_ei_ole_sanassa

TV7 pappi Sormusen mies ja nainen ohjelma on aivopesua ekumeenikoksi!

Ei se kerro että naisen pitää olla miehellensä alamainen kuten Raamattu siihen useissa kohdissa opettaa ja kehoittaa. Ei ihme että yli 40% evlut suuntauksen avioliitoista hajoaa!

PERHEEN PÄÄ ON MIES JA JESHUA !

Aivan kuten Apostoli Paavali kirjoitti: ""Ei yli sen, mikä kirjoitettu on" ( 1 Kor.4:6)

SEURAKUNNAN JOHTO:
Seurakunnan johtotehtävissä eivät voi toimia monta kertaa avioituneet (paitsi jos jommankumman osapuolen kuolema on lopettanut liiton), Seurakunnan johtotehtävissä eivät voi toimia naiset, ahneet, juomarit, pikavihaiset eivätkä muutoinkaan ihmiset, jotka eivät elä sopusoinnussa Raamatun Kirjoitusten kanssa.

Apostoli Paavalin sanoin:"seurakunnan kaitsijan on, niinkuin Elohimin huoneenhaltijan tulee, oltava nuhteeton, ei itserakas, ei pikavihainen, ei juomari, ei tappelija, ei häpeällisen voiton pyytäjä, vaan vieraanvarainen, hyvää rakastava, maltillinen, oikeamielinen, pyhä, itsensähillitseväinen; hänen tulee pysyä kiinni opinmukaisessa, luotettavassa sanassa, että olisi kykenevä sekä neuvomaan terveellä opilla että kumoamaan vastaansanojain väitteet. " (Tiit.1:7-9).

Seurakunnan kaitsija / kaitsijat ei voi olla nainen, lesbo, bi tai homoseksuaalinen.

- Raamattu / naispaimenet
(1.moos.3:6, 1.kor.11, 1.kor.14:33-35, 1.tim.2:8-15, 1.tim.3:12, ef.5:22-33, 1.piet.3:1-7)

- Raamattu / homot & lesbot ja papit (pappien rukoukset parisuhteenpuolesta ja siunaukset homoliittojen puolesta on vastoin Raamattua).
(1.kor.6:9-10, room.1:18-32, room.3:23, room.6:23, juud.1:4, gal.5:17-26, 1.moos.19:5-7, 3.moos.18:22, 3.moos.20:13 )


EKUMEENIKKOJEN JA HURMAHENKIEN TV7 OHJELMAVASTAAJILLE!
MAKEA VALHE KORVA SYYHYYN KELPAA MYÖS EVLUT SUUNTAUKSEN TV7 KANAVAN TUOTTAJILLE !

5

2925

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Selittämätön flobbi

      Kirjoituksesi perusteella on mahdotonta sanoa juuta tai jaata, siinä ei ole mitään sellaista tietoa, jota voisi jotenkin pohtia tai tarkistaa. 1. Kuka ja missä srk:ssa toimiva on tämä pappi Sormunen 2. Mitä hän on on opettanut aiheesta "perheen pää", 3. Miten hän on määritellyt srk:n johdon, 4. Miten tämä mysstinen pappi Sormunen suhtautuu opetuksessaan homoihin ja lesboihin, 5. Mikä on hänen suhteensa naispaimeniin?

      Tunenn itse yhden entisen pappi Sormusen, joka on esiintynyt myös TV7:ssa. Hän on Satamaseurakunann pastori Jarmo Sormunen, joka on luopunut pappeudesta ja eronnut luterilaisesta kirkosta; hänen ympärilleen on muodostunut uusi seurakunta Jyväskylään, Satamaseurakunta nimeltään. Hänen suhteensa esittämiisi asioihin on aivan toinen kuin mitä kirjoituksessasi kuvaat. Olisi hyvä, että näillä palstoilla annettaisiin täsmällistä tietoa mieltä askaruttavasta asiasta ja perusteltaisiin oma mielipide mahdollisimman ymmärrettävästi.

    • katsoja1

      Jarmo Sormunen on oiva Sanan opettaja. Siunausta hänelle.

    • Jumalan edessä

      "Ei ihme että yli 40% evlut suuntauksen avioliitoista hajoaa!"

      Avioliitot hajovat monesta syystä. Ennen vanhaan oli naisten kestettävä huonoakin liittoa, samoin miesten. Nykyään saa jokainen myöntää, että on erehtynyt ja saa tilaisuuden tavoitella hyvää elämää. Naiset olivat kuitenkin miestä huonommassa asemassa sikäli, että heillä ei ollut muuta mahdollisuutta kuin kestää tai kuolla sen vuoksi että ei ollut taloudellista riippumattomuutta kuten nykyään. Kaikenlaista alistamista ja huonoa kohtelua, henkistä väkivaltaa oli naisten pakosta kestettävä. Nykyään ei kenenkään tarvitse kestää huonossa liitossa.

      Naisten työssäkäynnin ja taloudellisen riippumattomuuden ja ihmisarvoisen elämän arvostamisen vuoksi naisilla ei ole enää onneksi pakkoa alistua taloudellisista syistä, mutta avioliitot ovat varmasti onnellisempia kun ne eivät ole pakon takia kestettyjä. Ketään ei voi enää pakottaa sietämään huonoja olosuhteita.

      Apostoli Paavalin sanomiset eivät mene Jeesuksen sanojen yli. Pitää muistaa, että Paavali eli pitkään Jeesuksen jälkeen ja otti kantaa omalla tavallaan, ei Kristuksen hengessä. Jos olet Paavalinuskoinen, et ole välttämättä Kristinuskoinen.

      En mitenkään koe olevani "miehen alamainen", vaikka olen nainen. Kukaan minua osaamattomampi ja tyhmempi mies ei voi olla yläpuolellani vain sen takia, että sillä on pallit. Me olemme kaikki tasavertaisia. Raamatun aikana naiset olivat samassa asemassa kuin eläimet, joten Paavalin raivo Jeesuksen opetuksia vastaan on ymmärrettävä. Jeesus oli liian radikaali.

      Jumalan edessä me olemme tasaveroisia, vaikka joidenkin fundamentalistialistajien silmissä emme. Se ratkaisee, mitä Jumalan edessä olemme, ei se mitä Paavalin tai muiden sortajien.

      • MIES+NAINEN AVIOON!!

        Avioliitollinen, Raamatun Hengen mukainen järjestys on kaunis. Jeshua on miehen pää ja mies tällöin uskovan vaimonsa pää. Alamaisia ovat Herran Sanalle molemmat. Lapset olkoot kuuliaisia vanhemmilleen, ja suvun 'harmaapäisiä' kunnioitettakoot ja kuunnelkoot. Jeesukseen uskovien kohdalla Jumalan tahto olisi yhdistää uskova mies uskovaan naiseen, sillä 'ei ole mitään yhteistä osaa uskovalla yhdessä uskottoman kanssa'...Tämä nähdyksi ja koetuksikin tullut. Kannattaisi vaan odottaa ja pitää telkkareita kiinni viettelysten osuessa kohdalle...Kärsivällisyydellä voittopalkintona Iankaikkinen Elämä ja Rauha. Kilpailkoot aviopari toinen toistensa kunnioituksessa, tasa.arvo JUMALAN edessä on itsestään selvää..


    • aviota

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1661
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1351
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1299
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1295
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1287
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      5
      1275
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1254
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1220
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1180
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1163
    Aihe