AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Koiran lopetus, hinta yms.

Koiran lopetus, hinta yms.

7 Vastausta 949 Lukukertaa
Meidän on aika tullut lopettaa koiramme, sillä koira on niin sairas ettei muuta vaihtoehtoa enää ole. Tämä on ensimmäinen koira, jonka joudun lopettamaan enkä oikeastaan tiedä asiasta mitään.

Kun koira lopetetaan eläinlääkärillä jätetäänkö koiran ruumis sinne vai viedäänkö kotiin haudattavaksi? Jos ruumis jätetään sinne, niin mitä sille tehdään?

Osaatteko sanoa paljonko koiran lopetus maksaa Pirkanmaalla?
Koiralle annetaan ensin rauhoittava pistos ja sen jälkeen se saa uuden pistoksen jonka seurauksena koira "nukkuu pois" . En edes koita tehdä tästä kaunista tarinaa koska nähdä oman lemmikki ystävän hiipuvan pois tästä maailmasta on ihan kamalaa. Eläinlääkäri kuuntelee sydänäänet vielä että koira on varmasti kuollut. Koiran saa ottaa mukaansa tai sen voi jättää klinikalle josta se menee käsittääkseni joko joukkotuhkaukseen tai yksilötuhkaukseen. Hinnoista ei ole hajuakaan :( Meillä on kaksi koiraa tuhkattu, kumpikin omissa uurnissaan. Hintoja tosiaan en muista.
Onko ainoat vaihtoehdot joko haudata omaan pihaan tai tuhkata? Ruumista ei siis voi vain jättää eläinlääkärille?
voi kyllä hoitaa sen tuhkaukseen toimituksen. Ei se sitä sentään omaan pihaansa ota haudattavaksi.
Ei ole koiraa!
Koirasta en tiedä, mutta kun kissani kävin lopetuttaan viikin eläinsairaalassa, minulta kysyttiin otanko kissan mukaan, tuhkaavatko sen ja haen sitten, vai jätänkö niille sinne. Ja kissan lopetus hipoi lähemmäs 100e, alle kuitenkin, en muista oliko kympeissä alle. Koira tulee olemaan kalliimpi koska lääkeaineitakin menee enemmän. Riippuen tietenkin koiran koosta
Otappa selvää onko sielläpäin eläintenhautausmaata. Se on yksi vaihtoehto viimeiseksi leposijaksi, jos et halua omaan pihaan koiraasi haudata (ihmettelen kyllä miksi...), tai sinulla ei ole omaa pihaa. Jos jätät ruumiin eläinlääkärille, niin silloin se menee yhteistuhkaukseen, tuskin heillä muita vaihtoehtoja on. Kaupungineläinlääkärit ovat halvempia kuin yksityiset, ja hintatietoja voit kysellä suoraan heiltä, tai katsella netistä.
Asun vuokralla, joten ei ole omaa pihaa mulla. Onko ainoa vaihtoehto tuhkaus, joka sit maksaa vielä erikseen lisää jotain?

Joskus reilu kymmenen vuotta sitten kun kaveri lopetti koiran, niin se vain jätti koiran ruumiin eläinlääkärille ja se sit hävitettiin sieltä jonnekin... auto kävi hakemassa. Silloin ei edes puhuttu mitään tuhkauksesta.

Täällä ei ole eläintenhautausmaita.
 /   /  /  / Koiran lopetus, hinta yms.

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta