Ketipinor ja seksi

huolestunut

Minulla on epäilys skitsofreniasta, ja psykiatri nosti Ketipinor annoksen 50mg:sta 400mg:aan noin viikko sitten. Nyt olo on kuin kuolleella zombilla. Mikään ei tunnu miltään ja mistä eniten olen huolissani on seksihalujen täydellenin katoaminen. Vähän kerrassaan rupeaa tyttöystävänikin olemaan ihmeissään. Onko muilla vastaavia kokemuksia?

25

8805

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kkkkkkkjkkkkkkkj

      EI hauskaa. Lääke yksinkertaisesti turruttaa ja lamaa elävän olennon siten, että tältä katoavat niin harhat, ahdistukset kuin onnen tunne ja muu elämänvire. Sinuna koittaisin selvitä ilman lääkkeitä, vaikeaa se on mutta lopulta hyvin palkitsevaa.

      • huolestunut

        Oikeassa taidat taida olla. Ei yksi psykiatri voi pakottaa pilaamaan minua elämääni. Taidan viedä huomenna kaikki tabletit apteekkiin hävitettäväksi. Ketipinor on täyttä myrkkyä, mikä tappaa ihmisen psyykkisesti, mutta ruumis jää tiedottomana eloon. Varokaa tätä lääkettä!!!!


      • hyvä, mutta muista..
        huolestunut kirjoitti:

        Oikeassa taidat taida olla. Ei yksi psykiatri voi pakottaa pilaamaan minua elämääni. Taidan viedä huomenna kaikki tabletit apteekkiin hävitettäväksi. Ketipinor on täyttä myrkkyä, mikä tappaa ihmisen psyykkisesti, mutta ruumis jää tiedottomana eloon. Varokaa tätä lääkettä!!!!

        Muistakaa tehdä lopetus hitaasti, ei seinään. Muutoin vaarana on pahat vieroitusoireet, joista vieroituspsykoosi mainittakoon yhtenä vaarallisimmistä.


    • lääkepallllero

      Jep, ketipinor on vaan hyvä unilääke JOSKUS käytettynä eli pari kertaa kuussa maksimissaan, 1 x 25mg ketipinor naamaan niin uni tulee.

      Näitä paskoja minulle antoi muutama vuosi sitten auroran mielisairaalan päivystävä lääkäri, kun joudun sinne menemään valtavien ahdistuskohtauksien takia, oli niin ahdistunut oli että hyvä kun pääsi sängystä ylös. No näitä paskoja en syönyt kuin pari päivää. Nykyään yksityiseltä sain onneksi xanor 2mg 3 x päivässä ahdistukseen ja nukahtamiseen 1 x 15mg dormicum ja selkäkipuun oxynormia.

      • skitso

        Mulla kanssa ollut noin vuoden Ketipinor annoksella 300mg/vrk. Mikään ei enää tuota iloa. Seksiongelmatkin ovat valtavat. Ei tee mieli, erektiota ei saa, orgasmista puhumattakaan. Ketipinor tuhoaa ihmisen, älkää koskaan suostuko syömään sitä, sano lekuri mitä tahansa.


    • nainen-76

      Itselläni on ketipinor 400 mg määrätty unettomuuteen.Ei mulla ainakaan vaikuta haluihin.Lähinnä väsyttää,mikä onkin sen tarkoitus mulla.

      • deeeeee

        400MG UNETTOMUUTEEN?!?!?!?!?!?!? Vittu HUHHUH pois jo luvat tolta lääkäriltä. Hyvä esimerkki taas muropakettilekureista.... Harmi että ihmiset vastaanottaa tollaisia reseptejä tollaisii tarkotuksiin mukisematta niin näitä tällasia lääkäreitä vielä riittää :/


      • L11sa
        deeeeee kirjoitti:

        400MG UNETTOMUUTEEN?!?!?!?!?!?!? Vittu HUHHUH pois jo luvat tolta lääkäriltä. Hyvä esimerkki taas muropakettilekureista.... Harmi että ihmiset vastaanottaa tollaisia reseptejä tollaisii tarkotuksiin mukisematta niin näitä tällasia lääkäreitä vielä riittää :/

        itellä 500mg per päivä.. seksihalut normaalit,nyt kesää kohden jopa suuremmat,ei orgasmin kanssa ongelmia, tai muutenkaan mitään huomannut


    • nainen-76

      Lääkkeet on määrännyt psykiatrian erikoislääkäri eli ei mikään muropakettilekuri.Ja annos oli aloitettaessa pienempi mutta jouduttu nostaa koska teho hävinnyt.Mä oon kärsinyt 12 vuotta uniongelmista.Mielummin syön lääkkeitä ja nukun todella hyvin kun valvon koko vuorokauden.Voit itse kokeilla valvoa niin kerro sitten tuntuuko nukkumattomuus missää.Kerran olin kaksi kokonaista vuorokautta nukkumatta ja seurauksena mania.

    • kk

      Kyllä 1x 100g Ketipinor pari kolme kertaa viikossa on ihan hyvä nukkumiseen. Kannattaa myös kokeilla välillä ilman pilleriä. Käy muuten niin, että annosta pitää nostaa. Ei yksi vrk./viikko valvoen mitään haittaa.

      • SIISPÄ.......

        Ketipinor on riippuvuutta aiheuttava lääke jos kerran annosta pitää nostaa, aina puhutaan, että imovane aiheuttaa riippuvuutta ja annosta pitää nostaa, mutta lääkärit mielellään kirjoittavat Ketipinoria koska se on kallis lääke näin ollen etelän huippeat lomamatkat tulee varmasti. Imovane on liian halpa ja vaaraton lääke, Ketipinor voi aiheuttaa TD pakkoliikeoireet. mulle Fysiatri sanoi, että imovane on mieto lääke ja sen voi ottaa joka ilta, ketipinor on psykoosilääke jolla voi olla arvaamattomat seuraukset jatkuvasti syötynä ja noin isolla annoksella.


    • varoitan ja varoitan

      Älkää hyvät ihmiset syökö ketipinoreita tai muita aivotoiminnan tappajia unettomuuteen. Löytyy lääkäreitä joilta saa normaalit perinteiset unilääkket kun tarve on.

    • AI käyvät ne lääkärit etelän lomilla sillä lailla,että määräävät meille ketiapiinia unettomuuteen.Taisi sitten joillekin osua Thaimaan lomalla ansaitut aallot joille kuille...Siis, se ketä pahaa tekee ei ansaitse itselleen ku pahaa!!!!!!!!!!!!!!!!! Kosto on aiheellinen.

      • joo, että i alla fall,sanon näin.Lääkärit eivät saisi hyötyä siitä,että määräävät tuhoavia lääkkeitä ja jos määräävät,niin ovat ansainneet koston.


      • pöpi"
        tipsytii kirjoitti:

        joo, että i alla fall,sanon näin.Lääkärit eivät saisi hyötyä siitä,että määräävät tuhoavia lääkkeitä ja jos määräävät,niin ovat ansainneet koston.

        Itselleni pitkään 100 mg syöneenä on jäänyt yllättävän myönteiset kokemukset. Aluksi aiheutti vapinaa ja puuttumista ja maanisen vaiheen aikana ikään kuin nukuttua väkisin, ikään kuin ruumis olisi unessa ja mieli täysin hereillä. Mutta pääsääntöisesti taannut hyvät unet ja levollisemma n olon. Seksielämää jopa parantanut, "ennenaikaisesta" kärsineen huomasin ketipinor in viivästyttää laukeamista ja parantuneen kestävyyttä. Ketipinor on pelastanut mun hengen.


    • viljat pois

      Unettomuuden syy olisi hyvä selvittää.

      Se voi johtua jopa väärästä ravinnosta.

      Ainakin viljat pois ja rehut tilalle.

      • "pöpi"

        Kuinkahan moni unettomuuden ja ahdistuksen kanssa kamppaileva jaksaa ryhtyä elämäntaparemonttiin. Vähän kuin synnyttäjälle annettaisiin epiduraalin sijasta kehotus rentoutua ja tyhjentää mieli. Ja perinteisten unilääkkeiden kannattajille kehottanut miettimään voimakkaan toleranssin ja riippuvuuden synnyn riskiä. Ketipinor on mielestäni turvallisempi ja hoitaa myös mahdollisia unettomuuden syitä. Pahoittelen edellistä tekstini, Samsungin tekstinsyöttö on mitä on.


    • jani79

      No mulla menee tällä hetkellä ketipinoria 1100mg ja 1500mg deprakinea sekä tasottamaan mielialaa että myös nukahtamiseen. Söin vuosia tuota ketipinoria annoksella 1600mg vuorokaudessa ja ei ollut mitään ongelmia seksin suhteen,nyt kun on tiputettu annosta ensin päästiin jo 900mg vuorokaudessa mutta jouduttiin lisäämään annosta 200mg koska rupes unettomuus taas vaivaamaan niin nyt en saa enää sen koommin yhdynnässäkään kuin masturboimallakaan orgasmia. No onnex on 14.1 aika mun omalle lääkärille joka nämä lääkkeet määrännyt ja tietää että on nyt tullut näitä seksi haittoja ni suhtautu asiaan vakavasti ja miettii nyt lääkityksen tarkastamista/vaihtoa. Lääkärini on Hannu Lauerma joka on todella pätevä psykiatri kun satun nyt vaan olemaan mt puolella moni ongelmainen ni hän pyysi koko lääkitys tiedon mitä tällä hetkellä menee ja mietitään sit 14 päivä et mitä tehdään tolle lääkitykselle

    • PahaKetipinor

      Ketipinor vahva Neurolepti ja aiheuttanut erektio ongelmia. Samaten penis on kuin mennyt kasaan

      Minulla menee illalla ennen nukkumaan menoa 400 mg ja sitten aamuyöstä 100 mg ja aamulla 200 mg

      Mulla myös määrätty ahdistuksen poistoon. Tiedän että Alprox eli Xanor vie pois ahdistuksen , mutta Ketipinor ei minulta ahdistusta pois vie.

      Olen Niuvanniemessä pakkohoidossa ja täällä on syötävä ne lääkkeet jotka määrätään.

      • Anonyymi

        Ketipinor niin suurena määränä.. ,😬 vaikka ois erektio niin sillä ei tekisi mitää


    • huubahaloo
      • ymmärrälukemasi

        Mitä sä ajat takaa noilla linkeillä? Kyllä se skitsofrenia on sairaus ja aika paha sellainen.


    • NinniJaJenni

      Olisi tärkeä kertoa jutussaan , onko mies vaiko nainen.
      Miehille erektio ongelma estää yhdynnän.
      Naisilla tällaista ongelmaa ei ole.

      Naiset vain levittää jalkansa ja siinä se on. Kuivuteen voi käyttää vaikka kostutettuja kondomeita tai jotain kosteus voidetta.

      Olen mies jolle Ketipinor on tehnyt erektion saamisesta ongelman.

      • Anonyymi

        Ja naisethan haluavat harrastaa seksiä, jos heillä ei ole mitään haluja lääkkeiden takia... hmm.. Lääkkeet voi viedä tunnon, kyvyt että halut sekä naisilla että miehillä.


    • Anonyymi

      25mg joka ilta, n. 5vuotta. Aina nukun hyvin. Ajoissa illalla kun ottaa, ei vaikuta seuraavaan päivään! Aamupala ja kahvia, päivä voi alkaa. Uniongelmia oli vuosikymmeniä, jotka vaikuttivat elämään liiaksi. Näin hyvä. Ei mitään ongelmia. Ja annos riittää edelleen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      20
      1283
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1272
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1186
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1184
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1163
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1161
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1147
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1144
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1129
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe