Puhelinmyynti kokemuksia Helsingistä?

YasmineC

Joo elikkäs puhelinmyynti hommia pitäis löytää. Helsingissä olevista paikoista tiedän vain yhden, olin siellä jokusen vuoden ja siellä oli pelkkä provikka joten sinne en haluaisi.
Näyttäisi olevan näköjään pohja-/tuntipalkkaisia paikkojakin. Paljon lupailevat mutta miten on todellisuudessa, kokemuksia/tietoa? Avant Marketing Oy, Salista Oy, MediaPex Oy, Turotim Oy, Ab Eira Oy, Ab Eira Oy ja Enia nyt ainakin nopeasti vilkaistuna mainostelee itseään.


Ja semmoisia "se on ihan paska paikka, paskat työnantajat, paska ala, älä mee sinne" -kommentteja en kaipaisi. Fiksua kommenttia siis. :)

27

2923

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Wanha Wiisaus

      Varma vinkki: Jos joku vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta, sillon se myös on sitä. LUE TARKKAAN TYÖSOPIMUKSESI ja etsi siitä porsaanreiät, esim "takuupalkan ehdot", tms.

    • Pöh

      Aloitin juuri Mediapexillä, en oikein ymmärrä palkkausta, tuntipalkka juuri olematon?? Kivoja ihmisiä siellä kuitenkin on....

    • lkdködksöds

      Pexillä tais olla tuntiliksa jotain 2€? Sen saa VAIN sopparin mukaisesta tuntimäärästä miinut tauot, vaikka tekisit käytännössä tuplatunnit. Provikka taas oli aika olematon ja siitä pois pakit = hyvä että ees kivoja ihmisiä ovat :D

      • komeusta on..

        Salista oy ja ab eira oy, katso ovatko samassa osoitteessa toimivia.. Ainakin jollakin lailla sama omistus taitaa olla kummassakin. Lahden salistaoy toimipisteessä jätetty usealle lopputili maksamatta. Myyvät suomi energia oy, n sähköä. Takuupalkkaa ei oikeasti ole. Työsuojeluun oltu yhteydessä kyseisin firman tiimoilta. Sama kuin telekaista.


      • ...
        komeusta on.. kirjoitti:

        Salista oy ja ab eira oy, katso ovatko samassa osoitteessa toimivia.. Ainakin jollakin lailla sama omistus taitaa olla kummassakin. Lahden salistaoy toimipisteessä jätetty usealle lopputili maksamatta. Myyvät suomi energia oy, n sähköä. Takuupalkkaa ei oikeasti ole. Työsuojeluun oltu yhteydessä kyseisin firman tiimoilta. Sama kuin telekaista.

        Komeusta on, totta virkaat.
        Nyt lähdössä useita entisiä työntekijöitä taas hakemaan palkkojaan muita teitä pitkin, kun kyseistä työnantajaa ei ole kiinnostanut maksaa kenellekään yhtään mitään ja uusia työntekijöitä hakevat taas, joille tehdä samat temput.
        Olkaa hyvät ihmiset varovaisia!!!
        Ilmaista talkootyötä pääsee kyseiseen paikkaan tekemään.


    • asdasd3333

      Kertookaa nyt miksi ihmeessä teette tuota orjatyötä. Oikeasti hyvät rahat käärii vaan ne puhelinmyyntifirmat, jotka saavat huomattavasti enempi rahaa per tilaus kuin se renkimyyjä.

    • Mr0nni

      enia oy on hyvä paikka,Mutta päälikkö vie jokusen prosenttia rahoista.

    • martsa7

      Avant Marketing Oy on todella hyvä työpaikka. Palka on hyvä ja ilmapiiri vielä parempi.

      10€ tuntipalkka provisio.

      • martsa7

        ja joustavat työajat.


      • Puhelinmyyjä

        10€ takuu eikä pohja. Eli ihan perseestä, ei kannata


    • robootti

      Martsa7 on ihan oikeessa! Avant Marketingiin kannataa hakea! ihan hullut palkat :D

    • teppovaan

      Huijaavat luultavasti tuossa firmassa, samat tilat ja sama myyntipuhe kuin about 8-10v sitten.. eri firman nimi, eivätkä myy enää aikakauslehtiä. Epäluotettavaa porukkaa, lupailivat soittaa kävi miten kävi kun kävin haastattelussa huvikseni.. Nooh eipä soittanu, mitenhä muistavat maksaa palkan yms.. Edellisessä firmassa samoissa tiloissa ja eri nimellä, tein aika kovan tilin.. potkut tuli ja palkka jäi maksamatta :DD et siihin malliin sit vaan avantille duuniin.

    • herää pahvi

      Hyvät ihmiset, tajutkaa vaikka työnantaja puhuu tuntipalkasta niin alalla maksetaan ns takuupalkkaa.

      Jos takuupalkkana on noin 9 euroa, raadat 8,5 tuntia päivässä, saat juuri ja juuri 1400 euroa kuussa käteen. Otat noin 250 puhelua, vähintään. Yleensä kuitenkin työaika on rajoitettu 6 tuntiin 30 min lounastaukoon, eli 6.30. Josta saat siis takuupalkkana alle 60 päivässä.

      Mutta sitten kun tullaan provisioihin. Ennen kuin saat mitään voittoa, provisiot lasketaan pois takuupalkastasi, ja sitten sen jälkeen kertyvät provisiot vasta kerryttää tiliä.

      Tosi moni kuvittelee takuupalkka provisiot. Se ei ole niin, koska jos olisi, työ voisi olla tuottavaakin. Vaan jos myyt jotakin, ekat provisiot (noin 20 % myynnistä) menee oman takuupalkan kertymiseen ja vasta sen jälkeen tienaa...

      Olisikin aika saada koko puhelinmyyntiala ajettua alas. Käytännössä vain ne myyjät joilla on vanha asiakaskunta (esim itse tehtynä tai perittynä joltain eläkkeelle jääneeltä, nuollut pomon pepaa riittävästi) tienaa suht hyvin. Oma työkaverini joka oli ollut alalla 10 vuotta, teki talon myyntiennätykset kuukausi kuukauden jälkeen, tienasi noin 2400 euroa kuukaudessa.

      Eli puheet todella isoista tuloista ovat vain hubaa.

      Ainoa hyvä syy käydä puhelinmyyntifirmassa töissä, on jokaiselle työnantajalle kuuluva pakollinen työterveyshuolto sekä tosiseikka että ilman työpaikkaa on aika kelvoton mihinkään asioihin, saamaan lainaa jne...

      • Markku1234556

        Tiedoksi että ainakin Turotim Oy:ssä pakollinen työterveyshuolto kattaa pelkästään tulotarkistuksen kun sitä kyselin ja sitäkään ei tehdä.


      • Joonas66

        Monessa firmassa lupaillaan takuupalkkaa ja provikkaa päälle mutta totuus on se että saat pelkästään jonkin hikisen 8 euroa tunti jos myyt sovitusti tai muuten saat hikisen provikkaliksan. Kannattaa lukea tarkkaan työsopimus ennen allekirjoitusta. Nämä firmat kusettavat minkä ehtivät! Kokemusta on!


    • Turpaan ja kovasti

      Miten tämä Eira Oy ja tuntipalkka Oy voi toimia vanhana yhtiönä monella paikkakunnalla ? Katsokaa hyvät ihmiset www.taloussanomat.fi niin huomaatte ettei Eiran liikevaihto ole kuin muutamia tuhansia euroja vuodessa !!!! Firma on muutaman juristin kusetusfirmarypäs ! Kaverit jotka hommaa pyörittää eivät ilmeisesti halua olla kauaa terveen kirjoissa...

      • Myyjä100

        A-lehdet on hyvä työnantaja. Itse tienaan lehtimyyjänä 4500e kuukaudessa. Alihankintfirmoja en suosittele.


      • Puhutpaskaa
        Myyjä100 kirjoitti:

        A-lehdet on hyvä työnantaja. Itse tienaan lehtimyyjänä 4500e kuukaudessa. Alihankintfirmoja en suosittele.

        Älä puhu potaskaa! Joo mäkin oon mc'donaldsin siivooja ja tienaan 10000e kuukaudessa, ajaan ferraril ja asun eirassa. Hv


    • iraknoK

      12 vuotta ollut alalla, tärkeintä on tavoite, jonka myö tekee, joka päivä 120-130 läpi mennyttä puhelua.
      ka. 10-18 kauppaa niistä kotiin, liksa vaihtelee 3400-4700/kk (ennätys 6244)
      Tärkeintä on soittomäärä, mutta myös laatu, mieti mitä sanot ja sano se lyhyesti, mutta hauskasti, kukaan ei halua kuunneella pitkiä jorinoita puhelimessa.
      Niin ja työaikani on aika jees? 8.15-13.20, tai 8.45-13.40, ruokatuntia en tossa ajassa pidä, mitä nyt kahvia ja hedelmiä haen, muuten se on rumputulta 4 1/2 h, joka päivä.
      Lomia pidän joustavasti, 6-8 vkoa/v ja yleensä joka perjantain lyhennettynä, eli n 3 h, ihan ok sanoisin...
      Tsemiä muillekin!
      -M

      • raili4

        Vain todella harvat huippu myyjät pääsevät tuollaisiin palkkoihin....


      • skeptikkonumerokuus

        Ihan hippasen myöhempään vaan kommentoin, mutta pakko tulla sanomaan kun nauratti niin kovasti... En usko sekuntiakaan, että tienaat tuollaista summaa.

        Väittämälläsi n. 23h viikkotyöllä tuo vastaisi melkein 70€ tuntipalkkaa, tai ilmoittamaltasi peruspalkan heittohaitarilta keskiarvolla n. 44€/h palkkaa... Mietippä valheesi hieman realistisemmiksi.


    • jex1

      Nyt täytyy kommentoida ja kehua tämän hetkistä paikkaa (vaikkakin vuosia myöhässä) eli Avant Marketing Oy:tä. Palkkaus on reilu. Kuukauden lopussa lasketaan oletko takuuna (9e/työtunti) vai provisiona tiennut enemmän ja reilumpi summa maksetaan tilille. Provikalle pääsee aika helpolla jos osaa yhtään myydä. (takuupalkan saaminen ei edellytä esim tiettyä puhe/myyntimäärää, kuten joissakin firmoissa on ollut, 7h paikalla niin 7h palkka tilillä)

      Reilu ilmapiiri ja hyvä opetus, sekä esimiesten tuki. Ei ole täällä jäänyt yksin paskan spiikin kanssa, vaan on oikeesti opetettu, kehitetty ja autettu. Monessa muussa paikassa on viskattu spiikki käteen ja käsketty myydä.
      Vessassa saa käydä ja kahvia hakea, sekä omaa myyntityyliä etsiä, toisin kun monessa muussa tähänastisessa firmassa.

      Kaikinpuolin rento, reilu paikka, mikäli oma pää kestää myyntihommaa. Jos jonnekkin haluaa puhelinmyyntiä mennä koittamaan, ni omalla kokemuksella tä on tähänastisista ylivoimaisesti paras...

      • hopohopoöööörrghh

        joo joo ja joulupukki tulee juhannuksena eikö nii.miksi yrittäjät itse viitsivätkin jne...


    • Lörsson

      Hymy eellä ja eteen päi, likat!

    • Matinlassi

      Eira Oy ei ole takuulla toiminut v:sta 1919. Antti Alestalo pyörittää aina vaan puhelinmyynti firmoja ja lupaa kuun ja tähdet taivaalta ja luu jää käteen työntekijille.
      Sipilä suojelee juuri tällaisia filunki maakareita. Liiketomintakieltoon sais AA.n laittaa loppu elämäkseen ja lisäksi pakkotyötuomiolle niin vois maksaa työllään aiheuttamiaan vahinkoja. Kuten maksamattomat palkat ja plakan lisäkulut, verot, puhelinlaskut, palkan sosiaalikulut ja eläkemaksut, vakuutukset jne.

    • Ex-talkoolainen

      Hmm.. Minulla ei ole henkilökohtaista kokemusta puhelinmyynnistä, mutta olen useamman henkilön suusta saanut vain ja ainoastaan negatiivista palautetta kyseisestä työstä. Minä olen itse asiassa käynyt työhaastattelussa puhelinmyyntifirma X:lle, mutta ymmärsin jo itse työhaastattelussa jättää työn väliin. Olen sitä mieltä, että jostain se työkokemus on aloitettava ja kaikki työkokemus on eteen päin - mutta for real, harkitse muita mahdollisuuksia ja jos niitä ei ole, niin onko aivan pakko mennä sinne puhelinmyyntiin.

    • 2017ra

      Eira oy/ tuntipalkka.... onko kellään kokemuksia kyseisestä firmasta?? Todella vähän löytyi tietoja kun etsein.. Olisi etätyöpaikka avoinna ja mietein että kannattaisiko lähteä kokeilemaan mutta paikka kuulostaa ehkä hieman liian hyvälle ollakseen totta joten kyselen toisten kokemuksia

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1661
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1351
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1299
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1295
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1287
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      5
      1275
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1254
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1220
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1180
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1163
    Aihe