AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  / Mustikan hinta 2012

Mustikan hinta 2012

16 Vastausta 6 883 Lukukertaa
Moikka! Mitenkäs sato ja hinta vaihtelee eri puolilla Suomea?
Pääkaupunkiseudulla mustikkaa vähintään hyvin, jopa kiitettävästi. Paremmin kuin viime syksynä. Marjat ovat valmiina poimittavaksi.
Ovat hyvin poimittavia, nätisi voit poimia niin ettei vaan varsot viotu ( perkeee maahamuutta ja jokut muuta kun rikkovat varsokin) mukaan, otan sievästi kämmeneellä varsosta ja nätisi poimurilla alhaalta, kyllä sinä opit, ja sitten, aivan vähän voit kaataa ja siinä heteki ihettelet kaadatelle ja roskia poisaellen, ettei koton niitä niin hirveesti, juukosta ( perrsss kun mun tontille tuhoojata tule, ammuttava ne) sinä osaata, ja minä vain 5 litra asitota, MUTTA JO S E I T S M Ä N K E R aaaaa :)))
Hyvin on mustikkaa, ainut riesa raas tänäkin vuonna nämä idiootit jotka myyvät alihintaan 30-35€ 10 litraa....
helvetti ulkomaista pakastemustikkaa saa samalla hinnalla, Ja kaiken lisäksi laskekaas idiootit paljon saatte tuntipalkkaa raskaasta ruumillisesta työstä tuolla 3.5€ litra hinnalla.
No ei ole marjastus niiiin raskasta työtä..Markkinat määrää hinnan.
Joo, meillä päin myydään 20 eurolla... -.- Ja meillä on 2.5 litra hinta !
metsässäkuljeskelu, kyl se nyt on vaan raskasta duunia, vertaa esim toimistotyöhön ;)
Ja poimijat määräävät hinnan jos jokainen poimija laittaa kohtuuhinnan eli vaikka 50 ämpäri silti ihmiset ostaavat..
raskstapa välillä, hyvinnii... hyttyset ja paarmat lähinnä kiusana, ja kuumuus... lämpimyys... samoin kuin hillastuksessa..... täältä 40-50 eurolla mustikkasankoa.... varaa on tuostakin vielä tinkiä... ehkäpä! t. Pietinkosken mehtäpeikko. :)
KESKIPOHJANMAALLA, KÄLVIÄLLÄkin mustikkaa kohtalaisen hyvin! soita! 06-8350700
Sä tienaat aika hyvin jos saat 40-50€ sangosta, kun me saadaan 20€ sangosta !
Onko 20 euroa alihintaan?
Ahkeroin metsässä 6 h, mustikoita oli hyvin ja saaliina lähes 3 sangollista. Vein mustikat perkaamattomina ostajalle ja tienastin tasan 25 euroa. Eipä olisi kannattanut kyykkiä metsässä, jos ei asu aivan metsän laidassa ja ostaja tule kotoa hakemaan. Kilohinta oli 1,80 eur.
Onko 2.50€ litra hinta kohtuu hinta ? Ja me kun käytiin marjassa, niin me saatiin 8 litran sangosta 20€, ja 12 litar sangosta 30€.
Kun te perkeleen tollot myytte 20-25 sanko te saatte 20-25€ sanko, jos te uuvelot ymmärrätte niin laittakaa sangon hinta 50€ niinkuin minä teen ja myykää se v....n sanko 50llä
Marjastajatar jos yhtään lisää sun vitutusta niin tämä ostaja teki rahaa noilla 3 sangolla n 125€ ja aikaa hänellä siihen meni alle 2h, että way to go idiot
Ja vielä jatkoa näköjään ihmiset on niin vitun tyhmiä että taidan itsekkin aloittaa ensi vuonna marjojen välittämisen, eipähän tarvitse muuta kun kuskailla mustikoita myyjiltä-> ostajille... ja ottaa joka sanko 25€ välistä
Olen myynyt käsinpuhdistettuna 5€/l ja imuripuhtaana 3€/l. Eli 50€ / ämpäri, eikä yksikään ole itkenyt hinnoista. 150-200litraa on jo poimittuna joista 20 litraa omassa pakkasessa, loput myyty. Nyt mustikat ovat mielestäni parhaimmillaan ja ovat muuten ISOJA!

Jonot on purettu ja otan lisää tilauksia vastaan kohtuudella.

Hankasalmi (Keski-Suomi)
lastunen@gmail.com
Kaheksan euroa litralta, kauppa käy.
 /   /  /  / Mustikan hinta 2012

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta