AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  /  /  / samsung galaxy xcover - muistin käyttö?

samsung galaxy xcover - muistin käyttö?

107 Vastausta 29 667 Lukukertaa
Omistan Samsung Galaxy cover -puhelimen. Puhelimessa itsessään ei ole kovin paljoa muistia/tallennustilaa, joten olen ostanut sd-muistikortin 2GB. Ongelma onkin kun puhelin ei juuri suostu tuota muistia käyttämään. Olen esimerkiksi ladaannut Google Playsta hyödyllisiä ohjelmia (virustorjunta, facebook, kuvanmuokkaus),mutta lähes ne kaikki tallentuvat puhelimen muistiin joka on nyt täynnä, eikä suostu lataamaan mitään koska muisti täynnä tai edes asentamaan ohjelmien päivityksiä. Mikä neuvoksi? Aika hanurista jos älypuhelinta ei voi kunnolla käyttää sen vähäisen muistin takia.
Oletko kokeillut asentaa tämän sovelluksen? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.a0soft.gphone.app2sd&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hMHNvZnQuZ3Bob25lLmFwcDJzZCJd

Sillä voi käsittääkseni siirtää sovelluksia muistikortille.
karsi turhat sov puhelimesta ei niitä ole pakko pitää puhelimessa kun ne voi ladata aina uudestaan,esim,facebook,maps,flash player,google play,gmail,ovat sov jpita ei voi siirtää sd kortille,siirrä kaikki mahd sd kortille puhelimen omalla toiminnolla tai tolla ohjelmalla,tyhjennä sov väliaikaistied. sov välimuistit,sovellusten data puhelimen tiedostonhallinnasta,suursiivouksen jälk saat paljon lisää tallennustilaa,omassa htc explorerissa on vain 90mt vapaata tallennustilaa ja käytännössä aina vain 30-40mt vaikka asentelen paljon ohjelmia sd kortille ja pelejäkin niin tälläkin pärjäilee kun vähän kikkailee
miten voin siirtää sovelluksia sd kortille?
Taitaa pystyä vain siirtämään joitakin ohjelmia jotka muutenkin menevät automaattisestk sd kortille. Omituinen asia on esim. Angry birds pelit joista osa menee sd kortille ja osa puhelimen muistiin. Outoa..
Kaikkia sovelluksia ei pysty siirtämään välttämättä ollenkaan muistikortille.
Voiko tollasiin puhelimiin lisätä sisäitä muistii liikkeissä ??
Ei voi lisätä mutta muistikortin toki voi.
Heips. Minulla on tämä uusinta uutta oleva Samsung Galaxy Xcover 2. Haluaisin siirtää sovelluksia SD-kortille mutta... koko vaihtoehtoa ei ole olemassa tuolla sovellusten hallinta-osiossa. Ei edes harmaana. Ei ollenkaan. Olisiko jollakin ratkaisu tähän pulmaan?
No joko ymmärsit, samasungit on roskaa!!!
Hommaa laatu-luuri!
Moi

Mulla Xcover2:n muisti alkoi riittämään seuraavilla toimilla:
1. Kaikki datakansiot SD kortille
2. poistin käytöstä kaikki ylimääräiset softat, myös koneen mukana tulleet. (kyllä ne voi poistaa käytöstä...)
3. Asensin clean master -apsin joka putsaa välimuistit yms.
4. Samsung -näppäimistö kannattaa myös aika ajoin resetoida = Poistaa data, ja hakea uudelleen kieli

Esiasennettujen softien käytöstä poisto onnistuu poistamalla ensin päivitysten asennus ja sitten poista käytöstä -nappulasta.

Noin tein ja yli 500 megaa viel käytössä
Ei toimi. Tuokin käyttää sitä androidin omaa sovellusten hallintaa asetuksissa, ja kun siellä ei ole koko vaihtoehtoa. sovellus tosin herjasi ettei SD-korttia ole (vaikka on) et oisko joku asetus jossai pielessä tai SD-kortissa joku tsydeemi.
Terve osaisko joku neuvoa kun käytössä on Samsung galaxy xcover, latasin yhden pelin (jonka takia sain ensin poistaa ne kaksi sovellusta mitkä nyt kännykkään on mahtuneet..) peli tallentui sd kortille mutta vei myös kännykästä kaiken muistin. Kysyn vaan että mitä ihmettä..... Sd kortilla tilaa vaikka muille jakaa mutta kun sitä pääsisi vielä hyödyntämään..
yleensä ne vie myös puhelimen muistia jonkun verran vaikka ovat sd kortilla,se on sitä anteroo se
Mul on kans sama ongelma mutta se johtuu siitä että koko kännykkä pitää päivittää, youtubestä tai googlesta voi ettiä ohjeita, mä en itekkään tiedä miten se päivitetään ja etin just ohjeita siihen
Ohjelmat vie aina vähä puhelimen omaa muistia vaikka asentaiskin sd-kortille. ( tiedot yms ) Xcoverin vähä laitteen oma muisti on samsungilta taktinen ratkaisu vain sen takia että ei voida tarjota tuolla hinnalla paljon muistia sisältävää ja veden/iskunkestävää puhelinta koska se olisi syönyt auttamatta samsungin muilta malleilta liikaa myyntiä.. Xcover (1) menee auttamatta tukkoon juuri laitteen vähäisen muistin takia eikä ohjelmia voi edes päivittää uusien asentamisesta puhumattakaan.. Tähän ei oikeastaan ole kuin yksi ratkaisu.. Kaiken turhan poistaminen yms on ärsyttävää kitkuttelua koska sovellukset voivat olla niin suuria ettei asennus edes onnistu , netistä löytyy ohjeet miten saat sd-kortin näkymään laitteen sisäisenä muistina / asentumaan väkisin sdkortille yms, toimenpide vaatii aavistuksen vaivaa ja siinä on riskinsä mutta muu ei juuri auta.. Ohjeita löytyy paljon muitakin , tässä yhdet hyvät ohjeet suomeksi : http://www.konekansa.net/entry.php?20-Samsung-Galaxy-Xcoverin-muistin-quot-tehok%E4ytt%F6%E4-quot-osa-1
Borgin ohjeet on hyvät ja toimivat. Olen tehnyt homman pari kertaa ilman ongelmia. Muistikortiksi riittää hyvin 4GB SDHC. Tässä vähän lisätietoa riskeistä..

http://yhteiso.elisa.fi/t5/Android/Kysymys-roottauksesta-Ubuntu-Suomi-palstalla/td-p/130554
Itsellä sama ongelma kuin Gigazzz:llä. Puhelimena Samsung Galaxy S2 plus. Vanhalla Galaxy Giolla monet sovellukset sai helposti siirrettyä muistikortille sovellusten hallinnan kautta, mutta S2 plussalla tuota "siirrä sd-kortille" painiketta ei ole laisinkaan. Olen testannut kolmea eri muistikorttia, mutta ei onnistu siirtely. Muistikorttina käytän Sandisk Ultra 32gb, johon kyllä tallentuu hienosti puhelimen kameralla otetut kuvat ja videot. Koetin myös noita yllä mainittuja ohjelmia, kuten app2sd ja app mgr 3:a, mutta sovelluksen perkeleet pysyy ainoastaan puhelimen omassa muistissa.
s2 on just sitä varten kunnolla tallennustilaa ettei muistikorttia tarvita sovelluksille
Kuten aiemmat ovat jo kertoneet, roottaaminen (suomeksi pääkäyttäjän oikeuksien hankkiminen) on hyvä tapa lisätä muistia (eli asentaa kaikki räbä muistikortille). Borgin ohje on tosiaan hyvä, mutta ennen kuin alatte touhuun, muistakaa että

ROOTTAAMINEN VIE TAKUUN LAITTEESTA JA HAITTAOHJELMIEN TARTTUMINEN ON HELPOMPAA

(siis jos et käytä järkeä, suurimman osan saa karsittua pois torjuntaohjelmalla, loput kysymyksien lukemisella eli esim. saako x tehdä muutoksia laitteen muistiin tms. tietysti on näitä jotka eivät kysy mitään)
Periaatteessa roottaus ei vie täysin laitteen takuuta jos sen ottaa pois.
"Kuten aiemmat ovat jo kertoneet, roottaaminen (suomeksi pääkäyttäjän oikeuksien hankkiminen) on hyvä tapa lisätä muistia (eli asentaa kaikki räbä muistikortille). "

yritin kyllä tutkia asiaa paljonkin , ja totesin tuon roottaamisen olevan ainoa tapa...tuo 165 megaa puhelimen muistia mistä menee vielä suuri osa välttämättömille puhelimen omille toiminnoille on nykyaikana niin vähän että puhelin menee aivan tukkoon jos sovelluksia on vähänkin enemmän / isompia ja jotkut menee väkisin puhelimen muistiin...itse en lähtenyt roottaamaan kun ostin uuden kapulan mutta vaikutti niin hyviltä ohjeilta että pitäis onnistua helposti jos homma menee putkeen , pitäis tässä joku päivä kokeilla..varsinkin kun muistikortitkaan maksa nykypäivänä juuri mitään
Huollosaa ne näkee onko puhelin ollut joslus rootattu...
Ei näe jos nollaa kerneli laskurin.
mites jos lataat vaik jotai ja sit se valittaa et ei oo tilaa ku sen voi siirtää vast latauksen jälkee
No on kyllä paska puhelin kun ei voi hyödyntää edes muistikorttia.
Ei herranjestas en ymmärrä xcoveria, yritin ladata kyseistä Move apps-app 2 sd sovellusta, se vei 170kt !! Ja väitti ettei laitteessa ole tallennustilaa, vaikka tilaa oli vielä 17mt !!
Voiko joku kertoa yksinkertaisesti blondille. Mulla just tää iskun kestävä uusi samsung. Ostin isomman muistikortin ja miten saan sen käyttöön,että puheliimeeni mahtuisi enemmän juttuja? Kertokaapas ne jotka tietää?! Apua!:)
Laitat kortin puhelimeen ja alustat sen siinä asetuksista.
onko kenelläkään ohjetta siihen miten xcoverin saa tunnistamaan sd-kortin , kun se ei sitä suostu tekemään?

---->Seurauksena puhelimella ei voi ottaa edes kuvia,koska laite vaatii muistikorttia kuvien ottoa varten
Onko kortti alustettu oikeaan muotoon?
Miten väliaikaiset tiedostot sun muut poistetaan tämmösestä Xcoverista
Siis mistä poistaa? Selaimista vai sovelluksista?
Hitto kuinka rasittavaa on tuo vapusen jankkaus.
Miksi vapusen pitää yrittää näytellä tietäjää kun ei kuitenkaan näytä
ymmärtävän tietotekniikasta enempää kuin sika leikkuupuimurista.
Moi.
Minulla kanssa sama ongelma samassa kännykässä.
Vain jotkut sovellukset menevät SD-kortille ja puhelin on todella seko.
Minulla on lähtenyt puhelimesta kerran jo äänet ja palutuu aina kun sammuttaa puhelimen.
Minun kommentti on xcoverista : Älä osta ihan seko känny.
Sovellusten siirto kortille voi vaatia laitteen roottauksen.
Ja mitä tämä "roottaus" tarkoittaa? ihan suomeksi ja selkeillä ohjeilla ku niin tiedät tuosta tai ainaki yrität olla tietävinäs? ku ohjeet on epäselviä kokoaja.
Roottaus: http://wiki.androidsuomi.fi/Mit%C3%A4_roottaminen_tarkoittaa

Tuolla kerrotaan se minun mielestäni selkeästi.
okei nyt selkes toiki hieman, miten toi sit onnistuu ihan suomeks siis "roottaus" :D koska itellä tuossa xcoverissa on tämä sama ongelma muistikortin kans.
meneeköhän samalla tavalla siinä xcover 2 :sessa? tiiätkö yhtään? :D
Onko xcover 2;sessa, nopeus näyttöä navigaattorissa```?????
Ei ole Google mapsin navigoinnissa. ( Joka on esiannettu). Muista en osaa sanoa.
Miksi kaikkia sovelluksia ei pysty siirtämään SD kortille? Voiko asialle tehdä jotain? :O
Roottaus. Silloin yleensä voi laittaa enemmän sovelluksia kortille.
Ite just roottasin, eikä kyllä siltikään anna tuo xcover1 laittaa sen eempää sdkortile sovelluksia... pitääkö vielä tehä jotain muuta jännää?
Minä ratkaisin oman ongelmani heittämällä Xcover-ykkönen hevonkuseen ja hankkimalla kunnon järeä 16GB Ässänelonen tilalle.
Tyhjennä välimuistit kaikista sovelluksista Ps.poista turhat sovellukset. mulla oli muistia 30,15 ja tein nää muistia tuli 47mb ja muista tyhjentää välimuisti välillä ;)
kurasamsunki, sait juuri pikalipun helevettiin ykkösluokassa.
Mutta rootatkaa se xcover niinku minä tein niin yli 2Gb jututkin mahtuu.
Ei se roottauskaan mikään pomminvarma konsti ole. Itellä ainakaan ei kaikki sovellukset toimi, jos ne siirtää muistikortille.
Vaikka siirtyykin ongelmitta kyllä, mutta kuvake muuttuu oudon näköseksi näytöllä.

Ja sanoo"sovellus on pysäytetty", eikä auta, kun poistaa koko luurista kyseinen sovellus ja asentaa uudestaan, luurin muistiin.
Ja joku vielä kun täällä selvittää MITEN sen välimuistin sai tyhjättyä :D
tehtävänhallinnasta siinä lukee tyhjennä muisti
Samasta mallista kyse?
joo en tota mallia hoksannut katsoa ? itellä on toi ace siinä saa tehtävähallinnasta
Aivan paska puhelin. Lasten kaksi vuotta vanhempiin luureihin sai kaksi kertaa enemmän appsejä ja tässä loppuu muisti heti. Ostin myös 2 GB:n lisämuistin mutta appsejähän siihen ei oikein saa tallennettua. Valitin ongelmasta DNA-Kauppaan ja ne totesivat että muutkin ovat valitelleet. Soitin Samsungilla ja pitkän kiertelyn jälkeen muija myönsi että "jotain muistiongelmia on ollut" ja se on valitettavaa....siinä kaikki. Nämä olikin sitten viimeiset Sammparit meidän himassa.
Juu, ei ainakaan ykkös xcoverin muisti riitä enää nykypäivänä (harmi). Tytöllä oli käytössä (ja olis puhelimesta tykännytkin) mutta puhelimen muisti ei enää edes riittänyt ohjelmien päivitykseen. Ladattuna oli ainoastaan whatsapp, instagram ja pou. Kaikki mahdollinen oli siirretty sd-kortille. Koitin poistaa poun, mutta ei auttanut. Oli lopulta muistin takia pakko ostaa uusi puhelin.
sama ongelma ......miten ihmeessa ne kuvat saa sinne muistikortille.vaikka on kamera laitettu sillä tavoin että pitäisi tallentaa muistikortille niin siitä huolimatta puhelin vaan työntää ne puhelimen muistiin.
MIKÄ AVUKSI?
Vai huoltoonko laitan kapulan?
Pitäisi kyllä tällöin tallentua muistikortille. Tunnistaako puhelin kyseisen kortin eli pääsetkö sen tiedostoihin käsiksi sen tiedostojenhallinnasta?
Pääsee...ja eilen alustin ko muistikortin ja tänään ajoin sinne muistikortille musiikkia ja kuvia tietokoneelta...vaan eipä nyt ottamani kuvat sinne mene.....vaikka on se valinta että kuvat muistikortille ei puhelimeen.

hermOT palaa...

Kiitos vapunen...olet usein auttanut minua!
Silloin siinä voi olla jokin bugi.
Ostin (myös) tällaisen x cover 2:n. Onko mahdollista jättää asentamatta näitä google plussia, google lehtikioskeja, google playta yms turhaa googlen tekstistä puheeksi-juttuja?

Vaikuttaako noi oikeasti puhelimen toimintaan?

En haluaisi millään suostua sellaseen, missä puhelin vie omistajaansa.
Omistajan pitää viedä puhelinta.
Jos siinä on nämä valmiina niin ei voi muuten kuin roottaamalla.

Sovellukset voivat hidastaa puhelimen toimintaa.
Samsung on säälittävä puhelin, täydellinen paskakasa. Pitää tunnustaa, että ostin idän ihmeen kakkospuhelimeksi siis olen yhden kerran sortunut typeryyteen jonka vuoksi olen ruoskinut itseäni moottorisahan teräketjuilla tunnin päivässä jotta muistaisin etten koskaan enää ostaisi moista höyrypuhelinta jonka muisti on jostain 60-luvulta. Onneksi en ole ainoa idiootti maailmassa, suosittelen teille muillekin niitä teräketjuja.
Mitä enemmän näihin Samsungin asioihin tutustuu sitä tyytyväisempi olen Lumiaan. Hitto mitä kiinapaskaa...
Itsellä auttoi muistin loppumiseen seuraava. Mene: Asetukset / sovellusten hallinta / kaikki. Napauta jotakin sovellusta (avaa). Rullaa kohtaan tyhjennä välimuisti ja paina sitä. Toista sama muissakin sovelluksissa, niin taas toimii.
Itsellä oli Xcover2 ja muistin loppumista valitteli koko ajan vaikka mukana on melkein tyhjä 8-gigan muistikortti...
Loppu singsongin kitinä kun hakkasin rikki vasaralla ja heitin sekajätteisiin(on on ongelmajätettä, ei sattunut tällä kertaa...)
Nyt haukkastun omenan 5:n, josta ei muisti normikäytössä lopu kesken, prkl...
Tässä mallissa on ollut näitä muistiongelmia.
Moi! Ostin xcover 2:n, koska halusin kestävän puhelimen erä-ja muuhun kovempaan käyttöön. Käytän tällä hetkellä seuraavia puhelimelle ladattuja sovelluksia: Chrome (139 Mt), easypark (8, 3 Mt), sports tracker (12, 09 Mt), spotify (31, 12 Mt) ja whatsapp (21, 68 Mt). Lisäksi puhelimen sisäistä muistia vie google-play palvelut, koska arvelin, etteivät sovellukset toimi oikein, jos sen eliminoi. Muille sovelluksille tein seuraavasti "sovellusten hallinnassa":poistin päivitysten asennuksen ja poistin sen jälkeen sovellukset käytöstä (mm cardio trainer, chaton jne), koska en niitä tarvitse. Nyt puhelimen muistista käytössä on 562 Mt ja vapaana 646 Mt. Tietenkin jokaisella on omat käyttötarpeensa esim facebook, pelejä yms. Kannattaa miettiä voiko sovelluksia asentaa vain väliaikaista käyttöä varten/poistaa niitä edellämainitulla tavalla muistia rasittamasta jatarvittaessa sitten ottaa käyttöön. Ei tämä ihan paska puhelin ole, toisilla on vain erilaiset tarpeet. Toivottavasti tämä auttaa puhelimen omistavia optimoimaan oman xcoverinsa
Juuri sain tekstiviestit tulemaan perille asti. Puhelimessa ei ole muita jälkikäteen asennettua sovelluksia kuin Face ja Whatsapp.

Sain muistia melkein 40mt kun poistin sovellusten päivitykset eli:
- Asetukset--->
-Sovellukset--->
-Muistin käyttö--->
-Kaikki--->
(valitse mm. Maps, Google Play, painamalla pitkään pohjassa)
-Poista päivitysten asennus

Kyseessä Xcover 1
Silloin voi tulla tietoturva ongelmia jos ei asenna sovellusten päivityksiä.
MITEN _KUVAT_ VOI SIIRTÄÄ MUISTIKORTILLE? kännykkänä samsung galaxy ace 2, ja puhelimen muisti täynnä kuvista ja pugii koko hemmetin ajan ei hele!
Voiko joku auttaa kun olin lataamassa peliä mutta siihen tuli joku virhe ja sitten kaikki tiedot jäi mun kännykkään ja nyt on muisti vähissä
Ja en voi poistaa niitä tietoja mistään:'(
Entä omat tiedostot sovelluksesta?
Xcover 2 laitetiin pakettiin ja palautettiin liikkeeseen. Esitteessä luvataan 4 Gt muistia, mutta käytänössä n.1 Gt? Ei mun metsästysohjelmat pyörineet.
Saa nähdä palauttavatko takaisin?
Tuossa mallissa muistia on 1 Gt verran. Siitä oli juttua myös tälläkin palstalla.
Minulla muistin täytti Google Chrome. Laitoin sen tilalle tehdasasetuksen ja puolet muistista vapautui. Olin varmaan jossain naamakirja linkissä antanut luvan käyttää Google Chromea avatessa linkin
Tuossa mallissa se täyttääkin muistin nopeammin kuin muissa.
Kännykässäni on vielä 500mt vapaana, mutta ei voi asentaa 54mt vievää sovellusta, koska ei ole muka tarpeeksi tilaa.
Tyypillinen ongelma tällaisissa malleissa.
Mitä minun kannattaa tehdä?
Uuden puhelimen osto. Tuossa on jo vanha Android 2.3 versio joka ei ole enää niin turvallinen käyttää kuin uusimmat. Lisäksi sovellusvalikoima pienenee.
Liittyykö tähän ohjelmistopäivitys jota minun puhelin pyytää kokoajan päivittämään
Kyllä mutta se tuskin auttaa paljoakaan. Ainoa keino jolla tuon voi korjata ilman uuden puhelimen ostoa on tehdasasetusten palautus ja sen jälkeen lataa vain tarvittavat sovellukset.
Mistä löydän tehdasasetusten palautus kohdan?
Äsetukset->Yksityisyys->Alkuperäisten tietojen palautus
En löytnyt mistään yksityisyys asetusta
Ohjeen mukaan pitäisi olla.
Siis minun android versioni on 4.2.2
Oletko siis rootannut tuon kännykän ja asentanut siihen custom romin. Xcover 1 malliin ei koskaan tullut virallista Android 4.2 päivitystä.

Vai onko kyse Xcover 2 mallista?
Siis minulla on samsung galaxy core plus
Ahaa. Luulin kokoajan että kyse oli Xcover 1 mallista koska tämän ketjun aiheena on se.

Silloin palautuskohta löytyy täältä: Asetukset->Varmuuskopioi ja palauta

Tuossa ei ole Android 2.3 versiota vaan paljon uudempi joten uuden ostolle ei ole niin kiire.
Joo, anteeksi, että en sanonut kännykkääni aikasemmin, mutta nyt se pyytää salasanaa kun yritän tehä sen. Eli mistä saan siihen salasanan
Se on varmaankin sama salasana mikä on puhelimeen syötetty.
Kiitos neuvoista nyt ole saanut kännykkäsi ennalleen
Mulla on se appmgr mutta mites niitä siirretään ku en oikee ymmärrä
Siinä on ne siirto kohdat.
Siis mä en oikeesti ymmärrä ku painan siirrä kaikki sovellukset se laittaa mut asetuksii mut missä sielä on muistivälilehti :o
Voisitko auttaa muo vaappunen
Voi olla että niitä ei voi siirtää kortille ilman roottausta.

Kokeile tätä sovellusta: https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.infolife.app2sd&hl=fi
sain noin 600 mt lisää muistia kun käytin dump deleteä. Eli Puhelin → numeronäppäimistö → *#9900# → delete dumpstate.
Toimii kerran ehkä kaksi. Eka kerta luli tilaa mutta sen jälkeen toistin toimenpiteen. Tilaa oli kännykässä jäljellä 31kb ja toimenpiteen jälkeen enää 27 kb.
Hätäännyin tietenkin ja painoin ties kuinka monta kertaa sen. Joka kerta kännykän muistista lähti 4kb pois. Nyt sitte ilmottaa että ei ole enää tilaa. Mistähän homman sais korjattua ku iilmeisestitäytti kännykän roskadatalla....
Tuo auttaa vain väliaikaisesti. Muisti tulee täyteen ennenpitkään.
 /   /  /  /  /  / samsung galaxy xcover - muistin käyttö?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta