Mallun talli

HEPPAtyttö99

Mitä mieltä olette tästä tallista? Talli jossa tällähetkellä käyn ei ole kovinkaan kiva. Tallihenkki on tyhmä ja talli kuhisee lissuja. Onko Mallun tallilla hyvä tallihenki? Ja olen kuullut että siellä voi saada hoitsun. Pitääkö paikkansa? Entä ovatko ratsastuksen opettajat mukavia? Hevoset kilttejä? Kertokaa omia kokemuksianne ja mielipiteitä(:

23

6230

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • käyn välillä

      Mun mielestä on ihan mukava talli. Hevosten vaihtuvuus suhteellisen suurta, mikä on sikäli harmi, mutta uusien tulokkaiden mukana pääsee kokeilemaan erilaisia hevosia. Tunnelma on lämmin ja tiivis, vaikka varmasti kaikille tallille mahtuu mukaan pari typerystä pilaamaan tunnelman. Hoitajatoiminta (vaikkei tallin painopiste olekaan) on suuri plussa ja hoitajille järjestetään myös joskus toimintaa. Itse en ole havainnut omistajan osalta selän takana puhumista ollenkaan, vaan Mallu on tosi kiva ja ystävällinen. Opetus nyt ei välttämättä ole kovin hyvää sinänsä, mutta opettajat kyllä kuuntelevat toiveita, päästään maastoon, leikkituntia, estetuntia ja perusasiat opetetaan hyvin. Estevalmennuksiakin on. Pelkkä kenttä on käytössä, ellet jo tiennyt.

      Kokonaisuutena ihan kiva talli.

    • hyvä talli

      Mä tykkään kyllä todella paljon kyseisestä tallista. Vähän aikaa olen tunneilla käynyt ja kyllä opetus on ihan hyvää. Mallun opetustyyli on tosi rauhallinen ja sopii ainakin mulle hyvin. Monta ihan uutta asiaa oon nyt hiljattain oivaltanut, vaikka kuutisen vuotta oonkin jo ratsastanut :) Hevoset on kivoja, löytyy vähän säpäkämpää ja sitten taas rauhallista tallustajaa.

      Muutenkin tallin ilmapiiri on tosi hyvä, paljon parempi kun missään missä aikasemmin oon tunneilla käynyt. En oo kyllä minkäänlaiseen selän takana puhumiseen törmännyt, varsinkaan omistajan osalta. Mallu on tosi lämmin ja mukava ihminen.

      • werty

        Mun mielestä ihan keskinkertainen talli. Sinuna katsoisin muita talleja :)


      • Paras talli.

        "Mallu on tosi lämmin ja mukava ihminen." Olen samaa mieltä Mallu aina sanoo jotain hauskaa ja ottaa tuntilaisilta vastaan ideoita tunnille.


    • mahtava paikka

      Nyt en kyllä ymmärrä, kuinka niin Mallu puhuisi kenestäkään pahaa? Ei ikinä! Hän on paras ratsastuksenopettaja jota olen ikinä tavannut, hän on tosi mukava ja hänen kanssaan voi jutella muustakin kuin ratsastuksesta. Mallun opetustyyli on rauhallinen ja asiat saavat rauhassa hautua mielessä. Tunneilla voidaan toivomuksesta tehdä vaikeita asioita ja puurtaa koko tunti ihan täysillä, tai sitten voidaan pitää leikkitunti tai muuten rennompi tunti. Jos ei jotain halua/uskalla tehdä, ei ole pakko. Minä olen oppinut paljon ja opin vielä lisää. Hevosia tulee uusia, ja vaikkei niitä ole paljon, ne ovat kaikki erilaisia ja ihania. Mallulla hoidetaan itse ponit kuntoon ja apua saa jos pyytää. Kaikki (tunti)hepat ovat miellyttäviä käsitellä. Ilmapiiri tallilla on todella hyvä ja lämmin. En voi muuta kuin suositella, ja ei, Mallu EI puhu kenestäkään pahaa! Pistää vihaksi tuommoinen!

    • Daisy

      Hyvä talli! Hyvä ilmapiiri, mukavat opettajat ja kiltit hevoset. Kokeile ihmeessä!

    • asiakas1

      Hei, edellinen kirjoittaja puhuu aika suoraan ja hiukan rumastikin...

      Hevoset ovat ihan ok. Eivät kovin hyviä, mutta mielestäni ihan turvallisia ja aloittelijoille/jatkolaisille sopivia.

      Talli on vaatimaton, mutta hyvin hoidettu. Kenttä on mitä on ja talvella ei voi sen kuntoon juuri vaikuttaa. Kesällä saisi kastella.

      Varusteet tosiaakin ovat mitä ovat. Kokonaisuudessaan ok.

      Joku kirjoitti Mallun olevan Ratsastuksenopettaja. Hän ei tietääkseni ole sitä koulutukseltaan. Tallilla toimii muitakin opetustyöhön osallistuvia ihmisiä.

      Mallun on rauhallinen ja vakaa ihminen ja yrittää parhaansa, jotta kaikki asiakkaat olisivat onnistuneet ratsastuksessaan..

      Ainahan pikku talleilla on se oma pieni porukkansa. Ainakaan nykyiset tytöt eivät hassumpi. Vaikea sanoa enempää, kun en ole hoitaja.

      Talli on kokeilemisen arvoinen ja mielestäni hyvä harrastetallina ajateltuna.

      Ps. Olen saanut tyttärestä hyvin positiivisen kuvan.

      Omistajat välittävät aidosti hevosista ja se näkyy hyvinvointina.

    • Telkkas

      No jopas oli avautuminen ennen edellistä viestiä :D oon käynyt Mallulla jonkun aikaa ja melkosta lapin lisää on tuossa paska talli -nimimerkin kommentissa.

      Yhden yhteen teinilissuun en ole tallilla törmännyt, vaan ihan fiksun oloisia likkoja ovat suurin osa. Kaikkia en tunne enkä uusimpia tiedä edes nimeltä, mutta ne tytöt jotka asiakkaiden kanssa ovat paljon tekemisissä kyllä osaavat hommansa ja vielä hyvin. 12-14v likoilta käy asiakaspalvelu paremmin kuin monilta ammattilaisiksi itseään tituleeraavilta. Hoitajatoiminnasta en muuten ole kauheen hyvin perillä, kun oon moiseen vähän yli-ikäinen ;D

      Hepat on kivoja, ei ehkä mitään maailman osaavimpia, mutta turvallisia ja hyviä tuntipolleja kuitenkin. Toki hyvä ratsastaja saa näistäkin hepoista varmasti vaikka minkälaista liikettä irti. Tunnit on monipuolisia ja ite oon ainakin tykännyt Mallun rauhallisesta tavasta opettaa. Ryhmät on pieniä - tuntuu suorastaan luksukselta mennä 6 hengen porukassa kun aikasemmilla talleilla ryhmässä on ollut ratsukoita 8-12 ;D Kentän kunto nyt on mitä on näin vetisillä keleillä, mutta se otetaan kuitenkin aika hyvin huomioon tunteja pidettäessä. Ja en oo kyllä kertaakaan nähnyt että jäisellä pohjalla olis kukaan hypännyt metriä.

      Ihana paikka kokonaisuudessaan, ite oon ainakin tykännyt tosi paljon. Mallu on mukava ihminen, samoin tyttärestä oon saanut positiivisen kuvan.

    • Miten niin??

      Puhutteko Hyvinkään Mallun tallista vai toisesta Mallun tallista? Niitä on nimittäin kaksi. Hyvinkään Mallun talli on maailman paras talli!

    • kaisaaavi

      mä en oo vissii koskaa kuulluu ulkopuolisilta mitään hyvää tästä tallista.. mun 3 kaveria on saanut joskus porttikiellon.. eikä syytä tiedetä vieläkään..

      • ...

        Enpä nyt ihan usko!! Jos mallun tallilla saa porttikiellon niin voi johtua siitä jos selvästi häiritsee hevosten omaa rauhaa. Itse olen nähnyt tallilla yhden tytön joka oli hevosen karsinan ovella noin tunnin eikä suostunut lähtemään vaikka sanottiin useasti. Hevonen potki karsinassaan sillä ei saanut omaa rauhaa. Tässä voi olla yksi syy, mutta mallulla ei kyllä helposti saa porttikieltoa !!


    • cinu3

      paras koskaan

    • ptruuu

      Joskus hiukan holtitonta menoa havaittavissa.

    • pöö

      Harrastetalli tasoa. Mukava talli.

    • jep2

      Mukava talli. Kesällä hyvä ratsastaa.

    • mirkajakaro

      Loistotalli!! Terveiset Mallulle ja Hennille vanhoilta asiakkailta jotka edelleen teitä kaipailee kun tuli muutto kaukomaille... :)

    • mallulle kaipaava

      Itse tallilla monta vuotta ratsastanut vaikken enää johtuen muutosta toiseen kaupunkiin. Mallulla olen saanut oppini ja nykyäänkin aina uusia opettajia tulee verrattua Malluun, ei ole hänen veroistaan! :)
      Tallilla on todella lämmin ja auttavainen ympäristö, mutta jos on liiaksi kiireiseen kisatalli- henkeen tottunu voi kestää hetki päästä mukaan tallihenkeen. Todellakin suosittelen lämpimästi tallia kaikille, varsinkin aloittelijoille! Mallulla saa opetella ratsastamaan omaa tahtia ilman paineita.

    • Joskus ratsastanut

      Ratsastin itse Mallun tallilla pari vuotta sitten.
      Vaihdoin tallia, koska mielestäni ilmapiiri oli kauhea. Kaikista puhuttiin pahaa selän takana.
      Aikaisemmissa kirjoituksissa myös luki, että kenttä on talvella vaarallinen ja kesällä hiekka pölisee kamalasti ja olen aivan samaa mieltä.
      Hevosista vielä se, että kaikki eivät todelakaan sopineet tuneille, varsinkaan aloittelijoille. Säikähtelivät helposti ja olivat mielestäni huonosti kouutettuja.
      Tallin tilat eivät olleet huippuluokkaa ja kaikki oli silloin mielestäni rikkinäistä ja likaista. Nykyään tallia on kai uusittu ja tiloja paranneltu, mutta muistan vain itse tuon.
      Mallusta itsestään jäi oikeinkin mukava ja sympaattinen olo. Hän oli hauska jo piti hyviä tunteja, vaikka ratsastuksenopettajan koulutusta ei kai löytynytkään.

      En halunnut luoda huonoa kuvaa tallista tai muustakaan voihan talli olla muuttunut huimasti kolmen vuoden aikana

    • alokas92

      Heips! Itse olen ratsastanut mallulla nyt puoli vuotta, eikä minulla ole mitään pahaa sanottavaa koko paikasta. Talli on juuri sellainen, mitä olen koko pienen elämäni etsinyt - mukavia tallityttöjä (paljon itseäni nuorempia, heh), hyviä hevosia ja hyvää yksityiskohtaista opetusta. Tilat voisi olla hienommat ja kalliimmat toki, mutta maalaistallin tyyliin sopii mielestäni vallan mainiosti nämä menettelevämmätkin tilat. Hevoset näyttää ja vaikuttaa hyvinvoivilta, osaaviakin ratsuja on saatu alle (kuten Listra) vaikka näitä aloittelijoille sopivia rauhallisempiakin tallilta löytyy. Mallu on tosi ymmärtäväinen ja sydämellinen ihminen, nuori oppityttö Pauliinakin ihan super!
      Ihmiset tykkää eri tyylisistä paikoista, mutta omasta puolesta paikka saa kehuja. Kun aloitin ja olin aivan hukassa, aina sai apua pyytämättäkin. Muiden tuntilaisten kanssa voi small talkata, jos vaikka haet jatkavan hevosen tunnille. Kiva ilmapiiri kaikinpuolin.
      Miinuksena tosiaan tämä maneesin puuttuminen. Estekalusto on hyvä ja kentän koko on hyvä, itse totuin kumirouhepohjaan (joka on hyvä talvella ja kesällä, kun asiallisesti hoitaa) jonka jälkeen kaikki hiekkakentät tuntuu talvisin että kesäisin jotenkin epämiellyttävältä 😂

    • seraf

      alajärvellä on kiva talli ,olin leirillä siellä pari vuotta sitte,kummitus ilta oli kyllä hot..hot..hot....

    • Anonyymi

      ihan ok! oon käyny siellä pari vuotta

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1806
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      44
      1387
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1352
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1345
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1324
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1250
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe