Levy jobbarit manhattan kirppis turku

ärsyyntynyt

Ärsyttäviä nuo levy jobbarit ja (antiikkijobbarit) tuolla manhattanissa, vievät kaikki halvat levyt ja vinyylit ja sit laitetaan takaisin myyntiin kallein hinnoin. Jobbarit istuvat kahviossa kyttäämässä, koska joku tois ja hyökkäävät heti kimppuun kuin hyeenat. Saisivat myydä vanhat levyt pois eikä ostaa koko ajan lisää ja lisää levyjä. Ärsyttääkö teitä jobbarit?

24

3792

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nyssetulee

      Ei ärsytä, jos haluat isommat myyntihinnat niin silloin myös myyntiaika ja suoraan siitä johtuen myyntikulut paikkamaksun muodossa lisääntyvät. Eli jobbari ottaa sellaista kuluriskiä, johon sinulla ei ole uskallusta. Vai miksi sitten myyt halvemmalla kun jobbarit?

      Ammattitaitoa on löytää saadun hinnan ja myyntikulujen suhteen optimaalinen hinta. Se vaatii vuosien kokemuksen. Kannattaa myös muistaa, että eri myyntipaikoissa saa erilaisen hinnan samasta tavarasta. Kyllä levyistäkin paremman hinna saa esim. myymällä niitä alan liikkeessä tai levymessuilla, mutta ne kulut, ne kulut...

    • ärsyyntynyt

      en myy levyjä vaan ostan omaan käyttöön. En löydä mitään levyjä, koska aina kun joku tuo levyjä myyntiin niin jobbarit hyökkää heti kimppuun ja ne on aamusta iltaan siellä kyttäämässä uusia levyjä.

    • Nyssetulee

      Osta niiltä jobbareilta, niiltä löytyy. Pitäähän sen jobbarinkin saada palkka siitä kokopäiväisesti päivystää sininkin puolestasi.

    • ärsyyntynyt

      Liian kalliit cd:t ,kaupastakin saa uutena samaan hintaan. Yleensä kirpputorin tavallisen myyjän cd:n hinta on n.2e ja jobbarin 7-10e tai enemmän, onhan siinä jo aikamoinen ero. En osta niiltä mitään, kirpputoriinhan mennään sitä varten että löytyis halvalla eikä mitään kaupanhintoja. Menisivät kunnon töihin. Täytyykö sitä aina rohmuta lisää samaa cd:tä mitä on jo monta kpl:tta. Myisivät vanhatkin ekana pois ennen kuin ostavat uutta.

      • RomuaNurkissa

        Mut onhan sitä tavaraa hyvä olla varastossa. On vielä kymmenenkin vuoden kuluttua jotain kaupattavaa. :-)


    • Nyssetulee

      Minä en euromääräisesti noin pienellä kattella viitsisi päivystää päiväkausia, varsinkin jos kauppa vielä kävisi huonosti. Kalliimmalla on vaikea myydä, jos joku urpo tavis myy paljon halvemmalla, pois ne pitäää ostaa jobbarinkin. Näin toimii markkinatalous ja vapaa hinnanmääritys käytetyn tavaran kaupassa.

    • ärsyyntynyt

      Taidat olla itsekin jobbari nimimerkki Nyssetulee kun puolustat kovin jobbareita.

    • levy jobbarit

      levy jobbarit

    • Nyssetulee

      Ilman jobbareita ja heidän muita paremman hinnan antavia myyntikanaviaan tavalliset kirppikset kuihtuisivat ainakin keräilytavaran osalta. Siellä myytäisiin vain käyttötavaraa, vaatteita, matkamuistoja. Ehkä näin olisikin parempi?

    • Job tappelee tavaras

      No eikö se ole sama, kuka ne kamasi ostaa? Olet pyytämäsi hinnan saanut, niin että mikä sua riipoo?
      Pidä roinat kotonasi, niin ei tartte hermojaan niiden vuoksi menettää tai sitten olet itsekin jobbari, jolta meni hyvät kaupat sivu suun, kun asia noin harmittaa.

    • ärsyyntynyt

      Jos tarkoitit minua nimimerkki Job tappelee tavaras, niin olen kommentoinut jo että

      En myy levyjä vaan ostan omaan käyttöön. En löydä mitään levyjä, koska aina kun joku tuo levyjä myyntiin niin jobbarit hyökkää heti kimppuun ja ne on aamusta iltaan siellä kyttäämässä uusia levyjä. nimimerkkini ärsyyntynyt P.S. En ole ikinä edes myynyt kirpputorilla mitään.

      • ...

        Minkätyylistä musiikkia - cd-levyjä, dvd-levyjä saat minulta sikahalvalla. Missäpäin asut, tai jos käväiset keskustassa.


    • hintatietoinen

      kirppari jumbossa
      pöytä 94
      samat levyt aina vaan '..saatana...

      tosin niillä on liikaa hintaaa

      3,4-4e

      tolla hintaa saa usia kaupastakin.


      'euro olis sopiva ninta sillä ostaisin.

      • kinkku68

        Vaihda kirpparia. Manhattan on muutenkin niin sekainen ja likainen nykyään. Villakoirat ja epämääräiset toukat vilistävät ympäriinsä.Yäk!


    • LP kirppis Turku

      LP-kirppis Turku avattu! Googlaa tai tule Facebook ryhmään. Muikeaa menoa edullisin hinnoin! Tervetuloa penkomaan!

    • Kirppee

      Tuo levynurkka on ollut Manhattanilla jo vuosia, myydäänkö siitä tavara ihan normaalina kirppismyyntinä? Onhan tuo nyt ihan selvää liiketoimintaa, josta pitää maksaa kaikki asiaankuuluvat verot. Hyvä, jos näin on.

      • Vinyylejen kerääjä

        Kirppee on ihan oikeassa,samalla myyjällä toinenkin levypaikka samalla seinustalla.Pitäis käräytää verottajalle,samoin kuin nuo muutkin jobbarit.

        En ole Turusta,kiertelen työn takia puolta maata ja vapaa-aikana/töiden jälkeen poikkeilen paikallisilla kirppareilla katselemassa löytöjä ja kyseisen laista toimintaa en ole nähnyt noin laajassa mittakaavassa kuin tuolla Manhattanilla.
        Taitaa ukko myydä levyjänsa kyllä myös toisella saman ketjun kirpparilla Turussa.


    • Levy jobbarit

      Levy jobbarit

    • harminpaikka1

      Manhattani on, musta muuten hyvä kirppari, mutta myyjät hiukan pölöjä. Valitin eräästä myyjästä joka myy elektroniikkaa (takuupalautuksia varmaan), koska kaikki mitä ostin oli hajalla. Myyjät vain sanoivat että hänen tuotteensa nyt välillä toimivat ja välillä ei, ja äänensävystä sai päätellä että joku heidän tuttunsa on tämä myyjä. Hän on se myyjä jonka useimmissa tuotteissa lukee *TOIMII* isolla.

    • japi

      Miksi ostaa käyttöeletroniikkaa kirpparilta? Myykö joku hyvää halvalla? CD ja DVD levyt ostan 1-2 e kpl omaan käyttöön ja kun kertyy tarpeeksi otan loosin ja myyn pois. Ei voittoa mutta erittäin edullista.
      Onko jossain määrätty että kun tavara mielletään "keräily"tavaraksi tulee hintaan ekstraa. Hinnoittelumokat pilaa hyvän harrastuksen. Mm. postimerkkihinnaston (LAPE) tekijä on Suomen suurin postimerkkimyyjä...

    • jarskiiii

      yhessöä pöydässä oli

      2,50 cd levyistä turhan kallis levy

      kun kaupastakin saa jo uusia aleenuksella


      sinne jäi levyt ostamatta olis ollu egen olisin ostellu

      ja samoja näytti olevan mitää oon ostelu egellä

    • DJ...

      Juu itse ostelen juuri 1-2€ levyjä kirpparilta dj käyttöön ja en osta mitään noilta jobbareilta sillä levyjen hinnat ovat samoissa kuin käytetyt verot maksavilla kauppiailla. Mikäli nuo jobbarit maksavat toiminnastaat asianmukaiset yrityskustannukset ja verot niin voisin harkita, mutta ei ainakaan missään siellä lue mikä firma on ja myy joten teen johtopäätöksen että laiton toimija.

    • Jiipeeääs

      Se on niin ihmisestä kiinni mikä kellekkin arvokasta, onneksi progekääpiöillä on huono maku.

    • z9z9z9

      En ymmärtänyt aloittajan vuodatusta. Ensin hän kertoo, että jobbarit vievät levyt kalliilla myyntiin toiselle pöydälle, sitten hän vaatiikin näitä myymään levyjään pois, eikä keräämään niitä!
      Myyvätkö ne vaiko eivät? Koita nyt päättää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1806
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      44
      1387
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1352
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1345
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1324
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1250
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe