Maailman huonoin nainen

Rotan kasvot

Mä olen miettinyt vuosien varrella paljon sitä, miksi miehet ei kiinnostu musta. Ainut syy minkä olen keksinyt on se, että näytän niin rumalta. Ja oon kohta 30..

Pidän lapsista, olen iloinen, tykkään leipoa kakkuja ja herkkuja illanistujaisiin kaveriporukalle, pidän kauniista asioista kuten vaatteista ja sisustuksesta. Pidän huolta ulkonäöstäni, liikun paljon, syön terveellisesti enkä esimerkiksi tupakoi. Olen kuulemma hauska ilopilleri, mutta osaan jutella myös syvällisiä. Mielestäni voisin luonteeni puolesta olla hyvä tyttöystävä, mutta olen käytännössä ollut sinkku koko elämäni.

Luulen että sinkkuuteni syy on kasvoni. Mitä vanhemmaksi olen tullut sitä varmemmaksi olen tullut tästä asiasta. Taidan olla kasvoista todella epämiellyttävän ja epäsiistin näköinen. En näytä naiselta kasvoista, vaan näytän rotalta tai joltain jänikseltä tai jyrsijältä. Vaikka pukeudun nätisti ja hiukset on pitkät javaaleet ja hyväkuntoiset ja kaikki tämmöset on kunnossa, olen liikunnallinen ja hoikka jne, niin miehet EI kiinnostu. Ainut syy , minkä keksin vertaamalla itseäni muihin naisiin (tuttaviin ja lehtien kuviin) on pelkästään se, että näytän niin rumalta kasvoista. Sairaan rumalta.

Ja otetaampa esimerkki jostain supermarketista perjantai-iltana. Ihmisiä verkkareissa, huppareissa, rennoissa vaatteissa. Naisilla hiukset kiireesti sutaistuna ponnarille, lapset kainalossa. Ja sitten minä; laittautuneenä, siisti meikki, hiukset auki ja suoristusraudalla suoristetuna, kasvoissa valokynää, ripsaria, luomiväriä, mineraalipuuteria, aurinkopuuteria, huulikiiltoa jne. Mä näytän näiden kaikkien laittautumisten ja meikkienkin jälkeen rumimmalta koko kaupassa! Siis kuulit oikein Rumimmalta!

Muut naiset (95%) on väsyneinä ja ilman meikkiä 10 000 kertaa kauniimpia ja naisellisempia kuin minä. Eräskin äiti, verkkareissa ja selvästi ilman meikkiä näytti niin seksikkäältä ja kauniilta vaikka selkeästi oli kiirettä ollut sen verran lasten ja perheen kanssa, ettei epäitsekkäästi ollut ehtinyt itseensä panostaa. Olisi tehnyt mieli mennä sanomaan tuolle naiselle, että tiedätkö, ihan heteronaisen mielipide, näytät tosi kauniilta.

Mun kasvot on niin erilaiset kuin muiden naisten kasvot. Muilla on pienet nätit nenät, korkeat poskipäät, kauniit silmät, kauniit silmäaluset, kaunis leuka, kauniit huulet. Mun huulet näyttää rumilta vaikka laittoin niihin täytettäkin plastiikkakirurgilla.

Oon vaan yksinkertaisesti liian ruma, rotan naamainen nainen, iso nenä, pieni leuka, tihrusilmät...Ulkonäkö ja kasvot merkkaa elämässä enemmän kuin mikään muu. Jos kasvot on rumat, niin sua ei oikeastaan ole edes olemassa. Olen kohta 30...jos nyt kuolisin, ei kukaan jäisi kaipaamaan, koska en ollut edes olemassa.

En oikeestaan tunne itseäni enää edes naiseksi. Mussa ei ole mitään mitä kukaan mies haluaisi. En voi harrastaa seksiä, koska olen liian ruma kasvoista. Ainut miten voisin, on takaapäin tai sitten niin että mun naamanpäälle laitettaisiin tyynyt seksin ajaksi, ettei kukaan mies joutuisi seksin aikana katsomaan mun rumaa naamaa, vaan voisi kuvitella tilalle jonkun paremman näköisen. Mutta saisinko mä siitä jotain..en. En voi nauttia seksistä, koska tiedän mielessäni jatkuvasti sen, että näytän rumalta kasvoista. Kaikki nautinnon ilmeet mun kasvoilla.....jotain niin kuvottavaa, epäsiistiä ja likaista. Muut naiset on niin paljon parempia, kauniita, siistejä ja puhtaita.

Ekan kerran kun joskus parikymppisenä harrastin seksiä, mies käänsi heti seksin jälkeen selkänsä mulle sängyssä. Jos olisin kuten muut naiset, nätti ja naisellinen, niin mies olisi varmasti kietonut kätensä mun ympärille ja antanut suukkoja.

Ja on mulle käynyt silläkin tavalla, että mies heti seksin jälkeen lähti pois. Ja syy siihen oli pelkästään se, että oon kasvoista niin sairaan kuvottavan ruma. Häntä alkoi varmaan oksettaa mun kasvot seksin jälkeen... Ja kun tapailin erästä miestä tuossa muutama vuosi sitten, niin hän halusi aina seksiä takaapäin ja hän kehui aina vain mun persettä, mutta koskaan kukaan mies ei ole sanonut mua nätiksi.

Miettikää kohta 30 vuotias nainen, oon harrastanut seksiä ehkä 8 kertaa ja kerrat on näiden kolmen edellämainitun miehen kanssa. Mitä se kertoo musta. Sen, että olen maailman huonoin nainen.

Annan elämälle nyt vielä vuoden aikaa. Jos en täyttäessäni 30 ole vieläkään seurustellut, niin sitten päästän itseni täältä pois keinolla millä tahansa. En kestä tätä häpeää.

78

3167

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jaajuu

      "Annan elämälle nyt vielä vuoden aikaa. Jos en täyttäessäni 30 ole vieläkään seurustellut, niin sitten päästän itseni täältä pois keinolla millä tahansa. En kestä tätä häpeää. "

      joko tämä on provo (aiempi ketju samasta aiheesta) taikka itsetuntosi on helvetin huono. silloin toivottavasti haet apua siihen!

      en usko, että tuo pitää paikkaansa, ellei kyseessä ole joku vamma tms (kuvauksestasi päätellen ei).

    • rotan kasvot

      ei tässä ole kyse mistään itsetunnosta...

      • ...

        Kyllä vaan on, jos kuitenkin fyysisesti terve ihminen pitää itseään "maailman huonoimpana naisena".

        Katsos, kun on myös mm. kehitysvammaisia tai mielisairaita naisia, tai naisia joilla on oikeita fyysisiä vajavaisuuksia, esim. karhu repinyt koko naaman (tästähän oli ihan iltapäivälehdissäkin) tai amputoituja raajoja. Näille fyysisesti vammaisille et voi oikeasti hävitä edes omalla mittapuullasi. Ellei sitten todellinen ongelmasi ole juuri itsetunnon puute.


      • bgngfnhygn

        Ap, luettuani juttusi epäilen, että syy ei ole kasvoissasi vaan huonossa itsetunnossa ja masennuksessa. Pää pystyyn, ja jos tuntuu liian masentavalta selvitä yksin, niin hae keskusteluapua esim. terapiasta.


    • ex

      Vaikka tämä vahvasti vaikuttaa provolta, niin samaistun. Itsestäkin tuntuu, että vaikka tekisin mitä niin aina oma olemus on nuhjuinen. Naama kukkii vaikka jättäisi ruokavaliosta kaikki lisäaineet pois ja söisi aknelääkkeitä. Kasvojen luusto on miehekäs ja mitäänsanomaton. Jotenkin onnistuin parisuhteen löytämään, mutta en muista koska mies olisi kehunut mitään muuta kuin nimenomaan persettä. Olo tuntuu rumalta ja lihavalta vaikka tekisi mitä. Ruumiinrakenne vain on sellainen ettei siitä tule viehättävää vaikka jumppaisi loputtomiin. Ja en myöskään usko että itsetuntoni on huono, vaan yksinkertaisesti tiedostan ulkonäköni puutteet.

      • Että näin

        Sori vaan mutta tässä on nyt taas sitä kuuluisaa naisen logiikkaa: "mutta en muista koska mies olisi kehunut mitään muuta kuin nimenomaan persettä."

        Se mies kehui sitä persettä koska piti siitä, ei sen takia että muissa ruumiinosissasi olisi automaattisesti vikaa. Esim. itselläni ei ole tapana ylipäätään kehuskella naisen ulkonäköä, mun mielestä aikuinen ihminen ei tarvitse teinien itsetunnon pönkityksiä. Ja kyllä, olen naimisissa, ihan onnellisesti aikuiseksi kasvaneen älykkään naisen kanssa.

        Aloittajalle:
        Vastoin yleistä käsitystä, maailmassa on paljon miehiä joille ulkonäkö ei ole se tärkein piirre naisessa. Valitettavan usein naiset tarkoittavatkin sanoessaan "kukaan mies ei ole kiinnostunut musta", oikeasti että "naapurissa asuva varattu sikarikas miesmalli ei ole musta kiinnostunut". Toisin sanoen, hieman rimaa laskemalla, löytynee jokaiselle joku.

        Tämä herättää aina voimakkaita vastalauseita mutta on tutkittu että naiset tavoittelevat lähes aina itseään paremman näköistä miestä. Tämä on siis tieteellinen fakta. Jos siis olet oikeasti sitä mieltä että naamasi on kuin petolinnun peräpeili mutta kroppasi upea, etsi vastaava mies ja mene juttelemaan. Siitä se lähtee jos on lähteäkseen. Miehet eivät käytännössä koskaan anna törkeästi pakkeja (toisin kuin monet naiset) joten mitään pelättävää ei ole.

        Täysipainoista elämää voi muuten elää yksinkin. Elämässä on kuitenkin muitakin asioita kuin parisuhde, vaikka se ei aina yksinäisenä siltä tunnukaan.


    • rotan kasvot

      Miksi joku jaksaisi provoilla tällaisella aiheella? Taidat olla aika idiootti, jos niin luulet...

    • haha!

      Paljastit juuri itsesi. Joku osoitti ymmärrystä ja päätit haukkua idiootiksi. Selvä provo. Tai sit kannattas varmaan leikata naama irti jos on noin ruma.

    • King Corvax

      Tässä taas todistus siitä, että nainen kun nainen saa miestä. Kaikki valittajanaiset, jotka ei muka saa miestä on liian nirsoja. Vaikka olisi rotta naamasta, niin miehiä kyllä saa niinkuin tämäkin ak. Kiitos hauskasti kirjoitetusta ja valaisevasta tekstistä!

      "Miettikää kohta 30 vuotias nainen, oon harrastanut seksiä ehkä 8 kertaa ja kerrat on näiden kolmen edellämainitun miehen kanssa. Mitä se kertoo musta. Sen, että olen maailman huonoin nainen. "

      Mielestäni se kertoo sen, että olet nainen ja siksi onnekas. Tilanteessasi oleva mies olisi edelleen neitsyt ! Että oikeen parikymppiseksi asti jouduit seksiä odottamaan! Wau. Luepa tuota "miten nainen isketään" -palstaa.

      Sinulla ei ole mitään hätää! Olet jo kolmen miehen kanssa ollut. Muutamat ikäisistäsi on ollut vain yhden miehen kanssa.

      Kuulehan ak, sä olet saanut miehiä ja tulet niitä saamaan. Miehien saaminen ja miesten muuttaminen parisuhdehaluisiksi ovat kaksi ihan eri asiaa! Lakkaa säälimästä itseäsi ja odottamasta, että miehet haluaa suhdetta. Et sinäkään suhdetta tarvitse vaan sinun on osattava olla itseksesi. Et ole ainoa rumanaamainen tässä maailmassa. Älä anna sen määrittää arvoasi. Keskity siihen hyvään eli perseeseesi, kroppaasi ja pukeutumiseesi.

      • Poika82

        I agree.


      • rotan kasvot

        Hei King corvax, pahoitteluni mutta vaikutat idiootilta...Ongelmani ei ole se etten saisi miestä seksiseuraksi. Eiköhän kaikki kärpäsistä enkeleihin saa seksiseuraa. Mutta tahdon parisuhteen ja perheen kuten normaalit tämänikäiset miehet ja naiset. Haluaisin että mua rakastettaisiin, mutta olen liian ruma kasvoista että mua voisi kukaan rakastaa.

        Sille en voi mitään jos itse haet pelkkää seksiseuraa. Se ei ole kuitenkaan se mitä itse haen. Kasvoni ovat liian rumat että kelpaisin seurustelukumppaniksi niille miehille joista tykkään. Se on se ongelma. Suomi ja koko maailma on pullollaan kasvoista paljon kauniimpia naisia kuin minä. Ja kasvot on se asia ihmisessä minkä perusteella ihmiset ihastuvat toisiinsa tai jättävät ihastumatta. Eivät kai naiset niin paljoa meikkaisi ellei kasvoilla olisi merkitystä.

        Jotta voi seurustella, pitää olla kasvoista tietyn tasoinen. Silloin kasvoissa ei saa olla mitään häiritseviä piirteitä. Kaikki ihmiset ovat erinäköisiä ja kauniiksi ja viehättäviksi voidaan sanoa monen näköisiä ihmisiä. Yhteistä näille kaikille kauniille ja viehättäville on se, ettei kasvoissa ole mitään mikä häiritsisi.

        Esim. omalla kohdallani ongelma on se, että kasvoissani häritsee:
        *silmät (liian pienet ja lähellä toisiaan ja syvällä päässä),
        *nenä (pitkä, kärki sojottaa alaspäin kun yleensä naisilla kärjen kuuluu olla hieman pysty, lisäksi nenäselässä on iso kyömy),
        *leuka (liian lyhyt ja saa mut tästä syystä näyttämään viistoprofiilista katsottuna jyrsijältä),
        *posket (ei kunnollisia poskipäitä vaan lattakasvot, johtuu osaltaan siitä, että leuka liian lyhyt).

        Eli kun menen baarissa tai muualla juttelemaan miehille, niin miehet katsoo mua 5 sekunttia, tajuavat että mun kasvoissa häiritsee moni asia ja eivät kiinnostu.

        En kuulu tänne. Olen liian erilainen. Ja mua ei auta se että mulle sanotaan, että onhan maailmassa muitakin rumia. Niin varmasti onkin. Olen liian ruma elämään.


      • King Corvax
        rotan kasvot kirjoitti:

        Hei King corvax, pahoitteluni mutta vaikutat idiootilta...Ongelmani ei ole se etten saisi miestä seksiseuraksi. Eiköhän kaikki kärpäsistä enkeleihin saa seksiseuraa. Mutta tahdon parisuhteen ja perheen kuten normaalit tämänikäiset miehet ja naiset. Haluaisin että mua rakastettaisiin, mutta olen liian ruma kasvoista että mua voisi kukaan rakastaa.

        Sille en voi mitään jos itse haet pelkkää seksiseuraa. Se ei ole kuitenkaan se mitä itse haen. Kasvoni ovat liian rumat että kelpaisin seurustelukumppaniksi niille miehille joista tykkään. Se on se ongelma. Suomi ja koko maailma on pullollaan kasvoista paljon kauniimpia naisia kuin minä. Ja kasvot on se asia ihmisessä minkä perusteella ihmiset ihastuvat toisiinsa tai jättävät ihastumatta. Eivät kai naiset niin paljoa meikkaisi ellei kasvoilla olisi merkitystä.

        Jotta voi seurustella, pitää olla kasvoista tietyn tasoinen. Silloin kasvoissa ei saa olla mitään häiritseviä piirteitä. Kaikki ihmiset ovat erinäköisiä ja kauniiksi ja viehättäviksi voidaan sanoa monen näköisiä ihmisiä. Yhteistä näille kaikille kauniille ja viehättäville on se, ettei kasvoissa ole mitään mikä häiritsisi.

        Esim. omalla kohdallani ongelma on se, että kasvoissani häritsee:
        *silmät (liian pienet ja lähellä toisiaan ja syvällä päässä),
        *nenä (pitkä, kärki sojottaa alaspäin kun yleensä naisilla kärjen kuuluu olla hieman pysty, lisäksi nenäselässä on iso kyömy),
        *leuka (liian lyhyt ja saa mut tästä syystä näyttämään viistoprofiilista katsottuna jyrsijältä),
        *posket (ei kunnollisia poskipäitä vaan lattakasvot, johtuu osaltaan siitä, että leuka liian lyhyt).

        Eli kun menen baarissa tai muualla juttelemaan miehille, niin miehet katsoo mua 5 sekunttia, tajuavat että mun kasvoissa häiritsee moni asia ja eivät kiinnostu.

        En kuulu tänne. Olen liian erilainen. Ja mua ei auta se että mulle sanotaan, että onhan maailmassa muitakin rumia. Niin varmasti onkin. Olen liian ruma elämään.

        "Kasvoni ovat liian rumat että kelpaisin seurustelukumppaniksi niille miehille joista tykkään. Se on se ongelma. "

        Noniin! Tulihan se sieltä! Eli et kelpaa NIILLE, jotka SINÄ kelpuuttaisit ja nyt kiukuttelet. Toistan: Kaikki valittajanaiset, jotka ei muka saa miestä on liian nirsoja.

        Eli sun ongelmasi on se, että et ole valmis laskemaan rimaa omalle tasollesi. Sulla on ehkä muutamia miehiä, joihin ihastut ja joista itse voisit tykätä. Samalla ohitat kaikki ne tuhannet nuoret yksinäiset miehet, jotka eivät tässä maassa löydä itselleen puolisoa. Heistä sinä et ole kiinnostunut ja se on sun ongelmasi. Water seeks its own level.

        Sinähän se tässä idiootti taidat olla kun et ymmärrä lukemaasi.

        Väität, että kaikki saavat seksiseuraa. Väärin. Lue tekstini uudestaan ja lue miesten kokemuksia. Seksiä ei ole, parisuhdetta ei ole. Sinulla on sentään ollut sitä seksiä.

        "Ongelmani ei ole se etten saisi miestä seksiseuraksi. "
        Viagrallako ne miehet itsensä laukeemaan sun kanssa sai? Voin kertoa, että jos nainen on susiruma, ei ota eteen muuten.

        "Eiköhän kaikki kärpäsistä enkeleihin saa seksiseuraa. "
        Ja tää ei ole totta (maksullisia ei lasketa oikeaksi seksiseuraksi).

        "Mutta tahdon parisuhteen ja perheen kuten normaalit tämänikäiset miehet ja naiset. "

        Ja taas.. oletat, että normaalit miehet haluavat parisuhteen. Anteeksi nyt vain, mutta suurin osa miehistä, jotka haluavat parisuhteen, haluavat sitä siksi, että saisivat nimenomaan seksiseuraa, koska heidän on annettava itsensä siihen saadakseen sitä. Ja hyvin suuri osa kuvittelee haluavansa parisuhdetta, koska seksiseuraa olisi niukalti tarjolla tai heidät on vaan opetettu siihen, että parisuhde pitää olla.

        On se totta, että mies ottaa mieluummin tyttöystäväkseen nättikasvoisen. Juju onkin siinä, että mies lankeaa helpommin nättiin naiseen. Se ei tarkoita, että mies haluaisi parisuhteen syvimmällä sisimmässään.

        Haluatko sinäkään oikeasti parisuhdetta? Miksi ihmeessä haluaisit olla suhteessa ihmisten kanssa, joille ulkonäkö merkitsee niin pirusti? Sitä se parisuhde on. Sitäkö haluat?

        "Haluaisin että mua rakastettaisiin, mutta olen liian ruma kasvoista että mua voisi kukaan rakastaa."

        Mitä se rakkaus sitten lopulta on ja kuinka arvokasta se on, jos asian laita on noin kuten sanoit?

        "Suomi ja koko maailma on pullollaan kasvoista paljon kauniimpia naisia kuin minä. "

        Niin on, vaan kauneus on katoavaista iän myötä. Tasoerot tasoittuvat. Sen alkaa huomata jo tässä omassa ikäryhmässäni.

        Sinulla on sitäpaitsi käytettävissäsi ties mitä avuja: rahan hankinta, sisäisten ominaisuuksien, lirkuttelutaidon parantaminen ja tadaa: kauneuskirurgia. Älä valittele vaan tee asioille jotain mutta ennen kaikkea muista tasosi ja muista, että sinun ei kuulu voida muuttaa miehiä haluamaan jotakin mitä sinä haluat.


      • ...
        rotan kasvot kirjoitti:

        Hei King corvax, pahoitteluni mutta vaikutat idiootilta...Ongelmani ei ole se etten saisi miestä seksiseuraksi. Eiköhän kaikki kärpäsistä enkeleihin saa seksiseuraa. Mutta tahdon parisuhteen ja perheen kuten normaalit tämänikäiset miehet ja naiset. Haluaisin että mua rakastettaisiin, mutta olen liian ruma kasvoista että mua voisi kukaan rakastaa.

        Sille en voi mitään jos itse haet pelkkää seksiseuraa. Se ei ole kuitenkaan se mitä itse haen. Kasvoni ovat liian rumat että kelpaisin seurustelukumppaniksi niille miehille joista tykkään. Se on se ongelma. Suomi ja koko maailma on pullollaan kasvoista paljon kauniimpia naisia kuin minä. Ja kasvot on se asia ihmisessä minkä perusteella ihmiset ihastuvat toisiinsa tai jättävät ihastumatta. Eivät kai naiset niin paljoa meikkaisi ellei kasvoilla olisi merkitystä.

        Jotta voi seurustella, pitää olla kasvoista tietyn tasoinen. Silloin kasvoissa ei saa olla mitään häiritseviä piirteitä. Kaikki ihmiset ovat erinäköisiä ja kauniiksi ja viehättäviksi voidaan sanoa monen näköisiä ihmisiä. Yhteistä näille kaikille kauniille ja viehättäville on se, ettei kasvoissa ole mitään mikä häiritsisi.

        Esim. omalla kohdallani ongelma on se, että kasvoissani häritsee:
        *silmät (liian pienet ja lähellä toisiaan ja syvällä päässä),
        *nenä (pitkä, kärki sojottaa alaspäin kun yleensä naisilla kärjen kuuluu olla hieman pysty, lisäksi nenäselässä on iso kyömy),
        *leuka (liian lyhyt ja saa mut tästä syystä näyttämään viistoprofiilista katsottuna jyrsijältä),
        *posket (ei kunnollisia poskipäitä vaan lattakasvot, johtuu osaltaan siitä, että leuka liian lyhyt).

        Eli kun menen baarissa tai muualla juttelemaan miehille, niin miehet katsoo mua 5 sekunttia, tajuavat että mun kasvoissa häiritsee moni asia ja eivät kiinnostu.

        En kuulu tänne. Olen liian erilainen. Ja mua ei auta se että mulle sanotaan, että onhan maailmassa muitakin rumia. Niin varmasti onkin. Olen liian ruma elämään.

        Vinkki: jos nimittelet idiootiksi jokaista, joka ei ole perusteluistasi samaa mieltä, voi se olla paljon suurempi syy siihen miksei sinulla ole kumppania, kun mitä naamasi.


      • rotan kasvot
        King Corvax kirjoitti:

        "Kasvoni ovat liian rumat että kelpaisin seurustelukumppaniksi niille miehille joista tykkään. Se on se ongelma. "

        Noniin! Tulihan se sieltä! Eli et kelpaa NIILLE, jotka SINÄ kelpuuttaisit ja nyt kiukuttelet. Toistan: Kaikki valittajanaiset, jotka ei muka saa miestä on liian nirsoja.

        Eli sun ongelmasi on se, että et ole valmis laskemaan rimaa omalle tasollesi. Sulla on ehkä muutamia miehiä, joihin ihastut ja joista itse voisit tykätä. Samalla ohitat kaikki ne tuhannet nuoret yksinäiset miehet, jotka eivät tässä maassa löydä itselleen puolisoa. Heistä sinä et ole kiinnostunut ja se on sun ongelmasi. Water seeks its own level.

        Sinähän se tässä idiootti taidat olla kun et ymmärrä lukemaasi.

        Väität, että kaikki saavat seksiseuraa. Väärin. Lue tekstini uudestaan ja lue miesten kokemuksia. Seksiä ei ole, parisuhdetta ei ole. Sinulla on sentään ollut sitä seksiä.

        "Ongelmani ei ole se etten saisi miestä seksiseuraksi. "
        Viagrallako ne miehet itsensä laukeemaan sun kanssa sai? Voin kertoa, että jos nainen on susiruma, ei ota eteen muuten.

        "Eiköhän kaikki kärpäsistä enkeleihin saa seksiseuraa. "
        Ja tää ei ole totta (maksullisia ei lasketa oikeaksi seksiseuraksi).

        "Mutta tahdon parisuhteen ja perheen kuten normaalit tämänikäiset miehet ja naiset. "

        Ja taas.. oletat, että normaalit miehet haluavat parisuhteen. Anteeksi nyt vain, mutta suurin osa miehistä, jotka haluavat parisuhteen, haluavat sitä siksi, että saisivat nimenomaan seksiseuraa, koska heidän on annettava itsensä siihen saadakseen sitä. Ja hyvin suuri osa kuvittelee haluavansa parisuhdetta, koska seksiseuraa olisi niukalti tarjolla tai heidät on vaan opetettu siihen, että parisuhde pitää olla.

        On se totta, että mies ottaa mieluummin tyttöystäväkseen nättikasvoisen. Juju onkin siinä, että mies lankeaa helpommin nättiin naiseen. Se ei tarkoita, että mies haluaisi parisuhteen syvimmällä sisimmässään.

        Haluatko sinäkään oikeasti parisuhdetta? Miksi ihmeessä haluaisit olla suhteessa ihmisten kanssa, joille ulkonäkö merkitsee niin pirusti? Sitä se parisuhde on. Sitäkö haluat?

        "Haluaisin että mua rakastettaisiin, mutta olen liian ruma kasvoista että mua voisi kukaan rakastaa."

        Mitä se rakkaus sitten lopulta on ja kuinka arvokasta se on, jos asian laita on noin kuten sanoit?

        "Suomi ja koko maailma on pullollaan kasvoista paljon kauniimpia naisia kuin minä. "

        Niin on, vaan kauneus on katoavaista iän myötä. Tasoerot tasoittuvat. Sen alkaa huomata jo tässä omassa ikäryhmässäni.

        Sinulla on sitäpaitsi käytettävissäsi ties mitä avuja: rahan hankinta, sisäisten ominaisuuksien, lirkuttelutaidon parantaminen ja tadaa: kauneuskirurgia. Älä valittele vaan tee asioille jotain mutta ennen kaikkea muista tasosi ja muista, että sinun ei kuulu voida muuttaa miehiä haluamaan jotakin mitä sinä haluat.

        en kiinnostu rumista luikkuistaujoista, ulosanniltaan inisevistä, nyhvääjämiehistä vaikka itse olisin omalta ulkonäöltäni kärpänen tai enkeli tai mitä tahansa siltä väliltä.

        En myöksään oleta että rumien miesten pitäisi olla kiinnostuneita naisista jotka näyttävät johanna tukiaiselta, mervi tapolalta tai muulta vastaavalta.

        Jos ihminen ei löydä seuraa on syy todellakin ulkonäössä. Ulkonäkö ei ole tarpeeksi viehättävä, naisellinen tai vastaavasti miehillä miehekäs.

        Lääke on ainoastaan oman ulkoisen olemuksen muokkaaminen urheilulla, vaatevalinnoilla ja kirurgialla.

        Idiootti on se, joka luulee että rumien pitäisi kiinnostua rumista. Totuus on se, että rumista ei kiinnostu kukaan, koska rumuudessa ei ole mitään seksikästä ja lisäksi rumuuden mukana kulkee yleensä tylsä mitäänsaamaton luonne ja asenne elämään.


      • King Corvax
        rotan kasvot kirjoitti:

        en kiinnostu rumista luikkuistaujoista, ulosanniltaan inisevistä, nyhvääjämiehistä vaikka itse olisin omalta ulkonäöltäni kärpänen tai enkeli tai mitä tahansa siltä väliltä.

        En myöksään oleta että rumien miesten pitäisi olla kiinnostuneita naisista jotka näyttävät johanna tukiaiselta, mervi tapolalta tai muulta vastaavalta.

        Jos ihminen ei löydä seuraa on syy todellakin ulkonäössä. Ulkonäkö ei ole tarpeeksi viehättävä, naisellinen tai vastaavasti miehillä miehekäs.

        Lääke on ainoastaan oman ulkoisen olemuksen muokkaaminen urheilulla, vaatevalinnoilla ja kirurgialla.

        Idiootti on se, joka luulee että rumien pitäisi kiinnostua rumista. Totuus on se, että rumista ei kiinnostu kukaan, koska rumuudessa ei ole mitään seksikästä ja lisäksi rumuuden mukana kulkee yleensä tylsä mitäänsaamaton luonne ja asenne elämään.

        Jaha ja lisää ristiriitaista aivoripulointipostausta nimimerkiltä Rotan Kasvot!!

        Etkö lainkaan näe, miten nurinkurisesti ja epäloogisesti sinä ajattelet.

        "Totuus on se, että rumista ei kiinnostu kukaan,"
        Et kiellä, etteikö sinusta oltaisi kiinnostuneita. Siis: et voi olla ruma, koska sinusta ollaan kiinnostuneita. Kiinnostuneet eivät vain ole miehekkäitä vaan iniseviä, rumia, luikkuistaujoita (mitä lie tuo tarkoittaakaan). Ja jos taas olet ruma, niin väitteesi "rumista ei kiinnostu KUKAAN" ei pidä paikkaansa, vaan rumista ei kiinnostu henkilö, joka voi tietää saavansa parempaa helposti.

        "En myöksään oleta että rumien miesten pitäisi olla kiinnostuneita naisista jotka näyttävät johanna tukiaiselta, mervi tapolalta tai muulta vastaavalta."

        Et oleta, mutta aika moni kuitenkin olisi. Oletko katsellut millaisten virtahepojen kainaloissa kulkee miehiä. Nämä miehet eivät välttämättä näytä lätkäpelaajilta tai malleilta mutta miehistä ei ole pulaa. Mitä he tekevät oikein? Mitä lihava, kasvoiltaan ruma ja yli 40-vuotias nainen tekee oikein, että hänellä on mies? Voisiko olla, että tämä naishenkilö ei odota mieheltä hienoa ulkonäköä ja miehekkyyttä.

        Sinä nyt kiukuttelet vaan sitä, kun maailma ei ole sellainen kuin sinä haluat. Totuus on, että rumat naiset tyytyy köyhiin ja rumiin miehiin ja taas jos on oikein poikkeuksellisen kaunis nainen, niin saa rikkaan tai komean miehen tai molempia.

        Ja miehiin taas pätee se, että jos miehellä on statusta, ulkonäköä tai rahaa, niin hänellä on usein mahdollisuus kauniisiin ja nuorempiin naisiin. Esimerkkejä vaikka Brad Pitt, Jim Carrey, Pertti Salovaara...

        "Jos ihminen ei löydä seuraa on syy todellakin ulkonäössä. Ulkonäkö ei ole tarpeeksi viehättävä, naisellinen tai vastaavasti miehillä miehekäs."

        Höpö höpö. Rima on liian korkealla. Tottakai rumakin mies kiinnostuu kauniista naisista ja ruma nainen komeista miehistä, mutta tasoa on pakko alentaa ja alkaa tykkäämään lihavemmista ja rumemmista. Aika moni tekeekin niin huomaamattaan mutta sinulta tämä kehitysvaihe on jäänyt läpikäymättä.

        Syytä ihan itseäs vaan...


      • rotan kasvot
        King Corvax kirjoitti:

        Jaha ja lisää ristiriitaista aivoripulointipostausta nimimerkiltä Rotan Kasvot!!

        Etkö lainkaan näe, miten nurinkurisesti ja epäloogisesti sinä ajattelet.

        "Totuus on se, että rumista ei kiinnostu kukaan,"
        Et kiellä, etteikö sinusta oltaisi kiinnostuneita. Siis: et voi olla ruma, koska sinusta ollaan kiinnostuneita. Kiinnostuneet eivät vain ole miehekkäitä vaan iniseviä, rumia, luikkuistaujoita (mitä lie tuo tarkoittaakaan). Ja jos taas olet ruma, niin väitteesi "rumista ei kiinnostu KUKAAN" ei pidä paikkaansa, vaan rumista ei kiinnostu henkilö, joka voi tietää saavansa parempaa helposti.

        "En myöksään oleta että rumien miesten pitäisi olla kiinnostuneita naisista jotka näyttävät johanna tukiaiselta, mervi tapolalta tai muulta vastaavalta."

        Et oleta, mutta aika moni kuitenkin olisi. Oletko katsellut millaisten virtahepojen kainaloissa kulkee miehiä. Nämä miehet eivät välttämättä näytä lätkäpelaajilta tai malleilta mutta miehistä ei ole pulaa. Mitä he tekevät oikein? Mitä lihava, kasvoiltaan ruma ja yli 40-vuotias nainen tekee oikein, että hänellä on mies? Voisiko olla, että tämä naishenkilö ei odota mieheltä hienoa ulkonäköä ja miehekkyyttä.

        Sinä nyt kiukuttelet vaan sitä, kun maailma ei ole sellainen kuin sinä haluat. Totuus on, että rumat naiset tyytyy köyhiin ja rumiin miehiin ja taas jos on oikein poikkeuksellisen kaunis nainen, niin saa rikkaan tai komean miehen tai molempia.

        Ja miehiin taas pätee se, että jos miehellä on statusta, ulkonäköä tai rahaa, niin hänellä on usein mahdollisuus kauniisiin ja nuorempiin naisiin. Esimerkkejä vaikka Brad Pitt, Jim Carrey, Pertti Salovaara...

        "Jos ihminen ei löydä seuraa on syy todellakin ulkonäössä. Ulkonäkö ei ole tarpeeksi viehättävä, naisellinen tai vastaavasti miehillä miehekäs."

        Höpö höpö. Rima on liian korkealla. Tottakai rumakin mies kiinnostuu kauniista naisista ja ruma nainen komeista miehistä, mutta tasoa on pakko alentaa ja alkaa tykkäämään lihavemmista ja rumemmista. Aika moni tekeekin niin huomaamattaan mutta sinulta tämä kehitysvaihe on jäänyt läpikäymättä.

        Syytä ihan itseäs vaan...

        Jos on seksuaalisesti kiinnostunut vaikkapa lampaista ja sitten sinä tulet sanomaan, että laske rimaa ja kiinnostu seksuaalisesti muumeista, niin se ei vaan voi onnistua. Ymmärrätkö?

        Kaikkea hyvää sulle, mutta mitään "rimaa" ei ole olemassa ja sitä ei myöskään voi laskea, kuten kovasti toivot ja oletat.

        Taidat olla vielä kovin nuori, kun luulet että ihmisen kiinnostumista voi järjellä suunnata tai muuttaa. Kun vähän kasvat ja saat elämänkokemusta, niin ymmärrät että naisia (olipa naama mikä tahansa) ei voi käskeä muuttamaan kriteereitään sen suhteen mistä ovat kiinnostuneita. Ei myöskään miehiä.

        Toinen kammoksuu kaljuja toinen kuolaa niiden perään. Toinen rakastaa rahaa toinen ei. Joku jumaloi pitkähiuksisia miehiä, toinen taas ei. Eikä kukaan näistä voi muuttaa omaa sydäntään. Se mille kunkin sydän sykkii, mihin asioihin ihmisissä ihastuu on jossain niin syvällä meissä, ettei niitä asioita voi muuttaa. Opiskele vaikka edes hieman psykologiaa äläkä lässytä täällä jotain omia tarinoitasi.

        Naiset eivät ole myöskään mitään yhteinäistä massaa. Opit senkin vielä elämäsi aikana.

        Jos on kasvoista liian huono, ei voi saada parisuhdetta. piste.

        Sylilapsi rakastuu äitiinsä ja äitinsä kasvoihin. Lapsi imitoi vaistomaisesti äitinsä ilmeitä, nauraa kun äiti nauraa, alkaa itkeä, jos äiti näyttää surullista naamaa. Me ihmiset katsomme toistemme kasvoja läpi koko elämämme ja etsimme niistä alitajuisesti rakkautta ja hyväksyntää. Kauniit kasvot vetävät meitä puoleensa ja rumat työntävät luotaan.


      • jeppendaal
        rotan kasvot kirjoitti:

        en kiinnostu rumista luikkuistaujoista, ulosanniltaan inisevistä, nyhvääjämiehistä vaikka itse olisin omalta ulkonäöltäni kärpänen tai enkeli tai mitä tahansa siltä väliltä.

        En myöksään oleta että rumien miesten pitäisi olla kiinnostuneita naisista jotka näyttävät johanna tukiaiselta, mervi tapolalta tai muulta vastaavalta.

        Jos ihminen ei löydä seuraa on syy todellakin ulkonäössä. Ulkonäkö ei ole tarpeeksi viehättävä, naisellinen tai vastaavasti miehillä miehekäs.

        Lääke on ainoastaan oman ulkoisen olemuksen muokkaaminen urheilulla, vaatevalinnoilla ja kirurgialla.

        Idiootti on se, joka luulee että rumien pitäisi kiinnostua rumista. Totuus on se, että rumista ei kiinnostu kukaan, koska rumuudessa ei ole mitään seksikästä ja lisäksi rumuuden mukana kulkee yleensä tylsä mitäänsaamaton luonne ja asenne elämään.

        "en kiinnostu rumista luikkuistaujoista, ulosanniltaan inisevistä, nyhvääjämiehistä"

        Nainen hakee ensin jotain sympatiaa, sen jälkeen näyttää että oma empatian taso on tuo. Ja haukkuu vastaajia idiooteiksi. Eiköhän ne sun ongelmat suhteen aloittamisessa ole osittain muualla kuin ulkonäössä.


      • King Corvax
        rotan kasvot kirjoitti:

        Jos on seksuaalisesti kiinnostunut vaikkapa lampaista ja sitten sinä tulet sanomaan, että laske rimaa ja kiinnostu seksuaalisesti muumeista, niin se ei vaan voi onnistua. Ymmärrätkö?

        Kaikkea hyvää sulle, mutta mitään "rimaa" ei ole olemassa ja sitä ei myöskään voi laskea, kuten kovasti toivot ja oletat.

        Taidat olla vielä kovin nuori, kun luulet että ihmisen kiinnostumista voi järjellä suunnata tai muuttaa. Kun vähän kasvat ja saat elämänkokemusta, niin ymmärrät että naisia (olipa naama mikä tahansa) ei voi käskeä muuttamaan kriteereitään sen suhteen mistä ovat kiinnostuneita. Ei myöskään miehiä.

        Toinen kammoksuu kaljuja toinen kuolaa niiden perään. Toinen rakastaa rahaa toinen ei. Joku jumaloi pitkähiuksisia miehiä, toinen taas ei. Eikä kukaan näistä voi muuttaa omaa sydäntään. Se mille kunkin sydän sykkii, mihin asioihin ihmisissä ihastuu on jossain niin syvällä meissä, ettei niitä asioita voi muuttaa. Opiskele vaikka edes hieman psykologiaa äläkä lässytä täällä jotain omia tarinoitasi.

        Naiset eivät ole myöskään mitään yhteinäistä massaa. Opit senkin vielä elämäsi aikana.

        Jos on kasvoista liian huono, ei voi saada parisuhdetta. piste.

        Sylilapsi rakastuu äitiinsä ja äitinsä kasvoihin. Lapsi imitoi vaistomaisesti äitinsä ilmeitä, nauraa kun äiti nauraa, alkaa itkeä, jos äiti näyttää surullista naamaa. Me ihmiset katsomme toistemme kasvoja läpi koko elämämme ja etsimme niistä alitajuisesti rakkautta ja hyväksyntää. Kauniit kasvot vetävät meitä puoleensa ja rumat työntävät luotaan.

        "Jos on kasvoista liian huono, ei voi saada parisuhdetta. piste. "
        Ei vaan jos ei kelpuuta ketään, joka olisi kiinnostunut, ei saa parisuhdetta. Sun ajatuksissa on niin paljon epäjohdonmukaisuuksia ja ristiriitaisuuksia että alan pitää sinua trollina.

        Ja siitä rakastetuksi tulemisesta:

        Vaikka et voisikaan kiihottua kenestäkään, niin etkös sinä halunnutkaan olla rakastettu!?! Kiihottumattomuutesi ei estä sitä, että saisit rakkautta ja huomiota ja hellyyttä joltakin näistä miehistä jotka sut huolisi. Sitten vaan panisit välillä jotain komeaa jonka saisit huijattua sänkyyn ja vetäisit paperipussin päähäs.
        Mutta et sinä halua olla rakastettu, etkä sinä halua miestä, etkä sinä halua parisuhdetta. Sinä haluat jotakin, mitä ei ole olemassakaan.

        Parisuhde on sitä, että otat sellaisen miehen, mitä tuolla kaduilla näät kulkemassa akka kainalossa. Kaljamahaisen, harvahiuksisen, housut lököttäen kulkevan keski-ikäisen miehen jolla on tulot 3000€ kuussa. Joku täällä sanoo, että pitää ottaa kaljalta haiseva harvahammas, juoppo mutta minä en todellakaan kannata sellaista ajatusta. Minä kannatan ihan vaan sitä, että jos parisuhteen haluaa niin yllä kuvailemani on sitä.

        "Kun vähän kasvat ja saat elämänkokemusta, niin ymmärrät että naisia (olipa naama mikä tahansa) ei voi käskeä muuttamaan kriteereitään sen suhteen mistä ovat kiinnostuneita"

        NO JOHAN POMPPAS! Hahhah! Minä en sinuna puhuisi elämänkokemuksesta, kun et itse ole juurikaan elämää ja parisuhteitten auvoa, huonoja puolia ja kaiken maailman pelejä itse kokenut!

        Ei voi käskeä ketään tekemään mitään mutta ITSEÄÄN voi käskeä. Ei se tarkoita, että pitää syödä paskaa ja oppia tykkäämään siitä mutta joskus makaroonilaatikkoa voi vetää ja oppia tykkäämään siitä kun ei nyt ole varaa sisäfileeseen.

        Ihmisen psykologia nyt toimii siten että siitä alkaa pitää, mistä tulee hyvä fiilis. Sinäkin voisit oppia pitämään normaalimiehistä joilta saisit rakkautta.

        Ei tässä ole kyseessä mikään lajin himoitseminen tai homoseksuaalisuuteen muuttuminen! Noniin kaivapas, neiti psykologi, minulle se tutkimus, missä todetaan että näyttää siltä, että on olemassa seksuaalisuuden muotoja kuten komeaseksuaali (joka sinä väität olevasi), laihaseksuaali tms.

        Muistanpa senkin esimerkin, että lihoessaan eräs ystäväni ihan luonnostaan alkoi kiinnostua itsekin lihavista naisista. Hän ihmetteli sitä minulle kerran saunassa isoon ääneen. Sanoin hänelle että "you have come to Jesus"!

        "mitään rimaa ei ole"... Tietäähän neiti psykolooki, että repressio on yksi aikuisen defensseistä kun ei ole kiva tajuta omaa toimintaansa ja yksi keinoista huijata itseään?

        Todellakin on olemassa rima ja sitä pystyy laskemaan. Kysy keneltä tahansa KTM:ltä tai ATM:ltä, onko heidän ihastumiskynnyksensä tänään sama, mitä se oli vaikka 14-vuotiaana. Hei, ja minkä takia köyhä normaali mies aina kiihottuu lihavista naisista ja komea näyttelijä mallipimuista? Ja Eikö ole PIKKUSEN huima sattuma, että nämä mallipimut nyt vaan sattuvat viehättymään rikkaista ja menestyneistä miehistä. He ovat syntyneet rahaseksuelleiksi? Niinkö?

        Ainakin minä olen nähnyt keskustelupalstoilla (kaksplus.fi) että tosi monet lapsia saaneet ja lihavatkin naiset väittävät ja valehtelevat ihailevansa Johnny Deppejä ja Jude Laweja ja postailevat heidän kuviaan. Mutta tämä on vaan huijausta ja valetta, koska ei heillä oikeasti ole sellaisia miehinään. mitään rimaahan ei ole laskettu. Oikeasti keski-ikäinen kaljamaha on heidän preferenssinsä ja he harrastavat seksiä sen hikipaukun kanssakin mieluummin kuin Jude Lawn kanssa. He ovat kaljamahaseksuaaleja eikä sitä mikään muuta.

        Jos rimaa ei ole, niin selitä, miksi tavis 50-vuotias mies ei useinkaan kulje 20-vuotias nainen kainalossaan? Okei siihen on muitakin syitä mutta suurin syy on se, että 50-vuotias mies ei pysty saamaan 20-vuotiasta naista. Parisuhde on sitä, että ollaan doggyssä ja kuvitellaan että takana ähkii Jude Law (hieman kaljan hajuinen Jude Law tosin). Et sinä parisuhdetta halua!

        Ja rima se on niillä nähtävästi, joista sinä innostuisit seksuaalisesti. Ne KTM:t ja ATM:t joista sinä et innostu, kyllä voisivat huoliakin sinut. Mutta sinä kieltäydyt itsepäisesti alentamasta rimaasi.


      • Hömölän Puupiä
        King Corvax kirjoitti:

        Jaha ja lisää ristiriitaista aivoripulointipostausta nimimerkiltä Rotan Kasvot!!

        Etkö lainkaan näe, miten nurinkurisesti ja epäloogisesti sinä ajattelet.

        "Totuus on se, että rumista ei kiinnostu kukaan,"
        Et kiellä, etteikö sinusta oltaisi kiinnostuneita. Siis: et voi olla ruma, koska sinusta ollaan kiinnostuneita. Kiinnostuneet eivät vain ole miehekkäitä vaan iniseviä, rumia, luikkuistaujoita (mitä lie tuo tarkoittaakaan). Ja jos taas olet ruma, niin väitteesi "rumista ei kiinnostu KUKAAN" ei pidä paikkaansa, vaan rumista ei kiinnostu henkilö, joka voi tietää saavansa parempaa helposti.

        "En myöksään oleta että rumien miesten pitäisi olla kiinnostuneita naisista jotka näyttävät johanna tukiaiselta, mervi tapolalta tai muulta vastaavalta."

        Et oleta, mutta aika moni kuitenkin olisi. Oletko katsellut millaisten virtahepojen kainaloissa kulkee miehiä. Nämä miehet eivät välttämättä näytä lätkäpelaajilta tai malleilta mutta miehistä ei ole pulaa. Mitä he tekevät oikein? Mitä lihava, kasvoiltaan ruma ja yli 40-vuotias nainen tekee oikein, että hänellä on mies? Voisiko olla, että tämä naishenkilö ei odota mieheltä hienoa ulkonäköä ja miehekkyyttä.

        Sinä nyt kiukuttelet vaan sitä, kun maailma ei ole sellainen kuin sinä haluat. Totuus on, että rumat naiset tyytyy köyhiin ja rumiin miehiin ja taas jos on oikein poikkeuksellisen kaunis nainen, niin saa rikkaan tai komean miehen tai molempia.

        Ja miehiin taas pätee se, että jos miehellä on statusta, ulkonäköä tai rahaa, niin hänellä on usein mahdollisuus kauniisiin ja nuorempiin naisiin. Esimerkkejä vaikka Brad Pitt, Jim Carrey, Pertti Salovaara...

        "Jos ihminen ei löydä seuraa on syy todellakin ulkonäössä. Ulkonäkö ei ole tarpeeksi viehättävä, naisellinen tai vastaavasti miehillä miehekäs."

        Höpö höpö. Rima on liian korkealla. Tottakai rumakin mies kiinnostuu kauniista naisista ja ruma nainen komeista miehistä, mutta tasoa on pakko alentaa ja alkaa tykkäämään lihavemmista ja rumemmista. Aika moni tekeekin niin huomaamattaan mutta sinulta tämä kehitysvaihe on jäänyt läpikäymättä.

        Syytä ihan itseäs vaan...

        Niinhän se on että ylipainoinen punakka kasvoinen pihamiespikkarainenkin voi haaveilla huippumalleista, mutta saa tyytyä Justiinan oloiseen muoriin, jos ei hanki statusta ja kahisevaa, eli muutu mieheksi "joka tietää mitä haluaa" . Elämä ei ole reilua ja on tavallaan sitäkin. Kaikille pitäisi minusta silti löytyä se oma rakkaus..


      • Klaava
        rotan kasvot kirjoitti:

        en kiinnostu rumista luikkuistaujoista, ulosanniltaan inisevistä, nyhvääjämiehistä vaikka itse olisin omalta ulkonäöltäni kärpänen tai enkeli tai mitä tahansa siltä väliltä.

        En myöksään oleta että rumien miesten pitäisi olla kiinnostuneita naisista jotka näyttävät johanna tukiaiselta, mervi tapolalta tai muulta vastaavalta.

        Jos ihminen ei löydä seuraa on syy todellakin ulkonäössä. Ulkonäkö ei ole tarpeeksi viehättävä, naisellinen tai vastaavasti miehillä miehekäs.

        Lääke on ainoastaan oman ulkoisen olemuksen muokkaaminen urheilulla, vaatevalinnoilla ja kirurgialla.

        Idiootti on se, joka luulee että rumien pitäisi kiinnostua rumista. Totuus on se, että rumista ei kiinnostu kukaan, koska rumuudessa ei ole mitään seksikästä ja lisäksi rumuuden mukana kulkee yleensä tylsä mitäänsaamaton luonne ja asenne elämään.

        Aika pahaa heität kyllä. "Rumuuden mukana kulkee yleensä tylsä mitäänsaamaton luonne ja asenne elämään."

        Fiksuimmat ja älykkäimmät ihmiset eivät yleensä ole ulkoisesti mallin näköisiä, pikemminkin päinvastoin.


    • nyt neiti niskasta kiinni ja häntä pystyyn. korosta parhaita puoliasi ja häivitä niitä joista et pidä. ensiksi ammattikampaajalle mars, oikeain värinen ja mallinen kampaus korostaa kasvojen parhaita puolia, esim liian vaalea tukka korostaa ihon virheitä ja liian tumma saa näyttämään sairaalta. kosmetologi nyppii ja värjää kulmakarvat oikeaan muotoon, se saa silmät näyttämään suuremmilta, samoin ripsenpidennykset tehostavat katsetta. liian tumma silmämeikki myös pienentää silmiä, samoin liika valokynä silmien alla. mielummin peitepuikkoa tummille silmänalusille ym. oikean värisellä puuterilla saa korostettua ja häivytettyä kasvonpiirteitä. astetta vaalemapi korostaa ja suurentaa, tumma pienentää ja kaventaa.

      • Kosmetologille!

        Totta. Monille asioille ulkonäössä voi tehdä jotain. Esim. yksi käynti kosmetologilla ei maksa paljon, mutta sieltä saa hyvän ihonhoidon, meikin ja meikkausvinkkejä.


    • tsukutitsuk

      Paitsi että olet ruma, olet selvästi hirveän itsetunnoton kitisijä, eli luonteesikaan ei viehätä. Ja siinä ei sillon meikki auta.

    • rumamies

      Sama juttu mulla. Mun naama on ruma ja siksi en saa tyttöystävää. Mulla ei ole edes ystäviä. Olen tosi yksinäinen ja se johtuu mun naamasta. Ei kukan ole halunnut tutustua ja vaikka olen kirjoitellut monelle naiselle suomi24 treffeissä niin en ole saanut yhtään vastausta. Kuva mulla siellä on joten kaikki näkee heti mun ruman naamani.

      • m#

        Kyllähän tuon kanssa voisi rakastella, takaa päin. Ties miten vikisis.


    • älä ole valkkaaja

      Kyllä sullekin jossain on oma mehu-janne.

    • animal love

      Hanki uros koira.

    • Misery?

      Oletko sen näköinen kuin Stephen Kingin Piina -leffassa ja -kirjassa, se Misery loves company -nainen? Tuo kirjoituksesi laittoi päähäni ajatuksen että sinulla on paha pakkomielle omasta ulkonäöstäsi ja sillä pakkomielteellä karkoitat kaikki miehet.

    • mies -81

      Olisi kyllä kiinnostava nähdä kuvasi, niin osaisi paremmin itse arvioida, kuinka pahasti aliarvioit omaa ulkonäköäsi. Jos olet hoikka, urheilullinen ja sulla on kiva peppu, niin siinä on jo ulkonäön suhteen erittäin hyvä lähtötilanne, parempi kuin useimmilla naisilla. Kasvojesi pitäisi oikeasti olla ihan jäätävän näköiset, että ne tuolla paketilla vaikuttaisi sinun seksikkyyteen.

      Voin myös rehellisesti sanoa, että katson naisessa ensimmäisenä juuri peppua ja yleistä olemusta. :-) Kasvoilla on todella vähän painoarvoa ja kaiken muun ratkaisee sitten luonne ja yhteiset kiinnostuksen kohteet.

      Miehenä myös hieman huvittaa tuo angstisuutesi. Minulla ei ole mitään suurempaa ongelmaa millään osa-alueella, mutta olen silti kolmekymppisenä kokematon. En ole edes suudellut naista, sinä olet sentään ollut sängyssäkin jo kolmen miehen kanssa. Huomaatko eron sukupuolten välillä? ;) Miehenä riittää, että ei itse aktiivisesti etsi seuraa niin jää 99.99% todennäköisyydellä ikisinkuksi. En kuitenkaan näe tätä mitenkään ongelmana, elämä on sen verran leppoista kun saa keskittyä vain omiin asioihin.

      • rotan kasvot

        Voit luottaa sanaani, kasvoni on tosi rumat. Ei ehkä kuvissa...jokaisesta saa ties minkälaisia kuvia, kun valaistus ja kuvakulma on sopivat. Mutta kun mua katsoo livenä, niin näytän muista poikkeavalta, suorastaan vammaiselta, rumalta typerän näköiseltä naiselta.


      • rotan kasvot kirjoitti:

        Voit luottaa sanaani, kasvoni on tosi rumat. Ei ehkä kuvissa...jokaisesta saa ties minkälaisia kuvia, kun valaistus ja kuvakulma on sopivat. Mutta kun mua katsoo livenä, niin näytän muista poikkeavalta, suorastaan vammaiselta, rumalta typerän näköiseltä naiselta.

        Kaikille on jossain se oikea odottelemassa, mutta aina sitä ei kannata etsiä.
        Välillä se kävelee kadulla vastaan, ja ehkä törmää sinuun. Silloin ei kannata pyytää anteeksi, vaan sanoa että olet kahvin velkaa, ja hymyillä pyyteettömästi :)

        Ei se kasvokuva aina kerro kaikkea. Itse olen hieman tummempi kuin perus-suomalainen mies, ja vielä pyöreähkö.
        Vaikka omassa naamassani ei olisikaan vikaa, niin en silti naista mistään saa. Joten tyydyn elämäänsä sellaisena kuin luoja on sen tarkoittanut.

        Kaikkea hyvää teille, ja muista että kaikella on joku tarkoitus vaikka tuntuisi kuinka huonolta tahansa.


      • King Corvax

        Niin niin mutta sinä et ole itse komea ja itsevarma ja naisten suosiossa. ja Rotan Kasvot vaatii mieheltä noita asioita "saadakseen" parisuhteen. Joten mielipiteelläsi ei ole mitään painoarvoa.


      • joku roti
        rotan kasvot kirjoitti:

        Voit luottaa sanaani, kasvoni on tosi rumat. Ei ehkä kuvissa...jokaisesta saa ties minkälaisia kuvia, kun valaistus ja kuvakulma on sopivat. Mutta kun mua katsoo livenä, niin näytän muista poikkeavalta, suorastaan vammaiselta, rumalta typerän näköiseltä naiselta.

        Äläpä loukkaa vammaisia puheillasi!!


    • hyödyllinenvinkki

      Onhan niitä miehiäkin, jotka eivät ole mitään joka naisen unelmia. Eli:
      - rumia
      - köyhiä
      - epävarmoja
      - heikkoja
      - alhaisessa asemassa
      - jne.

      Alat vain katsella tuommoista miestä itsellesi. Ihan takuulla tärppää. Taidat kuitenkin olla niin kuin kaikki muutkin naiset, eli yrität saalistaa sitä 1% parhaimmistoa miehistä, joiden perässä kaikki muutkin naiset juoksevat. Niiden kanssa et takuulla onnistu. Ne komeat, varakkaat ja itsevarmat urokset valitsevat omansa siitä naisten 1% parhaimmistosta (eli kauneimmista, jos joku ei ymmärtänyt) ja pettävät sitten vielä niitäkin ihan siitä yksinkertaisesta syystä, että heille naiset suorastaan tyrkyttävät itseään (ja siinä asetelmassa voi kieltämättä hieman kusi kohota päänuppiin).

    • vl

      Jos saisit jollai tapaa ittes vakuutettuu että näytät hyvältä, tai edes tuntemaan lähes melkein niin. Niin silloin näytät hyvältä. Se on paljon omasta asenteesta kiinni.

      ps. plastiikkakirurgia tuhoo. Oot varmistanut että nelikymppisenä näytät ruppanalta.

    • BELIEVEME!!!

      Samaistun suhun tosi paljon! Minä myös yritän pitää ulkonäöstäni huolta, mutta sama ongelma vaivaa. Kyllä itsellänikin on kavereita, jotka eivät ole ihan sieltä parhaimmasta päästä, ja yksi heistä on luonteeltaan aivan samanlainen kuin minä, MUTTA silti minä olen yksin. Ehkä ongelma piileekin siinä, jos yrität olla seksikäs ja muut huomaavat sen, mitäpä jos et pistäisi aivan hirveää sotamaalausta, koska jos se on ainoa asia mikä miehille merkkaa, niin ei sellaisia kannata edes katsoa. Tavis ripsari, sellaset perusvaatteet, iloinen olemus, keksi elämääsi jotain muuta sisältöä ja kyllä sä vielä sen miehen jostain saat! ;) USKO MUA! Susta voi varmaampi tuntua epätoivoiselta (?Ko?) Ja väsyneeltä ja toivottomalta, no sama täällä. Mut eletään päivä kerrallaan. :) eiks niin?

    • Afterlife78

      Elämä vasta alkaa kolmekymppisena,älä tapa itseäsi vielä silloin, jos olet yhä samaa mieltä,joskus 45 vuotiaana,niin silloin annan luvan, Ja deittailumarkkinat on ihan erilaiset vanhempana,kaikki rypistyy ja lihoo ja tulee ihan yhtä rumiks,ties vaikka löytäisit elämäsi miehen vasta viiskymppisenä,kun muutkin on yhtä viehättäviä kuin sinä. Please,älä tapa itseäsi noin nuorena, ota elämän tarkoitukseksi jokin muu kuin miehet.Oletko ajatellu huomattavasti vanhempaa miestä,ne usein näkee kaikki nuoret naiset himottavina.Nyt paljon tsemppiä!!!

    • wintaker

      Ei kuvaa ei minkäälaista profiilia,
      mistä voi käydä kattomassa ..olisi sitä voinut
      edes profiilin tehdä. Niin tietäis millanen rotta siel sit o.
      Helpompi ottaa kantaa..Jos kysymyksen jälkeen voi
      mennä kattoon kuvaa profiilista ja sit pistää DUO:n biisin soimaan.

    • Hei älä ny

      Missään et kerro painoas..Ei kuvaa ei mitään,muuta kuin nillitystä..
      Halusin silti sanoa että:

      Alla lainasu:

      "Ekan kerran kun joskus parikymppisenä harrastin seksiä, mies käänsi heti seksin jälkeen selkänsä mulle sängyssä. Jos olisin kuten muut naiset, nätti ja naisellinen, niin mies olisi varmasti kietonut kätensä mun ympärille ja antanut suukkoja".

      Ja vastaus:

      Lopeta se unessa eläminen, itsekkin käännä selän ja monesti laan nukkua
      ei se nyt tarkoita yhtään mitään..En oo aikui iällä kehunut ja pussaillut toista
      hei haloo!

      seuraava:

      "Ja on mulle käynyt silläkin tavalla, että mies heti seksin jälkeen lähti pois. Ja syy siihen oli pelkästään se, että oon kasvoista niin sairaan kuvottavan ruma."

      Mitä jos hän vaan hlus kotiis koska oli sellainen ihmienn että viihtyy kotona??
      Saa paremmin unta etc.?

      Seuraava:

      "Ja kun tapailin erästä miestä tuossa muutama vuosi sitten, niin hän halusi aina seksiä takaapäin ja hän kehui aina vain mun persettä, mutta koskaan kukaan mies ei ole sanonut mua nätiksi."

      Tervetuloo 2000-luvulle ei täällä enää nostateta toisen itsetuntoa
      oot kaunis..Nauttisit siitä et sul o niin hyvä perse et sitä haluu kattoo.
      Mul oo enää 30 ikävuoden jälkeen naiset kehuneet persettä =/

      On myös mahdollista että oot surkee sängys?..Tai ruma.
      Epäilen kuitenkin läskiä.

    • DiipaDaapa

      Hei olisiko kyse liiasta paakkelsista? Mulle ainaskin tuli sellanen huulia pumpannut pissismeikkineen blondi mieleen heti... Pistäppä kuva tänne niin voidaan kaikki arvioida onko siellä rotta, meikkipossu, vai iha kaunis mutta huomion hakuinen naikkonen? Ja toi sun seksi elämän itkeminen... Pitäisikö sun harrastaa seksiä 100 kertaa kuukaudessa niin tuntisit itsesi kauniimmaksi?
      Mietippä nyt vähän

    • itseensä tyytyväinen

      Voi herran jumala sentään, kun olet armoton itseäsi kohtaan!! Katsopa tarkemmin ympärilläsi olevia ihmisiä!! Näet aivan kaiken näköisiä ihmisiä: lyhyitä, pitkiä, lihavia, laihoja, miehiä, naisia, lapsia, laihoja, lihavia, isotissisiä, tissittömiä lautoa, iso perseisiä, pieni perseisiä.. listaa voisi jatkaa loputtomiin. Ulkonäöstä riippumatta kaiken näköiset ihmiset ovat parisuhteessa! Se että et olet parisuhtessa, ei johdu kasvoistasi, vaan sinun omasta asenteestasi! Sinä et hyväksy itseäsi sellaisena kuin olet ja se heijastuu sinun käytöksestäsi epävarmuutena.

      Ihminen, joka on sinut itsensä kanssa ja on kotona omassa kehossaan, niin hän huokuu tyytyväisyyttä ja positiivisuutta! Sinussa on valtavasti kauneutta.. olet terve, hyväkroppainen ja energinen. Entäs sitten jos olet kasvoiltasi persoonallisen näköinen? Maailmassa on vaikka kuinka paljon persoonallisen näköisiä ihmisiä. Esimerkiksi malleina on paljon menestyneitä naisia, jotka eivät näytä naamasta missiltä.


      En tiedä miltä sinä oikeasti näytät, mutta en kuitenkaan usko yhtään sitä, että olisit vastenmielisen näköinen ihminen ja etteikö sinusta voisi miehet kiinnostua. MInusta sinun pitäisi työstää pinnan alla olevia tunteitasi. Oletko kokenut lapsuudessa riittämättömyyttä? Oletko saanut lapsuudessa tuntea, että olet isän kaunis prinsessa? Minä todella toivon, että pääset tästä ulkonäkö ongelmastasi yli ja voit alkaa elää täyttä ja onnellista elämää, jonka sinä antsaitset!

      • Herää eloon

        Lähde kehitystyöhön köyhään maahan, niin unohdat itsesi ja negatiivisen asenteesi itseesi... Jospa siellä tajuat, että kaikki on suhteellista, et jankuta 'olen niin ruma' niin saatat kohdata puolisosikin.. Elä elämää itseltäsi vie, vaan jaa se köyhien kanssa. Onnellisuus lähtee itsestään, ei muista.


    • Pari huomiota. Naisena.

      1) Huudat tyytymättömyyttä elämään ja itseesi ja mikään muu ei voisi voimakkaammin tehdä sinua "rumaksi". Ei oikeasti ole merkitystä miltä näytät vaan sillä, mitä itse ajattelet itsestäsi. Se nimittäin näkyy kaikessa tekemisessäsi ulospäin.

      2) Liiallinen meikki voi myös olla rumaa.

      3) Tyylitajuttomuus, eli jos tyyli on ns. itselleen sopimaton, sekin on rumaa. Esim. Jos olet romantikko, älä käytä goottivaatteita jne. Jos olet ihqpissis, älä pukeudu rokkariksi.

      4) Kateutesi. Se johtuu ensimmäisestä huomiosta myös. Mutta kateus näkyy kasvoista ja eleistä, sekin tekee omalla tavallaan rumaksi. Kun kadehdit muita, säälit samalla itseäsi ja niin muutkin säälivät sinua. No points.

      Mitä voit sitten tehdä?

      - Ensinnäkin muuttaa nuo sinun kohtuuttomat uskomukset itsestäsi. Olet hyvä sellaisena kuin olet, kaiken rakkauden arvoinen

      - Vaienna mielesi joka kerta, kun se yrittää sinulle tuota pajunköyttä syöttää ja korvaa se jollain positiivisella

      - Jos uusi positiivinen ilmaus kuulostaa liian imelältä, se luultavasti on sitä eikä tehoa. Aloita toteamuksista, jotka voisit puoliksi uskoa todeksi. Jatka sitä niin kauan, kunnes voit nostaa ns. puhuttelurimaasi ja siirry positiivisempaan aina, kun voit taas uskoa siihen sen vähintään 50%.

      - Lakkaa etsimästä miestä, etsi itseäsi ja rakkautta itseesi, koe, että elämäsi on arvokasta ja ihanaa sellaisena kuin se on.. älä huuda puutetta, koska sitähän et halua elämääsi ;)

      Jos huudat tyytymättömyyttä ulospäin, miksi kuvittelet, että joku haluaisi olla kanssasi? Ellei sitten halua itsekin tyytymättömyyttä.. Et sinäkään kestäisi olla miehen kanssa, joka olisi jatkuvasti tyytymätön.. Luultavasti ajattelisit sen johtuvan itsestäsi, samoin se mies ajattelee varmasti sen johtuvan itsestään, vaikkei sitä myöntäisi.

      • Tässä tuli mieleen yks lause:

        "How parents talk to their children comes child's inner voice."


    • rotan kasvot

      No meillä ei kotona koskaan lapsena kehuttu eikä haukuttu. Ulkonäöstä ei puhuttu.

      Voin sanoa että huomasin jo hyvin varhain ehkä 10 vuotiaana, että en ole koulun luokkakuvissa kuten muut tytöt. Muut näytti pienine nenineen söpöiltä ja näteiltä. Mä näytin maantienruskeine hiuksineni ja ison nenäni kanssa tosi likaselta ja rumalta.

      Ja mua ei oo käytetty lapsena hyväksi, vaikka usein tällainen itsensä likasena ja rumana pitäminen saattaa sellaisesta johtua. Näen vaan itseni realistisesti, näin jo lapsena. Eikä se ole vain sitä että itse näen itseni rumana, vaan myös se kertoo likaisuudestani ja rumuudestani miten miehet ovat käyttäytyneet mua kohtaan. Ei puhtaille, kauniille ja naisellisille naisille tehdä niin kuin mulle.

      Välillä on päiviä että näen itseni ihan nättinä ja voin katsoa valokuvaa itsestäni ja ajatella että hei näytämpä kivalta tuossa kuvassa. Mutta sitten taas tajuan että kaikki se on harhaa.

      Onhan elämässä paljon ihania asioita, ei kai se parisuhde ole ainut asia mikä tuo elämään sisältöä. Mutta itselleni....en tiedä, elämän koko tarkoitus tuntuu kovin tyhjältä jos täältä ei voi koskaan löytää rakkautta. Ei voisi koskaan olla tärkeä ja uniikki kenellekään.

      Jos eläisin vanhaksi ja katsoisin taakseni elettyä elämää ja näkisin etten koskaan seurustellut, en koskaan ollut tarpeeksi kaunis rakastettavaksi... kokisin silloin varmasti eletyn elämäni täysin turhaksi ja vastaisin kysymykseen elämän tarkoituksesta, että ei...eilämällä ei ole mitään tarkoitusta. Täällä ollaan luonnon oikusta eikä ole mitään järkeä edes elää.

      • King Corvax

        " Ei voisi koskaan olla tärkeä ja uniikki kenellekään.

        Jos eläisin vanhaksi ja katsoisin taakseni elettyä elämää ja näkisin etten koskaan seurustellut, en koskaan ollut tarpeeksi kaunis rakastettavaksi... kokisin silloin varmasti eletyn elämäni täysin turhaksi ja vastaisin kysymykseen elämän tarkoituksesta, että ei...eilämällä ei ole mitään tarkoitusta. Täällä ollaan luonnon oikusta eikä ole mitään järkeä edes elää. "

        On se vaikeeta kun ei komeat miehet syty... se on niin väärin kun vain hintelät ja epäseksuaaliset miehet rakastais mua. Tämä siis nimimerkin Rotan Aivot omien tekstien perusteella, sen perusteella, mitä hän on itse sanonut... kun ei hänestä kiinnostu JUURI NE miehet, joista hän olisi kiinnostunut.

        Guess what! Ei minustakaan kiinnostu ikinä ne naiset, joista haaveilin 12-14-vuotiaana. Tajusin että pitää opetella tykkäämään 6-7 tason naisista ja panna lihavia ja vanhojakin. Rotan Aivot on sentään nainen ja rumanakin hän voi tasoaan parempaa saada eli ei nyt ihan edes susirumia miehiä... mutta ei... hän on uhri... Kamalan ja epäoikeudenmukaisen elämän uhri...

        Ei vi'dtu mitä potaskaa! Olet ansainnut kuolla yksin : D. Se on kuule ihan oma valinta.


    • yks rumimmista

      Jotenkin joistakin miesten kirjoittamista vastauksista tulee se esiin ett ruman pitäis antaa vaikka känniselle haisevalle vanhalle miehelle, joka on reikää vailla. Totuushan on se ett miehille kelpaa mikä tahansa reikä kännissä ollessaan panopuuksi, mutt muuhun ei sitten kyseinen nainen ehkä kelpaakaan. Rumakin nainen kaipaa pitkäaikaista kumppania, rakkautta eikä vaan pelkkiä kännissä suoritettuja panoja miehiltä jotka eivät kyseistä naista muuhun kelpuuta. Mäkin olen ruma ja olisin miestä saanut, jos olisin jokaisen vanhan kännissä olevan miehen matkaan lähtenyt, mutt en lähtenyt, koska ei mua pelkkä pano ihan tuntemattoman kans kiinnostanut, ehkä olen liian nirso. Sen verran realisti olen ulkonäköni suhteen, ett tiedän ettei yksikään mies halua näin ruman kans olla ja seurustella ja näyttäytyä ihmisten ilmoilla. Mua ei ole edes nk. rumat miehetkään lähestyneet missään vaiheessa selvinpäin ollessan. Joskus jotkut rumemmatkin miehet ovat mua rumuudesta pilkanneet. Luokkakuvissa olin aina se luokan rumin tyttö, miesmäisen kroppansa ja ruman naamansa kans kuvaa pilaamassa. Mä olen joku luonnonoikku, Luojan huvikseen luoma elävä vitsi, jonka olemassaolossa ei ollut mitään järkeä. Ehkä miehenä olisin maailmalle kelvannut, mutt näin rumana naisena en kelpaa millään kellekään tai mihinkään. Itse en aio vanhaks tätä turhaa elämääni elää, jospa jo reilun parin vuoden päästä eli viisikymppisenä pukkaisin horsmaa hautausmaalla.

    • Hopsoilija

      Miten niin kaikilla muilla menee paremmin?

    • Sulla on kauneutta

      Jos sulla on vaaleat kauniit hiukset ja pieni leuka niin sehän nostaa tasoasi roimasti ja häivyttää ne muut "virheet". Pieni leuka on suurin tekijä naisen ulkonäössä ja riittää tekemään kauniiksi. Suurimmalla osalla suomalaisista naisista ja myös miehistä on tuo pieni leuka ja se onkin suomalaisten naisten roimasti tasoa nostava piirre.

      Nainen jolla on suuri/voimakas leuka menettää nimittäin ulkonäössään valtavasti, vaikka muutoin olisi kaunis kaikin puolin.

    • audrey3

      Ongelma ei todellakaan ole naamasi, vaan tuo vihainen asenne ja järkyttävän huono itsetunto. Olen itse suht nätti nainen, ja olen kärsinyt täysin samasta ongelmasta. Kummasti kaikki miehet kiersivät minut kaukaa, koska huono itsetuntoni paistoi kilometrien päähän. Kiinnostutko sinä miehestä, josta näet, että hän vihaa itseään? Ongelmasi kaipaa ehdottomasti ammattiapua, erityisesti, kun puhut itsemurhasta. Hae hyvä ihminen apua, minä hain ja se auttoi. Oikeasti.

    • turha mies

      Jos ei kelpaa kenellekkään niin siinä ei ole kyse omasta huonosta itsetunnosta vaan muiden ennakkoluuloista ja suvaitsevaisuudesta. Naisilla niitä ennakkoluuloja on erityyisen paljon miehiä kohtaan. Naiset ei halua tutustua jos mie ei ole komea ja varakas.

      • lifemocker

        mietippä sitten se tuohon kaiken päälle, kun sinulla on kaikenlisäksi vielä massasta erottuva tyyli ;)


    • I-B

      Sielu on jännä paikka sikäli, kun sinne sattuu sitä harva huomaa,ehkä itkuna kenties,mutta suurimman kivun kantaa vain olemuksessaan ja sisimmässään.

      Ihmettelen kyllä joitain kommentteja tuolla ylhäällä...???
      Aivan kuin kivitettäisiin lisää,kun tilaisuus on saatu...

      Sinulle aloittaja voin heti kertoa, vaikka olisi provokin, sinussa on kauneutta enemmän kuin uskoisitkaan, sillä sisäinen kauneus ratkaisee aina.

      Ja sitäpaitsi kirjoituksesi perusteella minulla ei olisi edes minkäänlaisia mahdollisuuksia saada sellaista ajatelmaa aikaan,että olisit muka ruma...
      ja vaikka näin kokisitkin, et silti taatusti ole.

      • I-B

        Ja ainiin...minä olen mies.
        Jaksamisiin!


    • King Corvax

      This just in! Leonardo DiCaprio on päättänyt potkaista todella hotin 23-vuotiaan mallityttöystävänsä ojaan! Mutta mitään rimaahan ei ole, ja siksi tämä Leon liike onkin niin kummallinen. Leo saisi varmaan koska tahansa 18-vuotiaan tyttöystävän tekemään kaiken mitä Leo haluaa mutta Leon rima on ilmeisesti 23-vuotiasta vanhemmissa naisissa ja nyt Leo onkin päättänyt vähän tutkia miltä se tuntuu..

      http://www.usmagazine.com/celebrity-news/news/leonardo-dicaprio-erin-heatherton-break-up-2012211

    • Hei

      Tiedän tunteen siitä että oma ulkonäkö ei miellytä, itse olen tuhonnut muutamia parisuhteitani sen takia kun olen ollut niin epävarma itsestäni ja ulkonäöstäni, en ole järin kaunis minäkään, mutta miehet joita minulla on olleet on selitelleet monesti että rakastuivat minun persoonaan, olen luonteeltani huumorintajuinen räväkkä rokkabilly nainen, toki punaisena leimuava tukkani ja 50´s tyylinen vaatetuskin vetävät huomiota, mutta ensimmäinen mieheni rakastui siihen kun minulla on oma jenkki jonka korjauksen ja huollot teen itse (olen ajoneuvoasentaja) seuraava mies rakastui minun huumoriini ja en todellakaan ole kuulut kovin montaa kertaa elämässäni että olisin muka kaunis, miehet jos kiinnittävät minuun huomiota baarissa yleensä eka mitä nähdään on ...tissit, ja onhan niilla kokoa, mutta joskus toivoisin että voisin olla se kaunis kansikuva tyttö... kyllä olisi hienoa kun ei aina tarvitsisi miettiä että mitähän tuo minussa näkee, minun tilanteeni poikkeaa sinun tilanteestasi siinä että minulla näitä miehiä on ollut, mutta ne jäävät lyhyiksi kun en koe olevani tarpeeksi kaunis uppoudun ihan täysin tähän omaan autoharrastukseeni ja unohdan toisen... meillä on niin monenlaisia vaikeuksia mutta jokaiselle itselleen juuri se kantamansa vaikeus on kaikista raskain.

      • lifemocker

        heh hienoa jos nainen pitää autoista. itsekkin omaa autoa hieman "rakennellut"


      • kauneus on katsojan

        Sähän olet kaunis ihan selvästi, vaikka pienoinen ylipaino peittääkin hieman piirteitäsi. Ei miehet aina naiselle ole toitottamassa tämän kauneutta, vaikka sitä kuinka kauniina pitäiskin. Se, että sulla on ollut miehiä ja ne on susta tykänny kertoo kyllä, että ne on tykänny susta ihan ulkonäköä myöten, ei mies kiinnostu pelkästään jonki epäoleellisen takia kuten jostain sellaisesta, että nainen osaa tuunata/korjata autoa ;) vaikka saattaakin pitää sitä etuna.


      • kauneus on katsojan
        kauneus on katsojan kirjoitti:

        Sähän olet kaunis ihan selvästi, vaikka pienoinen ylipaino peittääkin hieman piirteitäsi. Ei miehet aina naiselle ole toitottamassa tämän kauneutta, vaikka sitä kuinka kauniina pitäiskin. Se, että sulla on ollut miehiä ja ne on susta tykänny kertoo kyllä, että ne on tykänny susta ihan ulkonäköä myöten, ei mies kiinnostu pelkästään jonki epäoleellisen takia kuten jostain sellaisesta, että nainen osaa tuunata/korjata autoa ;) vaikka saattaakin pitää sitä etuna.

        Tää viesti oli siis nimimerkille hotrodgirl_84


    • JVVS<

      Hei!

      Olen ikäisesi nainen. Tavallisen näköinen kai. Kauniiksikin kehuttu mutta vasta silloin, kun olen suunnilleen 2 tuntia viettänyt peilin edessä meikaten:D Tulin ensin NIIN surulliseksi kirjoituksestasi:( Mietin, että varmasti olisit hyvä tyttöystävä ja kumppani monellekin miehelle jne.
      Valitettavasti empatiani alkoi haihtumaan siinä kohtaa kun tajusin, että itsesi ankaran ulkonäkökritisoinnin lisäksi kritisoit muita samalla tavalla. Jos sulla on paha mieli, oot surullinen kokemasi perusteella, miksi et ole oppinut siitä mitään? Ei se tietenkään ole sun velvollisuus olla kritisoimatta muiden ulkonäköä mutta luulisi, että sinusta olisi kuoriutunut vähän avarakatseisempi. Että sellasta:/

    • mies, 30+

      Itsellä ei nyt sentään ole ihan vastaavia ongelmia kuin ap:lla, mutta olen "kärsinyt" teini-ikäisestä asti ulkonäkökomplekseista. Todennäköisesti ap on myös ylikriittinen itseään kohtaan, mutta missä määrin? Sitä en osaa sanoa.

      Olen vuosien varrella monella tavalla pyrkinyt parantamaan ns. tasoani, mutta se ei ole oikeastaan lainkaan auttanut pääsemään eroon ulkonäkomplekseistani. Minusta on kyllä tullut paljon itsevarmempi, mikä on myös ollut ehdoton edellytys työelämässä menestymiseen. Tähän muutokseen olen todella tyytyväinen, koska nuorena häpesin lähes kaikkia sosiaalisia tilanteita.

      Realistina pidän epätodennäköisenä, että pääsisin joskus eroon komplekseistani. Olen jo hieman yli 30v ja naisten suhteen kokematon. En pysty luomaan normaaleja kontakteja naisiin, koska en ole koskaan oppinut pitämään itsestäni. Suureksi onnekseni olen aina tullut hyvin toimeen yksinäni ja vietänkin valtaosan vapaa-ajastani yksin.

    • carambola87a

      Saisiko sun kasvoista kuvaa tänne? Voi olla että tuo kauneuskirurgia mistä kerroit on tuhonnut loputkin ullkonäöstäsi.

    • LOLOL

      LOLOL

    • vastasinprovolle

      Jos ihan oikeasti olet ruma kaikkien noiden meikkien ja hiusten kanssa, etkä varmasti ole mielenvikainen, niin säästä rahaa. Sitten: mene tyylikonsultille tai jollekin kauneusneuvojalle, pohtikaa ongelmakohdat, sitten värianalyysiin ja vaatekauppaan ammattilaisen kanssa, katsokaa värianalyysissa myös meikkien, korujen ja hiusten kaunistavat värit ja sitten kosmetologille ja kampaajalle. Liikunta ja ravitsemus kuntoon. Voit pyytää neuvoja jopa kauniisiin eleisiin ja kävelyyn. Tottele ammattilaisten ohjeita, äläkä mene ominpäin sotkemaan naamaasi pakkelia, jolle olet tullut sokeaksi vuosien mittaan äläkä ota mitä sattuu täyteaineita tai leikkauksia, mitä itse luulet tarvitsevasi. Tärkein kaikista, HYMYILE vaikka hampaat irvessä, tämä ei ole klisee. Jos kaikki tämä ei auta, mene toisenlaiseen hoitoon, eli mielenterveyspuolelle.

    • läskimaha

      Tuskin oot niin ruma kun oot saanut seksiäkin. Minä en ole joten olen varmasti ruma.

    • ei-niin-prinssi

      Ehkäpä ap ongelmasi onkin tuo itseinho... Miten kukaan muukaan voisi sinua rakastaa, jos et itsekään sitä tee? Mulle miehenä on tärkeää, että naisella on omanarvontuntoa ja on sinut itsensä kanssa. Jatkuva tyytymättömyys omaan itseensä on ainakin mulle todellinen turn off. Olettaen siis, ettei ap oo provo...

    • tosi kuin vesi

      mä näin tänään todella isonenäisen naisen, ja oikein hämmästyin, kuinka kaunis niin ison nenän omaava nuori nainen voi olla. sen nenä oikeesti peitti melkein puolet kasvoista.
      aidosti, olin melkein kateellinen kyseisen naisen kauneudelle. olen siis itsekin nainen...
      kauneus ei loppujen lopuksi ole fyysinen asia, vaan henkinen. kun kantaa itsensä ylpeästi, kasvot ja koko keho saavat aivan erilaisen hohdon.

    • Lissukkabeibe

      Suurin osa naisista ja tytöistä on liian arkoja ja laiskoja tekemään itse aloitetta. Valitettavasti monet miehet ovat liian nuoleskelevia vellihousuja, jotka häpeävät kertoa kiinnostuksestaan heitä kiehtovalle naiselle/naisille.. Nämä kyseiset vellihousut häpeävät tekevänsä virheitä naisten kanssa eikä heitä ole koskaan opastettu miten toimia vastakkaisen sukupuolen kanssa...

      Naiset lähes poikkeuksetta eivät halua laittaa itseään tilanteeseen, jossa he saattaisivat tulla torjutuksi..

      Naisen panostus normaalisti on siis "Yritän saada miehen tajuamaan, että haluan hänen tekevän aloitteen" mutta kaikki torjutuksi tulemisen pelko ja riski jätetään miehen tehtäväksi. Kaikki vastuu jätetään siis miehelle..

      (lähde http://pleieri.blogspot.com/2013/04/ole-pateva.html) Kato myös tuolta "Ulkonäkö" teksti.. Siitä näet miten suuri ero kauneuskirurgialla voi olla!

      Mielestäni voit käyttää Pleieri blogin vinkkejä vaikka ne onkin pääosin kirjoitettu miehille.

      Optimoi ulkonäkösi.. Jos olet syntynyt rumana et voi sille mitään. Panosta tyyliisi, pidä hiuksesi pitkänä (EI poikatukkaa!!) ja tee kropastasi niin hyvä kuin pystyt.

      Terveellinen ruokavalio, kuntosali.. Hyvä, että persettäsi on muun muassa kehuttu.

      Kun olet tehnyt ulkonäöstäsi niin viehättävän kuin mahdollista ole mahdollisimman paljon paikoissa, jossa miehet voivat tehdä aloitteita.

      Vaikka miehet yleisesti ottaen tekevät aloitteita voit hyvin noudattaa "Miten iskeä baarista" Välinpitämätön iloinen nainen tyyliä. Aloita keskustelemaan normaalisti sinua kiinnostaville miehille ilman kehuja. Jos miehet näyttävät vihreää valoa anna puhelinnumerosi heille.

    • hmm..

      et voi olla todellakaan niin ruma kun väität. itselläni on naama täynnä finnejä ja en oo sitä seksikkäintä sorttia.

    • wush.b

      Kuulostaa heikolta itsetunnolta. Opettele hyväksymään itsesi, olemaan oma itsesi, elämä alkaa tuntumaan paremmalta.

      Omasta ulkonäöstään ei kannata stressata ylimäärin. Ota rennommin elämä. Jos joku ei pidä, niin mitä väliä? Seksi tai vastakkainen sukupuoli ei ole maailman tärkein asia.

      Tekstistäsi ei saa täyttä varmuutta, mutta ettet vain olisi luonteeltasi sellainen, että pyrit miellyttämään liikaa muita, hakemaan hyväksyntää?

      Ainakin vaikuttaisi olevan kykyjä epärealismi-loogiseen negatiivi-ylianalysointiin. Tavallista heikolla itsetunnolla. Ota rennommin.

      Koeta joskus antaa kaiken vain olla. Älä meikkaa, älä laittaudu, älä yliyritä - ole huolettomasti vain oma itsesi.

    • mbgitw

      Kyllä se vaan helpottaa kummasti elämää kun voi etukäteen tietää että saa halutessaan positiivisen reaktion vastakkaiselta sukupuolelta. Kaikki sellainen rumuus nuoressa naisessa joka tuon estää olisi laskettava vammaksi, sen verran se vaikuttaa psyykeeseen. Nuorilla miehillä on yleisempää saada negatiivisia reaktioita eli se ei ole omassa viiteryhmässä niin iso häpeä.

    • 13 vuotias

      en lukenu kaikkia kommentteja mutta mulle sattu vaan silmää toi "ei kukaan voi rakastaa mua kun mulla on niin rumat kasvot" Hei herää! kukaan ei rakastu kasvoihin!:D tai voi niihin rakastua mutta todellinen rakkaus ei kohdistu kenenkään naamaan! se miltä näytät ei kerro ku yhen osan susta! rakkaus on kokonaisuus ihmistä! ulkonäkö on yks osa sua mutta se ei ratkase kaikkea! sun pitää nyt keretä ittes, olla oma ittes vaikka vihaisit sun naamaas ykskää jätkä joka sua oikeesti rakastaa ei rakastu ulkonäköön! jos oot vaan rohkee meet hakee jostain itelles apuu! ei oo tervettä ajatella että tappais ittesä ulkonäön takia! oon 13 vuotias tyttö ja mulla itelläni on yks syndrooma jonka vuoksi mun naama on todella erilainen ku muilla mutta en koskaan oo sanonu itteäni rumaksi vaikka moni muu on! sitä pitää vaa oppii elää ittesä kanssa ja nauttia siitä mitä sulla on! tuut ihan varmasti löytää vielä sen unelma miehen! ja muistathan voit saada lapsen ilman miestäkin jos se oikea odottaa sua vielä jossain!

    • Tiiavaan...

      hei, ihmisen ulkomuoto ei ratkaise mitään, vaan käytös. Olen siis ite nainen. Tiiän monia sinänsä kauniita naisia, mutta jos heidän käytös on tökeröä, niin se saa heidät näyttämään minusta ainakin rumilta. Tykkään sen sijaan mukavista ihmisistä, olivatpa he minkänäköisiä tahansa. Ite olen mielestäni enemmän ruma kuin kaunis, monen mielestä ehkä tavallinen, en osaa hienosti meikata tai laittaa hiuksia, mutta oonn huomannut että hymy saa jopa mutkin näyttämään kauniimmalta, ja siitä tulee itellekkin hyvä fiilis. Hymyn saa, kun tekkee jotain itseään kiinnostavaa ja mukavaa :)

    • 20+14

      Sama se on miehilläkin mutta vastaavasti ruma mies on täysin kokematon eikä ole mitään 3 kumppania tai 8 kertaa harrastettu seksiä kuten aloittajalla...

    • Different kind

      Vieläkö oot elossa? Vaikutat kiinnostavalta ihmiseltä, ja tarkkanäköinen synkkyytesi vetoaa.

    • 14+19

      Kuinka jotkut kehtaavatkin kirjoitella aloittajalle niin rumia viestejä, ettekö te näe, että hänellä on jo tarpeeksi huono itsetunto!!!Aloittajalle paljon tsemppiä, olet varmasti kaunis nainen, vaikka itse ajatteletihan muuta!

    • olet riittävänkaunis

      Jos kokee itsensä niin rumaksi kuin aloittaja sanoo, on syytä hakeutua keskusteluterapiaan. Huono itsetunto huokuu ihmisestä ja siksi seuraa löytyy vähän. Itseluottamus pitää saada kohdilleen ja terve itserakkaus. Kyllä sopiva kumppani löytyy, kun persoona vahvistuu. Tasapainoisia ihmisiä lähestytään herkimmin. Sanotaan ettei kukaan toinen voi rakastaa, jos ei ensin itseään rakasta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1977
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1516
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1428
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1427
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1385
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1357
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1230
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe