AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / kuinka nopeasti vouti ottaa yhteyttä?

kuinka nopeasti vouti ottaa yhteyttä?

4 Vastausta 159 Lukukertaa
En nyt löytänyt viestiketjuista nopeasti selvitystä asiaani.

Eli: kun ei pysty velkoja maksamaan ja ne menevät ulosottoon, kuinka nopeasti sieltä otetaan yhteyttä? Viikossa vai kuukaudessa?

Ilmeisesti olisi paras itse ottaa heti yhteyttä...
No ei tullut sitten mieleen ottaa yhteyttä velkojaan ja sopia aikataulusta, niin ei olisi välttämättä mennyt ulosottoon lainkaan. Velanmaksuasioissa voi ottaaa tosiaan yhteyttä velkojaan ja ulosottoasioissa ulosottomieheen eikä mihinkään keskustelupalstaan..
En ole aloittaja, mutta omassa tilanteessani velkojaan yhteyden ottaminen ei auttanut mitään, koska sitoutumalla mihin tahansa vapaaehtoiseen järjestelyyn olisi tarkoittanut sitä, että joudun maksamaan enemmän kuin ulosotto voi periä alle suojaosuuden jäävistä tuloistani.

Ihmisellä on oikeus pitää itsellään joka sentti joka jää Suojaosuuden alle.
Tässä asiassa olet aivan oikeassa. Näin tuli itsekkin toimittua aikoinaan niiden pikavippien kanssa. Pikavipithän pyrkivät hyväksikäyttö suhteeseen pelottelemalla ulosoton kauheudella. Moni on valitettavasti niitä maksaessaan nähnyt nälkää Suonessa.

Sitä paitsi monilla pikavippejä perivillä toimistoilla velan maksun taksat ovat korkeammat kuin ulosoton vastaavat. Härskein ehdotus minulle oli joku tällänen: maksusuunnitelma 100 euroa. lainan lyhennysmaksu: 40 euroa erä, vuosikorko 28%.
Ja velkajärjestelyn kautta vielä 930 euroa vuodessa sen päälle.
 /   /  /  / kuinka nopeasti vouti ottaa yhteyttä?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta