Hulkkion Majakka??

Huhuako vaan

Villin huhun kuulin, että Kaipolaaa avautui tänään Hulkkion Majakka entisen Seilorin tiloihin. Pitääkö juoru paikkansa, kun ei missään ole minkäänlaista ilmoitusta ollut paikan avautumisesta. Kuinka sinne kukaan osaa mennä, kun kuukausia ollut kiinni, jos ei mitenkään mainosteta. Olisi kiva tietää, pitääkö paikkansa ennen kuin lähtee pitemmästä matkasta liikkeelle.

50

3837

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ja perävaunu

      Et sitten puhelimella osaa kysyä vaikka noin kiinnostaa?

    • Tietoo1

      Ei ole huhu.Avoinna Pe-La 20-02 Su 9-14

    • Faktaa ei fiktioo

      Hiton huhua niikuin jämsässä yleensä..... nyt on kyse faktasta tollo !... kaskun et vielä nimeä muuttanut vilkuksi :-D

    • Kaipolan juoppo

      On sinne Hulkkionlahdelle ulko-oven yläpuolelle ilmaantunut uusi valomainos, missä lukee MAJAKKA ja ovenpielessä on tulostettu A4-kokoinen lappu, missä on nuo edelläkin mainitut aukioloajat. Saas nähdä, kumpi onnistuu vetämään paikalliset juomarit puoleensa, tämä uusi Majakka, vaiko Kaipolan FANTASIA? Eipä ole edes satamaan menevän tien risteyksessä opastuskylttiä kyseiseen paikkaan. Entisen Seilorin opastekin on ollut maata vasten kaadettuna kohta vuoden päivät. Tuo uusi MAJAKKA nimi näkyy kyllä hyvin venelaiturille, mutta maantieltä päin sitä ei huomaa, ennen kuin on ajanut ihan oven eteen.

    • kaikki uus on +

      Nyt uudet tuulet puhaltamaan kyseiseen mestaan. Pientä pintaremonttia, esiintyjiä, tapahtumia, kaikkea uutta ja kivaa. Ja mainostusta!

      Asiakkaille avoin mieli ja kokeilemaan. Olishan se kiva jos ranta saatais heräteltyä, ei täällä liikaa kuppiloita ole.

      Fantasia pysyköön sekin, oikein hyvä paikka.

    • Kummassakin käyvä

      Hieno asia, että Hulkkio on viimeinkin avautunut pitkän odotuksen jälkeen. Harmi vaan, että kesä meni jo ja veneilijät jäivät palveluja saamatta. Pitää kuitenkin toivoa, että paikka saadaan toimimaan ja ihmiset löytävät sen jälleen. Paikalta toivoisi, että sieltä saisi myös jatkossa oikeaa ruokaa, kun ei Kaipolassa sellaista ruokapaikkaa ole. Ei ihmiset elä pelkällä pitsalla, mitä Fantasiasta päiväsaikaan saa. Kiva olisi iltaa istuessakin jotain syödä, niin maistuisi sitten ne juomisetkin paremmin. Aikaisemmin paikassa oli kiva käydä ja entinen pitäjä oli loistava tyyppi, samaa tietenkin odottaa jatkajaltakin. Asiakasystävällisyys painaa tänä päivänä paikan valitsemisessa tosi paljon ja ei kukaan asiakas jaksa pitemmän päälle yrmeän näköistä asiakaspalvelijaa katsella. Toivottavasti paikassa on jatkossa ihan live esiintyjiäkin, eikä jäisi vaan pelkäksi karaokepaikaksi, toki sitäkin tarvitaan ja se vetää porukkaa, mutta liika on liikaa kuitenkin. Mielenkiintoista jatkossa seurata, että kuinka tosiaankin kaksi vastaavanlaista paikkaa Kaipolassa tulee menestymään, mutta terve kilpailu on kuitenkin ihan tervetullutta. Toivon kummallekin paikalle menestyksellisiä päiviä toimintansa pyörittämiseen.

    • Kyllitäti79v

      Että ihan ruokaa ja live esiintyjiä. Kas kun ei yökerhoa.

    • lutiver

      Eihän vaan Enkeleitten paikkaa tule?

    • Loistojuttua

      Toivottavasti Majakka loistaa kaikille.

    • Jepjepulistq

      Jee.

    • Absintti Antti

      Tulipa juuri äsken heitettyä rundi Hulkkion Majakan pihassa. Oli siellä Mersun tilataksi ja toistakymmentä henkilöautoa seinustalla parkissa, mitä siellä ei normaalisti ole. Sisällä en käynyt, mutta kait tuommoisesta automäärästä muutama kymmenen asiakasta kertyy? Lykkyä pyttyyn uudelle yrittäjälle!

    • Tenu Teppo

      Äsken oli enää kolme autoa samalla seinustalla. Äkkiäpäs väki väheni eilisen päivän "ryysiksen" jälkeen?

    • sillinhaju-Sally

      Tulen taas tänä iltana Hulkkion Majakkaan, jos teistä juopoista lerppakaluista yksikin pystyy antamaan minulle Jormaa 2:een.

    • Kaipolan Oskari

      Olisikohan Hulkkion Majakkaan mahdollista saada tulevaksi kesäksi samanlainen kunnon räväkkä meininki päälle, mitä siellä oli vanhan kunnon 1980-luvun lopulla ja 1990-luvulla? Siis silloin, kun olkatoppaukset olivat muotia ja televisiosta katseltiin Miami Vicea. Jokea pitkin kulki (se ainoa oikea) sympaattisen näköinen Tuulikki I, johon verrattuna nykyiset Tuulikki II ja III ovat järkyttävän näköisiä. Etenkin Tuulikki II on näkönsä puolesta ihan hirveä!

      Rakennuksessa oli toiminnassa ihan oikea elintarvikekauppa, ravintolan nimi oli Hulkkion Helmi ja polttoainemyyntikin löytyi rannasta. Viereisellä hiekkakentällä oli muutama autonromu (osa katsastamattomia, kuten tyyliin kuului), joita Päijänteeltä sankoin joukoin lipuvat veneturistit saivat vuokrata lähtiessään tutustumaan maita myöten mahtipitäjä Jämsän nähtävyyksiin.

      Ne veneilevät turistit, joita ei Jämsän nähtävyydet kumipyöräkyydillä kiinnostanut, saattoivat kuitenkin täyttää kauppakassinsa Hulkkion sataman elintarvikekaupasta. Eipähän tarvinnut ajella jokea pitkin Jämsän keskustaan asti kaupoille. Olipa Hulkkion Helmessä elävää musiikkia ja taisipa olla strippareitakin.

      Nykyään taitavat Hulkkion sataman uskollisimpia ympärivuotisia käyttäjiä olla Hulkkion kunnallisen jätepisteen Molokkeihin roskapussejaan kantavat ympäristön asukkaat. Samaten myös ne Kaipolan asukkaat, jotka eivät kehtaa esiintymisjännitystä pelätessään suurimpia rakennusjätteidensä röykkiöitä ruveta tunkemaan Kaipolan keskustassa olevien Molokkien luukuista sisään. Ei aika mennyt koskaan enää palaa...

    • Onko Hanski myynyt firman kukas nyt on pomo

    • ploodypepper

      Sama omistaja, toiminta jonkun muun nimissä, olikohan joku sukulainen Tampereelta. Näin luki Jämsän Seudussa.

    • Moolokki1

      Hiljaista tuntuu Hulkkion Majakalla olevan. Käyköhän siellä nykyäänkään oikeasti juuri kukaan?

    • kurvailija

      Muutama auto jälkien perusteella tänä iltana käyny kurvaamassa Hulkkion Majakan pihassa. Yksi auto seisoi seinustalla... liekö sekin omistajan auto? Vähiin käy asiakkaat, ennen kuin kokonaan loppuu...

      • asiakas iita

        Ei kurvailija uskaltanut sisälle kurkistaa, miksihän? Oletko ajatellut, että yleensä kapakkaan ei autolla mennäkään vaan jollain muulla keinoin. Paha sinun on sanoa montako ihmistä sisällä oli, jos et tosiaankaan uskaltanut ovea aukaista. Ties vaikka olisivat tulleet jäätietä pitkin sinne. Ole seuraavalla kerralla rohkeampi ja kurkista sisään, vai oletko saanut porttikiellon?


      • pitkä puhallus
        asiakas iita kirjoitti:

        Ei kurvailija uskaltanut sisälle kurkistaa, miksihän? Oletko ajatellut, että yleensä kapakkaan ei autolla mennäkään vaan jollain muulla keinoin. Paha sinun on sanoa montako ihmistä sisällä oli, jos et tosiaankaan uskaltanut ovea aukaista. Ties vaikka olisivat tulleet jäätietä pitkin sinne. Ole seuraavalla kerralla rohkeampi ja kurkista sisään, vai oletko saanut porttikiellon?

        Poliisit säästää kuluja kun tietävät, että tyhjästä kuppilasta ei lähde kukaan ajamaan kännissä kotiin. Ei tarvitse pitää puhallusratsioita.


    • zx?

      ????

      • Riistetty juoppo

        Ainoa, joka tekee Kaipolassa tiliä juomien myynnillä on SIWA.


    • kurjat kuppilat

      kuka pöljä sinne kuppilaan ny menis?

    • romilleralli

      ties vaikka olisivat tulleet jäätietä pitkin sinne?sillä keinoinko tuonne kapakkaan sit mennään?:DD

    • Ballantines1

      Saako kaikki ilmaisen kierroksen whiskyä kuppilan piikkiin, jotka tulevat jäätietä pitkin Hulkkion Majakkaan Vappuna?

      • viskisieppo2

        No ilman muuta saavat, se jos mikä on kunnon suoritus


      • asiakasaatu

        talo tarjoaa kaikille jäätietä pitkin tuleville JORMAA 2:seen ja majakan kanta alkoholistit panee suolijunan pystyyn!näin on ilo ylimmillään ja tunnelma katossa! glada vappen!


    • promilleralli

      Juu, kyllä Vappuna vielä autolla mennään Hulkkionlahden jäätielle ja Olkkolanlahden jääradalle autojen kanssa. Jos ei autoa rannasta muuten saada jäälle, niin sitten pontoonilla auto rannasta jäätikölle. Viinaa naamaan ja kunnon romilleralli päälle. Toivottavasti poliisit ei tule pitämään puhallusratsiaa sinne jäätikölle.

    • jeah

      joko sieltä kohta taas luvat lähtee?

    • saku-olut

      Käylö siellä yleensä asiakkaita ollenkaan?

      • Paikalla ollut

        Kyllä siellä käy!! Nytkin lauantaina 24.2.2013 oli tupa täynnä porukkaa ihan valomerkkiin saakka ja hyvä meininki koko illan. Tulkaa joskus katsomaan, niin ei tarvitse täällä pohtia asiaa vai eikö kantti kestä?


      • pthyi
        Paikalla ollut kirjoitti:

        Kyllä siellä käy!! Nytkin lauantaina 24.2.2013 oli tupa täynnä porukkaa ihan valomerkkiin saakka ja hyvä meininki koko illan. Tulkaa joskus katsomaan, niin ei tarvitse täällä pohtia asiaa vai eikö kantti kestä?

        ketä kiinnostaa käykö siellä räkälässä porukkaa vai ei.


      • musta enkeli
        Paikalla ollut kirjoitti:

        Kyllä siellä käy!! Nytkin lauantaina 24.2.2013 oli tupa täynnä porukkaa ihan valomerkkiin saakka ja hyvä meininki koko illan. Tulkaa joskus katsomaan, niin ei tarvitse täällä pohtia asiaa vai eikö kantti kestä?

        Paskat siellä ketään käy... pelkkää kauppiaan propagandaa tuo edellinen... yrittää tuolla tavoin saada roskapussien heittelijät poikkeamaan räkälässään...


    • ryynäs topi

      hyvä paikka mutta viärällä omistajalla,perskele ku sen naama pilaa tunnelmata!

    • Neitsyt

      Onko olemassa laki pykälää joka kieltää ravintolan henkilö kunnan juoruamasta asiakkaistaan julkisesti.

      • Kohteeksi joutunut

        Varmasti on olemassa sellainenkin laki, mutta ei tunnu jämsäläisten kapakoiden väki sitä lakia noudattavan. Ainakin keskustassa pitkään olleen kapakan väki ei sitä noudata vai kuuluuko heidän työnkuvaansa kertoa toisille asiakkaille, että ketä illan aikaan on kapakassa käynyt ja missä kunnossa. Mielestäni, ei oikeutta ole vaikka se kenestä kerrottaisiin ja se kenelle kerrotaan olisivat tuttavia keskenään. Omalla kohdallani on käynyt niin, että olemisestani siellä on kerrottu omalle lapselleni, joka on tullut paikalle poistuttuani. Tuskin sekään kuuluu henkilökunnan tehtäviin, kyllä se lapseni tietää sen olemiseni siellä muutenkin. Samoin tuntuu henkilökunnan toimesta leviävän jutut asiakkaiden kihlauksista, eroista, lapsen saamisista ym ym. Onhan se toki tapana, että jos ei itse tiedetä niin mennään kysymään paikallisesta, kyllä siellä tiedetään. Valitettavasti vaan siellä ei aina ole sitä oikeaa tietoa ja henkilökunta antaa siivet väärille huhuille.


    • Neitsyt

      äsken kirjoittamani juttu ei koske hulkkion majakkaa.

      • örgh

        siellähän sitä vasta juorrutaankiii


    • Skikke

      Bupiruusujen ja hepparoitten ykkös paikka! Onneks olkoon sielä käviöille ei oo mun paikka. Hyi saaatana!

      • ääliö_ja_sen_kaveri

        Skikke, mikäli vain ennätät alemman sosioekonomisen luokan aktiviteeteistasi niin voisitko ystävällisesti kertoa kumpaan aprioriseen kategoriaasi kuuluvat esimerkiksi asiakkaat, joilla on kaksi akateemista loppututkintoa?


    • hm12345

      tässä ketjussa tuntuu jollain olevan jotain hampaankolossa ko. Majakkaa vastaan. Huomaa kirjoitustyylistä, että samainen henkilö herjaa. Mikä on tarkoituksesi?
      Veneilijän silmin: Majakka on kiva piristys päijänteen kesäiltoihin. :)

    • Simis5

      Tänään on hulukkiossa pilleet!! Tulukee kaekki mukkaan paitti rahattomat kuspeät ja heitin rahattomat kuspeä kaverit.

      • nimimerkitönkö

        jaa että oikein Jämsäläisittäin,kierretään kaukaa Jämsän komiit!


    • rekkaromilleralli

      Laittakaas viinaa reilusti pöytään valmiiksi siellä Hulkkion Majakalla. Lähdetään tuossa illalla klo 21 aikaan tuomaan Pihlajakoskelta 10-pyörä läskiposki Scanialla 10-tonnin sepelikuormaa jäätietä pitkin sinne Hulkkion satamaan. Kirvessalmen kohdalla nostetaan Hiabilla vielä rannalta muutama 500-kiloinen kivi kuorman päälle. Saatte laittaa ne kivet ihan koristekiviksi siihen Majakan pihapiiriin. Sepelithän levitetään siihen Hulkkion sataman kentälle asvaltin pohjaksi.

      Paluukuormassa viedään samaa jäätietä myöten semmonen 15 tonnia sitä Hulkkion satamassa olevaa isoa kivilouhosta takasin Pihlajakoskelle. Rahti se on joka kannattaa.

    • romillerahtari

      Hyvin on menny työ/ryyppymatka tähän asti. Kirvessalmessa ollaan jo nostelemassa lisää isoja kivenmurikoita kuorman päälle. Kohta ryypätään Hulkkiossa... ja rankasti...

      https://www.youtube.com/watch?v=qVFtq5oo_TA

    • juopot sepelikuskit

      Sori vaan jämpsäläiset, ettei launtai-iltana päästy työn lomassa Hulkkion Majakalle ryyppäämään. Juur kun oltiin saatu Kirvessalmen kohdalla lastattua se yli 20 tonnin sepeli- ja kivikuorma täyteen, niin se Olkkolan jätkien huonosti tekemä jäätie petti Heilanlahden kohdalla Läskiposki-Scanian alta.

      Kräts-Molskis-Plumpsis... sinne meni Läskiposki-Scania kuormineen Tiirinselän pohjaan. Juur kerittiin kaverin kanssa hypätä kyydistä pois, ennen kun auto painu pohjaan. Kotona katsottiin kartasta, että Tiirinselällä on siinä Heilanlahden edeustalla 32 metriä vettä. Onnex oli kumpikin jo ryypätty kaverin kanssa pullot Kossua pohjalle, niin ei vilustuttu, kun käveltiin takasi kotio tänne Ruolahteen.

      • Pikku-Bostoni

        Hienoa yritteliäisyyttä. Lujalla työnteolla tämä maa ja etenkin Jämsä saadaan jälleen uuteen nousuun. Tästä on hyvänä esimerkkinä juurikin tämä menestyvä Ruolahden Sepelirahtaus, Hulkkion Hujakka ja Hanskin Kahvekuppila Kaipola-Cityn keskustassa, sekä kaikkien veronmaksajien Äiti Olkkolan Telakka. Kaikille yrittäjille tulee rahaa sisään ovista ja ikkunoista... ei voi mitään. Hienoa, että Jämsän kaupungille on löytynyt lisää näitä hyviä uusia ja tehokkaita veronmaksajia.


    • Vihree Nortti

      Lujalla työnteolla, taitavilla huij... eiku liikemiesosaamisella, sutkilla suhteilla Viroon ja kovalla sekä innokkaalla veronmaksuhalukkuudella Jämsä saadaan taas uuteen nousuun. Hienoa, kun on tullut seutukunnalle näitä uusia ja tehokkaita työllistäjiä , kuten Ruolahden Sepelinrahtaajat, Hulkkion Hujakka, ja Hanskin Pahvila Kaipola-Cityn keskustaan.

      Kaiken huippuna verotuloja kaupungin kassaan on vielä tuomassa Olkkolan Telakka ja Proomuentistämö. Jokaiseen puulaakiin tulee rahaa sisään ovista ja ikkunoista... ei voi mitään. Kun tuottava bisnes on avattu oikeaan aikaan ja oikeaan paikkaan, niin rahan tuloa ei voi estää.

    • olenkonä veleho

      Minkä kokoinen se biljardipöytä on siellä majakassa?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2102
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1654
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1491
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      25
      1468
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1425
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1397
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1331
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe