Orkia/siljalaina/ottoraha

vippivilperi

Lainat myöhässä yli 2kk. Päivittäin tulee viestejä jos haluan siirtää eräpäivää 15e/ 7 päivää.

Kestääkö näide touhu päivänvaloa?

70

4612

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • asiakaspalvelu.fi

      Kestääkö SUN touhu päivänvaloa ?

    • 12+11

      maksa laskut pois, tyhmä...

      • KISKURIT

        Ja sen jälkeen pysy erossa kyseisistä firmoista.


    • 2+10

      Ei kestä.. Pitkittävät käräjille laittoa kerätäkseen ensiksi kunnon kulut, eli rikkovat lakia. Eli riitauta niiden laskut kun ne sinne käräjille menee.

    • requisita

      Onkos kukaan päässy requisitan asiakaspalveluun puhelimella??
      Meinaan olen soittanut jo kahtenä päivä yht. tunnin, eikä siellä muuta kuulu kun joku nauha taustalla..

      • Orvon huokaus

        Jos siellä on orgiat menossa, niin ei sitten millään pääse.


      • ;))

        Sinne asiakaspalveluun soittaminen maksaa 1,50 min myös jonottaminen maksaa...


      • Pistäävihaksi

        Yrityksellemme tuli perinnästä 16135 viesti että maksa (vippi) pois joku 150 eur ja rapiat vaikka ei olla vipattu mistään mitään. Fiksua touhua lähetellä tollaisia, kun vastaat viestiin tai soitat niin maksat ei mistään. Asiakaspalvelunumero tulisi olla ilmainen tälläisessa tapauksessa.


    • 1301630

      Tosi hyvä mesta! hain vippiii - meni 10 minuttii !

      • Mette-Maarit-Lunkka

        Ja maksat sitä vieläkin ☺


      • Putsattu

        Joo kyllä näillä lainaajilla kuten silja orkia glee ym huiputusfirmat osaa rahaa kerätä, on servipro takausta ja sopimus sakkoa ym teleone,tulee lainoille hintaa,ja tuskin kestää PÄIVÄNVALOO nämä puljut! ÄLKÄÄ HYVÄT IHMISET LAINATKO NÄISTÄ PAIKOISTA


    • Perkeleeee

      Niin kusettajia koko porukka!! Tulee uudet perintäkulut, vaikkei 14 päivää kerkee kuluu edellisestä.. No, ootetaan käräjiä ja noita kulunpoistoja sitten joo!!

    • 1230323

      he heh maksa laskut pois tyhmä

    • Perkeleee

      En todellakaan maksa ainakaan heille :)

    • Käräjöinti + + +

      No sinut olis tuon mukaan jo pitänyt haastaa käräjille.

    • pahkura1

      Itse tein heidän kanssaan maksusuunnitelman ja nyt koko ajan tulee sähköpostiin laskuja kyseisen maksusuunnitelman ekasta erästä... Kotiinkin on jo ehtinyt tulla kaksi laskua samasta erästä. Huoh, yksikin riittäisi.

    • reguisita!!

      tehkää laina ja markkinointi kielto niin loppuu se lyhyeen. Itselläni palo hermo kyseisen puljun kanssa, laskut maksettu ja vielä yrittävät periä lisää. Laitoin sähköpostia että haluan lainakiellon sekä markkinointikiellon, niin nyt ei ole kuulunut yli viikkoon mitään, ei tekstiviestiä eikä sähköpostia,,, paitsi kappas ! tänään tupsahti lasku että olisi maksettava vielä 16,34e vaikka laskut on maksettu pois jo 21pv...

    • jep4

      laiton paikka koko pulju tulee mieleen ecredit näistä puljuista ja olen aika varma et samat tyypit kyseessä amalla lailla laitomasti perii ja laittaa kuluja mulle tullut spostiin mut ei ikään laskua kotiin ja perintä pitää aina tehdä kirjeitse muuten se n laiton

      • KULUT JA PIILOT

        Jep.korkeat kulut.


    • kaikki pois

      ottakaa lisää vippejä ja isoja lainoja ja lähtekää etelän lämpöön pitään hauskaa, sit kun raha loppuu niin takas vaan ja sossu maksaa, toimeentulo sama kun töissä ollessakin eikä tartte enää aamulla töihin lähtee, koska sillon vaan ei tartte enää tätä työelämääkään kattella, eikä muutakaan kakkaa, oikeestaan vaan hyviä vaihtoehtoja tarjolla, mut älkää turhaan velkaantuko tehkää se oikeen ja maxit luottovirmoista pois eikä mitään muutamii tonneja ei sillä mitään tee

    • jep78

      heh heh onko jollekin tullut tuolta kotiakki asti perintä kirjettä mulle spostiin ja maksamatta perintä kulut tulee puhelimeeseen ja spostiin utta eikait mun tartte niitä maksaa kun ei ole pöljät laittanut aioinaan kirjeitse kotia niitä perintä maksuja minun tietääkseni on vieläkin laiton perintä jos se vain spostilla tai tekstiviestillä tehdään...

    • 4+4

      hah hah ei oikeen toimi puljut lailisesti olen meinaan maksanut gleen laskun enen kuin siittä on ees lähetetty mulle perintä kirjettä soitin sinne niin sanoivat et 4päivä kirjautunut suoritus heille silti ovat 6päivä kuulemma laitanut laskun tuleen siittä huolimatta ja perintä kulut siihen eikä ole vieläkään mulla laskua kotona ja otto rahan muistutus laskun olivat laitanut tuleen kirjattu appu 21.1 ja tuli vasta tänään soitin siittäkin koska erä päiväksi oli laitettu 7.2 joka on jo ollut ja eilen olivat laitanut kuulemma perintään meneen ja postittanut kuulemma 6.2 mitä vittua aika laitonta ja sanoinkin niille et se on sitte laiton laskut mun tietääkeni pitää kirjata silloin kuin net postiin laittaa ja sanoin niille gleestä et se menee sit poliisisille asia jos eivät lopeta perintää ja jos otto rahastakaan tulee perintä kuluja kun sen huomenna maksan niin sekin menee poliisille...aikoivat ottaa esimieheen yhteyttä a soittaa takas mitä tehdä kun ensin uhkailivat jonku aikaa puhelimessa eli TÄYSIN LAITONTA TOUHUA

      • 5+5

        Susta saa ihan sekopäisen vaikutelman, kun kirjoitat kaiken yhteen pötköön ilman mitään välimerkkejä.


      • BondJamesBond

        Sinä 132130 ja 5 5 sama janteri kommentoi joka asiassa väärin ☺
        Pysytään asiassa ja laitonta tuo lainaaminen ei ole.
        Papereita on käännelty niin etteivät joudu vastuuseen vasta kun
        Media kyykkää ne tekijät maahan.


    • surkimusolen3321

      Requisita yrittänyt periä minulta jo yli 5kk ajan lainaa. Ei taida hyvä perintätapa täyttyä heillä. 50e laina on saatu muuttumaan yli 200e summaksi jo. Ei mulla ollut edes luottoja kun lainan sain.. Heh. :)

      Tiedän että olen tuhonnut talouteni, ei tästä ole poispääsyä ellei tule lottovoittoa. Velkamäärä huipentelee jo 40 000€ yhteensä. Tuloni ovat niin pienet että ulosotto ei niistä mitään vie.

      Voutillahan suurin osa veloistani on, joten korkoa juoksee älyttömästi. En kykene edes lyhentämään pelkkiä korkoja jos alkaisin velkoja maksaa.

      Töihin jos menen niin en tienaa kuin 100e kuukaudessa enemmän kuin nostamalla tuet. Velkavangeudessa siis ollaan, ei tästä suosta enää nousta. Pakko se on odottaa 15 vuotta että suurin osa veloista vanhenee ja maksaa sitten ne vähät pois mitkä jää. Paljon perintätoimistot uhoillut että pitää huolen että velat ei tule vanhenemaan 15 vuodessa, nähtäväksi jää.

      • Rikasolen 3321

        Velat seuraavat Sinua hautaan asti. Ne eivät vanhene HÖLMÖ,


      • BondJamesBond

        Hei numeromies. Velat vanhenee. Velat vanhenee kun teet henkilökohtaisen konkurssin kuten yritykset.
        Siitä 5 vuotta. Velat nolla ja elämä jatkuu ☺


    • muilutusta

      Onpa taas touhua. Otin siljalainasta 50€ lainan, koska ensimmäisen vipin sai ilman kuluja. Ainakin niin mainostivat. No, kappas, lainaa hakiessa oli jo valmiiksi ruksi kohdassa, jossa luki :"Haluan lainaa koskevat laskut sähköpostiosoitteeseeni. Paperimuotoisen laskun vastaanottaminen on asiakkaalle maksullista, ehdot palvelusta löydät täältä."
      Ihmettelin kun sähköpostiin tuli vain lainaehdot, siis ei maksutietoja. Nyt sitten postista tupsahti paperilasku: 51,90€. Siis paperilaskun lähettivät pyytämättä ja haluavat siitä 1,90€. Taidanpa jättää maksamatta, koska en moista halunnut, enkä tilannut. Kertoo aika paljon yhtiöstä, kun ilmaiseksi itseään mainostaessaan yrittävät ujuttaa sivukuluja mukaan. Mitä luulette, tuleeko perintäkirjettä perään jos jätän tuon 1,90€ hoitamatta? Eikös ainakin näyttötaakka ole heillä? En oikeen usko, että kyseessä olisi mikään inhimillinen erehdys heidän puoleltaan. Tämä oli taatusti ensimmäinen ja viimeinen kerta, kun kyseiseltä puljulta lainaa otan. Varmaan suuri osa asiakkaista maksaa laskun sen enempi mukisematta, mutta siihenhän ne luottavat. Pienyrityksessä jokunen tuhat laskua kuukaudessa tehnee jo ihan mukavan lisän valmiiksi kannattavaan liiketoimintaan...

      • KORKEAT KULUT !!!

        TARKKANA NÄIDEN KANSSA SILJALAINA,GLEE,ORKIA!!!!!

        Korkeat kulut,piilokulut !!!


      • uskomatonta 4
        KORKEAT KULUT !!! kirjoitti:

        TARKKANA NÄIDEN KANSSA SILJALAINA,GLEE,ORKIA!!!!!

        Korkeat kulut,piilokulut !!!

        olen samaa mieltä


    • 17+20

      1,90 € kuluja lainasta (tai postitse lähetetystä laskusta) on sen verran vähän, että tuskinpa rikastuvat.

      • BondJamesBond

        Numeromies: SiljaLaina, Glee, OttoRaha, Orkia ja nämä muutama muu ovat samaa Puljua ( ehkä jopa Puljujärveä ).
        Jokaisessa samat säännöt, ehdot ja piilokulut.

        Esimerkki: Lainaat tekstiviestillä Tarjouksessa olevan lainan SiljaLainalta.
        Asia etenee näin: Saat tilille 20€ lähettämällä viestin SL 7 20 ( ELI 7 PÄIVÄÄ MAKSU-AIKAA JA 20€ TILILLE )

        Seuraavana päivänä tulee ensimmäinen txt-viesti: VOIT siirtää eräpäivää lähettämällä viestin SL MS 15E, Eli jos näin teet takaisin maksu on jo 35 €.

        Sitten tulee mukaan ServiPro ja TeleOne.
        ServiPro on takaaja jos et ota yksityistä takaajaa ja en tiedä ainuttakaan joka parinkympin takia ottaisi kaverin sotkuun mukaan. Niin pieni raha se on/oli.
        Eli takaus maksaa esimerkiksi jokaisesta 20€ vipistä 6€. Eli kun lähetät viestin SP SL VAHVISTA se maksaa 6€.

        ServiPro: niin ServiPro Myllypurossa Helsingissa on niiden osoite Ei voi soittaa ja ilmoitetulla e-maililla EI saa yhteyttä. E-mail menee perille tällä osoitteella:

        asiakaspalvelu [email protected]

        SE EI MENE PERILLE OSOITTEELLA: [email protected]
        Asiakkaat OTTAKAA Runsaasti yhteyttä sinne sähköpostilla. Tehkää vaikka uusi ilmainen [email protected] osoite. Nämä yritykset tarvitsevat palautetta, jotta voivat auttaa ahdingossa olevia ☺.

        TeleOne ottaa jokaisesta lähetetystä viestistä sopimuksessa olevan summan VAHVISTA viesti 4€ eli jokaisesta aina uusi 4€ lisää. Jos lähetät virheellisen viestin Esimerkki: MAINOSKIELTO, LAINAUSKIELTO tai minkä tahansa virheelisen viestin numeroon 16135 saat aina 0,50€ lisää velkaa.

        YHTEENVETO: SL, GLEE, OR, OI JA NIIN EDELLEEN OVAT SAMAA ServiPron ja TeleOnen yhteistyötä.

        Eli jos haluat nyt ennen klo. 23:00 vielä 20€ niin saat sen lähettämällä viestin Esim. OR 7 20 Seuraavaksi saat viestin lähetä OR OK Sitten vielä SP OR VAHVISTA

        Ja näin sinulla on 20€ tilillä 10 minuutissa. Mutta ET ole 20€ velkaa. Olet jo NYT velkaa 20€ OttoRahalle 6€ ServiProlle ja 4€ TeleOnelle. Saat pitkä-aikaisen ystävän e-mailiisi ja puhelimeesi. Jos maksat KAIKEN POIS HETI OR Muistuttaa jo aamulla ( miten voit siirtää eräpäivää 15 eurolla 7 päivää etäämmäksi. Jos sitten 8 päivän kuluttua Alkuperäisestä lainanotto päivästä maksat velan hinta on 35 6 TeleOne listahinta.

        Ottakaa muiden tekemistä virheistä/tiedosta oppia. Ei mallia!

        E-Mailia odottavat asiakaspalvelu yritykset SL, FL, OI, OR.

        Erityisesti TeleOne ja ServiPro, koska näihin EI ole mahdollista soittaa.

        OI, OR, FL, SL .... Maksaa soitto 1,50€ /Minuutti operaattori

        Malli: [email protected]


    • ahmed ahnas

      Tottahan tuokin.. Mietin jaksaako alkaa mokomasta vääntämään, mutta valheellista mainontaahan tuo on ja kysymyshän on ennemmin periaatteesta kuin rahasta. Usein olen vippejä ottanut monista eri paikoista, mutta tämä meni suoraan mustalle listalle. Luulisi noilla vuosikoroilla pystyvän pyörittää bisnestä ihan rehellisesti ja eettisesti. Ilmeisesti sitten kilpailu on liian kovaa tai ahneus ottanut niskalenkin, sinänsä ymmärrettävää. Minkähänlainen psykologinen profiili keskimäärin on ihmisellä, joka edes lähtee pikavippibisnekseen. Veikkaisin, että samankaltainen, kuin niillä jotka pyörittävät kovien huumeiden kauppaa...

      • Nälkäkurki

        Ja mitähän nää helvetin sopimussakot ovat näissä silja ym saman firman puljuissa.En oo ikinä kuullukkaan ,et missään lainafirmassa on tommosia.Aion ottaa selvää,ennen en maksa vaikkei ois ku euron.Nämä silja,glee ym orkiat on paikkoja mistä en ikimaalimassa suosittele ottamaan mitään lainaa.


    • kakkaajapissiä

      En todellakaan suosittele kyseistä paikkaa. Mainostavat ilmaista 7 päivän lainaa ilman piilokuluja ym. Kuitenkin pankkitunnuksillakin haettaessa täytyy lähettää vahvistustekstiviesti, jolla on hintaa 4€. Viestin hintaa ei tietenkään ilmoiteta haettaessa, vaan se löytyy sopimustekstistä. Eli heidän 50€ laina "Ei piilokuluja", "Kiinnostaako ilmainen 50€ laina 7:ksi päiväksi ilman kuluja ja korkoa" tulee lopulta maksamaan 55,90€. Mitäköhän muuta ne 5,90e on kuin piilokuluja tai kuluja..?

      • huhaa

        orkia,siljalaina,glee ja ottoraha ovat ihan huijausta.palveluun kirjautuminen keskeytyy aina.sitten tuli tekstiviesti millä piti saada laina haettua.vastasin(tyhmä minä)siihen ja paluuviestissä ilmoitettiin englanniksi ettei sivua löydy.puoli tuntia myöhemmin tuli viesti että rahat siirretty tilille.eipä ole näkynyt viikkoon.itse aion tehdä kyseisetä firmasta ilmoituksen kuluttaja-asiamiehelle sekä poliisille.


      • siljalaina
        huhaa kirjoitti:

        orkia,siljalaina,glee ja ottoraha ovat ihan huijausta.palveluun kirjautuminen keskeytyy aina.sitten tuli tekstiviesti millä piti saada laina haettua.vastasin(tyhmä minä)siihen ja paluuviestissä ilmoitettiin englanniksi ettei sivua löydy.puoli tuntia myöhemmin tuli viesti että rahat siirretty tilille.eipä ole näkynyt viikkoon.itse aion tehdä kyseisetä firmasta ilmoituksen kuluttaja-asiamiehelle sekä poliisille.

        Mulle kans tullut se paperilasku siljalainalta, vaikka en oo pyytänyt neljä viestiä lähettänyt heti asiakaspalveluun mihinkään ei ole vastattu tulee automaattiviesti että ruuhkaa viesti vastaamisessa. Parin päivän kuluttua tuli tekstiviesti kännykkään vielä ylimääräisestä kulusta. En kyllä maksa penniäkään ylimääräistä kun en ole paperilaskua pyytänyt.


      • TARKKANA !
        huhaa kirjoitti:

        orkia,siljalaina,glee ja ottoraha ovat ihan huijausta.palveluun kirjautuminen keskeytyy aina.sitten tuli tekstiviesti millä piti saada laina haettua.vastasin(tyhmä minä)siihen ja paluuviestissä ilmoitettiin englanniksi ettei sivua löydy.puoli tuntia myöhemmin tuli viesti että rahat siirretty tilille.eipä ole näkynyt viikkoon.itse aion tehdä kyseisetä firmasta ilmoituksen kuluttaja-asiamiehelle sekä poliisille.

        Varokaa siljalainaa,orkia,glee ! ! !


      • PIILOKULUT !

        Samoin . Pysykää erossa kyseisistä firmoista.


      • CAUTION %

        KIEROA touhua olla ilmoittamatta vahvistusviestin hintaa .


    • orgasmitlaina

      ei muuta kuula kalloon orkkulandialle

    • ouraitibouraiti

      Itse otin lainat niiden kolmesta paikasta. En pystynyt maksamaan ja meni perintään. Tein maksusuunnitelman joka purkaantui ja sen jälkeenkin pystyin sopimaan heidän kanssa maksuista eli kaikki meni oikein hienosti..Itse kyllä pääsin puhelimella aina asiakaspalveluun normaalissa ajassa ja muutenkin olivat valmiita joustamaan..no problems!

      • Mette-Maarit-Lunkka

        Soitit 1.5 euroa/ minuutti ja eivät sitten puhelinlaskussa näkyny. Hyvä niin. Erikoista, jos 1.5€/ minuutti ei maksakaan mitään


    • 50+0=100 ...........

      Ei kestä !

    • adsasd2131

      Testasin tuota Orkiaa pari kertaa, itsellä ei ole ollut mitään piilokuluja tai mitään muutakaan ongelmaa... Eräpäivän siirto vaan maksaa 13 euroa joka harmittaa...
      laina 50e
      kulut 80snt?
      maksu takasin 50,80, helppoa

      Voisin käyttää uudestaakin.

      • 3+13

        Ai vaan "13eur"?? :)

        Kuka idiootti ees ottaa mitään eräpäivänsiirtoja, kun 5eur huomautus kuluilla saa peliaikaa paljon enemmän :))


    • huhuh

      Ei hemmetti miten tyhmää porukkaa täällä on. Siis, aivan käsittämättömiä idiootteja. Kuin vaikea on lukea näytöltä mitä tekee, ottaa/laittaa rasti ruutuun ennen kuin hyväksyy lainan. Miten helvetissä tollasia edes pääsee nettiin nykyään.

    • mimosa932737

      VAROITUS KYSEISESTÄ PAIKASTA OTTORAHA KAIKILLE.


      Hain sieltä lainaa jokunen aika sitten 1000e en saanut, ensilaina siellä on 20e,
      Joten otin sen ja sivuilla näkyi että takaisin maksu 20,15e, postissa tuli lasku 23,90, ja viestejä kyseisestä paikasta että "lähetä tämä ja tämä lässyn lää niinsaat lisää maksu aikaa" en lähettänyt vaan maksoin laskun pois jo ennen eräpäivää, jolloin pari päivää sen jälkeen tuli viesti että" maksuasi ei ole kirjattu" tai jotain sinne päin, luin niiden sivuilta että jos saa viestin " maksu ei ole kirjattu" pitää olla Välittömästi yhteydessä asiakas palveluun ( jonotus ja puhelu 1,5 paikallisverkkomaksu) jonotin sinne 20 min kunnes tajusin onneksi lopettaa kun kukaan siellä luultavasti tahallaan ei vastannut, eli 20 e laina tuli mulle maksamaan kokonaisuudessaan 80e viikon maksu ajalla, ja vielä puhelun jälkeenkin tuli viestejä" siirrä eräpäivää" ja läpälää. kyseisen 23,90 olin maksanut ja 2 päivää sitten. Jonotukseni jälkeen tuli viesti " maksusi on kirjattu". VAROITUS VAAN kaikille. Kusetusta tuo koko firma tahallaan laittavat viestejä että maksuja ei kuulu sit asiakas palvelusta ei vastata että saatais jonottavilta ihmisiltä rahat pois. !!!!

      • tönkäviitonen

        Samat kokemukset mulla.Täysiä huijareita ainakin nämä kolmefirmaa.Orkia ym. Älkää ihmeessä ottako sieltä lainoja.Maksoin pienet lainani jalainan siirrot äkkiä pois pääsin niiltä rauhaan.Oispa kiva nähdä minkälaisia sällejä näissä firmoissa on takana, vois kysellä vähän lähemmin kestääkö kantti jutella kasvotusten.


      • Mette-Maarit-Lunkka

        Tosiaan ois ihan hyvä nähdä onko ne samanlaisia, kuten ohjelmassa ######puhelinmyyjät!
        Soittelivat vanhuksille kymmenen kertaa perätysten tarjoten mummoille flestubea tai vibraa.
        Oli muuten Joonas Hytösen ja Mikko Silvennoisen käsialaa sekin, kuten kaikki roska..mm. miljonääriäidit suomesta, parasiittihotelli, ...
        Hyvä MEH, onneksi ei ole omat jyväsi pelissä


    • mimosa932737

      Eli vaikka saatte viestin " maksua ei ole kirjattu" älkää soittako asiakas palveluun, siellä ei kukaan vastaa ja maksu on kirjattu joka tapauksessa kunhan valehtelevat!!! Toivottavasti joku tekee tästä paikasta rikosilmoituksen!!!! laitonta koko touhu

      • 2+12

        Olisitko sinä se "joku"?


    • jorma höylä

      outoja saman firman paikkoja kait. ei lainaa saanut kun muka lainaesto. noh en ole koskaan heiltä lainannut enkä myöskään näköjään lainaa kun itse laittavat estonsa etukäteen

    • kylläkyllä

      Joo vinkattu tästä yhtiöstä!

      Veloittaat lainan peruuttamisesta 15eur, veloittaat tekstiviestistä 2eur, takauskuluista ei tullut mitään summaa.

    • Bbzkdkwbdbd

      Eikös toi takaus maksu oo laiton? Vipster just tuomittii. Mites toi peruuttaminen 15e? Kuulostaa hämyltä kiristykseltä. Itekin otin 30e ja tarkotus oli peruuttaa koko paska. Kokemuksia peruuttamisesta?

      • 3+23

        Joo makselette vaan sen pääoman ja korot, ja sit riitautatte muut. Ei sen kummempaa.

        Tämä firma liikkuu niin harmaalla alueella, että ihmettelen suuresti, miksi kukaan ei ole tehnyt heistä ilmoitusta?

        14 päivän sisään peruuttaminen ei todellakaan saa maksaa 15eur, tekstiviestikuluja ei saa ottaa ja takauspalavelu on laittomaksi todettu.

        Suosittelen tekemään ilmoituksen tuollaisesta firmasta/formoista.


      • Oulunkylä
        3+23 kirjoitti:

        Joo makselette vaan sen pääoman ja korot, ja sit riitautatte muut. Ei sen kummempaa.

        Tämä firma liikkuu niin harmaalla alueella, että ihmettelen suuresti, miksi kukaan ei ole tehnyt heistä ilmoitusta?

        14 päivän sisään peruuttaminen ei todellakaan saa maksaa 15eur, tekstiviestikuluja ei saa ottaa ja takauspalavelu on laittomaksi todettu.

        Suosittelen tekemään ilmoituksen tuollaisesta firmasta/formoista.

        Niin laitoin tässäkin tapauksessa, kun 30eur lianoista ottaat 9eur takausmaksuja 7päivän laina-ajalla.

        Tein äsken heistä ilmiannon ja laitoin omat lainasopimukset heille todisteeks.


      • jymäytetty
        Oulunkylä kirjoitti:

        Niin laitoin tässäkin tapauksessa, kun 30eur lianoista ottaat 9eur takausmaksuja 7päivän laina-ajalla.

        Tein äsken heistä ilmiannon ja laitoin omat lainasopimukset heille todisteeks.

        Annoin puljun toiminnan Etelä-Suomen aluehallinnon tutkittavaksi. Piilolaskuja tulee tekstareista ja takauksesta.


    • Boulevar

      Siel häärää kanssa tää helvatin teleone.fi. Lähettävät aiheettomia laskuja. Ja ei lukemani mukaan pääse eroon ko. puljusta ja lähettävät ärhäkästi perintään. Mie laitoin kuluttaja viranomaisille vinkkiä tuosta teleonesta.
      Jos vippiä pitää hakea, kannattaa mun mielest lukea ihmisten kokemuksia, mistä sitten haelin. Itse tarvisin 200, mutta en ota paikasta jossa on täysin villi meininki

    • kepu23

      Sen kerran kun noitten kanssa on vaihtanut s.postia, niin kokoajan on tullut roskapostia sen jälkeen!!!!

      Älkää ikivä sotkeutuko noihin otsikossa oleviin puljuihin, ja jos olette sotkeutuneet, niin riitauttakaa kaikki muut kulut, mutta maksakaa pääoma ja korko.
      Tehkää rikosilmoitus ja ilmoitus kuluttaja-asiamiehelle.

      He mainostavat itseään vertaislainapalveluna, niin siksi kuulemma heitä ei koske nämä "takaus" säännökset. Tuohon teleone hommaan eivät ottaneet edes kantaa.

      Itse lähden mielellään näitten kanssa käräjöimään, niin satutaan face to face!

      • lponbv

        Olen sen puljun kanssa sekaisin myös . Tolkuttomasti tulee ja jokaista vielä kaksi kappaletta s- postina reguisuta, servipri teleone . Ilmitettu uudet eräpäivät eiväät ole lähellekä kun tulee jo seuraava kehotus. eli päivittäin ja saa selvä sitten viittenumeroista laskunimeroista, Kuluttajavirasto sivuilla olevalle lomaakkelle lähetu peruutamispyyntö reguisita perinnälle. Vastaus tuli lue huollellisesti nuot ja nuot ehdot. Olen sama mieltä kannattaa maksa alkuperäine laina ja korot sekä sovittu takaussumma ja siihen myös viivästyskorko jos on sellainen ja muut ovat humpukia. Ehkä olisi viisas vaikka jälkikäden maksa nuot kaikki alkuperäisillä laskuilla tilinumerot viittenumerot ja viestikenttä asianumerokin laitta.


    • VironPottu

      Suurta kusetusta kaikki nämä Siljalaina, Orkia, Ottoraha ja Glee! Liekö vielä muitakin saman konsernin nimissä, en tiedä. Tosiaankin laskutus on erittäin sekavaa, kun eri laskuina tulevat itse lainasumma, takaus ja vielä tekstiviestikulut. Kaikki laskut tulevat sekä sähköpostiin että postitse ja monina kappaleina. Lisäksi jatkuva tekstiviestimainonta on kamalaa! Ole ihan sekaisin noiden laskujen kanssa, ja se heillä näyttää olevan tarkoituskin! En usko, että esim. heidän takauksen uudelleen avaamismaksut ovat laillisia. Niissä kun korkoprosentti on 100!!! Älkää ikinä langetko noihin firmoihin! Itse yritän selvitellä laskut ja taidanpa kääntyä kuluttaja-asiamiehen puoleen!

    • Yours_truly

      Pikavipin tarjoajat siltaan, kun b2b

    • Tatianask

      Niskalaukaus, ohimon hitti, Tampereen bändejä. On nämä suikkarit pahasta. Ei hyvää sanaa

    • Luottotiedotmies

      Tre.ostot lainasi mulle ilman luottotietoja 50 eikä pyytänyt korkoa ollenkaan. Laskujakaan ei tullut kun rahat laitto kouraan sovitusti.

    • Luottotiedotmies

      Tosin kavereilta kannattaa muutenkin lainata jotta ei joudu maksamaan ylimääräistä. Koittakaa jatkossa suosia yksityisiä. Ihan hullua sopia jotain isoja velkasuhteita koska silloin on pulassa.

    • hyvähyvä

      Hah. Äsken tuli tekstiviestiä Orkialta. Maksukehotus-maksuhäiriömerkintä. Maksakaa heti velkanne. Summa 1317.09euroa
      Se 100euron vippihän on maksettu jo 2015 pois. On näköjään vähä jotain korkoa keräilly.

      • Ettäsemmoista

        Mulle tuli sama mut summa oli noin 863e 20e lainasta. En maksa! mietin et pitäisikö ottaa yhteyttä kuluttaja asiamieheen ja tarkistaa onko heidän laskunsa paikkaansa pitäävä.


      • Hkkkkh

        Mullekin tuli tuo "maksuhäiriömerkintä"-tekstari :D menin sitten paniikissa tarkistamaan luottotietoni. No ei siellä mitään merkintää ollut.


    • Fjllk

      On tullut yli vuoden maksumuistutuksia jostain TAKAUSSOPIMUKSESTA, en ole maksanut ja käräjille eivät ole vieneet. Alkuperäiset velat olen toki maksanut.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1903
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1476
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1408
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      13
      1384
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1375
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1280
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe