AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  / Hartwall areena katsomo 111

Hartwall areena katsomo 111

4 Vastausta 195 Lukukertaa
Heii! Miten hyvin näkee Hartwall Areenalla katsomosta 111? Vai näkeekö yhtään mitään? Onko ihan surkea paikka? Entä näyttääkö 111 katsomoon asti screen miten hyvin?
Tarkoitin nyt niinku keikkoja, joiden lava on siellä toisessa päässä lähellä mm. 120 katsomoa...
eikä kukaa tosiaan osaa vastata tähän.. :o
se tosiaan aika kaukana. Näkeminenhän tosin riippuu paljon siitäkin ovatko muut sitä mieltä että tarvitseeko sinun nähdä mitään. Tarkoittaa sitä kuinka paljon ihmisiä hyppii edessäsi peittäen näkymän. Tämä on mielestäni aika rasittavaa konserteissa. Istumapaikka on istumapaikka ja annetaan muillekin mahdollisuus näkemiseen. Tästä tosin itsekäs nykyihminen on sitä mieltä että ei kiinnosta kuinka muilla menee. Rittää kun minä itse näen. Vaan jos vertaa katsomoita 111 ja 120 toisiinsa niin onhan siinä suuri ero 120:n eduksi.
ainiin, tuota en tullut ollenkaan ajatelleeksi, että eihän sitä voi tietää miten paljon ihmiset hyppii omilta istumapaikoiltaan eteen..
Parempaa paikkaa en saanut, ja yritän ajatella että pääasia että pääsen paikalle, mutta kun monta sataa hukkaa matkoihin,lippuihin ja yöpymiseen niin kyllä se olis ihan kiva jos jotain sen edestä näkisikin...
 /   /  /  / Hartwall areena katsomo 111

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta