AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / UUSI HUOLTOASEMAKETJU

UUSI HUOLTOASEMAKETJU

10 Vastausta 925 Lukukertaa
Klikkaa tästä...
Uudistus Taloussanomien kommentointi uudistuu Lue lisää
Yle: Suomeen hiipii uusi huoltoasemaketju
Lehtikuva/Kuvankäsittely Taloussanomat
Yle: Suomeen hiipii uusi huoltoasemaketju
Suomalainen huoltoasemaketju GT pyrkii avaamaan ensi vuoden kuluessa 50 jakelupistettä eri puolilla Suomea.
FacebookJaa Facebookiin
twitterJaa Twitteriin
Lisää suosikkeihin
KommentoiKommentoi
Lähetä kaverilleLähetä
Tulosta (HTML)Tulosta (HTML)
Tallenna (PDF)Tallenna (PDF)
Taloussanomat
11.12.2012


Ensimmäinen GT avattiin Vaskivedellä marraskuun puolivälissä, ja vuodenvaihteeseen mennessä jakelupisteitä on jo kymmenkunta, kertoo Yle.

Toiminta on pääosin tarkoitus rakentaa jo toimivien yrittäjävetoisten asemien varaan. GT Retailin toimitusjohtaja Mika Määtän mukaan halukkaista kauppiaita on jo jonoksi asti, jotka ovat kyllästyneet isoihin yhtiöihin.


Määttä on aiemmin toiminut Suomalaisen energiaosuuskunta SEO:n toimitusjohtajana.

S-ryhmän ABC, Neste, St1 ja Teboil myyvät noin 97 prosenttia Suomen bensiinistä ja diesel-öljystä. GT lähtee maltillisin tavoittein mukaan kilpailuun.


– Oma maahantuonti turvaa kilpailukykymme, mutta emme pysty emmekä halua lähteä tappelemaan isoja vastaan. Kovin monen prosentin markkinaosuuteen tuskin on mahdollisuuksia, Määttä sanoi Ylelle.

Määtän mukaan GT:n jakelupisteitä nähdään myös pienillä paikkakunnilla, sillä kevyellä kustannusrakenteella toimiva ketju pystyy säilyttämään palvelut pienemmillä paikkakunnilla paremmin kuin isot tekijät.
Jännä seurata hinnoittelua, meneekö ABC:n alle vai mihin?
Ja tuleeko esim. Tampereelle koska?
Virtain Vaskivedellä on joku GT entisen ST1 aseman siasta , onneksi otin tankin täyteen Kyrönlahden ST1 asemalta , kun yötävasten lähdin kohti pohjanmaata , jos olisin luottanut että vaskivedellä on ST1 tielle olisin jäänyt talviyössä. Luottokortilla kun tankkaa työauton niin eipä siinä muiden yhtiöiden asemat kelpaa.
no mites tämä liittyy aiheeseen??? aivan sama asiahan on minkä tahansa muunkin yhtiön korteilla. ei tb:n kortit nesteelle käy eikä päinvastoin.
Turhaa sekoilua, kun kaikki ei pysy ennallaan ikuisesti? Hah. Uusi kilpailija on vain hyväksi.
ABC:llä halvin polttoaine ja parhaat oheispalvelut.

Hyvää joulua asiakasomistajille!
Älä jaksa tyrkyttää joka ketjussa ABC:täsi. Sama kallis halpisruoka, yleensä kalliimpi löpö... Ei se täydellinen ole, eikä monopoli ole koskaan hyväksi, joten ylivoimaisen markkinajohtajan tukeminen ei kannata.
Ei Abc ole löpön myynnissä markkinajohtaja...
Ja päivän hinnoista pottoaine.net katsoen minulle Abc "löpö" on halvempi, kuin em. listan halvin.

Ja eikös se ole sitä "halpisruokaa" joka paikassa, gurmeepaikat on ihan muualla ja hinnat jotain muuta.
Tahtoo vaan olla niin, että ne ABC:n heikohkot sapuskat ovat samaa tasoa hintavampia kuin gourmet-paikkojen hinnat. Voisipa sanoa niinkin, että valitsit ihan sama minkä muun huoltoasemaketjun ravintolan, niin hakkaavat sapuskan tasossa ABC:n mennen tullen ja palatessa. Vaan eipähän sinne apsille mennäkään sen sapuskan tähden vaan sen plastiikkaläpyskän. Karrikoiden voisi jopa kuvailla, että syödään vaikka kakkaa, jos siitä vaan saa bonusta.
Koska en kuulu vihreän kortin omistajiin, niin käyn äänestämässä kunnallisvaaleissa niitä henkilöitä jotka saavat paikalliselta osuuskaupalta hyviä etuja. Nautin sokoksen edut edustajan välityksellä!
On niitä muitakin huoltsiravintoiloita testattua useasti ja ei ne ole yhtään sen kummoisempia kuin apsit. Paikallisittain voi olla jotain hyviä paikkoja, mutta niitähän ei ohikulkija löydä, eikä ole aikaa ajella sivummalle tai odotella tilausannoksiakaan.
 /   /  /  / UUSI HUOLTOASEMAKETJU

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta