AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Oulun paras ravintola?

Oulun paras ravintola?

15 Vastausta 848 Lukukertaa
Olen isokokoinen äijjä. Tykkään hyvästä, laadukkaasta, hyvin valmistetusta kotiruasta - nauta, sika, kala, kana, riista, kasvilset, salaatti ja tietenkin hyvä ruokajuoma esim. maito, kotikalja. Suosin buffetteja, koska niissä lähtee näl

Ongelma on se, että useimmat ravintolat myy totaalista pskaa. Esim. Rosso Zeppelinin lounas oli pettymys - Grillipihvi: todella pieni possun pihvi (kuten kesällä ne grillipossut), n. 30 ranskalaista, ihan ok. uunijuurekset, todella keinotekoisen makuinen kastike, kuomana vesi. Lounaaseen kuului "raastepöytä jossa patonkia" - totaalista pskaa maksaviöle asiakkaille! Tuollaista em. pskaa en viitsisi syödä! On epäterveellistä hätävararuokaa. Mutta Rosson taso on heikkoa. Palvelu hyvä, mutta ne hyökkäysvaunujen kanssa parveilevat uusavuttomat, itseään parempina pitävät työelämää vieroksuvat teinimammat vois suksia v siitä oviaukkoa tukkimasta ja mielellään koko Zeppelinistä sekä muualtakin. Annoksen koko tuttuun suomalaiseen tapaan liian pieni. Jos ihmine haluaa hiiren annoksen, sitten menee ala carteen syömään sitä pikkuruista hyvän näköistä ja pascan makuista ruokaa ja hymisemään niin kuin ruoasta tajuaisi muka.

Eli; missä Oulussa saa hyvää ja laadukasta kotiruokaa runsaasti tai kunnon esim. pihviä annoksena niin että nälkä lähtee. -Muualla maailmassahan pihvi painaa 500g, mutta Suomessa se puntaroidaan kalliilla työvoimalla 150 grammaiseksi.

Itse suosin Oulussa Intialaista Rautatienkadulla, kiinalaista torinrannassa ja pizzapaikkoja - Götemeä. Nämä eivät kuseta ja jätä kylmäksi. —Tässä alkaa vähä tätä mainistettua suomalaisen työn laatua kyseenalaistamaan!
sen takia suomalaiset onkin niin läskejä,kun ne vetää kilotolkulla puffetia kitaan.itse arvostan laatua, en määrää.minusta pitsapaikkaa ei sanoa kotiruuaksi sen enempää kuin intialaista tai kiinalaistakaan.jos ei tuo 150 gr pihvi riitä, vaan pitää syödä 500gr,niin taidat olla todellakin suuri mätisäkki.
No en näitä etnisiä kotiruuaksk sanokkaan, varsinkaan pizzapaikkoja. Kyllähä intialainen on liki kotiruokaa ja terveellistä.

Mutta suomalaisten läskiys johtuu siiyä, että täällä on aina hoetti sitä "söin kapallisen pottuja", ja pottuhan liiallisena lihottaa.
Toknen mikä lihottaa on se, ettei ole aikaa liikkua. Ollaan liikaa töissä tekemättä mitään. Uusavuttomat vetää ranskalaisia ja eines-paskaa naamaan eli hiilaria ja rasvaa.
Tää "suosi suomalaista pskalaatua" aiheuttaa sen, että syödään paremmasta tuetämättöminä sitä mitä täältä saa. Esim. kotimainen liha on stressilihaa ja lihajalosteet on 90% suolenpätkiä ja muuta pskaa, kun kuluttajaa kusetetaan. Nämä esim. jauhelihan sekaan jauhetut läski ja muu pska lihottaa, kun se ei sula. Siihen vielä sekaan hiilaria, niin ei se muuta tarvii.

Syömällä laatua ihminen ei liho. Lautaselle 50% prodea, 10% perunaa, riisiä tai pastaa ja 40% vihanneksia ja kuureksia, niin ei lihota - ja pitää nälkää. Ihmisen pitää syödä kolmen tunnin välein, niin kroppa ei ala varastoimaan. Kuljottaminen lihottaa ha se, kun syödään ähkyyb paristi päivässä. Iltasyönti ei lihota, jos iltapala on proteiinipitoinen.

Niin ja turha se on jonkun ravunsyötin siellä isoille miehille vastailla ;)
Eiköhän se olisi parempi sinunkin laihduttaa.
Et olisi niin iso..
Tai entä jos laihuttaisit itsesi helvetin läski! Syö vittu kotona jos ei ravintola annos riitä Ei sinne ravintolaan mennäkään vetämään mahaa täyteen vaan nauttimaan. Sinun kaltaiset läskit pitäisi laittaa kovemmalle verolle. Teidän päästötkin on isommat kuin katumaasturissa.
Ooppa riisikeppi hiljaa. Mun haba on sun rinnanympärystäs paksumpi. Totta kait ruuasta pitää nauttia, mutta sais sitä sen verran olla että on mistä nauttia.
ja turha sun on itseäsi alkaa lihaksikkaaksi väittämään. Vaikka ois kuinka iso LIHAKSIKAS mies niin ei tyyliin kuulu syödä yhdellä kertaa puolenkilon pihvejä!!
500g pihvi on just sopiva, kun siihen ei hiilaria sotke. Mutya vaikee se on kuikelon tajuta! On sekin jännö, kun Suomessa mt-ongelmat ua läskiys tai tuollainen kaltaisenne heikko kuintalo on yleistä, vaikka täällä ei suödä 500g pihvejä, niin kuin maailmalla.
Lapsellista haukkua ruokaa paskaksi kun maailmassa on miljoonia ihmisiä jotka näkevät nälkää ja aloittajan mainitsemaa "paskaa" eivät ole koskaan nähneetkään ja jos semmoisen saisivat eteensä, olisi se heille juhlaruokaa. Aloittaja voisi kotonaan keitellä ruokansa ettei tarvi noin typeriä kirjoitella.
No jos joku Afrikkalainen söis esim. Rosson "paskaa" niin se kuolisi, koska se on niin eines-paskaa ja täynnä lisäaineita.

Ymmärtän kyllä, että uusavuttomat kun ei osaa kokata, niin sekin ravintoloiden "paska" on hyvää teille.
Mutta itse kun ammunn hirveni itse ja jatkokalostan, niin tiedän mitä hyvä ruoka on. Joskus joutuu syönään ravintolassakin kun perheelle nälkä yllättää.
Mistä maasta olet kun tuo suomenkielen kirjoitustaito on vähän heikko. Oliko siellä ruokaa ollenkaan kun nyt on loputon nälkä. Kyllä se helpottaa kun huomaa ettei täällä lopu ruoka. Zeppelinin Rossossa on loistava palvelu, hyvät ja riittävät annokset.
Moi, Suomesta olen, mutta se on tää älyluuri josta kirjoitan.

Eukä ole nälkä. Söin justiinsa savustamaani lohta emännän kans. Oli hyvää!! Jäi huomiseksikin kinkun kylkeen, siihen karjalanpaistin js muiden herkkujen viereen!
Se Rosson "paska" oli kyllä sieltä mistä psks tulee - prseestä!
Kyllä ulkolaiset tekee Oulun parhaat ravintolaruuat, ja ihan itseoppineina.!
Suomalainen "hieno" ja kallis kokkikoulutus niin heikkoe ja se, kun jollekin maksetaan pihvien puntaroinnists palkkaa vittu! En saanut siitä skeidasta kuin helvetinmoisen närästyksen. Luuöidi ravintoloitsijan haluavan antaa hyvää ruokas sopuhintaan, mutta sontaa myyvät..
Vaimokin on läski?
Olisiko hormoopossumaasta....
Up
Kepulaismafian Rossoon en menisi mistään hinnasta.
 /   /  /  / Oulun paras ravintola?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja haku



Lisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta